Sziasztok!
Megoldodott a netgond, igyekszem visszaerni.
Kakti: a setat mi is nagyon elveztuk! Mindenkeppen megismeteljuk majd vmikor, foleg, hogy en nagycsoportos talira kizart, hogy eljutok, legalabb ve;ed tarthatok kapcsolatot eloben.
Edit!
Sajnalom, ami veletek tortenik. Nagyon szurkolok, remelem, hogy meg idoben vagytok. En is a hazassag megmentesere szavazok, valahogy fel kellene ebreszteni a ferjedet, mert az alap baj az, hogy a sajat sebei nyalogatasan kivul nem sok dolga van, nem is keres maganak egyeb tennivalot.
Nah, most sikerult leirnom azt, amit mar mindenki tud.
A fogzas miatt lehet popsikiutes, mivel sok a nyala, lenyeli, ettol a szeklete is higabb es surubb lehet. Kristof taknyosodni is szokott fogzaskor.
Agica:
talalkozhatunk, orulnek neki. A Szechenyi uton laknak anyosomek, a feluljaro mellett. Majd szolok, ha tudom, hogy mikor megyunk fel legkozelebb. Egyenlore meg nem tudjuk, mert a sogornom epp szul, szoval nem tudni, hogy anyosomek mennyire lesznek otthon a jovoheten.
Zsizell: a ferjedet nem ertem a szoptatasi nehezteles miatt. Mi az, hogy neheztel???
Megall az eszem, komolyan mondom. Neha meg az egyebkent ertelmes pasik is tyukeszuek tudnak lenni.
Huh, olvasas kozben meg sok mindent akartam irni, de elveszett a fejemben uralkodo nagy uressegben...
Nori: a koltozeshez kitartas, tudom, hogy rossz, ateltem nemreg, egymas utan ketszer. Nem vigasztallak rovid tavon, lesz meg nehany szar heted. De utana minden szep lesz, ez tuti.
Dietazol meg?
Dieta: haladgatok, ujabb fel kiloval vagyok szegenyebb, 3,5 kiloval meg mindig gazdagabb, mint szeretnek.
Mostmar csak kb heti 5*1 oranyi alakformalo torna hianyozna ahhoz, hogy valoban jo legyek magamnak.
Rolunk:
nem tudom, hogy mit csinaljak Kristoffal. Epp az agressziv korszakat eli es tehetetlennek erzem magam.
Nagyon hamar bepipul, mondjuk ha valamit nem tud megcsinalni, vagy nem engedjuk vmihez. Visit, mint a vagott malac.
Ez lenne a legkevesebb, ezzel probalok nem foglalkozni, pontosabban a viselkedesevel, direkt nem figyelek ra, nehogy azt gondolja, hogy ezzel elerhet barmit. Nemtom, hogy ez jo modszer-e, meg tesztelem.
Viszont: poenbol csip, harap, tep, ut, fejel.
Csak viccesen, nem rosszat akar. Kb barmilyen reakciora rohog.
Az egy dolog, hogy az en hajamat tepi es az apjat arcon csapja, de Eriket is megfejeli. Mindegy, hogy a pici az olemben van, odajon, kedveskedik, puszit ad, vagy leul mellenk, kovetkezo pillanatba meg rafejel.
De tegnap pl a cumit kapta ki 1 mp latt a picur szajabol ugy, hogy kozben 3 helyen megkarmolta a pofijat.
Akinek van tippje: mit tegyek???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.12 11:08-kor.