Új privát üzeneted érkezett!

eszter: Örülök ha Barbus képével inspirálhatok bárkit. :D Hajrá!
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt! Sajna nálunk esik folyamatosan… :(

Rodi, jó h. jelentkeztél, bár én olvasom a blogodat, úh. tudom, h. jól vagytok! :D

Macsesz, ezek a fotók! Nagyon kis édesek! Annyira jó, h. rendben vannak!
Nagyon vicces a dátum :lol:

Sajti, hát le a kalappal! Remélem, hamar túljutsz ezen az tortúrán! Annyira megérdemelnéd, h. végre minden szíved szerint történjen! Nagyon szorítok!!!
Kb. meddig kell injekciózni?

Woody, a kicsik szerintem tudják, h. baba van a pocinkban… úgy tudnak rám is nézni! :shock: :D
A szomszédunkban a barátainknál is van egy 7 éves kiscsaj, állandóan ölelget… jó nyilván ő tisztában van vele, h. mitől nő a hasam :D

Kubu, ahogy többször elképzelem a kakaó-paradicsom turmixot… hát szerintem simán tudnék okádni :roll: :x
Én is kisfiús anyukának képzelem inkább magam, de azért szeretnénk (majd) kislányt is vagy fordítva, ha most mégis puncis lesz!
Szép méretek! Én nagyon remélem, h. nem lesz brutál nagy a baba! A párom 4000 gr körüli volt, az apukája 5000 gr :shock: Én csak 2700 :D

Mieza, bocs, h. így elsiettem a tali szervezést, de mindenki csak „beszélt” róla, h. kellene, stb… és tudtam, h. így nem lesz belőle semmi! Ez nem szemrehányás, de ha csak dumálunk róla :lol:
Még jó, h. ünneplünk és nem sajnálgatunk! :D
Előreláthatóan mikor lesz a leszívás?

Judit! Ezek nagyon jó hírek!!! De örülök! Simán stimu nélkül inszem, váááooo! És apuci is jól szerepelt! :wink:
Köszike az elismerést… igyekszem :D

Csucsu, mit intéztél???

Lányok, hát nem akarom sértődősre venni a figurát, de azért azt hittem, lesz 1-2 megjegyzésetek a nevekkel kapcsolatban :oops: :D
Vagy ennyire gáz? :? Tudjátok, ilyenkor szokták mondani, h. hát... érdekes :lol: :lol: :lol:

El kellene mennem házidokihoz is, de ilyen esőben...bleee... Hívtam őket, h. kérjek időpontot, de közölték, h. oda kell menni és kész!
Fórumtali

Akkor a frissített változat!
Domi, basszus tegnap téged hagytalak ki (éjszaka jutott eszembe) :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Basszus, mire megszültem a hsz-omat, addigra annyit írtatok :lol:

Ja nem is dicsekedtem: p.golyó a múltté!!! Annyira jó nélküle :D

Ágica, örülök, h. ha picivel is, de jobban vagy!!!

Andi, merre kóbászolsz? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Bocsi, mostanában csak átfutom az itteni oldalakat és a neves hozzászólásodat nem vettem észre. Megosztod velem újra hogy mik tetszenek? Grat a p. golyó elhagyásához, ugye milyen jó?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, aranyos vagy! :D
Fiú: Titusz Noel, lány: Larissza Noa
Ez csak amolyan műbalhé ám, nem sértődtem meg, csak kíváncsi vagyok a véleményekre... na nem mintha akkor más neveket adnánk :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Különleges nevek, nincs minden csoportban majd belőle három. Hogy gondoltad becézni őket? Nekem a Barbus becenév döntött a Barbara név mellett. Férjednek is tetszenek? Mert akkor semmi gond. A ti véleményetek a legfontosabb és ne hagyjátok magatokat eltántorítani.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát az az igazság, h. a Titusz már gyerekkorom óta a mániám, még óvodában volt egy kissrác és megtetszett... a neve is :lol: Aztán azóta sok-sok név tetszett, de mindig lenyúlták, úgy értem, lassan Dunát lehetne rekeszteni velük!
A Larissza pedig szintén régi kedvenc... amikor még nem volt a Lara felkapott, sajna most már eléggé az, úh. ezért is változhat még (talán). Becézés: Lara, Lari, Larcsi, stb...
Titusz: Titi, Titu, Tituci, stb...
Pont ez az, h. nem akarom, h. minden 3. gyereket így hívjanak! :lol: :D :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és persze a Zuramnak is tetszenek, bár először a Tituszra így csinált: :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

A második nevek pedig az ő ízlését dícsérik :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
tényleg jó nevek, főleg mert becézés nélkül is jól hangzanak, és felnőtt korban se lesz gázos (pl. Manó bácsi :lol: )
Bocs, nekem ez a mániám, hogy ne nagyon becézgessék a gyereket. Biztos észrevettétek már, hogy az enyémeket is csak szimplán Simonnak és Eszternek titulálom, és ez így van babakoruk óta.

Kép
judit0713

Úristen kora reggel mennyit tudtok írni!

Mieza!
Nagyon drukkolok, hogy a vége pozitív legyen!

Judit!
Jaj, de jó hírek! Meglátod, hipp-hopp terhes leszel! Tüszőrepesztőt sem kapsz?
Jaj, nagyon szurkolok!

Ágica!
Nagy ölelés neked! Lehet, hogy most keményen és kíméletlenül hangzik, de így volt tényleg a jobb. Legközelebb egészséges lesz, és minden rendbe fog menni!

Eszter!
Hogy őszinte legyek, nekem is ez volt a kedvenc módszerem! :lol: Csak jó sokáig áztasd magad a forró vízbe!
Jól teszed, hogy kihasználod az idődet! Szurkolok az államvizsgádhoz!

Kubu!
Marci tényleg szép méretekkel született! Hát elhiszem, hogy tartasz a szüléstől!
De talán Hanna nem nő olyan nagyra!

Nava!
Én is olvastam a neveket. Mindenki olyan nevet választ, ami tetszik. Szerintem bármit írunk, neked akkor is ezek a nevek lesznek, amelyek tetszenek. Valóban különleges nevek, ahogy Vicky is írta, de szépek és jól hangoznak. Nekem az egyszerűbb nevek tetszenek. Ma már annyi Máté, Dávid, Milán és ehhez hasonló nevek vannak, hogy már ezeket sem szívesen adnám a gyerekeimnek. Nehéz kérdés ez. Annyi mindenre kell figyelni. Jól passzoljon a vezetéknévhez, legyen aranyos becézése, majd felnőtt korban is komoly emberként léphessen fel, és még külföldön is, szinte bármely nyelven ki tudják mondani. Hiszen ki tudja, lehet, hogy a mi gyerekeink már külföldön fognak élni! És még van számtalan szempont. Viszont 20 év múlva kevés Károly, László, Péter, Zoltán…stb fog szaladgálni az utcákon.

rodina74

Judit!
:) mi sem vagyunk amolyan becézős család :)
én mióta az eszemet tudom, Eszter vagyok! Másra nem is hallgatok! Van hogy Esztiznek, de meg sem hallom, mert annyira senki soha nem hívott így :)

Navi!
én dicsértem a neveiteket :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rodi!
még jó hogy a pancsikolás a favorit :)
A futás még túlzás lenne, de azért igyekszem visszaalakulni a terhesség előtti állapotomba... egyelőre olyan vagyok mint egy bálna :? :? :?

Viszont a lapalják és a mai laptető megtette hatását!
Blodi itten van :D úgy tűnik :D
Ha normál színűre vált, akkor végre megvan az első ciklusnapom ismét :D
soha nem gondoltam, hogy egyszer ennek örülni fogok :lol: :lol: :lol:

Most pakoltam be a dobozkájába a Picúrkáinknak az uh képeit! Eddig valahogy nem akaródzott... jól megsirattam megint őket :cry: :cry: :cry: :cry:
...de előre kell néznünk!
Én visszavárom a kis lelküket hozzánk majd másik babák képében! Elvégre ha igaz, hogy ők választanak szülőket, akkor remélem ismét minket szeretnének majd... :)

puszi

eszter82
Budapest

Eszter,
sikerült megint könnyeket csalnod a szemembe...ráadásul itt a melóhelyen :oops:
Nagyon szurkolok nektek, hogy sikerüljön spontán babácska hamarosan! És hogy Mary végre megérkezett, az éppen jó kezdés ehhez :wink:

Kép
judit0713

eszter: Drukkolok hogy ez mihamarabb bekövetkezzen. De ha esetleg kisfiút szán a sors akkor se ugorj majd el előle. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! Bocs, hogy most olvasás nélkül idepofátlankodok, de ha valakit érdekel 4 hűtőben tárolt decapeptyl injekció 2010. nov. lejárattal 500ft/db áron szívesen odaadom.
Valamint fiam kinőtt ruháiból is szívesen adnék el, ha valakit érdekel írjon privit, vagy a babát várunkba is írhat.

Majd az elmúlt napokat is elolvasom, mert nem nagyon jön senki a babát várunkba, de ha valakinek tudunk segíteni kérdezzen, s mi szívesen válaszolunk. Igaz Vicky?

remény73

Rodi, köszike! Hát igen, nyilván nem más véleményétől teszem függővé a neveket, csak Eszteren kívül senki sem reagálta le és csak ezért kérdeztem :D Azt hittem, annyira furcsálja mindenki, h. inkább nem is szól :lol:
Tényleg, lehet Józsinak, Karcsinak, Marinak kellene inkább nevezni őket! Az biztos egyedi lenne! :wink:

Eszter... nem Eszti :D , persze, h. tudom, h. neked teteszett, de csak a Noa, Noelt beszéltük meg :wink:
Na végre, érkezőben bládi! Most ennek kell örülni és 5-6 nap múlva mehet a spontánkodás! :wink:
Lehet, úgy gondolták a kis lelkek, h. most mégsem jókor születnének, hisz azért 3 életutat összehozni biztos komplikált... úh. majd szépen sorjában érkeznek hozzátok! :D

Judit, én azért szeretem becézni a hozzám közelállókat! Én pl. frász kapok, ha a közeli rokonok leedináznak :lol: de a barátok ált. nem becéznek, egy-két kivétellel! Mondjuk az Edikét csak anyutól viselem el, olyan gyerekes, párom Edusnak v. Ednek hív, húgom Edgárnak :lol: öcsém, apám meg Edinek :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
én is becézgetem néha őket, de magam gyártotta becenevekkel, pl. Eszter lányom Csibebaba vagy Mirci, amiknek aztán közük nincs a nevéhez :lol:

Rodi,
úgy van, ahogy gondolod, nem kapok még tüszőrepit sem, azért kell most sűrűn mennem uhura, hogy elkaphassuk a legmegfelelőbb pillanatot :wink:

Kép
judit0713

Igaza van Reménynek, nagyon vártuk odaát a kismamikat. De én inkább jövök és olvasgatok néha itt, hátha van olyan téma amihez hozzá tudok szólni. Ma több időnk van, mert nincs sétálós idő. Mondjuk ezt a gyerekem meg is érzi és én is miatta. :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

5 perc szünet mielőtt elkezdeném ENSZ kapcsolt szerveit :-)

éjszaka azt álmodtam hogy mentem Sz ügynökhöz és megkért hogy legközelebb ha megyek előtte borotváljam le a lábam :lol: :lol: (pedig alapból nincs védőréteg a lábaimon) :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helóka!

Avarka:
Nem akartalak megsirattatni...
Már kódolom a jó koordinátákat! :)

Vaya:
A "Tündérkeresztanyánk" is ezt mondta, hogy a következő már okés lesz.

Lukácsné:
Jujj de örülök, hogy rendben a cukrod, persze mi más is lenne?! :D

Woody:
Köszönöm.
Édes lehetett a két gyerkőc! :)

Rodina:
Köszi az infót! Az ÁEK-ban kell fizetni? Beutalót honnan kell kérni?

Zsuzsi:
Drukkolok nagyon a 2. inszemhez, látom már nemsokára indultok! :lol:

Vicky:
Szegény anyukád, ez borzasztó lehetett... Jól elásta magában, ha még ma sem tudsz mindent erről.

Mieza:
Szuper, hogy jól éreztétek magatokat hétvégén! A kikapcsolódás nagyon fontos.
Naná, hogy gratulációkat fogadhatsz tőlünk, erre kell most gyúrni! :)

Judit:
Szép eredménye lett a párodnak, le a kalappal! Ööö, izé, ez elég félreérthető volt, inkább gratulákok! :lol:
Nagyon szorítok az inszemhez!!!

Ágica:
A június nagyon jó hónap a kezdésre, remélem ez lesz a befutó nálunk!!! De nálad mindenképp!!! :)

Eszter:
Óóóó, nehéz lehett eltenni a picúrok sztárfotóit... :cry: Még most is klúdbőrzöm, ha rá gondolok, mit éltél át a képek nézegetése közben.
Köszönöm a soraidat, nagyon jól esett amit írtál.
Na de, hogy az egész család "Sajt@-ék" szappanoperázik, az nem semmi! :lol: Akkorát nevettem! :lol: Majd küldünk ótógrammot! :wink:
Te, mint bálna? El sem hiszem!!! Szerintem ez erős túlzás. Az a kevéske meg majd szépen lecsusszan rólad.

Navi:
Szánom-bánom, de én azért nem reagáltam a nevekre, mert egyik sem az én ízlésvilágom... :oops: :oops: :oops: Kamuból meg nincs képem dícsérgetni...
De ki nem sz@rja le?! :) A lényeg, hogy nektek tetsszen és érezzétek úgy, hogy illik majd a gyerkőcötökhöz, nemigaz?! :D
Magamról pénteken többet tudok, mert akkor lesz vv is, elvileg a vasárnapi szuri még ki van írva, de gondolom, hogy a pénteki vizsgálat eredményétől függ az injekciókúra hossza. :roll:
Ezek a gyerkőcök olyan édesek tudnak lenni, biztos nagyon aranyos lehet a kis 7 éveske! :)
A súlyokat átlagolva megállapítottam, hogy majdnem 4 kg-os babára számíthattok. Nagyon kíváncsi vafgyok, hogy mennyi lesz a születési súlya a babátoknak, apuci v. anyuci irányába bille-e majd az eredmény. De ez még odébb van. :)
Gratula ap.nagolyómentesítéshez, nagy könnyebség lehet nélküle! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ma reggel megkaptam a 2. halálosztót... :cry: Bocs, ez morbidra keseredett..
Viszont felhívott a lélekgyógyászom - hát nem tündér? :D - és szerinte ez a baba csinálta meg az utat a következőnek, ami már rendben lesz. Jót nevetett a GPS-es hasonlatomon, de azt mondta, hogy ez jó és képzeljem el, hogy a következő versenyzőnknek már a jó koordinátákat adom meg, ami rossz irány lehetséges, azt pedig akár falazzam be gondolatban, hogy máshová ne is tudjon érkezni, csak méhembe. Mondtam neki, hogy akkor irány az "újratervezés"! :)
Olyan jó fej a drnő, hol van még egy ilyen orvos, aki felhív magától, önzetlenül telefonon és lelket önt az emberbe, reménysugarat ad? Ő egy kincs! :)
Csajok, nagyon érzem a sok szeretetet amit kapok, ahogy átjár - sokszor már csak sóhajtok egy nagyot és kimegy vele a gond, bánat.

Kubu:
Micsoda álom! :shock: :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Kisbeeka:
Nagyon jó fejek voltatok, igazán összeilletek a pároddal!
Azon gondolkodtam, hogy annyi kórházi "élményt" kitárgyaltunk, h. tisztára olyanok lehettünk, mint a vénasszonyok, akiknek nincs más témája csak a kórház, az SZTK! :lol: :lol: :lol: Szegény párod már tuti unta a banyadialógokat! :lol:
Ne szomorkodj! Inkább tessék örülni, hogy gyorsan kezdtek, annál hamarabb lehetsz kismami! :)

De édes vagy!
Te is nagyon szimpatikus vagy nekünk,kár,hogy a párodat csak képről láttuk eddig.
Remélem pár hónap múlva ugyanígy beszélgetünk majd,és méregetjük össze a pocakjainkat ;)
Szerinted a babó gyógyítja majd az endót,vagy csak nem terjed tovább?

Nem gáz úgy kihordani a babót,ha a hasfalamat és szerveimet is összetapasztja az endó? :(
Lehet,hogy hülye kérdés,de ha már ez a vizsgálat ennyire fájdalmas volt,pedig csak UH volt,meg szűrések,akkor a lehetséges terhesség ill. stimu alatti UH-okat hogy fogom elviselni?
Vendég

Navi drága!

Én most is csak "beugró" vagyok,de reagálok a nevekre.

A Noel az egyik kedvenc nevem,nekünk is volt a választhatók között,csakhogy nekünk lányaink lesznek. (ez meg van írva :D ).
A Titusz névről annyit,hogy nekem egy Attila nevű srác volt 16 évesen a legjobb barátom,minden nap együtt lógtunk,én őt becéztem Titusz(ká)nak. :)
Így nekem ez mindenképpen kedves :)
Vendég

Van még egy kérdésem.
Azt mondta a dokk,hogy a 21.napon menjek vissza,de az épp Pünkösd hétfőre esik.
Bent vannak aznap szerintetek?
Mert másnap kéne mennem amúgy a 22.napi vv-re,de a doki gondolom a gyors folytatás miatt a 21.napot kérte kifejezetten...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olyan jó titeket olvasni!! És látom, még a fórumtaliba is beírtatok! Nohát! Én szurkolok nektek,ti meg olyan erőt adtok nekem, mert nekem is nagy szükségem van rá. Ma jó sokat sírtam, de hát néha kijön rajtam - de a doki szerint ez jót tesz, csak sajna a problémám lényegét nem oldja meg.

Amugy a sok reumás kezelés talán kezdi kifejteni hatását, most végre egész jól vagyok, és már csak pár nap és indulok a reumások "Mekka-jaba" Szoboszlóra. Jaj de várom már!

Sajtikám: tudom nehéz neked, és nagyon szorítok,hogy legalább igy forduljon jobbra sorsod. Reméljük a mütétre nem kerül sor.

Eszter: a lelkierőd és optimizmusod hatalmas, próbálok meríteni belőle.

Mieza: merre jártál hétvégén? Remélem hasznosak voltak az infóim.

Rodina: szerintem fiú/lány - csak egészséges legyen. Bár most láttam itt a szomszédban a kislányt - komolyan mondom ilyen gyögyörűséget nem láttam - 3 éves szőke tincses hajasbaba.

Macsek: a fotók szuperek - szerintem vegyes csapat lesz, de nálad is az egészség a fő szempont gondolom.

Zsu: leírást nagyon köszönöm salátát meg fogom csinálni.

Aki kimaradt arra is gondolok és jó lenne tényleg megismerni titeket!

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak,Téged is jó lenne megismerni személyesen :)
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, ezért csak annyit, hogy nekem a május 29. és a június 12-13 nem jó. Egyébként elvileg bármikor tudok menni, alkalmazkodom.

Bocsi, de most csak ennyire telt. :oops:

Amúgy holnap nem jön vki BMC-be? Én megyek, kb. fél 8-8 körül futok be a férjecskémmel.
angi81

Sziasztok!

Sajti azt hiszem inkább te lehetsz egy kincs. Jó eséllyel a nem hivogat fel mindenkit!

Judit ez szuper! Stimu nélkül! :D

Drága Eszter! Lapalja, laptető egyben tuti befutó.

Ha már a neveknél tartunk, mi Esztert szeretnénk. Persze kell majd még egy, merthogy ketten vannak. Fiú nevünk pedig egyáltalán nincs!
Lehet akkor is Eszter lesz! :D :D :D (vicc)

Macs, jól látom aképen már majd 6cm-ek? Húú
Lehet nem mindenkinek jön be, de szerintem a zöld tea rendben tartja a testsúlyt, bár a fotód alapján inkább enned kéne.

Renna üdv itt. Mielőbbi pocakosodást!

Ágica a második tuti befutó! Nekünk is a második sikerült. Hajrá!

Képzeljétek hogy jártunk ma! Progeszteron szurit kell kapnom minden nap. Már jó egy hónapja szúrjuk minden este, mindenféle probléma nélkül! Sikerült egy rossz széria fecskendőt kifogni, amivel képtelenség felszívni az ampullát. Visszamentünk a gyógyszertárba másikért. Vízzel kipróbálták működött. Haza, nem jó, ezt az olajos szart nem szívja fel. Másik gyógyszertárba el, patikus étolajjal próbál, nehezen neki is de sikerül. Ismét haza, másfél óra, a felszívó tű nem ér le az ampulla aljára, dönt, újra próbál, könyörög, nagy nehezen sikerül, felszívó tű nem jön le, erős apa, nem sikerül. No a végén harapófogóval sikerült eltávolítani és pikk-pakk beadni!

Kép
domi75

sajt: És anyunak már volt előttem is két vetélése az első 10 hétben. Szóval tényleg nem tudom milyen lehet ez a fájdalom. Egyszer azt hallottam egy riportban, hogy minden nő veszít el babát élete során, csak sokról nem is tudjuk. Az én másik kicsikém is így volt, de megmondom őszintén hogy amilyen a terhességem volt nem bánom hogy nem maradt velünk, mert lehet hogy én is mindkettőt elveszíthettem volna. Szerintem nem bírta volna a méhszáj (ugye nekem a 20. héttől kezdett rövidülni és a 28. hétre már végig 1 ujjnyira nyitva volt, ezért is kellett befeküdnöm tüdőérlelőért). De most már tényleg tudja a szervezeted milyen is egy csöppnyi teremtmény és legközelebb ő is ügyesebb és egészségesebb lesz. GPS-t beállítani rendesen.

domi: Ez a progi szuri nem hangzott jól már azelőtt sem hogy ezt a kálváriát leírtad. a sógornőnek kellett a második lombik után adni, de neki napi kettőt. Hát nem irigyeltem érte, akkor már inkább az utro.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
hallottam róla, hogy a kismamák sokszor álmodnak lükeségeket (sőt rémisztő dolgokat is), na de ilyet :D Lehet hogy ez a paradicsomos kakaó hatása :lol:

Sajti,
ez nagyon kedves volt a lélekgyógyászodtól!
Drukkok mennek, hogy pénteken azt halld: elég volt a szurikból :!:

Breki,
ünnepnapon tuti nincseken bent, tehát szerintem marad a kedd, a 22. nap, mivel előtte péntek meg talán még túl korai.
Bár lehet hogy jobb, ha felcsörgeted őket, a recin tuti megmondják hogy mikor menj!

Domi,
nem is tudom, hogy veletek bosszankodjak, vagy inkább nevessek így utólag a szuri-sztorin.
Gondolom, ti nem nevettetek...ezek a szurik amúgy is eléggé kiakasztják az embert, akkor is, ha minden oké velük, csak nyomni kell...

Viki,
nem semmi a történeted! Én eddig nem sokat tudtam rólad (mire én csatlakoztam te már boldog anyuka voltál), de minden elismerésem a tiéd, nem lehetett könnyű menet ez a terhesség!

Kép
judit0713

Kisbeeka:
Akkor mostmár pocakra gyúrunk! :)
Sajna endóval kapcs. nem tudok segíteni, nekem legalább az nincs... :?

Kispatak:
Egyre izgibb ez a találkozó, már nagyon kíváncsi vagyok a többiekre is, akikkel eddig még nem futottam össze.
A könnyeidet engedd ki bátran, azokra nincs szüksége a szervezetednek!

Domi:
Jól megjártátok a szurival, naon vacak érzés lehetett, plusz a stressz, hogy sikerül-e végre jó tűt kapni, utána meg beadni... Meddig kell böködni, azt tudod?

Vicky:
Na ja, amiről nem tudunk, az nem fáj. Neked is Barbus lett a nyertes, aránylag mákotok volt, a rövidült méhszáj ellenére is. Szépséges gyermeked született és szerencsére egészségesek vagytok, ez mindennél fontosabb! :)

Ma kaptam bónusz boldogsághormont! :) Hugim a tanműhelybe megmosta a fejem, jól meg is masszírozta, picit megigazította a séróm alját és nagyon jól beszárított. A végére teljesen ellazultam. Most jöttünk meg a 3D-ből, a Titánok harcát szervírozták. Egész jó kis "mesefilm", nem ájultam el tőle, de azért jó volt! :)
Holnap reggel megyek masszírozásra, remélem nem fogok ordítani, ha hason fekszem, mert még eléggé fáj a nunim, de már kezd lilából zöldre váltani, ahol beütöttem.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

judit: A méhszájam egyébként a 37. hétig tartotta magát, akkor 3 ujjnyinál indította a dokim a szülést. És azt még nem is tudod, hogy a 15. héttől inzulinos cukorbeteg voltam. Napi kétszer szuriztam magam és minimum háromszor mértem. De volt olyan mikor bent feküdtem hogy 24 óra alatt 10-szer vettek vénás vért (mindenkit ezzel riogatok :D ), hogy meg tudjuk nézni jó-e a cukormérőm. Hát szörnyű egy betegség, remélem sosem találkozom vele többet (talán a következő terhességemnél ha lesz tesó). Viszont a terhességet és a szülést mínusz 4 kilóval zártam, ennyi előnye volt a diétának.

sajt: Hát igen, szerintem is nagy szerencsénk volt. Majd meg is akarom kérdezni a dokimat ha megyek, hogy mire számítsak az esetleges tesó projektnél. (Bár ahogy ma viselkedett a drágám azt mondtam hogy soha többet. Kicsit hisztis volt amiért nem tudtunk ma az eső miatt sétálni és ezt nagyon nehezen viseli.)
vicky79
Budapest III. kerület

Navi, írd bele a táblába, hogy nekem júniusban minden szuper :D

Sajti, ma voltam utoljára Tündérkeresztanyánknál. Megláttott és megkérdezte, hogy gyorsan felhívhat-e téged :D Meg, hogy majd meséltessem el veled, hogy hogyan találkoztatok, mert az fantasztikus :D
Sajti, egyébként le a kalappal előtted, szuper vagy, hogy ezt így végigcsinálod. De biztos van oka ennek is, csak mi nem látjuk.
Én úgy tudom, hogy ezekre a vizsgálatokra a bmc is elküldd, de csak a 3. lombik után…

Kubu, 5-én ünnepeld velünk az öregebbedésed :D

Renna, ha kicsit visszaolvasol, elég sok mindent találsz Szűcs dokiról. Még izgi lazulós képeket is :D Én személy szerint nagyon szeretem. Ha mondja, akkor engedd, ha ne nem mondja, akkor kérdezz-kérdezz. Sose gyere el úgy, hogy kérdések maradtak benned :D És muszáj, hogy bízz benne, annélkül nem megy. És ha lombikozol, többet fogod neki nyitogatni a lábad, mint a férjednek :D Nézd meg a táblánkat, sok baba köszönheti a létét Szűcsnek!
Profi a srác, én nagyon bízom benne.
A múltkor az ajtóban találkoztam vele reggel, rózsaszín!!! ingben volt… Furán állt neki. Aztán fent átöltözött, akkor megkönnyebbültem, hogy mégsem rózsaszín ingben fog silverboyozni :D Azt nem bírtam volna ki nevetés nélkül :D

Maccs, mikortól lesz nevük A és B babáknak? :D Úgy örülök, hogy rendben vannak, nagyon szorítottam. Addigis hívhatnátok őket valahogy. Írisz és Nárcisz? :D

Csajok, olyan jó, hogy már gyereknevekről beszélgettek. Ne sértődjön meg senki, de mostanában a csapból is az Emma és Hanna folyik, illetve pasiknál a Botond, Levente és Milán… Mindegyik szép név és nem gáz, hogy sok van belőlük, hiszen a mi időnkben is mindenki Judit, Andi, Kriszti és Edina volt.
De vicces, hogy a múltkor a Városligetben egy anyuka Hannát kiabált és 5-en mozdultak arra. Aztán nevettek együtt az anyuk, hogy hát, igen, szép név :D
Mi mindenképpen olyan nevet keresünk majd, ami bárhol használható (ugye a nemzetközi család :). Az én nevem nemzetközi, de ezzel az SZ-szel írva soha sehol nem tudják leírni helyesen és ezzel már annyi gondom volt külföldi hivatalokban. Szóval, pl. a Larissza tetszik, csak ez a dupla ssz... :) Nekem ezért esett kis a Denisza is...

Judit, szuppper, hogy kezdhettek, bele is írtalak a táblába! Nekem is nagyon pozitív megérzésem van ezzel kapcsolatban. Remélem tényleg azért fogtok ölelgetni .

Kubu, akkorát nevettem ezen az álmon! Mindig ha írok az álmokról, az nagyon vicces. Fura, hogy milyen viccesen szőjjük bele az éjszakáinkba is, amikkel tele a nappalunk. Nem is tudom, hogy ki írta, hogy Zekére hasonlított a gyerek, aztán meg, hogy megnézhette a leszívás előtt a spermákat és tüskések voltak :D Ezek annyira jók!

Nekem még elég korai lenne megmondani a leszívás idejét, de kb. 21-re tippelem. Aztán majd meglátjuk.

Breki, az endora a legjobb orvosság a terhesség, simán elmúlasztja. szerintem menj be pénteken és akkor kitaláljátok, hogy hogy legyen tovább… Vagy hívd fel, hogy mondja meg, mi legyen. De mondd, hogy tuti vele akarsz beszélni, fel tudják kapcsolni.

Kispatak, nagyon örülök a tanácsaidnak. Bánkon voltam a Tóhotelban, de mindnekinek csak ajánlani tudom, csodajó hely  :D Örülök, hogy már nincsennek akkora fájdalmaid a hátaddal!
mieza

Eszter!
Jaj, úgy megértelek! Én is, amikor elvesztettem az ikreket, előszedtem egy nagyon szép kék színű bársonydobozt és mindent beleraktam. A hálónkban van a mai napig a dobozka, és meg is fogom tartani. Soha nem fogom őket elfelejteni! Néha, mikor elmegyek mellette megsimogatom a dobozt! Szóval nagy ölelés neked!
Örülök a bládinak! A plusz kilók meg majd lemennek, azzal ne törődj!

Sajti!
Nem kell fizetni az ÁEK-be! A beutalót a háziorvostól kérj a haematológiára! Ott szólj, hogy mi miatt kell, és mond, hogy az immunt a trombót is csinálják meg. De holnap megnézem, hogy én kinél voltam, és ő még több mindenre kivizsgált! Időpontot viszont már most is kérhetsz mert lehet, hogy hetek múlva kapsz, és addig be tudod szerezni a beutalót is!

rodina74

Jó reggelt Mindenkinek,

Szemeim még standby állapotban, fel kellene turbózni kicsit magamat, holnap ilyenkor már zabszem lesz azon a bizonyos helyen, és még nem tartok sehol sem a tanulásban.

Vicky,
Anyud is borzasztó dolgokon ment keresztül, szegényke.

Mieza,
Tessék hozni ma a jó eredményeket !
Oké ünnepeljünk 5-én :lol:
Bánk nagy kedvenc, habár legutóbbi alkalommal én a medencét csak kívülről szemlélhettem, mert Marcival éppen veszélyeztetett státuszban voltam. De csudajó hely, igazad van.

Csucsu,
Gyere monddd már hogy mi van !

Judit,
Remek hírek, nagyon nagyon örülök. És hogy spontán ilyen szép méreteid is vannak. Sikerülnie kell !
Annyira édes a vonalzód.

Ági,
Hatalmas ölelések Nektek.

Eszter,
Micsoda teszteket szereztél be 8)
Jó olvasni a soraidat, erős lány vagy, hihetetlenül erős.
Meggondolatlan vagy esetemben a képkéréssel kapcsolatban, az enyém brutál és hatalmas és nagy és a párom is esténként „elretten” hogy úristen ma megint mennyivel nagyobb mint tegnap :lol:
Örülök bládinak.

Istenem ahogy írod hogy a Picurik képeit most pakoltad el.

Nava,
Tyűűűű 5000 gr ??? uh na olyat naon nem szeretnék, ezért elevitet most az uccsó hónapban tutira nem fogom szedni.
Nevek: bocs joggal kaptam fekete pontot, tényleg nem reagáltam, de tudd hogy konstatáltam, hogy mindegyik naon szép. Különleges neveket választottatok.
Házidoki ne már !
P.golyómentességhez gratula.
Csatolok egy linket
http://nevnaptar.eu/keresztnevek_statis ... ulott_lany

Rodi,
Hannát nem tudom mekkora lesz, de Liza reméljük megkíméli anyukáját :lol: :lol: ))))))
Névválasztással totál igazad van.

Sajt,
Nagyon aranyos a lélekgyógyászod valóban. Mennyi figyelmesség van benne.
Hugidnak piros pont a bónusz boldogsághormonért.

Kisbeeka,
Mindenképpen kérdezd meg a recin hogy mi lesz Pünkösdkor. Nekem Marci inszem 2008.03.23-án húsvét vasárnap volt.

Kispatak,
Sok erőt küldök Neked és hajrá Szoboszló.

Domi,
Hajrá névválasztás.
Nem semmi hogy megjártátok a tűvel.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Nem akartam szomorúságot, csak annyira meghatározta a tegnapomat ez a babaholmi elpakolás...

Sajt!
Mindenképpen igényt tartok az autogrammra :D
Hidd el, sajnos látható az a plusz 6,5 kiló ami rajtam van :? mert persze nem cicre erősít, hanem csupa előnytelen helyeken... fenék, comb, HAS :oops: :? :oops: :? :oops:
Remélem, hamar véget ér ez a szuris dolog :? nem valami lélekbarát sajnos ez a megoldás...bár semmilyen megoldás nem az ilyen esetben :(
A lélekgyógyász keresztmami nagyon kedves volt :) Igazán rendes tőle, hogy érdeklődött és lelket öntött beléd :)

Rodi!
Én is a hálóban tartom azt a dobozt, és folyton ha arra pakolászok, megsimizem a Picúrkákat :) de majd követem a példátokat és hamar növesztek ismét egy babás pocakot :)

Vicky!
AZ én agyamban valahogy ez úgy él, hogy a lelkecskéik nem feltétlenül lányok :) csak a testük volt az! Úgyhogy éppen ugyanúgy fogunk örülni ha fiú érkezik, mintha kislány! Én magamat kicsit jobban érzem lányos anyukának, mint amennyire fiúsnak, de lesz mindkettő, úgyhogy ez majd változik :D Egyébként is szerettem volna mindig fiút is lányt is :) pláne, hogy Lacnak két lánya van korábbról! Odalenne egy kisfiúért :) Persze imádta azt a tényt is, hogy neki 5 lánya van/volt/lesz...vagy hogy kell ezt ilyenkor mondani... A lényeg, hogy én mindig azzal a tudattal voltam, hogy lesz fiú is, lány is :)

Judit!
Majd a szomorú közléseimet a jövőben a munkaidő utánra tartogatom :D :D :D

Domi!
Lacim vicceskedett azzal folyton, hogy keressem meg azt a jogi kiskaput, ami megengedi, hogy az ikreket ugyanúgy hívhassák :D de szerencsére ez nem megoldható jogilag, így megúsztam, hogy az összes gyereket ugyanazzal a névvel illessük :)
Az hülyén hangzik, ha én azt mondom, hogy az Eszter szép név, mert én magamon utálom, de másokon mindig tetszik :D
Progi szuri sztori elég gáz :? de hogyhogy nem ért le a tű az ampulla aljára??? mekkorával szúrjátok?
én is kaptam több mint 4 hónapig napi 2-t! És a legnagyobb két tűvel szúrtuk, a zöld és sárga végűvel. Az mindenhova elér akkora :) és mivel nagyon olajos a cucc, így könnyen is megy! Fecskendőből nekünk az jött be, ami nem az a nagyon zöld színű, hanem olyan fehéres szürkés... :)

Beeka!
szerintem a 22. napon menj, de előtte mindenképpen telózz, hogy mit mond a BMC! Nekem Tanár úr mindig azt mondta, hogy plusz/mínusz 1-2 nap nem számít, válasszuk mindig azt, ami közelebb esik a megadott ciklusnaphoz! Esetedben talán a 22. nap a jobb, mert a 18-19. az távolabb van a 21-től...

Lányok!
Valaki ismeri az otthon végezhető spermatesztet? HOgyan kell alkalmazni, ill. mennyire ad reális eredményt? Vagy én próbálom ki először? ...vagyis Lacim? :D

eszter82
Budapest

Kubu!

Én éppen ma írtam Woodynak, hogy milyen édi szép "kis" pocija van... nekem kb 15 hetesen volt akkora! Úgyhogy engem nehéz elrettenteni a nagy pocikkal, mert fogalmam sincs róla, hogy normális esetben, egy babával mekkora az ember hasa! Nekem hatalmas volt végig! :D
Úgyhogy ez ne tartson vissza :)

puszi

eszter82
Budapest

Good morning sunshine! :lol:

Kubu, nekem is olyan álmaim vannak, h. hihetetlen, jobb is, h. sokszor nem emlékszem rájuk :D
Aztán szőrteleníts ám rendesen! :wink:

Sajti, hát jólvanna, ha nem hát nem :D
Azt hittem, nem találtam ki fura neveket, de ezek szerint mégis! Zuram unokaöccse: Vilmos Boldizsár, na azért ennél jobb a mi választásunk, szerintem! Ja és a barátnőméknél: Bercell Marcell :shock:
Mondjuk a párom minden nap elmondja, h. biztos nem Noel lesz az elő neve a fiúcskánknak… na majd megbeszéljük vele úgyis, mielőtt lefixáljuk! Majd rúgdal ha nem tetszik neki :lol:

Na akkor holnap kiderül, a hogyan tovább! Majd mesélj!
Aztán ha jól beprogramozod az agyadat, akkor tuti, h. nem lesz újabb tévedés! De inkább térképpel tájékozódjon, mint GPS-szel, abban jobban bízom!
Hajrá masszázs, a nunust meg párnázd ki! :wink:

Kisbeeka, akkor neked bejönnek a neveink :D

Kispatak, igen, beírtalak! :? :D
A sírás mindig jót tesz, csak tudni kell abbahagyni!

Angi, mesélj majd, mi volt!!!

Mieza, lehet a Larisszát is Larissának írni! :wink:
Edina név meg nincs is annyira sok! Andi, Kriszti, Ildi, Szilvi jóval több van a mi korosztályunkból! Én össz. 3-4 Edinát ismerek csak…

Na a talitábla:
Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, jajj köszi, már tényleg azt hittem elment az eszem, h. ilyen őrült neveket találok ki! :lol:
Holnapra megy a drukk, de okos vagy te, menni fog tutira!!! :wink:

Na most mennem kell kozmihoz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Túl vagyok a mai uhun, hatalmasat nőtt a spontán tüszőkém, már 16 mm, a mnyh pedig 8 mm, tehát hétfőn inszem :!: :!: :!:
Sajnos a tüszőrepesztőt nem úszom meg, mert S ügynöknő nagyon meglepetve látta a növekedésemet, és tutira akar menni a dátummal. Így szombat esti lazításként egy kis Pregnyl izomba lesz a menű :lol:

Eszter,
mi is gondolkodtunk a páromnak ilyen teszten, de aztán mégsem rendeltünk. Most meg a dokker szépen megszámlálta őket :)
Azért nagyon kíváncsi vagyok, nektek bejön-e?
Ja, a FER-rel kapcsolatban még valami: a párom kb. 1-2 hete szedte amikor a márciusi inszemem volt, és élete legrosszabb eredményét produkálta :shock: Most már túl van a 2 hónapos kúrán, és látszik is az eredmény :D
Ezt csak azért írom, hogy ha teszteltek és nem lesz jó az eredmény, ne csüggedjetek, és folytassa Laci a kúrát, mert ehhez idő kell! (a tájékoztató min. 3 hónapot ír) Valószínűleg ez is úgy működik mint a homeopátiás szerek, hogy a hozzászokás idején erősíti a tüneteket (vagyis jelen esetben gyengíti a srácokat), csak utána hat normálisan.

Kubu,
hajrá, ma még húzz bele a tanulásba, de este-éjszaka már semmi könyv, csak óriási pihentető alvás!
Nekem leginkább ez jött be a vizsgaidőszakokban.
Két papírral a polcon állítom, hogy egy friss, tiszta fej sokszor többet ér, mint plusz egy nap tanulás :wink:

Kép
judit0713

Navi,

átnéztem a táblát meg a naptáromat, és nekem a júni 26-27 kivételével minden hétvége OK.
Légyszi javítsd majd, ha megszépülve hazaértél :)
Köszike!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Hát szegény Z. ügynök nem volt teljesen képben velem kapcsolatban. Azt hitte, hogy fagyis beülti lesz ebben a ciklusban. Aztán az asszisztens felvilágosította, hogy long prot. lesz :)

Szóval csinált uh-ot, meg rákszűrést, előtte pedig a véremet szívták ki a prolaktin miatt. :D
Érlelődik egy tüszőm de persze az endó miatt még ott figyel a szenya ciszta. :evil: Menses után visszakocogok majd és akkor majd ír recepteket és gondolom, hogy tárgyalunk prolaktin ügyben is.
Már várom a stimut, olyan jóleső izgalom van bennem. :D

Navi

Kösz, hogy beírtad az időpontjaimat :) Különleges neveket választottatok. A lány név nekem jobban tetszik, a fiú számomra szokatlan. De tuti, hogy nem fog sok szaladgálni belőle. Ja, nemek is fiús anyukaként jelensz meg, így látatlanban.

Kubu

Drukk a vizsgádhoz!!!!!

Eszter

Mi nem használtunk ilyen tesztet, kíváncsi vagyok milyen. FER 14-ről én is jókat hallottam, a férjem is szedi 3 hete. Remélem, hogy bombabiztos töltettel indulhatunk júniusban. :D :D

Judit

Hajrá hétfői inszem, mennek a drukkok!!!!!!!!!!

Most megyek, mert sok a dolgom, de majd még benézek.
angi81

Judit!

Köszi az infót a Fer-ről!
Ma vagyok a 2. ciklusnapomon, és arra gondoltam, hogy kb a köv ciklusban csinálnánk meg a spermatesztet itthon, de amit írtál, az alapján inkább csúsztatunk még rajta! Laci kb 2 -3 hete szedi! Pocsék eredményre nem tesztelek! Megvárjuk míg donorrá teszi a Drágámat a sok vitamin és majd utána, hogy örülhessünk a jó eredménynek :D Úgyhogy majd akkor júni vége- júli elején tesztelünk :) akkor már kb 2 hónapja fogja szedni és talán addigra lesz eredménye is!
Nagyon nagyon drukkolok a hétfői inszemhez :)

Angi!

Drukk a júniusi kezdéshez!
Azt elhiszem, hogy nagyon várod a stimut már! Ezzel mind így vagyunk azt hiszem :D
Olyan nagyon jó érzés, mikor egy nagy kupac recepttel a kezedben jössz ki a dokitól :D csak a gyógyszertárban fagy le az ember arcáról a vigyor, mikor megmondják, hogy mennyibe kerülnek a gyógyszerek
:shock: :shock: :shock:
de legalább kezdhettek ti is hamarosan! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót és elszállt! :twisted: :twisted: :twisted:

Sajti!
Hát csajszi nem hiszed el de úgy bőgök, mint egy kis óvodás a soraidon De az írásaidból az jön le, hogy Te egy nagyon, de nagyon erős csaj vagy! Nem semmi ez az injekció, bár inkább ez mint a műtét!
Remélem legközelebb már a jk koordináták lesznek megadva a GPS-ben a babának, és nem fog eltévedni. Kívánom, hogy ennyi megpróbáltatás után minél hamarabb kismami legyél.

Navi!
Szerintem szépek a nevek amiket választottatok! Nekem azért is nagyon tetszenek, mert nem olyan felkapottak, így biztos nem fog sok szaladgálni az utcán.
Nekem a tali, ha még lehet rá jelentkezni, akkor a május 30-a a jó, a júniust még nem tudom, mert nincs beosztásom.

Eszter!
Hajrá Fer14! Remélem Lacnak nagyon jók lesznek az eredményei! Sajnos a spermatesztet nem ismerem. De szerettem volna Tőled azt kérdezni, hogy hol rendelted és mennyibe került.

Mieza!
Hajrá lombik! Mennek a hiper-mega drukkok. Nagyon szorítok, hogy végre Te is pocakos legyél.

Macsi!
Szépek nagyon a kiscicáid. Olyan jó ilyen képeket nézegetni, ez nekem nagyon sok erőt ad.

Kubi!
Nem semmi lehetett Marci, mikor belecsempészte a kakaódba a paradicsomot. Valahogy magam elé képzeltem az egész szitut.
Holnap sokat fogok Rád gondolni és drukkolok, hogy sikerüljön a vizsgád!
Ja egyébként tényleg dobhatnál egy pocak fotót, olyan jó lenne. Légyszi-légyszi.

Judit!
Nahát nem semmi méretek, így stimu nélkül. Gratulálok. Hajrá hétfői inszem!!!!

Kispatak!
Aminek ki kell jönni az ki is fog jönni. Nekem egy nagy megkönnyebbülés, ha sírok. Sajnálom a reumás panaszaidat, de nézzük a dolgok jó oldalát, hogy mehetsz Hajdúszoboszlóra. Nekem Szoboszló az egyik legkedvesebb helyem, minden évben eltöltünk ott néhány napot.

Beeka!
Szerintem csörögj oda telefonon és beszéld meg velük, hogy akkor mikor is menjél pontosan. Igaz 1-2 nap mindig belefér, de hátha nyitva lesznek 24-én.

Domi!
Nem semmi sztori a tűről. Sajnos mi is tapasztalunk ilyeneket. Járok ügyelni Jánoshidára és ott van egy csajszi, aki 6 hetes kismami és Ő is jár progi szurira. Hát mit ne mondja jól megszenvedtem vele mire felszívtam, pedig van tű választékunk. Egyébként ez a csajszi is BMC-be jár és Z ügynök hozta össze a babát. Sajti ezt szerintem írd be a statisztikába.

Vicky!
Nem semmi amin anyukád átment.

Na megyek egy kicsit lefekszem, mert megérkezett Mary és nagyon fáj a pocim.
Puszantás

gyoreneildi

Ildi!

A babaneten rendeltem a társalgóban a fogamzáson belül van egy olyan topic, hogy lh és terhességi 10-es, 20-as tesztek olcsón...vagy valami hasonló!
És ott van esthajnalcsillag nevű lányzó!
Én tőle szoktam priviben kérni ezeket, és az lh ill. a terhességi tesztjei baromi olcsók, így azt is tőle szoktam beszerezni :) ugyanolyanokat árul, mint amiket a bmc is használ.
ez a spermateszt kb 8-9 ezer forint (nem emlékszem pontosan, mert több mindent rendeltem egyszerre), két darab van benne, és együtt adja ki az eredményt! Kis lötyis ampullák vannak benne és le van írva, hogy mit hogyan kell hova töltögetni! De majd beszámolok róla! :) Egyelőre még lesem a postást, hogy mikor hozza :) szerintem holnap, vagy hétfőn okosabb leszek! A működéséről pedig majd kb 1-1,5 hónap múlva (ha még kell majd akkor csinálni :lol: :lol: :lol: ) azért röhögnék nagyon, ha mielőtt megcsináljuk, azelőtt bekoppintana a Picúr baba :) (de jó lenne)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

No, megjöttem én is :)
16 tüszőm érik. Most szinte egyformák, a múltkor ugye vagy 13 érett, de csak 3-ba volt is valami, abból egy teljesen életképtelen volt :( De akkor sok volt a méretkülönbség, most egyenlőre elég egyformán halandak. Sz. szerint kicsit még kicsik, úgyhogy ma felemelte a szuriadagomat, (tegnap fél Merionalt szúrtam, ma 2-t kellett. Holnap megyek vissza (ráadásul vérvétel is lesz), meg hétfőn is megyek és hétfőn fogja megmondani, hogy kb. mikor lesz a leszívás. Eléggé megijedtem, mert olyan közelinek tűnik most már az időpont… Itt vagyok a finishben :D Jaj, szorítsatok, hogy a tüszik kezdjenek el szépen éregetni :D

Nagyon elfáradtam. Jaj, nagyon izgulok.
Judit, hajrá hétfői inszem!!!

A jó hír az volt, hogy endonak nyoma sincs! :)
mieza

Lesz valaki holnap vagy hétfőn? :)

Csajok, ma láttam két lányt, akik Szűcsnál ültek fenn és nagyon sokat beszélgettek. Egyszer hallottam, hogy a fórumról is szóltak, hogy nagyon jó kis csapat van itt :) Innen volt valamelyikőtök?
mieza

Na, összeszámoltam, én 14 Edinát ismerek :) De nekem tetszik ez a név :)
mieza

Rodina, minek a rövidítése az ÁEK és hol található?
mieza

Mieza!

hajrá a tüszikéknek :)
még hogy finishben vagy? már fél lábbal pocakos is vagy :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?