Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Bévi!
Jó munkát a fürdőhöz-de csak óvatosan és lassan :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jóreggelt Mindenkinek!

Évi:nagyon szorííítok

CSillag: neked is a jó eredményhez

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia neked is :D
Köszike Mares :D ari vagy :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.

Évi, mikorra mész? drukkkkkkk!!!! :-)

Lányok, csak light-osan a fizikai munkával! A házimunka is az!!!
Nem hősködni, hallod Bévi?! ;-) Te is csak óvatosan! :-)

Én álmos vagyok (már megint!) :-) De a szemem 4.45-kor kipattant... :shock:
Este olyan hasmenésem lett, attól féltem, VUK is lesz. De az nem volt... Picit megijedtem, hogy ebből mi lesz, de mára enyhült, a gyomrom meg jó... Biztos vmi átszaladt rajtam... :shock:

Mi 16.30-ra megyünk kukkoldába, kíváncsi vagyok. Most Kisasszony nyomul a jobb oldalamon ezerrel, leért a reggeli... :-)

szilvás76

videókat nézek...és dolgoznak bennem az érzékeny hormonok...hihetetlen :(
nem voltam én ilyen :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi...ha tudsz hozzál képet te is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát remélem, most kifele fordítja a pofikáját a kis Drága, eddig csak az "alvázát" láttuk, pedig tök jó gépe van a dokinak, lehet 3D-re és 4D-re kapcsolni... Próbálta a két utolsó alkalommal is, de nem sikerült...

szilvás76

Szilvi!
Reméljük most megmutatja magát a kis drága :)
Szurkolok hogy úgy legyen!!! :D

Na ideengedem apit a géphez.......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi: ma csak nem fog bújkálni előletek!??? :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen szép reggelt lányok!

Remélem nem azért vesztek el a lányok, mert dúl kinek kinek a hormonháztartása és ez erösen kihatott a lelkükre, ugye? :)

Nekem kérem szépem az elvileg erösen érzéketlen és halott gyökérkezelt fogam úgy döntött pár napja, hogy ö új életre kel és napról napra jobban fáj. Holnap megpróbálom a fogorvost elövarázsolni, mert így becsavarodok, annyira érzékeny. Ez egy anatómiailag nem normális szabású fog, egy gyökérrel többel, mint szokott lenni és az ráadásul még meg is van görbülve, s pont ez a gyökérdarab okoz már megint gubancot. Immár 4 éve szarakodunk vele... :(

Dönci erösen gyógyul, megjött az étvágya és égetnivalóan rossz, de imádom. A többiek is itthon vannak, hosszú hétvége lesz özönvízzel.
Még szerencse, hogy szombaton és vasárnap baromi nagy bolhapiac lesz a közelünkben. Annak élek, ez a hobbim! :) Kéne egy pelenkázótáska, az lesz most a fö vadászati cél. No meg 56-os méret, mert abból nincs valami sok, mert Dönci születése után elkezdtem eladni a cuccot helyhiány miatt, azóta meg nem kaptam bazárokon olyat olyan áron, amit szívesen beválaltam volna. Na de majd most! A kedvens terhesnacim is kiszakadt mindkét térdén így 4 gyerek után. Bakker. :(

Tegnap jó hajtós napom volt. Reggel a terheléses cukorral kezdtem. Kicsit csodálkozom, hogy nálunk miért csak egy órát várnak és nem kettöt. Iható volt a cucc, olyan volt színre és ízre, mint egy nagyon tömény szölölé. 75 gr cukor 300 ml-erben... :shock:

Utána rohantam Imihez és Regöhöz az oviba anyák napi reggelire. Arra nem sok idöm jutott, Imi bögött, mert megégette a száját a forró kakaóval, de mennem kellett, mert Eni osztálya várt, hogy napraforgómagos zsemléket süssünk, hozzá különbözö dipp-ek. Jó volt, ha valakit érdekelnek a receptek, feldobom. A zsemle teljes kiörlésü lisztböl volt, túró is van benne és némi tej, napraforgóolaj.

Utána megint vissza az oviba a bandáért, bevásárlás és haza ebédelni. Ki voltam teljesen purcanva.

Mentem vasalni, hegyekben áll.

Puszi: én
Vendég

Megjöttem.
Hát az UH gép továbbra is rossz. NST-m volt,idejekorán megismerem ezeket a csodákat.Mondjuk nem erőltette meg magát a baba de azért valamennyit mocorgott,a szívműködése rendben volt legalábbis ahogy nézem sosem esett 100 alá.Doki megnézte a leletet(az NST-s asszisztens bevitte neki)és annyit üzent h.rendben van és hétfőn újabb NST. Sajnos nem hívtak be csak épp hogy találkoztunk a folyosón és már irányított is az NST-re,nem tudtam semmit se mondani se kérdezni. Se azt hogy tegnap voltunk 4d-n,se hogy az a kp-nél alig kevesebb valójában 8 cm,se hogy mit lehet csinálni mit nem és egyáltalán.
Nem vagyok sokkal nyugodtabb. Nem tudom,talán mégis be kellett volna mennem de ha nem hívott?...
Szerintetek maradjak nyugodt(:) ) és várjam a hétfőt annak tudatában hogy nagy gáz nincs,(?) vagy hívjam fel azért? De az meg olyan gáz,ott voltam aztán meg zaklatom a mobilon.

Kérdés:
a magzatvíz az egyébként milyen? Van színe,szaga?

Szilvi te se alszol jól :( nem tudom ez kismama betegség?

Bévi óvatosan!! Nekem is kéne takarítanom basszus.Törölgetni felmosni. De lehet megvárom Mikit és cipeltetem vele a vödröt. Nem akarom elhagyni magam csak fogalmam sincs mit lehet.
Bévi különben neked mennyi magzatvizet mértek múltkor és most?

Többiek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bmaas,örülök h.jobban van a kisfiad!!!
Fogad :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, a magzatvíz színtelen-szagtalan. Állítólag édeskés az íze, de én nem kóstoltam... :-) :wink:

Akkor szokott baj lenni várandósság végén, ha zavaros, vagy zöld lesz! (mekónium)

Amúgy teljesen vízszerű... :-)

Lehet, hogy erőszakoskodnod kellett volna, már csak hogy megnyugodj egy kicsit...

Ha úgy jobb, tojd le, mit gondol, csörögj rá, "reméled, nem zavarod éppen" :-) , és hogy "nem tudtatok reggel beszélni, csak jelezni szeretnéd, mi volt tegnap... és ő mit gondol, vagy mi a teendőd, mert aggódsz..."
Add elő a kedves szőke csajt. :lol: :wink:

Bmass Barbi, neked aztán van energiád... :-) Én már állva aludnék azt hiszem! :-)

Találtam egy animációt a baba fejlődéséről, a végén könnyes lett a szemem. :-) hülye hormonok...

http://thevisualmd.com/health_centers/o ... /pregnancy

szilvás76

Sziasztok!

Tyűha, ennyit írni! Nem semmi mennyiséget kellett visszaolvasnom. De most jegyzeteltem is.

Bekri: köszi. Növeltük így is a gyerekszoba méretét, csakhát ott még nincs rend így az lemaradt a fényképről. Majd ha készen lesz a tapétázás meg a szoba berendezése akkor megmutatom azt is. Így most eredeti formájában fér majd be a kiságy és a pelenkázó - mint ahogyan Bencének volt - és még némi hely is marad játszani.

Dícséreteket köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok.

Bévi gratulálok a cukoreredményedhez. Nagyon ügyes vagy. Egy valamit szeretnék kérni és remélem nem veszed zokon. Mikor hsz-t írsz, tennél egy sorközt a különböző személyekhez írtakhoz után? Annyira egybefolyik nekem így, nehéz olvasni. Köszönöm.

Tünde: igazad van, de megértem Melischt is. Képtelenség mindig mindenre reagálni. Főleg annak aki dolgozik és egész nap nincs gép előtt. Nem vagyok ezzel másképp én sem. Na meg van olyan téma amihez nem tudok hozzászólni valamiért.

Tina úgy látom belevetetted magad a sűrűjébe, mostanában nem unatkozol :)

Csillag én valószínű nem mennék el az esküvőre, de ez függ a babától is. Meg sok egyébtől. Közeli rokon?
Bence 4 hónapos volt mikor sógoromék eljegyzése volt. Elég messze lakunk egymástól, kb 100km-re. Én nem akartam menni Bencével, mert ő nem szopizott hanem fejni kellett, ez sok cuccal is járt, meg egyébként is. Gondoltam majd elmegy Gábor és jónapot. De erősködtek, hogy menjünk mi is. Fél háztartást össze kellett pakolni hozzá. Útra keltünk. Még a város széléig sem jutottunk mikor ránk telefonáltak, hogy jó lenne ha nem érnénk oda du 3 előtt. Jelzem de 10 óra volt. Már ekkor forrt az agyvizem. Bementünk sógorom albérletébe, mert ugye a gyereknek ennie kellett nem volt kec-mec. Na ott aztán olyan f@sza körülmények voltak, hogy a feljáró lépcsőjén ülve próbálatm szoptatni Bencét - mert mielőtt üvegből kapott volna 10 perceket szopizott - majd gyereket átadtam Gábornak én meg elvonultam az emeleten lévő lépcsőre tejet fejni. Mókás volt. :twisted: Ezek után nagy nehezen megérkeztünk. Meg volt terítve az étkezőben. Annyian voltunk, hogy éppen csak elfértünk. Én bemehettem az egyik szobába Bencével. Ajtó becsuk, mert náluk mindig csukták a szobaajtókat. Én bent a gyerekkel, a többiek meg kint. Mondhatom nagyon jól éreztem magam. Nagy nehezen megkajáltunk - hazafelé gondolkoztunk, hogy megállunk a Mekinél - és elindultunk haza, hogy időben hazaérjünk. F@sza nap volt. Gábor is rájött utólag, hogy ez elég nagy macera volt nekünk. Ja! A poén az volt, hogy utána megkaptuk: érezzük magunkat megtisztelve, mert arrafelé eljegyzési vacsora a szokás és csak a mi kedvünkért tették át ebédre. :twisted: Hát köszi. Mondtam ez volt az első és utolsó ilyen alkalom.

Évi én a 2D-s képen jobban ki tudom venni Tomit. Szép, formás baba. Sajnálom, hogy kevés a magzatvíz, az viszont jó jel, hogy a kiskrapekkal minden rendben van. Tudom, hogy kevéssé vígasztal, hogy mi szorítunk neked, de próbálj nem stresszelni, mert most te így tudsz segíteni, hogy nyugiban vagy, betartod amit a doki mond és pihensz. Hogyan tudnak beavatkozni egyébként? A súlya szép a babának! Várom a híreket nagyon. És persze sokat gondolok rátok, hogy minden rendben legyen.

Akit most kihagytam attól elnézést kérek. Szép napot!

Barbcsi jó kis zenéket állítottatok össze. És nagyon ügyesek vagytok, hogy így megszerveztétek az esküvőt. Várjuk majd a képeket, videót és élménybeszámolót.

királylány

Irtam az orvostudakozóra :) egyenlőre.
De vszínű nem kell túlpörögnöm a témát.A 8 cm mégse 5-6...baba mozog,fejlődik...

Jaj sírósakat most nem tudok vállalni :? így is állandóan bőghetnék.

evilany

Barbi te soha nem unatkozol. Fogadat sajnálom, remélem hamar rendbe kapja a doki.

Évi szerintem nyugodtan hívd fel. Én meg szoktam várni a rendelés végét a telefonnal, akkor nyugodtabban tud a doki beszélni. Szerintem kora du csörögj rá, bár nem ismerem a beosztását, az én dokim 13-14 óra körül mindig elérhető.

Legfontosabb amit tehetsz az a pihenés.

Szilvi jobban vagy már?

királylány

Szia Dia.

Hát annyi, hogy este énekeltem a szokásos altatót, erre HALLOTTAM a gurgulázásokat, bugyogásokat, felpattantam és alig értem ki. :roll:

reggel volt egy sokkal enyhébb futásom, azóta nem. Hányingerem nincs, így remélem, ennyi volt...

Ettem egy sonkás-paradicsomos-zöldsalátás-sajtos kiflit reggelire, jól esett nagyon. Most meg vedelem az ásványvizet.

Nem tudom, mitől volt...

Régen a stressztől is előfordult ilyen (vizsgák előtt) de most nem éreztem, hogy ideges lennék...

A fene se érti ezt! :-)

szilvás76

Bmass: fogadat sajnálom, együtt érzek, nekem kettőt csináltak nyáron, azt hittem sose lesz vége...

Évi: szerintem is hívd, azért mégse az a bajod hogy bedugult az orrod és mit tegyél! hanem fontosabbat szeretnél kérdezni! Vagy védőnő? Vagy más doki ismerős??

Szilvi: még nem töltötte be, kicsit lassú a gép, de megnézem, úgyis régen bőgtem már! :D ( tegnap egy filmen )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szilvi :? nem semmi.

evilany

Mares, ne hidd, hogy annyira érzelmes, szerintem én lettem hiperérzékeny. :-)
De tök jó animáció...

szilvás76

Évi!
Szerintem csörögj rá nyugodtan! Végül is fogadott orvosod...azért van ha van valami kérédsed,bajod válaszoljon.!
Barbim!!!
Örülök,hogy Dönci javul...fogad?! :( :?
Ha lejöttök kiüthetem :wink: :) - vicceltem!!! :D

Dia!
Közeli rokon...öcsém :(
Fura egy szerzemény...tegnap írta msn-en...hogy 2010.11.12-én lesz az esküvőjük...de se pénzük se semmi...nem tudom valós-e a hír...és hogy nem én leszek a tnuja ha nem baj...mondtam neki no problem...nem is akartam :)...de mivel 3-4 hónapja azt beszéltük hogy jövőre tartják a babó miatt majd...így nem értem ezt az egészet...
Azt mondta hagyjam itthon valakire...komolyan nem értem mit képzel! Ha szopizik egyáltalán nem hagynám itthon...ha tápos lenne akkor sem,mert egész végig azon aggódnék,hogy mi van vele...Hajóra?Na ne....a nincsből hogyan?Szóval nem egyszerű az esete...de ha megsértődik ha nem...ÉN MARADOK Babóval itthon!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Egyenlőre nyugi...hívd fel mindenképpen!!! Jobban megnyugszol majd!!!

Kép

annyira aranyos...bocsi...de nem kerestem másikat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi reméljük akkor, hogy ennyi volt....

királylány

Csillag: egyetértek veled!! Babónak és neked nem éppen a legjobb ez az esküvő....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag hűha, ennél közelibb aligha lehetne akkor. Reménykedjünk, hogy viccelt? Nehéz helyzet, mert ha egy városban laktok és ott lenne egy étteremben, az megint más, de így....egy hajón. Ezt neked kell úgyis eldöntened.

királylány

Évi, nyugodtan hívjad fel a dokid, ha tanácstalan vagy! Lelkiismeretes, hozzáértő személynek tűnik nekem. Nyilván a klinikán ilyenkor egymásnak adják a kilincset a betegek, ezért sem ér rá, de bármikor hívd fel, ha elbizonytalanodtál, vagy furán érzed magad valami miatt. Ha mást nem, hát befektet. Én személy szerint azt tartanám a legjobb megoldásnak. Otthon kétségek között vagy, bent legalább minden nap csekkolnak (ultrahang és ctg) és megnyugodhatsz. Ha idegeskedsz, csak hátramozdítja az állapotod, márpedig ebben a helyzetben tisztára be lehet golyózni.

"Nem akarom elhagyni magam csak fogalmam sincs mit lehet."
Nem hagyod el magad - senki sem gondolná ezt -, hanem vigyázol a picire. Szerintem a dokid azt fogja mondani, hogy fekvés-fekvés, pici séta (vagy az sem)... pihenjen! Semmit se tegyen! Mindegy, hogy a kosz megeszi a lakást, de az a baba egészséges legyen és egészséges felnőtté kell válnia! A férjed majd kitakarít, bevásárol, anyós lehet, hogy még főzni is fog rátok, úgy látom, elég segítőkész, úgyhogy mivel baj van, most igazán szükséged is van minden segítségre.

A minimum heti egyszeri uh, nálam annyit jelent, hogy az ideális ultrahangvizsgálati gyakoriság: legalább 3naponta. NST-vel tulajdonképpen a méhösszehúzódások követhetőek rendesen, persze figyeli a magzati szívhangot, de aki már volt ilyenen, az tudja, hogy a baba mozog, a készülék sokszor "elveszíti a jelet" és akkor senki sem tudja, hogy a szíve ugrott le, vagy elmozdult a készülék. Az ideális az UH!!!

maccs01

Szilvi ez nagyon szép volt...hidd el nem csak tevagy érzékeny :)
A zene nagyon sokat nyom rajta....azért leginkább az érzékenység...
Egy metálra nem lenne ilyen hatása.. :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hja....pesten a duna parton álló egyik hajón lenne...
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem akarom!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Teljessen egyet értek Maccs-al!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na eszek aztán én is megnézem a sírnivalót... :D

Csillag és hol van az a hajó? naná hogy nem hagyod otthon a babát!!! :x :x

Maccs....lehet felhívom tényleg.Legalább azt mondja meg a 8 cm mennyire gáz.az NST tényleg folyton leugrált :?
Hát a kosz azért már alakul... :lol:

evilany

Évi, rá se ránts a koszra. Tudom, hogy szokatlan :)

Csillag, én sem vinném a babát - jól döntöttél -, a huzat nagyon rosszat tud tenni nekik, ebben a korban főleg. Hiába van szép idő, de a Dunán akkor is lesz légmozgás. Igazán meg KELL érteniük a döntésed.

maccs01

Évi majd elmegyek és kitakarítok. neked a legfontosabb dolgod most a pihenés :!:

Maccs annyira találóan fogalmaz. úgy bírom mikor ír, mert az olyan hasznos és sok okosság van benne.

Csillag tesód remélem csak humoránál volt és nem gondolta ezt az egészet komolyan. Azért egy 3 hónapos babával nem lehet ilyet játszani.

királylány

ha nem érti meg...akkor sem fogok másképp cselekedni...
nem is értem hogy várhatja el hogy babót itthonhagyjam valakire :? :shock: :? :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,
Lemondták a megbeszélésemet ami 1,5 óra lett volna, így vissza tudtam olvasni egy kicsit!

Bévi, látod egy kis diéta csodákat tesz…
Örülök, hogy jobb lett a cukor eredményed.

Évi, tuti minden ok Tomival! És csak pozitívan, nem lesz semmi baj. És tényleg legyen ám pihi!!! A képek is szuperek!

Tina, szerintem tuti jobb lesz a pénteki eredményed. 3 hónap alatt nagyon sokat használt a diéta, majd írd meg milyen lett!

Csillag, néztem a képet a nagyfiadról és tuti nem 15-nek néztem, jóval nagyobbnak. Nagyon helyes.:))

Mares, neked még nem is gratuláltam. Annyira szuper, hogy már 18. hétben vagy!

Betti, neked is nagy gratula! Remélem jelentkezel még, hogy mi van a babával!

Dia, most néztem végig a képeket a lakásról. Fantasztikus lett. Pont írtam neked valamikor, hogy nem tudom még elképzelni, de így már más!

Melisch, sajnálom ami mostanában veled történt. Remélem, azóta voltál dokinál és minden ok.

Bmass, jó hír, hogy Dönci kezd jobban lenni!

Barbcsi, szombaton itt a nagy nap!!! Nem számít az időjárás a lényeg, hogy életetek végéig boldogok legyetek egymással! És mindig nagy legyen a szerelem!!!
Az idő csak egy dolog….

Lányok, én nem szeretném ha vitatkoznánk itt, tudom, hogy mindenkinek megvan a saját élete és az néha nehezebb v. netán könnyebb. Így van, hogy többet tud jönni, mindig mindenre tud reagálni, de van, hogy csak gyorsan átfutja a történéseket és véletlenül, de szerintem nem szándékosan nem ír (biztató dolgot) valamit a másiknak.
Én is hibáztam, nem mindig reagálok dolgokra. Sajnos így munka mellett nehezebb, de ígérem júniustól vagyok.:)) Persze ha nem megyünk el nyaralni a párommal utoljára kettesben.:)) Mert már tervezem, hogy lemegyünk az anyósék telkére…

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Dia :lol: :lol: :lol: Mikor jössz? (nehogy pont aludjak)

evilany

Évi majd lábujjhegyen beosonok és megvárom míg felébredsz :lol:

királylány

:) jól van.

evilany

Dia :) Köszi.

Megnéztem az új képeket a lakásotokról, nagyon-nagyon jól sikerült. A párod ezt tök egyedül rakta össze, vagy előregyártott bútorok voltak? Akár így, akár úgy ez nagyon jól ki lett találva.
Egyébként Ricsinek mi is olyan ágyat szerettünk volna, mint ami a kisfiadnak készült, de amit találtunk gyerekszobabútort az 100ezertől indult...
Ha van kis időtök, már csak szórakozásból is érdemes itt körülnézni, ugyanis egy csomó minden a "megfizethetetlen" kategória, de van sok szép játék és szőnyeg (3D-s :)), ami szerencsére nem mind elérhetetlen áron.
http://bababutorbolt.hu/fooldal.php

maccs01

Én is tök megértem, ha sokan dolgoznak, vagy egyéb elfoglaltságuk mellett nem tudják napi rendszerességgel figyelemmel kísérni a topikot. Most úgy írok, hogy Enikő itt fest mellettem az asztalon. Egy csomó mindenre nem reagálok, vagy nem időben, amit nagyon sajnálok, de nem szándékos.

maccs01

Maccs asztalossal csináltattuk, ők rakták össze, de Gábor volt az ötletgazda. Büszke is magára :lol:

Bencének nemrégen (októberben) vettünk ilyen emelt ágyat - amit majd megpróbálunk eladni és innen jött az ötlet.

királylány

Na,megyek vizszintbe...kicsit.

evilany

Maccs itt aztán vannak árak :shock: Nem mondom csuda jó bútorok vannak, de ennyiért?

királylány

...jó Pihit Évi! :wink:
...én meg elnéztem az eredményem időpontját :)
...már délben mehetek érte :)
...nemsokára megtudom...mi a tényállás... :oops:
...én is lelépek,majd jelentkezem!
Addig is pusza mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

maccs :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: árak
:shock: :shock: :shock: :shock: nem semmi...de meg kell hagyni GYÖNYÖRŰEK!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Tegnap a nem létező "tökömet" is elhagytam majdnem :D
Este olvastam, de reagálni már nem volt energiám.

Ma voltam védőnéninél, persze megint késett,s meglepődve néz rám: Hát maga? Nem jövő hétre beszéltük meg?....ááááá
Na mindegy, már nincs sok vissza!
Persze megint nem nézett semmit a pisin a vérnyomáson meg a súlyomon kívül (67kg), ami kerek 2 kg-val több mint egy hónapja....
Múltkor elszörnyűlködött a 13 kg plusszomtól, most meg a 15-re: Jaj, olyan szépen kerekedik, nem is látszik, hogy hízik.... jó mondom...egyszer így egyszer úgy....nem is reagáltam semmit....

A dokinál is kiakadtam a terhesgondozáson.
Ugye betöltött 27 hétnél tartok.
Erre: megnézhetné a 18 hetes UH papírt?
Mondom persze.....
Azt mondja, hogy majdnem 2 héttel el volt maradva a gyerek....
Erre az aszisztens: a 13. hetin is már el volt maradva, mert nov.10-én kellett volna lennie az uccsó menzesznek (ugye okt.31-én volt), hogy korának megfelelő legyen....

Nem akartam mondani, hogy valószínű, hogy nem pont félidőbe volt pé-m, s nem akkor fogant, mivel cisztáim vannak, s javarészt még peteérésem se volt.....de midegy....

Most akkor eldönthetnék, hogy honnan számolják, uccsó menzesztől, vagy uh alapján....

Jah, nem kaptam beutalót UH-ra....
3 hét múlva megyek megint gondozásra.....

Mindegy, mert addig megejtek egy 3D-t!

Ma du megnézem, hogy hova is vitték a kocsimat, meg megnézem magamnak a szerelőt is!!!!!

Utána meg megyek Tündével szülőszoba látogatásra!

Évi
Azért a fogadott orvosod, hogy bármikor bármiért felhívhatod!
Ezért fizetsz neki!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag drukkolok!

királylány

Tényleg szépek, az áruk valóban nagyon el van szállva! Azért jó nézni :)

Dia, legalább találtatok jó asztalost és volt egy remek terv. Minket eddig 2asztalos vágott át a konyhabútorral, úgyhogy készen veszünk azóta mindent. A fantáziánk ezért elég korlátozva van.

Csillag, remélem, hogy jók lesznek az eredmények!

Évi, jól van, nyugodtan pihenj és ne foglalkozz semmivel!

maccs01

Este még jövök, sok puszi és igyekszem majd sok mindenre reagálni ami kimaradt, meg ami majd még jön :)

maccs01

Clárika nálad is zajlik az élet látom. Uh alapján kellene számolni ilyen esetben. Nekem volt 3 uccsó mensi időpontom is, de nem tetszett a dokinak egyik sem, pedig mondtam neki, hogy válogathat. Ő mindig uh alapján számol és nincs is eltérés.

Védőnő meg szerintem már nem is emlékezett mit mondott utoljára neked.
Autó: remélem már sínen van a dolog innetől.

Maccs Gábor volt katonatársa asztalos és vele csináltattuk. Előtte egy másikkal a konyhabútort sok évvel ezelőtt, rendes volt csak lassú. Kisváros, majdnem mindenkit ismerünk, így azért könnyebb megbízható embert találni. Na meg most jól jártunk, mert "olcsón" megúsztuk a dolgot, bár így is egy rakás pénztől megszabadultunk, de legalább rendben lesz a lakás egy jó darabig.
Előregyártott elemek korlátozzák a fantáziát sajnos.

királylány

CSajok, az ilyen drága helyek arra jók maximum, hogy az ember ötleteket gyűjtsön, amiket egy jó asztalossal kiviteleztethet. :-)

Amúgy horror...

Csillag, drukk! :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?