Navi, írd bele a táblába, hogy nekem júniusban minden szuper
Sajti, ma voltam utoljára Tündérkeresztanyánknál. Megláttott és megkérdezte, hogy gyorsan felhívhat-e téged
Meg, hogy majd meséltessem el veled, hogy hogyan találkoztatok, mert az fantasztikus
Sajti, egyébként le a kalappal előtted, szuper vagy, hogy ezt így végigcsinálod. De biztos van oka ennek is, csak mi nem látjuk.
Én úgy tudom, hogy ezekre a vizsgálatokra a bmc is elküldd, de csak a 3. lombik után…
Kubu, 5-én ünnepeld velünk az öregebbedésed
Renna, ha kicsit visszaolvasol, elég sok mindent találsz Szűcs dokiról. Még izgi lazulós képeket is
Én személy szerint nagyon szeretem. Ha mondja, akkor engedd, ha ne nem mondja, akkor kérdezz-kérdezz. Sose gyere el úgy, hogy kérdések maradtak benned
És muszáj, hogy bízz benne, annélkül nem megy. És ha lombikozol, többet fogod neki nyitogatni a lábad, mint a férjednek
Nézd meg a táblánkat, sok baba köszönheti a létét Szűcsnek!
Profi a srác, én nagyon bízom benne.
A múltkor az ajtóban találkoztam vele reggel, rózsaszín!!! ingben volt… Furán állt neki. Aztán fent átöltözött, akkor megkönnyebbültem, hogy mégsem rózsaszín ingben fog silverboyozni
Azt nem bírtam volna ki nevetés nélkül
Maccs, mikortól lesz nevük A és B babáknak?
Úgy örülök, hogy rendben vannak, nagyon szorítottam. Addigis hívhatnátok őket valahogy. Írisz és Nárcisz?
Csajok, olyan jó, hogy már gyereknevekről beszélgettek. Ne sértődjön meg senki, de mostanában a csapból is az Emma és Hanna folyik, illetve pasiknál a Botond, Levente és Milán… Mindegyik szép név és nem gáz, hogy sok van belőlük, hiszen a mi időnkben is mindenki Judit, Andi, Kriszti és Edina volt.
De vicces, hogy a múltkor a Városligetben egy anyuka Hannát kiabált és 5-en mozdultak arra. Aztán nevettek együtt az anyuk, hogy hát, igen, szép név
Mi mindenképpen olyan nevet keresünk majd, ami bárhol használható (ugye a nemzetközi család
. Az én nevem nemzetközi, de ezzel az SZ-szel írva soha sehol nem tudják leírni helyesen és ezzel már annyi gondom volt külföldi hivatalokban. Szóval, pl. a Larissza tetszik, csak ez a dupla ssz...
Nekem ezért esett kis a Denisza is...
Judit, szuppper, hogy kezdhettek, bele is írtalak a táblába! Nekem is nagyon pozitív megérzésem van ezzel kapcsolatban. Remélem tényleg azért fogtok ölelgetni .
Kubu, akkorát nevettem ezen az álmon! Mindig ha írok az álmokról, az nagyon vicces. Fura, hogy milyen viccesen szőjjük bele az éjszakáinkba is, amikkel tele a nappalunk. Nem is tudom, hogy ki írta, hogy Zekére hasonlított a gyerek, aztán meg, hogy megnézhette a leszívás előtt a spermákat és tüskések voltak
Ezek annyira jók!
Nekem még elég korai lenne megmondani a leszívás idejét, de kb. 21-re tippelem. Aztán majd meglátjuk.
Breki, az endora a legjobb orvosság a terhesség, simán elmúlasztja. szerintem menj be pénteken és akkor kitaláljátok, hogy hogy legyen tovább… Vagy hívd fel, hogy mondja meg, mi legyen. De mondd, hogy tuti vele akarsz beszélni, fel tudják kapcsolni.
Kispatak, nagyon örülök a tanácsaidnak. Bánkon voltam a Tóhotelban, de mindnekinek csak ajánlani tudom, csodajó hely
Örülök, hogy már nincsennek akkora fájdalmaid a hátaddal!