Új privát üzeneted érkezett!

Bori: nekem azóta nem szól be ilyeneket Szabi, mióta hétvégéken ráhagyom a gyereket (én alszok, szgépezek, főzőcskézek...). Nem veszem el tőle ha sír, így fél óra nyűglődés után már mondani szokta, hogy milyen nehéz ez a "babázás". Az is igaz, hogy nekünk nyűgös babánk van, akivel folyamatosan foglalkozni kell, 10percnél többet még soha nem volt el a játszószőnyegen sem.
zuzmooo

Valaki kérdezte a kendőzéshez öltöztetést. Most hogy rossz idő van úgy megyünk, hogy r.u.Body, rugdalózó, plusz kisnadrág, vékony pulcsi. És ha átér a kabát, a lábánál még fel szoktam húzni a cipzárt, mert a lába mindig hideg. Nem hiszem, hogy így fázna, mert egymást melegítjük
zuzmooo

jó reggelt!

zarja: gondolom a tápszer kevesebb tejzsírt tartalmaz és esetleg ezért. Valami ilyesmit magyaráztak, hogy a sok zsírtól másképp működnek az epesavak és besűrűsödik az epe és ezért emelkedett a májenzim.
Jah és innentől napi 4 csepp vigantol kell :shock:

kakti: én is azt olvastam, hogy az allergiások inkább később próbálkozzanak a bevezetéssel

na ez az boruska amit Zsuzsa ír :) rá kell kicsit hagyni a dedet amikor nyűgös és akkor megtudja miről beszélsz :D

zuzmooo: beszéltetek Gabival? Mikor vár titeket?

Én ma Pulmonológiára megyek Szandival, szokásos kontroll és utána bemegyünk az Eszter vizelet tenyésztéséért

Nóri: 5 perc szex? Néha én még ahhoz is fáradt vagyok :oops: :D

Próbáltam beszkennelni a kiskönyvet. Régebbieknek Csacsis, most levivel tök fehéret kaptunk rubrikákkal
Remélem olvasható

Kép
stephie

áááá szar. majd átküldöm gmailre
stephie

jó reggelt! Apa 22:34-kor már horkolt! :D csak hogy én elfelejtettem tovább lapozni és azt hittem, nem írt senki. Ma talán kész leszek a költözéssel!
Vendég

ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAAAN :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

mi a baj? Még mindig vérzel, görcsölsz? Csanáddal van valami?
stephie

Sziasztok!

Edit, mia a gond??
Egyébként csatlakozom hozzád.

Már megjártam a várost. Gyereket feltettem a vonatra (osztkiránd), másikat elvittem a suliba. Picit apára hagytam (lefejt tejjel). Mielőtt elmentünk megetettem, pelenkáztam, tökk nyugis volt a baba. Erre hív kb 40perc után, h mekkora kibaszás vele, mert ordít a gyerek, fel kellett kelnie és egyébként is neki tenisze van és most miattam nem fog oda érni :roll:
Ja, én mosok, főzők, takarítok, viszem a gyerekeket, vásárolok és amikor azt kérem , h csak 1 órát hadd foglalkozzak magammal arra az a válosz, h Ő fáradt és NEKI stresszes a munkája NEKI pihenésra van szüksége :roll: Egyébként legyek nyugodt és nyugodtan pihenjek (csak oldjam meg) :twisted: :twisted: :twisted:

MINDEN PASI ROHADT ÖNZŐ

Na, befejeztem. BOCSI

Kép
csipike09

Mi a baj, Edit???

Nóri:
szép, mondhatom... :) Én meg itt dekkoltam a gépnél éjfélig... :)
De gondolom a költözésnek csak a bepakolás részével, nem? Vagy már át is hurcolkodtatok???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, már több anyukától hallottam, h a gyerek dokik javasolják (allergiológusok javaslatára) ezt az új trendet és ebbe a glutén is beletartozik. Állítólag így kevésbé lesznek hajlamosak allergiára.

Kép
csipike09

Edit, mi a baj???

Hát nekem marha jó éjszakám volt. Hajnali egykor járt nálam az ügyelet... Annyira görcsölt a fejem, hogy beszélni is alig tudtam. Kaptam egy szurikát, amitől tök jót aludtam. Apa most elvitte a nagyot a Mamáékhoz, a kicsi alszik. Asszem én is pihenek majd egy kicsit, csak megfőzöm az ebédet :)

dalika

Judit, lehet tudni mitől volt ez a fejgörcs?

Kép
csipike09

levél gmailen..

Edit

Kép
ézsóné

sziasztok :)
uj vagyok köztetek és szeretnék csatlakozni, remélem még nem késö. :) 2010. februar 1en született a picibabám. Lenne egy pár kérdésem; ti csak anyatejet adtok a babának v próbálkoztok már kóstoltatással? és hányszor kel éjszaka?
köszi :shock:
rotvos

Szia rotvos!
Hogy szólíthatunk? :)

Lilim csak anyatejezik, amíg lehet. És több, mint egy hónapja 7-8-9 néha több órát alszik éjjel - de ezzel azt hiszem viszonylag ritka madarak vagyunk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!
A pelenkakiütés hogy néz ki?
Lilinek van pár apró, piros pötty a popsiján - egészen belül és a combja tövében is akad pár. Ha ez az, akkor mivel érdemes kezelni???

Imádom a fejét szopi után (most fejezte be), hogy csurog a tejci a szája szélén... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jaj de lökött vagyok :D Ritának hivnak :)
tyü, de jókat alszik Lili, mikor született? Hugom eddig egyszer kelt, úgy hajnali 3-4 körül, de aztan megkapta a 3honapos oltásokat, és beiktat egy hajnali 2es visitást is....
hánykor van nálatok a fürdetés és az esti alvás?
rotvos

Hát 8 felé fürdünk, és legkésőbb fél 10-re alvás van - de most már egyre kevesebbszer csúszik kilenc óra utánra...
Amúgy - a vonalzón is látszik - február 16-án született a lányka.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hali!

Én is itt :) Mindig vagyok ám, csak inkább olvasó üzemmódban...

Kakti, pelenkakiütés:
Nálunk már kétszer volt sajna... :( Először pöttynek indult és utána egybefüggő piros folt lett, picit érdes tapintásúvá is vált. Nálunk a következő vált be: amíg csak piros pötty van addig sudocreamet kentem rá. Ha ez nem segített, akkor jött a durvább kezelés sudocreammel bekenni, picit várni és utána neogranormon, ha ez sem segített, akkor jött a canesten, neogranormon kombináció... Ez eddig mindig segített, néhány nap és teljesen meggyógyult :) Ja és, ami a legtutibb, ha a pelenkázáskor picit hagyod levegőzni. Nálunk Zsuzsó élvezte nagyon a pucérkodást :D

Ja, Bea, akartam már kérdezni, (persze majd ha lesz neted :) ) hogy, ha jól emlékszem Anyósodék az M3-as mellett (Kassai tér talán...) laknak, ugye? Na csak azért kérdezem, mert én kb. 5 percre lakom onnan és ha legközelebb jöttök és van kedved és persze az idő is engedi, akkor összefuthatnánk. Ja és a legfontosabb, van egy király kozmetikusom a Bosnyák térnél, ha érdekel, elküldöm priviben az elérhetőségét. Az a csaj egy zseni :)

Na most ennyit, majd még benézek.

Kép

Ági
agic83

Rita üdv itt. Én azon szerencsés anyukák közé tartozom, akinek kizárólag szopizik és éjszaka alszik a gyereke. :D Én a hozzátápit csak 6 hó után és óvatosan akarom kezdeni, nálunk ez vált be.

Edit, írtam Neked, sok kitartást...

Pelenkakiütésre nálam a Sudocrem vált be, ha gombás fertőzés is kialakult erre érdemes egy kis Canestent is kenni. Rendszeres popsikenőcsnek én az 1-es gyerekkrémet használom, nálunk ez bizonyult a legjobbnak.

KépKép

KépKép
beneildi

Rita üdv itt. Én azon szerencsés anyukák közé tartozom, akinek kizárólag szopizik és éjszaka alszik a gyereke. :D Én a hozzátápit csak 6 hó után és óvatosan akarom kezdeni, nálunk ez vált be.

Edit, írtam Neked, sok kitartást...

Pelenkakiütésre nálam a Sudocrem vált be, ha gombás fertőzés is kialakult erre érdemes egy kis Canestent is kenni. Rendszeres popsikenőcsnek én az 1-es gyerekkrémet használom, nálunk ez bizonyult a legjobbnak.

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és szembesültem, hogy vissza kell vennünk a tempóból, mert Léna sokkal rosszabbul tolerálja az állandó pörgést. Elegem lett, Apát leállítottam. Szegény Lénus azóta csak alszik és szopik, de újra kezd a rend helyre állni.

KépKép

KépKép
beneildi

Judit neked meg jobbulást. :wink: Na megyek mert a szita agyam miatt velem lesz tele az oldal :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ha az eddig csudaszép bőre piros a seggén, és pár kiütés is van rajta, az a fogzástol van? sudocremmel kenem neki.
alul egész kint van a fog, két csucsos izé, de ujjal olyan veszett mod nem érezhető.

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: nem vagyok benne biztos, hogy nem csinálna hülyeséget. pontosan tudja, hogy mit veszíthet, és nélkülem semmire nem menne, mert folyik ki a keze közül a pénz. tudja ő...csak ugy látom, hogy a határait probálgatja, meddig mehet el. de sztem a tegnapi fejmosás helyre rakta.
Pszichomokushoz jár, de sztem lofaszt nem ér a heti 1 alkalom. mondtamneki,h 2 elférne..
Példa: itt az anyja, az én apám...

Edit

Kép
ézsóné

Edit: én is csak annyit tudok mondani, amit a többiek már leírtak. Kitartás neked.

Rita üdv közöttünk. :D

Nálunk a tegnapi nap csuda jól telt. Lányka "megtanult" egyedül elaludni a kiságyban egy kis nyekergés, morgás közepette. :D Szóval tudtam mellette főzni, szépítkezni, takarítani. Bárcsak minden nap ilyen lenne. :roll:

Tegnap kérdeztem a szájpenészről, de nem válaszolt senki. Valakinek valami tapasztalat?

Remélem ma eljutunk sétálni, mert tegnap olyan csúnya idő volt, hogy csak az erkélyre raktam ki, mert attól féltem elkap minket az eső.

Nálunk még nincs útban fogacska vagyis én nem látom, bár még korai lenne. Nekem 11 hónapos koromban jött ki az első. :shock:

Nóri: milyen homeopátiás bogyókat adtál a fogzáskor? Beszerzem majd, amire aktuális lesz.

Kakti: látom nálatok is szereti apa Lilit a Liliputiban hordozni. :D Nálunk mindig megy a vita, amikor megyünk sétálni, hogy ki vigye. Általában ő győz. :D
Vendég

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bejelentkezésere futja. Nagyon hiányoztok ám, és annyi "gondom" van, amit megosztanék veletek. Gondolom ezekről mindig írtok is, és találnék tanácsot magamnak, de nem nagyon jutok el odáig, hogy elolvassam a lemaradásomat. Örülök, ha az emiljeimre jut idő néhány naponta.

Samuka szépen fejlődik, ügyesedik, okosodik, egyre többet alszik éjszakánként. Az azonban már biztos, hogy nem egy nagy alvó a gyerkőc, sem nappal sem éjjel nem akarózik neki aludni igazán, az átlagnál kevesebbet alszik, de nem fáradt, álmos, mert ha foglalkozok vele, akkor elvigyorog egész nap :D

Voltunk ma csípőszűrésen, sajnos nagyon eldeformálódott a pocimban, így szörnyen jobbos. Holnap UH-ra kell vinnem, remélem semmi szörnyűséget nem találnak.

A férjemmel is vannak problémáim, sokat veszekszünk sajnos. Még mindig a sikertelen szoptatásért hibáztat :cry:

Azért nem érek rá itthon semmire, így ide írni sem, mert sajni nagyon sötét, levegőtlen földszinti belsőudvari lakásban lakunk, és egész nap kint vagyunk inkább Samuval. Ott legalább természetes fény éri, és nem a lámpafény egész nap, meg friss levegő. Ha kint van napon 25 fok, akkor sajni nálunk max18 a belső udvaron- egyszerűen muszáj folyton kint lennem vele, amitől egyébként lassan megőrülök!!! Egyszer már voltunk vidéken 4 napot, ott szupi volt, jövő héten megint lemegyünk egy hétre. El KELL költöznünk, nem látok más megoldást. Ettől az állandó lámpafénytől szerintem még a látása sem fejlődik normálisan!!

Megpróbálok azért visszaolvasni valamicskét :) Sok puszi nektek!!!

Kép
zsizell

kismaki: nekünk nem volt szájpenész, de aszonta a gyerekorvos, u.ugy néz ki, mint a sima penész..ami a szájpadlásán láthato fehéres cucc, az tej -tápszer lerakodás, illetve olyan a nyálkahártyája. a penész nem olyan fehéres szinű. meg ha az van neki, nem akar enni, sír a cicin, v cumisüvegnél, mert dáj neki kajakor. én ennyit tudok rola.

Edit

Kép
ézsóné

Kismaki,
mi is szájpenész tulajok vagyunk, a tüdőgyuszi mellé bónuszba kaptuk a kórházban. :oops:
Borax-glicerin nem használt, most Nisztatinos ecsetelőt használunk, ez valamivel jobb, ebben van gombaölő cucc.
Nyelven, szájpadláson fehér vagy sárgás folt. Melledre is ráterjedhet, ott rózsaszínes folt formájában lehet észrevenni. Én magam borax-glicerinnel kezelem, bár láthatólag nincs rajtam folt.
Nehéz tőle szabadulni.
Nekem nagynak sose, Kicsinek állandóan van. :oops: Pedig ugye mindkettő csak szopis, cumit se etetőst, se játékot egyik se látott. :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Rita: üdv. Nálunk Bulcsú vegyes tüzelésű, kap tápot és tejet, majd nyáron ráérünk hozzátáplálni friss gyümölccsel. Szerintem. Akkor kiváltjuk a tápot gyümölccsel.
Kivételes helyzetben vagyunk szerintem, mert iszonyat sokat alszik a Ded: kb 8-9 körül fekszik és reggel 7-kor kel. Panasz nélkül. Ma reggel is arra ébredtem, hogy cuppog, de egy szót se szólt volna, hogy éhes. A kis megértő. :D
Egy dolog van, ami kivágja nála a biztosítékot: 7-kor fürdés. Ha liba anyja elfelejtené, akkor szokott iszonyat patáliát csapni. Addig üvölt amíg be nem kerül a fürdőbe, onnan kezdve már csak röhög. Szal ez fix pont nálunk, és nem lehet tologatni se (apja megpróbálta, mert valami jó film ment a tv-ben, hááát nem sokáig bírta, a gyerek győzött :D)

Dalika: azért az nem semmi. Nem kéne valakinek aktívan besegíteni, hogy egy kicsit kipihend magad. Biztos attól volt olyan szörnyű a fejgörcs. Apa legalább eszmélt?

Zsizsell: már nagyon hiányoztál. Mozogjatok sokat is a napon. Hát úgy látom, az apák nehezebben viselik a gyermekáldást, mint az anyák. Szomorú, mert szerintem mi magunk is támogatásra szorulunk ahelyett, hogy még egy főt istápoljunk. Hát én túl önfejű vagyok, ha apja nem azt teszi, amit én szeretnék, egyszerűen kihagyom a látóteremből, életemből. Néha pofára esem, meg azért mégse eléggé empatikus a manőver, de hála égnek, Zsolti szívem van olyan érzelmes lény, hogy nem nagyon bírja. (mindig megsajnálom, de valamivel azért befolyásolnom kell). Ugyan mi is a hatodikon lakunk, de van erkély és idesüt a nap. Ha van kedved ugorj le Kaposvárra. Vigyázz, mert nagyon pörög az életem!

Szoptatás: ha annyira akarja, akkor szoptassa meg ő.

Érdekesség: Ina May Gaskin: Útmutató a szoptatáshoz című művében írja, hogy természeti népeknél az anya és a nagymama (!!!) együtt szoptatja a gyermeket, ha valami oknál fogva az anyának nincs elég teje. Bevizsgálták a nagyi tejét (!!!) és tökéletesen megfelel az unokának. 70-80 éves nagymamák szoptatnak. De persze ott nincs akkora tápszerreklám mint nálunk. :?

zarja

Köszi a válaszokat. Lánykának a száján van fehéres folt belül, a szájpadlásán én nem látok semmit, talán még a nyelvén van. Enni eszik, nem sír cicin, nem is nyűgösebb a szokottnál. Szóval nem tudom eldönteni, hogy az-e vagy csak tejlerakódás. Elviszem holnap a dokihoz, nézze meg ő, mert én nem értek hozzá. Meg veszek ilyen borax-glicerint, ha az kezdetnek azzal próbálkozunk.

Funky: megrendeltem az olajat, holnap megyek érte. Milyen időközönként kell kenni a cickót, hányszor egy nap és hány napig?
Vendég

Köszi a válaszokat. Lánykának a száján van fehéres folt belül, a szájpadlásán én nem látok semmit, talán még a nyelvén van. Enni eszik, nem sír cicin, nem is nyűgösebb a szokottnál. Szóval nem tudom eldönteni, hogy az-e vagy csak tejlerakódás. Elviszem holnap a dokihoz, nézze meg ő, mert én nem értek hozzá. Meg veszek ilyen borax-glicerint, ha az kezdetnek azzal próbálkozunk.

Funky: megrendeltem az olajat, holnap megyek érte. Milyen időközönként kell kenni a cickót, hányszor egy nap és hány napig?
Vendég

na! 5perces telefont produkáltam. ANGOLUL! Hallottam csikorogni a fogaskerekeket a "háj miszisz nora" észlelése után! :)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Hali Csajok!

A fejgörcs nálam is bejátszott, meg még most is fájogat bár nem olyan vészes, hogy orvost kelljen hívni, de pont elég arra, hogy ne érezzem magam jól a bőrömben.

Tejcsi mostanában alig alig elegendő, de mivel sokkal több mostanában a pisis pelus így arra gondolok, hogy most vagyunk egy fejlődési ugrásnál úgyhogy reménykedem, hogy lassan visszaáll a tejcsi is. Sajnos a gyomrom miatt nem ihatok szénsavasat úgyhogy nekem sör helyett maradt a víz meg a limonádé :roll: Nekem is jó lenne a szoptatóolaj, de drágább a postaköltség, mint maga az olaj. És, ha mégsem működik nálam? Hát még gondolkodom. :roll:

Rita üdv közöttünk. Az én csöppem is szopizik és este 9-től reggel fél 6 - 6-ig alszik. Szerencsésnek mondhatom én is magam. :roll:

Megint elfelejtettem még mit akartam... :shock: :x

bellerreni
Eger

Jah tudom. Editkének akartam küldeni egy virtuális buksisimit és egy nagy nagy ölelést.

Képzeljétek rá vagyok kattanva a vajas-mézes kenyérre. Nyamiiiii... Gyerekkoromra emlékeztet. Akkor is sokat ettem ilyet. :roll:

bellerreni
Eger

Üdv Rita télleg... :oops: enyim nem tejes, tápszeres, de leteszem este 7kor, atán 2-3körül kel, és rá 4 orára eszik onnantol. gyanítom én s, hgy most van fejlődési ugrás, mert eddig végig aludta az éccakát, és 5kor kelt csak. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Reni köszi, s mindenkinek a hozzászolásokat :D

Edit

Kép
ézsóné

Reni!

Nekem Nóri javasolta az Ovomaltine nevezetű kakaóport. Megnéztem az Auchanban, de még nem vettem. Maláta alapú, tejbe kell feloldani. Olyasmi, mint a Nesquick meg a hasonló instant kakaóporok. 400-500 grammos 1200 Ft körül van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Köszike. Megnézem. Szerinted van a Tescoban, mert nálunk az a legnagyobb áruház ami a környéken van.

bellerreni
Eger

Valószínűleg van. A kakaók táján keresd. De azt néztem a neten, hogy dm-ben is van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Igen köszi. Közben én is megtaláltam :oops: Mégegyszer köszke. Kipróbálom.

bellerreni
Eger

Üdv közöttünk Rita!

Zsizell, jó, hogy újra írtál! A lakás a Tiétek vagy bérlemény? Apa is költözne vagy csak Neked van mehetnéked? (ezt a szoptatás dolgot amúgy én sem értem, mi az, hogy neheztel :? . És hogy megszülted, meg egész nap gondoskodsz róla, az semmi? :evil: )

Miszisz Nora: megértelek :lol: Tegnap éjjel írtam egy szerződést, a késői időpont ellenére kész felüdülés volt kicsit gondolkodni :lol:

Mi ma nem megyünk sétálni, itthon levegőzünk az erkélyen, mert a kis drága tegnap rekedtre ordította magát, féltem a hangszálait. Újabban minden séta pankrációval végződik. Ő a parkban séta közepén úgy dönt, elég volt a kocsiból, vegyem fel. A kengyel miatt se kendő, se mei tai nem jöhet szóba, karban cipelem hát, a babakocsit meg rugdosom magam előtt. (Padra leülésről szó nem lehet, anyának mozognia kell.. ) Ez hazafelé ugye nem megy, mert autók közt, kereszteződésekben lavírozunk, muszáj beletennem. Na ehhez nem volt ma lelkierőm.

Kép
juci-77

Üdv, Rita! Az én Bercibabám este 10-től reggel 6-ig alszik, de ő tápis, szóval vszeg ezért is.

Szájpenész tapasztalatom szerencsére nincs....

Edit, nagy ölelés!!! Írok a gmailre, azért van érdemi hozzáfűznivalóm is, bár lehet, hogy megköveznek... :oops:

Eszter, néztem a blogot, tündéri Bulcsúbaba az új képeken!!! Ilyen kék szemeket!!

Új játék: Rákötöttem egy szalagot a forgójára, meg a játszószőnyegen a pillangókra, a kezébe adtam a végét, és azt rángatja, és vihog rajta, hogy mozognak a cuccok. Sztem már felfogja, hogy ezt ő csinálja. És nem unja meg, mint amúgy 10 perc után (Zsu, Rád gondoltam, hátha annak a nyűgös kölkecnek is bejön). Így néz ki:

Kép

boruska

Na végre be tudok lépni! Ovomaltin teljesen iható! (Kakti, privire nem tudok válaszolni,mert már nincs gépem.) Olaj! Ha gondoljátok, én megrendelek többet. Vállalom az 1000Ft-os postát és rendes postai díjon továbbítom. Na?
Vendég

Ovomaltine, IMÁDOM!!!!! :D

Kakti, jó az új vonalzód!!
Én még a kórházban kentem az olajjal a mellem naponta többször is, akkor nagyon bedurrant a mellem.. azóta csak akkor kenem be, ha kevesebb a tej. Ilyenkor esti szopi után jól belemasszírozom és kész.. szopi előtt azért lemosom a mellbimbóról.
Ismeritek a Bába válaszol című könyvet? Ingeborg Stadelmann írta..
Nagyon sok dologra ajánlja a szoptató olajat,még azt is írja,hogy a hasfájós gyerekek hasa is kevésbé fájt,amikor az anyjuk ezt használta szopi előtt.
Mellgyulladásnál is ajánlja,meg becsomósodott/keményedett cicinél is. (Bár nekem éppen az olaj után szokott becsomósodni, mert annyi tej lesz benne, hogy nem tudja leszívni :S)

Rita, Bazsu csak anyatejet eszik és 20:30-kor van az utolsó kaja, jobb napokon legközelebb 5:00 körül.
Vendég

Ovomaltine annyira iható, hogy én a port szoktam kanállal enni.. :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Vendég

Nóri! Én lehet, hogy élnék az ajánlatoddal. Még próbálok egy-két kört futni benne, de ha nem hajlandó erre senki más (mármint cégre gondoltam) akkor megköszönöm. Persze csak, ha másnak is kell. Na majd meglátjuk még.

bellerreni
Eger

Kismaki!

Nekünk igy nézett ki a szájpenész ahogy leirtad. Borax-ot használtam és kb 2 nap alatt el is tűnt és nem jött vissza.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Én is nyomom az Ovomaltine-t.
Több tejem mondjuk nincs tőle és nem is ízlik túlságosan (Nesquick foreva)

Nóri!
Ha rendelsz ilyen olajat én is beneveznék egy 5ml-re.
Köszi a felajánlást!
Nagyon rendesnek tetszik lenni!

Zuzmooo!
Köszi a kendős választ!
Én kérdeztem. Bár, mire olvastam, már túl voltunk a túrán a MT-al és szuperül sikerült. Domi már akkor aludt benne, amikor kiléptem a házból
Én egy hosszú ujjú bodyt egy talpas nadrágot alatta egy térdzoknival és egy sapit adtam rá, mivel elől én, hátul meg a MT szivacsos része melegíti. Nem gyengén összeizzadtunk így is.

Anita!
Köszi a szkennelést!

Én ismét vettem femibiont és szedem, mert a folsav is segíti a tejképződést és egy kis vitamin sem árt, mert borzasztó kevés gyümölcsöt eszem.
Ma itt járt a védőnéni és a szójalecitint is javasolta tejserkentőként. Én vettem. Majd megosztom a tapasztalataimat.

Rita!
Üdv itt!
Én is kizárólag tejjel etetek és fél9-9-től reggel 6-7-ig alszik Domi egyhuzamban, majd kajál és még alszik egy 2,5-3 órát.

Eddig nagyon tökéletes a nap. Domi nem sírt az orvos túra alatt, sőt aludt, ahogy írtam, aztán hazaértem és megetettem, majd ki a teraszra, ahol 10 perc alatt bevágta a szunyát, úgyhogy én is meg tudtam ebédelni. Isteni finom zöldséges tortillát főzött nekem a Vegafutár. És most itt sziesztázunk a levegőn. Kár, hogy gyűlnek a felhők.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.05.11 13:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?