Hú de beindultatok
Szilvi!
Kengurut ne vegyél!
Kendő vagy Mei Tai.
A kengurunak nagyon keskeny az a része amiben ül a gyerek, ezért az egész súlya (mivel neked fiad lesz/van) a herékre nehezedik, ami nem túl kóser. A gerincét is megterheli.
A kendőben és MT-ban csak a térdhajlat alatti rész lóg ki, tehát a popsin + teljes combhosszon, szóval nagyobb felületen tud eloszlani a súlya.
És semmiképpen se kössétek kifelé a gyereket, hogy hadd nézelődjön, mert tök rossz a gerincének. Ráadásul a lábai sem terpeszben vannak, ami a csípőjének sem használ.
Bocs, ha már tudtátok én meg osztom az észt.
Van egy Liliputi-s zöld rugalmas kendőm, amit nem igen használok, mert
1 Domi már túl nehéz hozzá. Nagyon meg kéne húznom magamon, hogy tartsa, mivel rugalmas.
2 Domi imád nézelődni és nem tűri, hogy magamhoz préselem.
Későn vettem.
De szerintem jóó dolog, úgyhogy ha gondolod, akkor odaadom kölcsönbe, hogy használd, aztán ha bejön, akkor beinvesztálhatsz valami profibba (vannak horror áron nagyon jók), vagy elmehetsz tanfolyamra vagy mamamis klubba, ahol asszem haza lehet vinni egyet-egyet próbálgatni, hogy megtudd, melyik a számodra legideálisabb.
Másik topicban az egyik lánynak kétemberes babája van. Kizárólag anyán érzi jól magát. Náluk életet mentett a kendő. Ő dicsérte a Liliputis kendőt, pedig kipróbált már párat.
Szóval gondold meg.
Kicsit hosszú, mert a legnagyobbat rendeltem, hogy tutira átérjen.
Beu!
Nyugodtan panaszkodj!
Hátha valakinek van jó ötlete. Vagy csak meghallgatunk és együtt érzünk. Az is valami.
Domi azóta sem produkálta ám az átfordulást, de nem is baj. Ráér még gyakorolni. Nekem az is elég, hogy tudom, hogy tudja.
Mindig kiakadunk rajta, mert ha hónalj alatt fogva tartom és valami szilárdat érez a lába alatt, egyből állni akar. A hasam erre jó célt szolgál. Megpróbáltam, hogy ránehezítem a súlyát és vidáman ácsorog.
Persze nem akarom erőltetni. Isten ments. Csak vicces.
Bölcsőtartásban pedig nem marad meg. Abban a pillanatba feszíti fölfelé a testét, mintha fel akarna ülni. Annyira erőlködik, lilul bele a feje, de feszt fel akar ülni.
Úgyhogy bölcsőtartás kilőve.
Ehhez képest a mai UH-ról (agyi és hasi) kapott anamnézis így kezdődik:
Közepesen fejlett és táplált csecsemő.
Egyébként nem úsztuk meg egy körrel. 3 hét múlva kontroll, mert a "jobb vese kifejezett meteorismus miatt nem jól vizsgálható"
meteorismus=puffadás
Persze én néztem utána. Nagyon aranyosak voltak, de ahogy vége volt a vizsgálatnak, a nyakunkra hívták a következő pácienst, úgyhogy kapkodva öltöztettem az 55 fokban.
Kérdezni esélyem nem volt.
Király.
Van egy topic, amit csak olvasgatok és ott a Dévény módszer nagyon sokat segített az egyik korababán.
Én úgy tudom, hogy iszonyú sorbaállás van rá mindenhol. Hónapok.
Ki is volt akadva egy csaj, hogy még 2in1 sorszámot kellett volna húzniuk, hogy most (amikor szükség van rá) sorra kerüljenek. Szóval az a példány, akivel Te találkoztál Adrienne, biztos nem volt túl elismert a szakmájában, ha lasszóval szedegette a pácienseit. De ez látszik a módszerén is (ráijesztés).