Új privát üzeneted érkezett!

Én azt gondolom, hogy még van ebben a kapcsolatban annyi, hogy érdemes legyen dolgozni érte. Ha nem is a végsőkig, de szerintem meg kéne még próbálkozni a helyrehozással. Valószínű már sosem lesz olyan, mint rég volt, de a mostani helyzetnél lehet még jobb! Sokkal jobb!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na szép jó reggelt :D Mi van itten kérem szépen, ennyire alszanak ezek a Dedek? :)

Gondoltam, ha már ennyire nagy a csend, hát jól megtöröm, bár úgy tűnik, hogy láthatatlan vagyok, de sebaj, ez van, pedig azért nem vagyok egy kis termet, szóval nem is tudom mi lehet az oka ;)

Csöpp alszik szépen, ma csak fél6kor kelt :) Alakul azért ez, lassan csak elérjük tartósan is azt a 6 órát. Hétfői méricskélés alapján 4320 g volt, tehát azért a súlya is gyarapszik.

Edit, sztem is döntsd el, hogy kell vagy sem a férjed, és aztán foggal körömmel harcolj azért, ami mellett döntöttél. Nálam vhogy mindig úgy volt az életemben, hogy a dolgok elkezdtek terelgetni egy irányba és éreztem, hogy merre tovább.... Talán érthető, hogy mit akarok itten gagyogni.

Lara, de jó, hogy újra előkerültél :)

http://www.koponyeg.hu/ Ez alapján még egy darabig nem jön össze tali, ha jól gondolom... Pedig már úgy szeretném látni a babákokat ;)

Ja, egyébként éjszaka veletek álmodtam. Csináltunk egy talit, ahol gyerkőcök nem, csak Apák voltak és Anyukák. Persze mi szokás szerint elkéstünk... Aztán kiderült, hogy Kakti férje ismeri az enyémet és tök jót dumáltak :) Ja és annyian voltunk, hogy csak kapkodtam a fejemet, kb 200-an... Annyira valóságosnak tűnt... :D

Kép

Ági
agic83

Jó reggelt!

Ági! Ki a férjed! Lehet, hogy tényleg ismeri! :)))

Én is szoktam nézni a köpönyeget, és elég elkeserítőeket ír, bár tegnapra is tök szar, esős időt mutatott, és amikor 11-től 1-ig sétáltam Lilivel, majd lerohadt rólam a gatya... De igaz, ami igaz, lutri időre nehéz elindulni - a Nóri kopasz gátja (:lol: :lol: :lol:) elég messze van ahhoz, hogy ki tudja, milyen idő lesz...

Amúgy én is néztem, hogy mennyire "ellustultak" az éjszakai baglyok itten! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Majd megkérdezem este Apjukat, hogy ismeri-e a Zuradat. Egyébként megnéztem az iwiwen és nem úgy tűnik, hogy ismernék egymást, na de majd teszünk róla :) Ja és egyébként kb. 10 percig kerestem, hogy mi lehet a férjed vezetékneve... Persze elég lett volna feldolgozni az információt, hogy Lili vezetékneve is jó lesz nekem :D de azért sikerült megoldanom a kihívást :D

Az a baj ezzel az idővel, hogy nincs hangulatom elindulni, mert nem akarok megázni, úgyhogy tegnap is itthon kuksoltunk... :( Hiába, lusta vagyok, mint a fene. De ma már jó voltam és kimostam, megyek teregetni, aztán ágyat húzok, port törlök :evil: , epilálok. Már ablakot kéne mosni hetek óta, de a hülye eső miatt nem merek... na, de majd találok más programot, asszem...

Látod, Nóri, senkit sem hagy nyugodni a kopasz gátad, én is mennék már :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Ági
agic83

Ja, és napok óta olvasgatom a 2011. januári fórumot, és lesem, hogy mikor indul a 2011. február. Tisztára nosztalgiába estem. Akajooook meggggiiint terhes lenniiiii :D De azért még várunk, de mégis olyan jó látni őket, ahogy átélik ezeket a dolgokat :oops:

Kép

Ági
agic83

Na, Ági...
Én is leinformáltam a zuradat... :)

És már gondolkodtam a 2011-es fórumon is, de még nem mertem belesni hozzájuk...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Halihó.

Megjártuk a doktornénit. Szájpenésze van a mazsolának. :? Kenegetni kell borax-glicerinnel. Remélem elmúlik tőle.

Ma megyek az olajért. Elhozok 4-et, ha van nekik és akkor viszek egyet Katicának, meg Reninek is eljuttatom. :D
Vendég

Na, gyorsan írok pár sort, mert 2 oldallal még mindig el vagyok maradva és nekm biztos, hogy Levi kibírja addig. Már dünnyög meg cuppog az öklén. Éhes lesz :D .
Mivel vizelete múlt hét csütörtökön nagyon nem volt OK, szedi az antibio-t. Azóta aluszékony és nyűgös. A széklete hígabb, fáj a hasa. És még szedhetjük 6 napig :? . Pont mire letelik a kúra, ki is derül, hogy milyen bacija volt (addigra lesz eredménye a tenyésztésnek). De a hétfői vizelete már negatív volt, akármi is, de hat rá a gyógyszer.
Hétvégén nagyfiamban megérett az elhatározás: kipróbálná a kendőzést. Rákötöttem öccsét, aki pár perc után el is aludt rajta. Nagyfiam büszkén sétálgatott vele házban, kertben. Kijelentette, hogy utcára nem megy (nem a babát szégyellte, hanem a kendőt. Pedig kék, sárga csíkokkal. Azt mondta, hogy feket-sárga mintásat el tudna képzelni magán :lol: .) ...és a fotókat se publikálhatom, csak családi körben :( . 1 óra cipelés után fiam elismerését fejezte ki a pocakos anyukák iránt, most egy kis betekintést nyert :) . Levike 6 kg!
Kismaki Nem tudom szájpenész dolgában sikerült e előrébb jutnod. A szájpenész abban tér el a tejlerakódástól, hogy az ujjaddal nem tudod letörölni. A glicerin boraxos ápolás az első lépés. Gézlapot tekersz az ujjadra és szépen letörölgeted a foltokat. (A zugokat is nézd át, pl. ínye és a száj belseje között előszeretettel bújik meg.)Szopis babánál a mellet is be kell kenni (én allergiás voltam rá, piros pöttyös és fájós lett). Ha ez nem hat, vagy makacsul nem múlik, adnak ecsetelőt/csöppöket. Lehet az se fog hatni :wink: . Elsőszülöttem minden kezelés ellenére kb. féléves koráig nem vált meg tőle. Fontos, hogy cinkes popsikrémet használj, amíg van szájpenésze, mert különben a bélcsatornán átjutva csúnya popsi kiütést okoz.
pammut

Dalika: postán neked is szívesen feladom, bár nem akarom Nóritól elvenni az ötletét. :roll:
Vendég

Pammut: köszi a kimerítő leírást. Remélem beválik az első kezelés.
Vendég

Edit, tényleg sok erőt Neked :wink:

Én tegnap fodrásznál voltam, melíroztattam, vágattam, múlt héten kiszedettem a szemöldök. Kezd emberi formám lenni. Már csak ezektől a rohadt plusz kilóktól kellene szabadulni :oops: de sajna nagyon ragaszkodnak :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi Nekem nem csak ragaszkodnak azok a plusz kilók, hanem nekiálltak még szaporodni is :twisted:
pammut

sziasztok
tyűűű, de le vagyok maradva!
tegnap megáztunk, jó kis zuhi volt, de megyünk mi esőben is...:)
KokonyaMóni:
én nem várom, hogy elapadjon a tejem, de tudom, hogy így fejéssel nem lesz már sokáíg, remélem még kihúzok egy hónapot, így most hajnalban szopi, napi 4 fejés...
most egy kicsit több van. és néha elcsábulok, hogy szoptathatnék, utána meg rátőtenék, de a kölöknek már hajnalban sincs nagy huzata a cicihez, de ha meglátja a cumisüveget akkor ezerrel kapálódzik ez a cici helyett cumisüveg extázis nekem bejön, mert cicivel nem nagyon volt ilyen(talán az elején)

képzeljétek,rámjön egy mackónadrág(!!!!) ami eddíg még nem jött.ez a jobbik fajtából való, ugyhogy van plusz még egy naci, amit fölvehetek utcára
ez gondolom a sok duna sétától lett..
és mivel nem jön rám a 44 es méret sem, eltökéltem, hogy mese nincs, bele kell fogyni a régi 38-40 es gatyáimba :oops: :oops:

zsó
Kép
pcd1985

Hát nekem is szaporodnának, önsanyargatás árán stagnálnak :roll: :twisted: ó de tudom irigyelni a szépen önként visszafogyókat. Úgy látszik az én szervezetem a sikeres szopiért cserébe hízik :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

zarja: Nem emlékszem mi volt a pcos cikkel, de nekem is az van. És nekem is lett gyerek, igaz hogy 3 év és 4 inszemináció kellett hozzá. És a tesztoszteronom az égben volt, a hajam már sosem lesz az igazi (elindult nálam a férfias kopaszodás, úgyhogy a fejem tetején alig van hajam és állítólag ez már visszafordíthatatlan, de azért én még reménykedem) Szerintem te nem vagy egyáltalán férfias lány én ismerek olyat is, akinek borotválkoznia kell!! Hozzá mit szólnának? Kitartás és nyugi.

kakti: Milyen újságban leszel?

agi: Én is akaroook babát, de még csak vágyakozva nézem a nagy hasú kismamákat. Már alig várom hogy megint bökdössön valaki belülről. :)
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok, jó reggelt

Edit, olvastam a mailt, sok okos dolgot már nem lehet hozzáfűzni, de egyetértek, hogy én is a Nóri által javasolt drasztikus módszert választanám, hogy átmenetileg elköltözni, hátha magához kap.
Változni már valóban nem változnak alapjaiban, de nem esélytelen a dolog.
Itt tényleg arról szól, hogy TE mit szeretnél, megpróbálni még egy esélyt adni a dolognak, vagy külön, de mégis boldogabban...
Viszont tény, hogy 3 éves korig csak a saját környezetében látogathatja, el nem viheti, de kétlem, hogy ha ilyen a hozzáállása, akkor egyáltalán elmenne megnézni amíg kicsi, vagy ha igen, akkor lehet hogy csak azért hogy téged bosszantson.

Zsizel: a te helyzeted se könnyű, nem ártana a kedves uradnak egy alapos fejmosás

Rita: üdv közöttünk. Levente anyatejes, a topik "öregje" és talán ezért is aludja már át az éjszakákat. 8-9 körül vacsizik, és reggel 6-7 körül ébred

én rántott leves helyett inkább madártejet és mentes sört iszok, de azt csak ritkán, mert alapból nem szeretem a szénsavas dolgokat az aszpartám pedig a szájba kerülve rögtön hangyasavvá alakul és eszem ágában sincs ezt adni a gyerekemnek:)

Edit: tök jó, hogy sikerült visszahozni a tejcsit. Az urtica nekem is bevált amikor kevesebb volt a tejcsi :)

katica: most akkor nem értem, erősödött a lemaradás, de kopott az auti? Akkor most mit jelent? Drukkolok nektek.

kattkat: a baumaxban is láttam már jó árban

pammut: elhiszem milyen lehetett a fiad a kisöccsével :)
Érdekesek azért, hogy a társak előtt cikik vagyunk már nekik, ciki a kézfogás, a kísérgetés, de itthon meg bújnak bele az ölünkbe és sírnak (legalább is az én lányom) ha azt mondom, hogy büntiből este nem éneklek..

Na akkor már csak rólunk és befogom. Tegnap több mint 2 órát álltunk a nyavalyás pulmonológián a szokásos kontrollra várva. Tuti, hogy valamit elkevertek, mert sok olyan ember aki utánunk jött majd egy órával, le is lépett jóval hamarabb, úgy, hogy nekik még prick teszt+légzésfunkció is volt, nekünk pedig csak légzésf.
Amúgy minden változatlan, szedjük a gyógyszereket.
Eszternek a tenyésztés negatív lett, akkor lehet hogy mégis csak "megjött" neki? Bár az asszisztens szerint lehet hogy volt egy kis vesehomok és azt kipisilve felsérthette a húgycső falát.
Levi jól van, kicsit kínlódik a dupla adag gyógyszertől, de remélem hamar hozzászokik
stephie

anita: Engem annyira tud bosszantani, mikor az utánam jövők megelőznek már. De a bmc-ben hozzá szoktam, mert ott nem az érkezési sorrend döntötte el hogy ki megy be a dokihoz, hanem a beavatkozás. Lányodat azért sajnálnám ha ilyen hamar "nagylány" lenne. Mondjuk állítólag már hamarabb érnek a csajok, de azért ez mégis csak durva. A húgomnak is volt vesehomokja, de neki nagyon fájt mikor pisilt. Mondjuk ő kicsi volt, szóval nála nem volt esélyes a mensi.
vicky79
Budapest III. kerület

Ma van az utolsó teljes napom itthon. Néha bőgök,néha nem tudom,mihez fogjak. Ezer a dolgom. Kaja nincs. Illetve tészta meg tej! :D Holnap lelépek Mimivel. Luca anyóséknál vasárnapig. Pénteken takarítok. Szombaton meg jön a borzalom. Kamionnal!
Vendég

Rita! Űdv itt! A rotvos Ötvös Rita akar lenni? Olyan furi kimondva...
Vendég

hajrá Nóri! :lol:

zsó
Kép
pcd1985

Oh, Nóri!

Mindennek ellenére kicsit azért irigyellek! Olyan jó érzés, mikor az ember az új kéglijét alakítgatja. :)
Persze a sok trutyis meló az sz@r... de én mondtam, hogy segítek, ha kell. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ööö
a gyerek megint bealudt, 20 perc mulva kajatime!!
lehet hogy hülye kérdés, és lehet hogy még mexívom ezt és lehet hogy holnap végígbőgi a napot(bár nem hiszem)és tudom hogy egy hete még az volt a bajom, hogy egész nap nyügi
DE
amióta uj táp van, azóta annyit de annyit alszik, h. néha már felmerül a kérdés, hogy ez normális e
az unokatesóm beparáztatott, nem írom le hogy mert hosszu.

tegnap este már csináltam vele MINDENT hogy az esti lefekvés előtt ne aludjon 3 órát, mert akkor mennyit alszik majd?16-ot???
már nem tudok mit kitalálni, hogy az evésen alváson és a 20-20 perc "játékon" kívül csináljunk "mást" is.

zsó
Kép
pcd1985

nóri: Egy hét és berendezkedtek. Utána már jobb lesz. Kitartást és talán egy kicsivel jobb időt kívánok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Huh hat a kilok...Durvan meghiztam, a regi ruhaim sikitva szaladnanak el ha magamra akarnam huzni oket... Viszont nem merek dietazni, mert felek. hogy elapadna a tejem. Juliusra hivatalosak vagyunk egy eskuvore, hat lehet hogy egy satrat kell magamra huznom... :roll:

Edit, gondolkodtam, hogy mit irhatnek, de arra jutottam, hogy amig nem jartam a cipodben, addig nem tudnek erdemben hozzaszolni a dologhoz, de azert tudd, hogy barmikor johetsz lelket onteni, talan azzal konnyebb lesz.

A hulye almokrol: Tegnap elott azt almodtam, hogy emberi alakot oltott szornyek kergettek, es Vicky jott autoval es megmentett... Kosz Vicky, vagany volt ahogy csikorgo kerekekkel elhajtottunk :)

Kép

Kép
editmk

zsó: Szerintem ez időjárás függő is. Ma Barbus is aludt délelőtt vagy 2 órát, bár ezt fél óra hiszti előzte meg. Bár nekem is csinált ilyet a milupára. Annyira sűrű volt, hogy mire megette úgy elfáradt hogy bealudt. Mi vissza váltottunk a nestlére, mert a milupából nem evett eleget.
vicky79
Budapest III. kerület

edit: Szívesen, bár a második kresz óra után még nem mondanám magam profi sofőrnek. :D De elméletben már el tudok indulni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Jó-jó, hogy egyre nagyobbak, egyre többet vannak ébren, de szerintem ahhoz még picik, hogy egész nap ébren legyenek. Nekik még sok alvásra van szükségük. És igen, akár napi 16 óra is lehet az! Ők nem pici felnőttek!

Lili úgy csinálja, hogy reggel ébred (ez mostanában 6-7 óra körül van), szopizik, utána visszaalszik. Úgy kb. 10-ig. Aztán megint szopi. Ha jó idő van, sétálunk, ami közben kicsit nézelődik, majd alszik. 12-13 óra felé szopi, utána ébren van általában a következő szopiig, játszunk, énekelünk, táncolunk, sírunk, ilyesmik. 15-16 óra felé megint szopizik, aztán vagy kutyát sétáltatunk (miközben alszik), vagy sétálunk, vagy csak kint vagyunk a kertben, de alszik. Akkor 18 óra körül megint szopizik, aztán ébren van fürcsiig - ez kb. 1/2 8 -8 körül van, aztán szopi, dédelgetés, és ájult alvás kb.9-től reggelig. Én nem érzem úgy, hogy kórosan sokat aludna... Pedig ha jól összeadom, simán van 16-18 óra alvás egy nap. Holnap megyünk a védőnőhöz három hónapos státuszra. Majd megkérdezem, de szerintem ez normális...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Szerintem Barbus kevesebbet alszik, de szerintem ez sem kóros még. Az egyik bmc-s csajszinak van olyan babája, hogy alig alszik nap közben és azt mondta neki erre az orvos hogy kevés az alvásigénye. Mert nem sír vagy ilyesmi, csak játszik meg gügyög. Mondjuk sétánál van azért páros sírás-rívás, de aztán bealszanak. Szóval a másik véglet sem gáz, bár szerintem is jobb azért ha alszanak egy kicsit nap közben. Kell az agyuknak a pihenés. Szóval milyen újságban leszel a pcos-sel kapcsolatban?
vicky79
Budapest III. kerület

Zsófi: a napokban nálunk is aluszékonyabb a Csöpp. Ennek mondjuk szívből örülök, mert amíg alszik, addig sem szenved. Szerintem az időjárás teszi. Múlt héten már pont azt néztem, hogy milyen sokat van fenn, ehhez képest tegnap játék közben magától elaludt, ilyet még életében nem csinált. Most is durmol az erkélyen, reggeli után egy egész órát bírt fennmaradni :shock:

Ma megyek akupunktúrára, meg harcolni kicsit a pénzemért.

Hannababa rengeteg kakilt az elmúlt héten (5-6/nap). az állaga is furi, holnap jön dokinéni oltani, mondta, őrizzem meg a mai pelusait, megvizsgálja, hátha van valami kis bélhurutja a gyerkőcnek. Na erre ma persze semmi csomag :lol:

Kép
juci-77

Sziasztok!

Megoldodott a netgond, igyekszem visszaerni.

Kakti: a setat mi is nagyon elveztuk! Mindenkeppen megismeteljuk majd vmikor, foleg, hogy en nagycsoportos talira kizart, hogy eljutok, legalabb ve;ed tarthatok kapcsolatot eloben.

Edit!
Sajnalom, ami veletek tortenik. Nagyon szurkolok, remelem, hogy meg idoben vagytok. En is a hazassag megmentesere szavazok, valahogy fel kellene ebreszteni a ferjedet, mert az alap baj az, hogy a sajat sebei nyalogatasan kivul nem sok dolga van, nem is keres maganak egyeb tennivalot.
Nah, most sikerult leirnom azt, amit mar mindenki tud.
A fogzas miatt lehet popsikiutes, mivel sok a nyala, lenyeli, ettol a szeklete is higabb es surubb lehet. Kristof taknyosodni is szokott fogzaskor.

Agica:
talalkozhatunk, orulnek neki. A Szechenyi uton laknak anyosomek, a feluljaro mellett. Majd szolok, ha tudom, hogy mikor megyunk fel legkozelebb. Egyenlore meg nem tudjuk, mert a sogornom epp szul, szoval nem tudni, hogy anyosomek mennyire lesznek otthon a jovoheten.

Zsizell: a ferjedet nem ertem a szoptatasi nehezteles miatt. Mi az, hogy neheztel??? :shock:
Megall az eszem, komolyan mondom. Neha meg az egyebkent ertelmes pasik is tyukeszuek tudnak lenni. :evil:

Huh, olvasas kozben meg sok mindent akartam irni, de elveszett a fejemben uralkodo nagy uressegben... :lol: :lol:

Nori: a koltozeshez kitartas, tudom, hogy rossz, ateltem nemreg, egymas utan ketszer. Nem vigasztallak rovid tavon, lesz meg nehany szar heted. De utana minden szep lesz, ez tuti.
Dietazol meg?

Dieta: haladgatok, ujabb fel kiloval vagyok szegenyebb, 3,5 kiloval meg mindig gazdagabb, mint szeretnek.
Mostmar csak kb heti 5*1 oranyi alakformalo torna hianyozna ahhoz, hogy valoban jo legyek magamnak.

Rolunk:
nem tudom, hogy mit csinaljak Kristoffal. Epp az agressziv korszakat eli es tehetetlennek erzem magam.
Nagyon hamar bepipul, mondjuk ha valamit nem tud megcsinalni, vagy nem engedjuk vmihez. Visit, mint a vagott malac.
Ez lenne a legkevesebb, ezzel probalok nem foglalkozni, pontosabban a viselkedesevel, direkt nem figyelek ra, nehogy azt gondolja, hogy ezzel elerhet barmit. Nemtom, hogy ez jo modszer-e, meg tesztelem.
Viszont: poenbol csip, harap, tep, ut, fejel.
Csak viccesen, nem rosszat akar. Kb barmilyen reakciora rohog.
Az egy dolog, hogy az en hajamat tepi es az apjat arcon csapja, de Eriket is megfejeli. Mindegy, hogy a pici az olemben van, odajon, kedveskedik, puszit ad, vagy leul mellenk, kovetkezo pillanatba meg rafejel.
De tegnap pl a cumit kapta ki 1 mp latt a picur szajabol ugy, hogy kozben 3 helyen megkarmolta a pofijat.
Akinek van tippje: mit tegyek???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.12 11:08-kor.
Vendég

Napi ébrenlét: .. és itt jön a jól bevált bölcsesség: ők sem egyformák. Ld. 2 emberes babák, kiket szinte egész nap foglalkoztatni kell és a kis mormoták, akik a kaján és fürdésen kívül max. 1-2 rövidebb játékidőben vannak fent. És napja is válogatja. Tegnapelőtt azon rimánkodtam, hogy aludjon már egy kicsit, tegnap meg azon rémüldöztem, hogy miért alszik ennyit ez a gyerek :wink: . Na, most okosabbak lettünk :lol: ? Azt érzi az anyuka, ha a gyerekére jellemző, nála megszokott normális viselkedés huzamosabban jelentősen megváltozik. 1-2 napos kirívó esetek nem számítanak.
pammut

A higabb es surubb szeklet hulyen hangzott. :lol: :lol:
Arra gondoltam, hogy higabb es gyakoribb.
Vendég

Jah es az elmult egy hetben olyan lusta vagyok fozes teren, hogy orom nezni.
Szombaton akkora adag bolognait csinaltam, ami vasarnapra is eleg volt es mivel a ket evos pasi imadja, igy meg orultek is a duplazasnak.
Hetfon egy laza, sok zoldseges huslevessel megusztam a fozest, ebbol maradt keddre is.
Kb tiz perc alatt osszedobtam kiegeszitesnek egy gombas-sajtos rizottot, hat, ebbe sem faradtam bele.
De a mai a csucs: hejaban sult krumpli, mert mar megpucolni is lusta voltam. Fagyasztobol elokapart bepanirozott karaj Kristofnak, nekem vastag szelet parizsi tejfollel es sajttal osszesutve. Mindez egyben sul a krumpli miatt bemelegedett sutoben, mert meg ahhoz sem volt kedvem, hogy egy szelet hust kulon sussek olajban. Jah, kb egy perc alatt meg zoldsalatat is csinaltam ecetes-cukros ontetben.
Es meg Feri is boldog, hiszen abbol fozok, ami van itthon, igy nem kuldom vasarolni. :lol:
Vendég

Bea!
Mehetünk máskor is - bár most az idő nem kedvez a sétáknak. Lara kialudta magát? :lol:
És végül a medencét sem beszéltük meg... :?

Vicky:
nem konkrétan a pco miatt, hanem a meddőségi kezelés kapcsán, mint "sikersztori". A Hello Baby magazinban lesz - elvileg. És lehet, hogy majd beajánlak téged is! Mit szósz? :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea, nálunk is volt ilyen ütünk-rúgunk-harapunk korszak :shock: elmúlt.
viszont amit írsz, hogy Kristóf szeretget, majd fejel - nálunk is van, Lilla kutacsra csap :twisted: ugyanígy sunyiból :? én rászólok és szobába küldöm, nem eredményes sajnos :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Kismaki! Nagyon nagyon köszönöm a kedvességed.

Csajok! Mit csináljak? Nagyon nincs tejem már estére. Tegnap már a két cicim sem volt elég. Amit egész nap összekapargattam 50 ml tejet azt adtam oda pótlásnak, mert még éhes volt a két cicim után is, pedig mindenhogy odaadtam neki, hátha még ki tud egy kicsit szopizni belőle. Van olyan is, hogy hisztizik, hogy nincs benne és én még mellszívóval 20 milit ki tudok belőle fejni. Már iszom sört is (pedig a gyomromnak nem tesz jót, de leszarom) meg eszem az urticát meg próbálok relatíve sokat inni és eddig semmi eredménye. Mivel próbálkozzak még? A madártej meg a leves eddig sem jött be. A Laktoherbtől még régen fájt a pocija, próbáljak esetleg gyengébbet főzni hátha? Tényleg totál tanácstalan vagyok. :cry:

bellerreni
Eger

ananácska: Én már abba belefáradtam hogy elolvastam mit főzöl. :D Nekem még a hétvégi paprikás krumplimból maradt, remélem nem dobom fel tőle a pacskert. :D
vicky79
Budapest III. kerület

kakti: Nyugodtan, jó a mi történeteinkkel biztatni a többi meddő csajszit.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsó: ne mááár. Most hogy pontot tettetek a kajamizériára, most kezded az alvásmizériát??? Miért nem hagyod már békiben azt a gyereket. Ha éhes enni fog kérni, ha álmos, aludni fog. Ha sokat akkor sokat, ha keveset akkor keveset. Kíváncsi lennék, te mit szólnál, ha anyukád benyögné, hogy sokat alszol, és éjfélkor felébresztene, hogy most akkor kártyázzatok egy kört, csak azért hogy te ne aludjál annyit. Ugyanezt csinálod Mircivel. Hagyd már kicsit élni azt a lányt! Nem hülye, csak csecsemő!!!! Mi lesz, ha itt már mindenki gyereke mászni fog, Mirci meg csak heverészni? Tolni fogod a földön, hogy másszon??? Önálló lény lett, fogadd már el, és tudja mi kell neki, ezt is fogadd el végre.
Bulcsú piszok sokat alszik: éjjel 10-12 órát, nappal minden étkezés után 1 óra játszás, utána 1 óra alvás. Kb. Mégse ébresztgetem. Az más, ha nappal átalszik egy komplett étkezést (tehát 6-7 órát), mert akkor muszáj felébreszteni, hogy egyen, mert ha nem akkor olyan éhesen ébred, hogy nincs türelme enni. Meglepődnék, ha Mirci lányt ennyit hagynád aludni. Mégis nincs vele semmi baj, kiegyensúlyozott békés, mosolygós baba. Csak sokat alszik. Na és? Legalább van időm dolgozni.

Vicky: szal anyám szerint túlteng bennem a férfi hormon. Szerintem meg nem. De ezt már hiába magyarázom neki. Inkább magamhoz szorítom Bulcsút és süketnek tettetem magam.

Fizetjük az anyós hitelét (kb 2,5 milla), erre ma benyögte, hogy újabb fél millás tartozást bírtak összehozni egy év alatt, nem e fizetnénk ki. Ki vagyok bukva. Szívem szerint bőgnék, de nem tehetem meg a fiúk miatt. Csak némán dühöngök. Mi vagyok én: fejős tehén? (csak nem a tejes fajtából :D)

zarja

...

zarja

Reni, szerintem ha még le tudsz fejni ezek után 20 ml-it akkor nem a mennyiséggel lehet a gond.. én úgy vettem észre, hogy a babó többet tud leszívni mint én magamnak, szóval még a 20 ml után is kell hogy legyen benne..
Van, hogy Balázs is elkezd tekeregni, sírni cici közben és még csak 70-80 körül evet, először azt gondoltam hogy elkezd dolgozni a pocija és attól, most már azt vettem észre, hogy ilyenkor fáradt és hamar el is alszik..
Te leméred mennyit eszik?
Vendég

Hát lehet ezt is megpróbálom. És ha felkelek éjjel fejni akkor mind a kettő fejjem le? Nappal amúgy elég neki 1 cici is, de estére én nem tudom mi történik. Annyira kiürülnek, hogy még kettő is kevés. Ez mitől lehet?

bellerreni
Eger

Csajooook! Megnéztem a táblázatot és el van írva a fiam születési "magassága" és így én is nyertem csokit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én 54 cm-t tippeltem és annyival is született csak 53 cm van beírva a táblázatba. Én ezt el is felejtettem. :roll: Na majd bevasalom rajtatok azt a csokit :twisted: :P :P :lol: :lol: (csak viccelek :lol: )

bellerreni
Eger

:shock:
oké, oké, csak mondom, beparáztatott az unokatesóm, hogy van valami tesztlap a védőnőnél, amit ők már kitöltöttek, ahol rákérdeznek az aluszékonyságra stb stb

zarja:volt már rá példa 1x-2x hogy ébresztettem, de egyáltalán nem jellemző, csak amikor extrémen elhúzódna a kaja és így az esti lefekvés.de ha a közelmúltba visszagondolok, csak 1 alkalom jut eszembe...
szal azért ennyire nem görcsölök, ne izgulj
a fórum azért van hogy leírjuk a tapasztalatainkat,észrevételeinket, kérdéseinket stb..
vagy rosszul gondolom...?
ja és a 16 órát nem napi alvásra értettem, hanem egy fürdéssel és 1 kajálással megszakítva egyhuzamba este 6 tól reggel fél 9 ig(az csak 14.5 :? )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pcd1985 2010.05.12 13:11-kor.

zsó
Kép
pcd1985

amúgy ma a lányom 2x is úgy jelezte hogy nem kér többet a kajából, hogy-szájában a cumisüveg cumijával-rám vigyorgott
"kösz anya, elég volt, jöhet a büfi"
és a másik.ma apukám kezéből nézték, hogy elkészítem a kajáját.
apukám szólt hogy "nézzem, mert ül"
én meg:ha-ha :?
de képzeljétek, úgy csinál, mintha haspréselni akarna, emelgeti a fejét, és ha apám ugy tartja, úgy is marad egy darabíg.
persze szóltam, hogy azért ne tartsa úgy...
amióta kib@sztam a mérleget nem tudom mennyit hízott-nőtt, de az látni, hogy kezd karcsúsodni, nem gömbölyödik tovább, hanem talán nyúlik(((
remélem nem fogy))
ez azért érdekes, mert nálunk nagyjából mindenki gömböc a családban, apjánál meg mindenki vasággyal 20 kg

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Először is köszönöm a megértéseteket szopi-apa témában. Ezért is hiányoztatok annyira! :D Eddig magamban próbáltam rendezni a dolgot, de nem igazán megy.
Zsolti és én is nagyon szoptatáspártiak voltunk a terhességem idején. Meg sem fordult a fejünkben, hogy nem lesz tejem. Aztán mikor a kórházban szülés után a mellettem fekvő lányoknak folyt a tejcsi a mellükből, illetve az egyiknek majd szétdurrant, küzdött, hogy szívja a babája, nekem meg még csak meg sem volt duzzadva a cicim, éreztem hogy valami nincs rendben. Persze MINDENKI kérdezgette, hogy van elég tejed, hogy megy a szopi - és jöttek a "jobbnál-jobb" tanácsok, amiket Zsolti véresen komolyan is vett. Én persze mindent próbáltam: feküdtem, mint egy darab fa, faltam, rengeteget ittam, sört ittam, homeós bogyók, MoreMilk kapszula, fejtem, masszíroztam (majd beszartam közben), cicire tettem gyakran Samut. Az eredménytelenség miatt minden egyes itt felsorolt dolgot a szülés óta a fejemhez vág Zsolti, hogy vagy egyáltalán nem csináltam, vagy nem jól csináltam! Éjszakákon át sírtam magamnak, NEKI, hogy mennyire fáj, hogy nem tudok szoptatni, mondtuk neki (a család, barátok)szépen, mondtuk csúnyán, hogy nézzen szemben a valósággal. Nincs tej, és ez nem az én hibám. De mégis a mai napig a szemere hányja. Egyszer egészen konkrétan ezt mondta: Jobb, ha tőlem hallod, hogy SZAR ANYA VAGY, mert éhezteted a gyerekem! Mondott még más szörnyen bántó dolgokat, de azt hiszem ezt nem lehet überelni a negatív jelzők listáján. Ő nem bírja feldolgozni, hogy nem tudtam szoptatni a gyerekét, én pedig nem bírom feldolgozni, hogy engem hibáztat érte. Most az a legújabb kitalációja, hogy azért nem volt elég tejem, mert csak a külsőmmel vagyok elfoglalva, és akkor is már jobban érdekelt a fogyókúra, mint a gyerekem szoptatása! :shock:
Mikor eldöntöttük, hogy nem küzdünk tovább, rá egy hétre valóban elkezdtem diétázni, de miért is ne tettem volna??
Azt hiszem nagyon hosszú lettem. Bocsi lányok, inkább be is fejezem, kis regény tudni írni a sérelmeimről.

Kép
zsizell

Tiszta lap önsajnálat nélkül :D
Alvás: Samu mostanság kezd ráérezni az éjszakai alvás ízére, kb 6 órát már alszik minden éjjel. Most például 10-től reggel fél7ig aludt, ez a rekord eddig.

Most teljesen idegbeteg lettem. Nagynehezen elaltattam Samut, majd valami eltévedt kajafutár csöngetett egyszer, Samu szeme kipattant, majd visszacsukta. Aztán csöngetett mégegyszer, Samu szeme ki, és nézett, persze nem nyitottam ajtót gyerekkel a kezemben, meg amúgysem vártam senkit. Erre ez a marha elkezdte folyamatosan nyomni a csengőt amig ki nem értem az ajtóhoz, de Samuka ekkorra már torkaszakadtából üvöltött ijedtében. Hát mondanom sem kell, jól elküldtem melegebb éghajlatra a csávót :twisted:

Babasúly: én úgy vélem, hogy sokat eszik Samu mennyiségre, mégis mindenki lesoványozza. Oké, én sem szeretnék kövér gyereket, de szerintem ha vékonyabb, az a baj, ha vastagabb az a baj. De akkor vajon milyen lehet a TÖKÉLETES gyerek?? nekem Samuka az! :wink:

Edit: én is a házasság megmentése mellett szavazok! Sok bajom van Zsoltival (teljesen mások persze, mint neked), de ha nem lenne velem, akkor beleőrülnék. Kitartás, sok beszélgetés, doki, gyógyszer, próbáljatok meg mindent, ha valóban szereted még őt!

Kép
zsizell

Zsizell! Neked is megy a nagy nagy virtuális ölelés és a sok sok buksisimi. Amúgy lehet rálépnék a férjed férfiasságára és hanyatlökném. Áááááá. Nagyon felhergeltem magam azon amiket írtál. Nagyon nem szép a férjedtől, hogy ilyeneket dumál. Grrrrrr. :x

bellerreni
Eger

Úgy látom mostanság a pasikkal csak a baj van. Valaki írta talán tegnap, hogy minden férfi egy önző dög és igaza van...

bellerreni
Eger

zsizell, ez borzasztó.nálam ilyenkor jönne a nagykés...
vagy befogja vagy.....

zsó
Kép
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?