Új privát üzeneted érkezett!

Betti
nagyon szép a teszt

Letti
Azt én se értem minek nekd m,ég egy teszt,tuti ott a baba,ha kell,akkor tényleg már digit vegyél!

Ana
nyugi,igazuk van a csajoknak,csinálj este is egyet,ki tudja!

Kép
Kép
k_inga

NA DRÁGA CSILLAGOCSKA, BABÁCSKA KINGÁCSKA LETTIKÉCSKE CRISHECSKE MARCSIKA BETTIKÉCSKE MACCSOCSKA REMÉLEM NEm HAGYTAM KI SENKIT. ANNYIRA JÓK VAGYTOK ÉS ARANYOSAK, MEGLÁTTAM AZ ÍRÁSOTOKAT A BIZTATÁST, ÉS ILYEN VAGYOK :lol: DE KOMOLYAN, MONDJUK AMÚGY SEM VOLTAM ELKESEREDVE, ELÁRULOM NEKTEK HOGY AKKOR MA NEM MÁSZKÁLTAM VOLNA ERRE AZ OLDALRA.

ha magamba zuhanok, arról tudni fogjátok, mert nem jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.05.12 17:39-kor.

Kép

Kép
anabana

Baba megnéztem, de azt írtad hogy neked mindig két csíkos volt azlh.

De ez a teszt hányadik dpo n készült? Mennyivel voltál pe után? Tudod?

Kép

Kép
anabana

[quote="kfmares"]
írta:
kfmaresma elmentem a védőnőhöz, csak éppen rosszkor, mert holnap kell mennem :lol: :lol: :lol: - hát rólam ennyit :D

:mrgreen: Ez vicces volt :)
Imádni fog téged a védőnő, semmit sem híztál, csak a gyerek.

Húúú, a minap láttam a clearblue digitális tesztet, felrakta valaki a januári topikba, tényleg egy élmény! Gugliról leszedtem egy képet:

Kép

Nagyon komoooooly! Nekem majd kell egy ilyen, ha pozi leszek!

Rólunk
Úgy néz ki, hogy augusztusban tudunk költözni, még mindig felújítunk egy két éve vásárolt házat. Néha úgy érezzük, hogy sosem lesz vége.
Ebből kifolyólag szeptemberben kezdjük a babaprojectet, mert nem akarok semmit sem onnantól fogva emelgetni. A költözés meg számomra mindig egy csomó idegeskedéssel jár, úgyhogy nem akarok kockáztatni. Nálam az ideg mindig a gyomromra megy, tökre tudok szenvedni tőle.
Egyébként már nagyon be vagyok zsongva, látva itt a pozitív teszteket!
Nagyon jó feeling a babavárás. Persze aggódás meg miegyebek, de mindezekkel együtt semmihez sem fogható jó. Az első hetek a pozitív tesztekkel meg rém izgalmasak!

maccs01

Ana, jól van, örülök, hogy jobban veszed az akadályokat (nálamnál jobban - ahogy látom). Ha nem jönnél, akkor szerintem majd kapod a priviket :)

Nanicke, ez bíztató hő.

Este jövök még. Kitartáááás!

maccs01

Nanicke nagyon szép a görbéd. De akkor hányadik dpo? Mert úgy látom eddig a tesztek negativak.

Kép

Kép
anabana

ana

összetartó kis csapat vagyunk ám :) te is ugyanigy drukkoltál nekünk,és mi is drukkolunk továbbra is neked :)

maccs

sztem is tök jó az a teszt,de én már nem veszek :)

KépKép
bettike83

nanicke

a 2 honapban már lehet haátsa a cickának :)

igen,mindkettem holnap megyünk dokihoz.én délelőtt,leti pedig asszem estefelé ,de nem tudom pontosan.

KépKép
bettike83

Mares, te se lehetsz semmi...ilyeneket én is szoktam csinálni! Egyszer elmentem kenyérért (még Anyukámmal laktam), aztán valahol leragadtam, estére értem haza. Ő Hertelenden lakik, ez vasárnap volt - szegény nem evett, amíg vissza nem tértem. Elfelejtettem, hogy a kenyérért mentem be Pécsre...Nekem alapban ilyen az agyam - erre mondta Anyukám mindig, hogy Húgyagyú...tiszta szeretetből :?

Nanicke, az én gyér tapasztalatommal: szerintem is lehet bizakodni. De majd dealer-ünk megmondja...

Na, jól van. Lebeszéltetek. Nem kell. Az a digitális azt is mutatja, hányadik hét? Bár azt tudom magamtól is.

Ana, azt adja meg neked a Jóisten, hogy eltűnsz innen! utánad megyünk!! Vigyázz!

Maccs, egyedül csináljátok? Vagy van sok segítség? Nem egyszerű az építkezzés-felújítás sztori. Sőt, igazából kipróbálja a kapcsolatot, nem?

Jól van Csillag...már nem is kell a teszt. Majd holnap úgyis a dokibácsi megmondja a frankót. Jól leb..., hogy minek mentem ilyen korán. Bár ő még eddig velem mindig kedves volt.
Vendég

Feltöltöm nektek az túrótorta képét, két hete sütöttem:
Kép Kép Kép

Imádok sütni főzni, hát ezért hízok én, mozogni meg nuku.

Kép

Kép
anabana

Ana a gép szerint 14. Szerintem csak a 11. vagy 12.dpo lehet.
Ezért reménykedem hátha még korai volt a teszt. :roll: :roll:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

ana

hú de szép,nagyon guszti :)

én már nézelődtem mikor van védőnői fogadás :)

KépKép
bettike83

Ana, basszus, csorog a nyálam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, Betti én holnap fél8-ra megyek. MAjd kb 9-kor tudok írni. De idefigyelj, ahogy hazaérsz, rögtön írj! Ahogy tudom, megnézem, bár holnap rendezvényünk lesz... De azérrt igyekszem. Gyere majd az infoval!!
Vendég

Szorítok hogy úgy legyen. Ezért jó ha lh tesztelsz, akkor tuti tudod a frankót, így csak tippelni lehet. De látod én a 11 dpo n vagyok, most a torokgyuszi miatt ( remélem hogy amiatt) kitolódott a pe m. De a tesztem neg, viszont az lh nagyon hamar kétcsíkos lett. Hogy ez most miért?

Kép

Kép
anabana

jövök persze,csak az nem tudom h lesz e labor mert ha igen akkor az holnap biztos nem lesz meg.de az uh éppen meglehet.

KépKép
bettike83

Betti, nem veszed le az első vonalzódat?

Azt írja, hogy a 35 napos ciklus 2. napja. Annak lejárt a mandátuma, nem?
Vendég

annak már lejárt igen :) ez már a 37.nap.

KépKép
bettike83

Ana,
hát ez eszméletlen jól néz ki!
Már éhes is lettem. :)

Elkérhetem a receptjét!??
Igaz diétán vagyok,de ahogy elnézem nem sok a liszt benne.
Megcsinálnám a hugomnak hétvégére. Ma van a születésnapja.

Eddig még nem használtam lh-t ezért rendeltem csillagtól most.
Mert már elegem lett, hogy sosem tudtam mikor van pontosan pé.

De jó lenne,ha már nem kéne!!!

Lehet, hogy még kevés a hcg.-d. Láttam már olyat, hogy valakinek még a 15.dpo-n is alig látható volt a teszt.
Úgyhogy fel a fejjel még te se add fel!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

jól néz ki tényleg,bár én most annyira nem kivánom az édességet.

leti

te nem vagy kivánós,vagyép undorodos kajáktol,szagoktól?

KépKép
bettike83

Leti: hát igen, azt mondják a terhességgel is jár az agy-vesztés, de nálam szerintem ez alapból is van :D sebaj!!! Majd te is gyere ám a leletekkel!!!

Betti: igen igen, annak az első vonalzónak már nincs értelme le kell venni!! :D mindegy mikor mész, azonnal gyere az infóval!! ( ha én késve is de nagyon kíváncsi vagyok)

Nanci: a hőd sztem totál jó, és mivel még nálad sincs piri hát minuszból lehet még pozika!!! :lol:

MAccs: lakásfelújítás nem egyszerű, az tutti, igazad van, jó ha szeptemberben, nyugodtan kezdidek a bébikét, addig itt meg csupa pozi dolgokkal töltődhetsz majd fel!! Igen, láttam már ilyen tesztet, tutti, hogy írja hogy hányadik hét :D

Ana: bakker, csorog nyálam meg minden... nagyon dúúúúrva.... de epret nem merek a múltkori malőr óta!!! :D én is imádok sütni-főzni, ezt uram "bánja", 89ről ment fel 105re :)))) ez az én műűűűvem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti,

nekem úgy működik, hogy
1. teljesen fel vagyok vizesedve bedagadtak az ujjaim, stb.
2. tegnap iszonyat jól voltam
3. ma bármit eszem, utána jön egy kicsike kis émelygés, aztán megy is.
4. Amit reggel megkívánok és hozok magamnak kaját melóba, az már nem biztos, hogy pár óra múlva kell.
5. A tortákra ma rá vagyok cuppanva, de nem tudnám megenni. Ahogy nézem a képeket (ma láttam Dobos tortát is) csorog a nyálam, de 2 falatnál többet nem tudnék enni. Tegnap Nagymaminál volt fagyi a nálunk nagyon híres Magda cukiból, - imádom - kb. 3 kanálkával csúszott.
6. Az előbb ettem epret (Mares csukd be a szemed :wink: ) azóta most tök éhes vagyok. Lehet, megeszem a tegnapi ebédem, ami nem kellett.

Egyszerűen nem tudom konkrétan meghatározni, hogy mitt kívánok és mit nem, mindig pillanatnyi hatás alapján dől el.

Az édesség hála a jó égnek csak képről izgat.
Vendég

ezzel én is igy vagyok.mindig ennék valamit de soha nem tudom eldönteni mit is.a leveseket főként,azt biztos h kivánom :D

KépKép
bettike83

Ana hhááát nálam az elég furi volt, mert hajszál pontosan nem is tudom mikor volt pé-sem, mivel a 18. napon elkezdtem lh tesztelni, megjelent mindkét csíkocska, de nem volt pozi a tesztem. ( általában 20-22. cnapon volt ovum, de nem akartam lecsúszni róla ) Aztán mikor voltam dokinál, mondta nincs pé-sem így abbahagytam, és nov végén kezdtem el, mikor nagyon görcsöltem, és a legelső hcg-m dec 1-én volt, ami a 30. cnap. De már a 26-27 cnapon erős volt az lh. Vszont dec 2 után az lh jósteszt már egyforma volt, nem erősödött a csík, csak a hcg-n.
Figyu én nem tudok nagyon sütni, múlthéten sütöttem életem első tortáját, de most miattad KÉSZ VAGYOK! Szükségem van ráááááá, érzem minden porcikámban, h megkell ennem. Szóval küld el a receptet nekem, hogy megpróbáljam :P thxxxxxxxx
Bettike, Leti azonnal kérjük az infóóóókat amint tudtok vmit :)
Nanci jó a hőd, míg nincs piri izgulhatsz :)
Maccs én imádom a lakásfelújjítást, látnád a miénket az elmúlt 2 hónapban, aszem rámtört az a feeling amit úgy neveznek Fészek rakó ösztön :P Jah meg a vásárlás :) Márcsak bébiőrt, pelenkákat, és pelenkázólapot kell venni, amúúúgy minden megvan már :P:)
Sőt van amiből 2 is, pl. bébihordó, vagy babakád. ( persze 2 méretben, ha gyorsan nőne :lol: )
Csillag és miért nem viszed el a kisfiad a szülőire? Sztem jó lenne ha hamar megismerkedne vele, és a legelső nap nem izgulna ezen. Vagy nem lehet vinni őket ilyenkor?
Mares milyen volt a tegnapi séta? Elküldöd megint a linket a babakocsiról, mert nekem nem nyitja meg :S nem tom megnézni :(
Nah megyek pussszzziii mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Nagyon finom túrótorta
Hozzávalók

*
elkészítés:50 - 60 perc
*
nehézség:normál
*
sütési hőfok:-
*
sütési idő:-

Nagyon finom túrótorta

* Tészta

4 tojásos piskóta
* Töltelék

1 dl tej
0,5 liter habtejszín
0,5 kg túró
1 csomag étkezési zselatin
ízlés szerint cukor
vaníliás cukor
citrom héja és kicsi leve

Elkészítés

Alapnak sütünk 4 tojásból piskótát, (4 tojássárgát 4 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd a 4 tojásfehérjének a felvert habját beletesszük, és utána 4 evőkanál lisztet, melybe belekevertünk 1 csomag sütőport). Vajazott vagy sütőmargarinozott, lisztezett, csatos formába tesszük, és előmelegített sütőben közepes lángon tűpróbáig sütjük. 1 dl tejben felfőzzük az étkezési zselatint, és amíg a krémet kikeverjük, addig hagyjuk hűlni. Krém elkészítése: a túrót villával összetörjük, vagy géppel nagyon finomra turmixoljuk, majd folyamatos géppel való keverés közben beletesszük az ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukrot, vaníliás cukrot, legalább 1 citrom héját és kicsi levét, majd részletekben a habtejszínt is. Habosra keverjük és a kihűlt zselatint is belekeverjük. A csatos formába visszatesszük a piskótát, majd a túrókrémet ráhelyezzük. Tetejére gyümölcsöt rakunk, és tortazseléből a hátoldalon levő leírás alapján gyümölcskocsonyát készítünk, melyet a gyümölcsre teszünk. Hűtőbe tesszük egy éjszakára, és tejszínhabbal fogyasztjuk. Nagyon finom és mutatós, megéri elkészíteni.

a piskótalapot egy szögletes nagy tepsiben sütöttem, vékonyra, majd kiszúrtam belőle akkora lapot amekkora a csattos tortaformám. Én kakaós piskótát sütöttem, és azt megkentem cseresznyelekvárral, így finomabb és nem ázik el. Ami kimaradt piskóta azt kockára vágtam és beleraktam egy sort na meg epret a túrókrém belsejébe.

A legjobb piskóta recept.

Pl 3 tojás 3ek víz 3 ek cukor 3ek liszt és fél csomag sütőpor.

Ahány tojás annyi mindenből

Kép

Kép
anabana

hmmmm nyami nyami :)
Annyira nagyon megkívántam :P Az én egyetlen drága férjecském már öltözik is, és elmegy a cukiba hozz egy túrótortát, sajna nem bírom tovább :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Lányok!
A holnapi dokisoknak drukkok és gyors jelentést kérünk!

A torta nagyon szép,de nekem se megy az édes,7végén csináltam gesztenyés sütit a tesómnak,meg se kóstoltam. Pedig régen a fél tepsi az enyém volt minden sütiből. Mire képes a terhesség! :D

A kaja nekem is úgy van,hogy majd megdöglök egy egy falat után,de ha megvan,akkor nem biztos,hogy kell. Minden gyümölccsel így megy. Múltkor dinnyét akartam,görögöt. Apu hozott Belgiumból,nagyon finom illata volt,és még az íze is fincsi,de egy szeletnél több nem kellett. Szegény,olyan örömmel hozta,elég volt sutyiban megetetnem anyuval... Most cseresznyét akarok,de nem befőttet,igazit,a fáról!!!
Tiszta gyagya vagyok!

Kép
Kép
k_inga

sztem úgy van ez hogy már ilyenkor is a gyerkőc irányit,amire neki szüksége van azt eteti velünk,és mivel az édességben nincs semmi vitamin,ezért kizárta az étrendünkből :D milyen rendesek :D :D

KépKép
bettike83

:)))))) babóca dolgozik :)))

Ana:a torta mégegyszer isteni, én is, vagyis a család is ilyet szokott, csak nálunk nincs alul piskóta, csupa túró :) és a tetején a gyümik, és én még szoktam úgy kombinálni, hogy a túróba vágott barackot vagy másik gyümit teszek, és ha szeleteled még gusztább :D nyámi

Leti: az első pár hónapban a konyha és a hűtő úgy nézett ki, mint egy raktár... minden fel volt halmozva, mert hogy talán majd jó lesz, aztán később vagy a szaga vagy az íze nem volt jó.... uram volt az eltakarító :D szóval ez természetes!

És Kinga és Betti ti sem vagytok gyagyák.. :D természetes ez a válogatós dolog

Baba: www.aprosagokboltja.hu oldalon, jobb oldalon a babakocsi menüpont alatt, a King Raf-Pol márka.... ( gondoltam így is elküldöm) (http://aprosagokboltja.hu/spl/625178/King_Raf_Pol)
fészekrakó ösztön, ez jó :D.... de hát természetes :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag!

13 nap volt de a múlt hónapban 12 a luteális fázis.

Mi volt szülőin?

Kép

Kép
anabana

mares

ez tök jó babakocsi és tök jó áron is van,nem drága :)

KépKép
bettike83

BEttike: nekem a modernek nem tetszenek, meg ez a hordozós, hogy abban tolják a gyereket, az meg összegörnyedve van benne, mert hogy a méhben is úgy volt és hogy az jó neki, hát én nem tudom, lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a babakocsi lapos... mert a picike baba fekszik még... szóval ezért néztem ezt ki, meg persze ára miatt, csak ennek az első kerekei nem bolygósak, ha azt szeretnénk az 43 ezer lesz... de uram szerint megéri

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nekem is az ilyen tipusúak tetszenek amúgy.vaterán is láttam ilyesmit csak az egy tizessel drágább.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

mára mentem, mindenkinek jóééééééééééééjt

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Nekem mind2 tetszik, mi ezt vettük, csak másik színben:

http://www.pramspushchairscarseats.co.u ... rrency=EUR

Csak a színe piros szürke, mint ezé

http://di1.shopping.com/images1/pi/a1/3 ... 50-0-0.jpg

És itt lehet a mózest is, és a hordozót is rárakni... Mondjuk ha csak vásárolni ugrunk el, hordozba be, azt meg a vázra vásárlásnál... Ha nem lenne jó a babának a hordozó nem találták volna fel, vagy nem?!
Jóóó éjt puszantás

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Még mielőtt elmennék aludni, egy gyors kérdés ami napok óta foglalkoztat...
Szerintetek mikor érdemes a kórházra összekészülni? nah és a babakelengye? Szerintetek ha a hetekben elkezdem kimosni, kivasalni a babarucikat, azt szülés előtt még egyszer kellenne?
Csakmert izgulok, és már nem nagyon van mit tennem :S

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt!

Meghoztam a hőm. Megmértem 3szor, mert nem hittem el. nem is reménykedek csak egy ici pici. Tesztet szombat előtt nem csinálok. Most már értem Bettit. Lehet gyulladás vagy bármi amitől megugrott.

Kép

Kép
anabana

Ha nem az enyém lenne a görbe azt mondanám ennek a nőnek sikerült. Tisztára Betti szindrómám van.

Maresz mágusunk varázslatot kérek hogy így maradjon!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana, én is bizakodom érted!

Mares, nekem is tetszik az a babakocsi! Egyébként tök jó az az oldal, majd ha már aktuális lesz, szerintem mi is elmegyünk. Majd ősszel.

Én a Tesco-ban a baba osztályon alig bírok vásárlás nélkül átjönni. Mindig van valami akció, már most lehetne készülni. Csak a babona. Múltkor amikor már 8-9 hetes voltam, a Húgom hozott Angliából (ott él) nagyon cuki cuccokat, meg Karácsonyra is előre bevásárolt - aztán mi lett belőle...ott van a Mamámnál, azóta meg se néztem. Nem is tudom, mit fogok velük csinálni.

Baba, szerintem majd júliusban kelengyézz, nem?

Betti, Kinga, igen, a Kicsike a főnök már most.

Képzeljétek, vettem 2 db 1,5 kg-os súlyzót, elkezdek kicsit tornázni. Van Rubint Réka dvd-m, az kb 23 perces, mellette meg a súlyzó. Tegnap még csak a súlyzó ment, de nagyon jólesett.

Na, megyek, mert lassan indulok a munkába.
Vendég

Csillag, hasznos volt a szülői?

Hol van Chris?????????
Vendég

Baba!

Én is úgy gondolom mint Letti elég lesz júliusban.

Kép

Kép
anabana

Ana, hajrá hö! Elvileg én is szombat reggel akarok tesztelni!

Az én hőm most maradt a mai napon. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nem vesztem el:-)

Ana: Csodaszép torta!:-)

Leti: Neked akartam már írni tegnap is,csak nem volt időm.Én 6 hónapig szedtem a clostyt.Nekem nem lettek ikreim tőle.Viszont volt főnöknőmnek első babája meghalt a 8.hónapban,és meg kellett szülnie.Utána mielőbb akart babát,és a doki clostyt adott neki.Első hónapban összejöttek a babák,fiú lány iker:-)Már 3 évesek-)
Úgyhogy bármi lehet,főleg,hogy annyi iker van nálatok:-)
De a lényeg,hogy minden rendben legyen!:-)
Vendég

Húúúú Chris, azt hittem, azt írod, hogy a baba a 8. hónapban a Closty miatt halt meg. Hú, elkezdett remegni a lábam... Igen most már úgy vagyok, hogy inkább azt kérem, hogy egészséges legyen.
Vendég

Jóreggelt!

Baba: szerintem ez is változó, hogy ki mikor készül ( babona, félelem, stb...) van , aki az utolsó időre hagyja, más meg jó időben elkészül. Barinőm, aki március 7én szült, szerinte a gyerekszobával már januárban kész volt, és utána csak azt mondta mindig, hogy babaruhákat válogat ( amiket kapott) meg mos, vasal. NEm értek hozzá, de csak nem lesz baja , ha most elkészíted és augusztusban meg előveszed. De ahogy neked jobb. A kocsi meg tökjó :D , csak tudod, én maradi vagyok, én a fel-le csatolós változatokat nem szeretem, de ez is olyan, mint a kelengye, az emberek mások. Gáz is lenne, ha mindenkinek ugyanaz a kocsi kellene :D

Ana: körözök-porozok-varázsigét durmolok..... nem szabad feladni!!!

Leti: ha jól esik a torna, akkor csináld csak... én az elején nem mertem, most meg valamit kell csinálnom, mert ha sokat ( 1 órát sétálok este) akkor utána úgy fáj a hátam és a derekam, mondjuk hamar múlik, csak érzem. Talán a rossz tartás miatt.

Baba: tényleg, neked nem fáj sok menés után a derekad??? ( mondjuk jóval előttem vagy, nem is értem velem mi lehet...)

Chirs: drágám, merre vagy??

Csillag: of bejött nektek?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak úgy eltűntem.
Először is nagyon-nagyon gratulálok újdonsült kismamáinknak!
Betti: én is teázgatok és örülök neki, hogy jó példaként "lebegsz" előttem.
Letti: a pozitív hozzáállásod nem semmi, végig tudtad, hogy sikerülni fog! :-)
Ana: még semmi sincs veszve! :-)

Rólam: ezt az új ciklust már 3X1 clostival indítottam. Mivel az előzőekben mindig a 11. napon volt PÉ, ezért úgy gondoltam, hogy most ráérek a 11. napon UH-ra menni. El is battyogtam szépen ápr. 29-én, mire közölte a csaj, hogy hoppá, ezek már el is durrantak (ismét kettő volt, egy itt, egy ott) és van bőven folyadék is a kismedencében. Mondom remek, ismét nem láttuk, hogy mekkorára nőnek!!! :-( Úgyhogy nem is nagyon bizakodtam a mostani hónapban.
Tegnap volt 14 dpo és este gondoltam csinálok egy tesztet. Medilab került a kezembe és ki is jött rajta egy halvány csík. Mivel a neten sokan lehúzták ezt a fajtát, ezért nem éltem bele magam nagyon. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, az meg csont negatív lett..... :-( Szóval szerintem most sem sikerült.....
szivi77

Leti: tényleg, akartam is mondani, hogy iker nálatok, nem csak a closty miatt, de simán lehet :D hajrá ma a dokkernél!

Betti: amint végeztél gyereeeeeeeeeee!

Chris: bakker, már a 16. hétben vagy :D vérvételre mész majd??? Én már jó régen nem láttam a babót.... 12 héten...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szivi, a Gábriel a legérzéketlenebb teszt, ami létezik!

Próbáld meg a DM-ben és Rossmann-ban kapható One Step-et, ha gyorsan akarod, bvagy rendelj dealer-ünktől, Csillagtól... :wink:
Vendég

Letti: ez most komoly? És a Gábriel-ről mit tudsz/tudtok?
(ha most sem sikerült, akkor nyilván én is kapcsolatba lépek "a dealer"-el :-))
szivi77

Sziasztok!

Ana fel ne merd adni, mert annyira szép a hőd, hogy én a 15 dpo-ig tuti naponta kettőt is lőnék a helyedben!!!!
Szivi nekem is az a véleményem, hogy egy sokkal érzékenyebb tesztel próbálkozz ami mondjuk 10-es érzékenységű :)
Chris mikor mész Afp-re? Lassan érezni fogod a babódat :)
Mares nekem is szokott fájni a derekam, sokszor esténként fel se tudok kellni, ha leülök, de ez a hormonoktól és a nővéstől is van, pihenj kicsit többet, sétálj kevesebbet!
Leti nálad meg meg ne halljam, hogy súlyzóval tornázol, mert seggbe rúglak :oops: Olvass utána, aki állapotossága előtt nem súlyzóval tornázott, vagy egyáltalán nem tornázott, az az első 12 hétbe ne is tegye, sőőőőt tiltják is... Majd utána apránként vissza állsz a tornára, de akkor se súlyzóval tedd. Kérlek!!! De ma mész dokihoz kérdezd meg a véleményét erről :)
Amúgy szerintetek mennyivel előbb érdemes össze készülni, mert a legutóbbi uh-on, 4d-n már július 26ára saccolták, hogy érkezik, és elvileg a cisztás petefészek és a nagy meleg miatt hamar beindulhat...
Ti hogy álltok ehhez? Azt hallottam egy baba 260 napig van bent átlagosan a fogantatás után, most +/-2 nappal tudom a pé-sem pontos időpontját azt számítva, július végén lejár a 260.
De rábeszáltetek várok még vele, tényleg korai lenne, de június végén neki kezdek, kismanó mellett így is élmény lesz vasalgatni :P
Csillag milyen volt a tanítónéni? Elvitted végül a fiadat is?
Betti te már lehet ott is vagy?! Ugye sietsz az eredményekkel!!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?