Eloszor is koszonom a sok hianyolast!!!!!!
Titike
Hat sajna a lombik nem keresre van hacsaknem tudjatok kicsengetni az egesz osszeget 1milla korul...egeszsegugyileg kell raszorulva lenni
eloszor is egy atjarhatosagi kene bar epp szrityi eseteben volt az,hogy vele is kivetette a doki azt a roncsolodott vezetot...mert a lombik sikertelenseget okozhatja es egy normalis doki nem vallalja be sem a o sem a betege erdekeben szal azt a vezetot is kikene venni...es meg az is lehet ,hogy inszemmel kezdenek...miert akarsz egybol lombikot?
Nekem 3sikertelen volt mar de sokmindentol figg a sikesesseg is ezt nem igy lehet osszehasonlitani hogy ennyinek sikerult elosre es ennyinek masodszorra...ez osszetettebb dolog annal...
Princzi
Szia te eltunt barany
Ur Isten te is nemsoka szulsz
Zsu
Dejo,hogy vegre vege a fogigatlonak
Indulhat a projekt
Gyancsi
Rekerestem a konyvre en m\egtalaltam az irojat majd meg is nezem a boltban
Isten hozott itthon
hat meg egy darabig maradok
ez a papirmunka nem egyszeru...bar nem is azzal van a gond hanem azzal,hogy 30napot ulnek a papiron mindket irodaban azt akarhogy is szamolom 2honap es meg besem adtam oket mert most foditjak
Mar 4D-re mentek?huuude kis kivancsi vgy
a kerekcserenel en mar fel ora utan viszlatot intettm volna nekik
en sem vgyok valami turelmes de meg m.orszagon hagyjan de ott is ez megy?
Igen ngyon boldog vgyok es most nem erdekel semmi de semmi na persze ti erdekeltek de ez a gyerektema keserges most ngyon nem fer bele az eletembe
Angyal
Nalatok mizu?
Ancsu
Nalad mi a helyzet endo ugyben?Lapod volt?Olvastam minden rendben odabent
vegul mi lett elfogadtad az uj allast?
Kormozes hogy megy?
Na remelem azert kaptok idopontot kivancsi vgyok dokid mit szol a listahoz
Betty
Jol mondod leanykerest majd a blogba felteszem
a fagyis az nem lombik
mindig jot derulok mikor ezt irod...a lombik az a gyogyszeres stimus lombik a fagyisok a beultik...fagyis beulti
Sajna a kastelyok sem mindenhol teremnek vannak messzebb szepek de az messze van meg a godolloi kastelyon gondolkodtam vgy valami pesti hotel...de ott nincs zold...
konkret helyszin meg nincs egyenlore csak nezelodom.A margit szigeten is megneztuk de ott pl 3kor bezar a bazar es bekell fejezni
anyunak ez nem tetszik
Vonalzik azok nem is igazan vonalzik...nekem is tecc bar te vgy az elso aki megjegyezte
Lehet ugy tunik tulspirazom a dolgot ne nekem ez ekkora orom es most ekorul fogor a vilag es nem erdekel ki mit gondol
Melinda
Neked utolagosan is nagy oleles!!!!!!!!!Rendbeszedted mar magad azota?
Gabi
Blogot szeretnem irni de nem akarok egesz nap a gep elott ulni
es most epp az eskuvoi dolgokat nezegetem es kifujt...de majd szakitok ra idot mert van egy csomo anyagom
tappenzt megkaptad mar?
nana,hogy orommel szerveszkedek
bar ez meg csak olyan ngyvonalas szerveszkedes
koltozes csak tervben van...de azt tudom most mar nem erdekel meddig maradunk NY-ban en vele leszek joban es rosszban
Suzy
A gyuru platina...kb 8eve nem hordok aranyat mert japanban inkabb platinat hordanak
Olvastam az uhus beszamolot
ngyon orulok az oromodnek
szep a keped is a picurkadrol
Igen most boldogsagos vgyok es nem is jo a sok nyuggel babastalansaggal foglalkozni lehuzni magam...nem is jutott eszembe mig fel nem jottem
Sylvie
Hat sajnalom hogy nem sikerult az elso de az ngyon jo dolog,hogy a mehedben alkalmas a hely a megtapadasra
Sokunknak ezzel van a baj
Drukk a masodik lombikhoz!Mikor is lesz?
en is a pesti kaaliba jarok
Szrityi
Koszonom neked is a jokivansagokat...hogy altok lombik ugyben van mar idopont?
Latom lapar megvolt vegre ezen is tulvgy!
Szerintem semenyire nem zavart ossze a lapar...volt egy ismim neki is laparja volt...aztan meg megsem jott neki kepzeld el de elkezdtek a lombikot mert mar nem akartak varni es sikerult neki most mar nem is tudom hany honapos a babaja
kivancsi vgyok mit mond a dokink mi legyen
Csoki
Te miert vgy mostansag eltunve????(kerdem en
)
Drukk drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!