Ana hhááát nálam az elég furi volt, mert hajszál pontosan nem is tudom mikor volt pé-sem, mivel a 18. napon elkezdtem lh tesztelni, megjelent mindkét csíkocska, de nem volt pozi a tesztem. ( általában 20-22. cnapon volt ovum, de nem akartam lecsúszni róla ) Aztán mikor voltam dokinál, mondta nincs pé-sem így abbahagytam, és nov végén kezdtem el, mikor nagyon görcsöltem, és a legelső hcg-m dec 1-én volt, ami a 30. cnap. De már a 26-27 cnapon erős volt az lh. Vszont dec 2 után az lh jósteszt már egyforma volt, nem erősödött a csík, csak a hcg-n.
Figyu én nem tudok nagyon sütni, múlthéten sütöttem életem első tortáját, de most miattad KÉSZ VAGYOK! Szükségem van ráááááá, érzem minden porcikámban, h megkell ennem. Szóval küld el a receptet nekem, hogy megpróbáljam
thxxxxxxxx
Bettike, Leti azonnal kérjük az infóóóókat amint tudtok vmit
Nanci jó a hőd, míg nincs piri izgulhatsz
Maccs én imádom a lakásfelújjítást, látnád a miénket az elmúlt 2 hónapban, aszem rámtört az a feeling amit úgy neveznek Fészek rakó ösztön
Jah meg a vásárlás
Márcsak bébiőrt, pelenkákat, és pelenkázólapot kell venni, amúúúgy minden megvan már
:)
Sőt van amiből 2 is, pl. bébihordó, vagy babakád. ( persze 2 méretben, ha gyorsan nőne
)
Csillag és miért nem viszed el a kisfiad a szülőire? Sztem jó lenne ha hamar megismerkedne vele, és a legelső nap nem izgulna ezen. Vagy nem lehet vinni őket ilyenkor?
Mares milyen volt a tegnapi séta? Elküldöd megint a linket a babakocsiról, mert nekem nem nyitja meg :S nem tom megnézni
Nah megyek pussszzziii mindenkinek