Nyah, csajok, jöttem élménybeszámolni
Párom beszélt a dokinővel, aki ilyen természetgyógyász/diplomás orvos... mondta, ha a nőgyógyász nem írt fel tabit nekem, ő sem fog, valszeg akkor semmi baj. A kúpot ne váltsam ki, folytassam a floragyn-t, és vegyek laktós irrigálót, az jó lesz. Szerinte ez nem folyás, csak bő ovulációs váladék, mert ha folyás lenne, az túrós lenne, csípne, viszketne, nem pedig semleges, szagtalan és színtelen... és nem csak ovu alatt jelentkezne, hanem előtte,utána is... ma már megint nem volt semmi, egy csepp sem, de ma vagy holnap meg is fog jönni, 36,1-et mértem reggel... most gőzerővel iszom a cicka teát, hátha...
A villany még nincs veszve, szerdára visszahívott a tanár, azt mondta, a csüt-i dogámat nem is látta, tegyem el...
rendes volt...
Amúgy villamosmérnökire járok, de hát nem egy leányálom... most már csak a hímsoviniszta bunkó tanáraim miatt küzdök, de miattuk be is fejezem... még hogy ez nem kislányoknak való...
pfffffffffffffff...
Szal, ha minden jól megy, mostani mensi után el is kezdünk próbálkozni, az olyan februári, márciusi baba lenne, pont jó
Ivanka, köszi a jótanácsokat, az ananászlén kívül minden megvan, az alvásra is nagyon igyekszem odafigyelni, az ananászra meg allergiás vagyok...
most vizsgaidőszak van, de majd elmúlik
Egcsi, drukk továbbra is!!!!!
Gabi, neked is drukk az állás interjúhoz!!! Remélem, összejön!