Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!Régen voltam mert sokat dolizom és csak néha annyi időm volt,hogy gyorsan végig olvassalak titeket!Gratulálok a babás anyukáknak és nagyon drukkolok mindenkire akinek még egy kicsit várniuk kell!
Ne adjátok fel lányok!Mindenkinek sikerűlni fog,én tudom!
Gabi én azt mondom,hogy dolgozz nyugodtan mert akkor nem hagyod el magad és az egész terhességet könnyebben fogod viselni és talán a szülést!
Drágám te már egy ugyanolyan kismami vagy mint bárki más, így dolgozz nyugodtan bár ne ess túlzásba mint ahogy sajnos én voltam tudod,hogy 3 hét 12-15 órázás után feladtam 6hós terhesen.Emlékszel!Neked is jobb,hogy nem fásúlsz be annyira,leszel még otthon elegett.
Remélem nem haragszol,hogy ezt írtam de én így gondolom,hogy neked is jobb ha melózol egy kicsit.Szerintem 6órásba simán dolizhatnál persze ésszel és nem üstöket emelgetve.Kitudja nálam a Zotya miért jött 3héttel elöbb.
Mégegyszer mindenkinek drukkolok!Bocsi ha elírtam valamit de kb 1 üveg pezsgő bennem van és egy kicsit le lassúlt az agyam,de azt hiszem ma ez megengedett volt így a 3-dik x-em napján:) ;) :lol: :oops:
Mindenkinek jó éjt!Puszi lányok!

Kép

Kép
zbinyek

Jó reggelt lányok!

Titike!
Üdv köztünk!
Én azon szerencsések közé tartozok akinek az első lombik sikerült,bár nálam nem volt probléma.Párom spermaképe rossz.
Nekem is ilyen dokim volt aki nem nagyon foglalkozott velünk és mikor hormon vv-re akartam menni akkor azt mondta "ránézésre nincs bajom" :twisted: Na jó oké,igaza lett,de azért megnyugtató volt látni az eredményt.
Mi tavaly szeptember 3-án voltunk a Budai Meddőségi Centrumba első konzin (júliusba kértem időpontot).Szerencsémre pont aznap megjött,így másnap mehettünk az első vv-re.Szeptemberben megvolt az összes vizsgálat,férjemnek az andrológia,bár akkor már tudtuk,hogy nála van a bibi.November elején átjárhatósági nekem,aznap újra megbeszélés és halasztást kértünk.
Január 22-én megjött és kezdhettem a szurikat,antagonista protokoll volt.Minden jól ment.Február 5-én punkció (petesejt leszívás),február 8-án beültetés.
A végeredményt már írtam. :lol:
Szóval nálunk viszonylag gyorsan ment mindent és hát nagyon szerencsések vagyunk,hogy elsőre sikerült.
Én is ajánlom a doki váltást vagy egy meddőségi központot keressetek fel.Biztos hogy tudnak segíteni!!!
Drukkolok,hogy minél előbb teljesüljön az álmod és a lányodnak legyen kistesója! :wink:

Szrityi!
Na akkor jó,hogy nem húzódott tovább a műtét,egy méhenkívüli nagy csapás lett volna.Testileg-lelkileg is.
Hajrá lombik,most már nem jöhet közbe semmi!!!

Betty!
Köszi jól vagyok.Hányinger elmúlt,a mellem óriási :shock:
Lehet elsiklottam felette,de tudtál beszélni a dokiddal???

Zbinyek!
Igen nekem is jólesik egy kis munka :wink: De nem viszem túlzásba,megyek amikor kellek.
1 üveg pezsgő?Akkor te jól becsiccsenthettél,mert nem szoktál alkoholt inni!De ez megengedett volt.
Isten hozott a 30-asok között! :lol:

Bri!
Mikor jössz mesélni?

Angyal!
Jövő heti vv-hez drukk!Az eredmény most már biztos tökéletes lesz!

Puszi-szép napot!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :wink:

Szép vasárnapot kivánok :wink:

Gabi :!:

Nagyon örülök, hogy végre elmult a hányingered :wink:

Köszi a drukkot, bár gyakorlatban 3 hónap mulva kellene mennem vv-re, de a folytonos szédelgés nem tetszik, emiatt megyek nézetek ujabb TSH-t, mert vagy esett a szint esetleg emelkedett/ bizom benne, hogy az első verzió lesz/ hajt a kiváncsiság, hogy mennyire hat a gyógyszer :wink:

Remélem, hogy Mindenki jól van, vigyázzatok Magatokra lányok, adjatok életjelet Magatokról :wink:

gyancsi :?:

Bri :?:

Zsu :?:

Melinda :?:

Suzy :?:

Puszi :wink:
Vendég

Titike
A lányoknak igazuk van. Szerintem sem fogod megúszni az átjárhatóságit. Én 5 inszemen vagyok túl és hát az inszemeknek is a feltétele az átjárhatósági vizsgálat. Azonban nálunk az 5-ik inszem sikeres lett :lol: (hál istennek), mivel volt még egy inszemes dobásom, és ha akkor sem sikerül, akkor lombik. Már meg is volt az időpontom rá.
Viszont érdemes meddőségi központba elmenni!

Angyal
Kíváncsi vagyok milyen lett az új frizura :)
Drukk a vv-hez!

Zbinyek
1 üveg pezsi? :lol: Gratulálok a 3-ik x-hez :)

GAbi
Szuper, hogy már nem vagy rosszul! :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok :!:

Titike
üdv. a klubban, gratulálok a kislányodhoz elsősorban, és drukkolok a sikeres lombikhoz, mert sikeres lesz tutira, sok erőt, kitartást kívánok hozzá :!: :wink: a Csajok mindenben tudnak neked segíteni, Én sajnos, csak max. drukkolni és biztatni tudlak, mert nálam a lombikra nem került sor hál'istennek (3 sikertelen inszem volt és 2 spontán terhesség, most vagyok 11 hetes boldog kismami :wink: )

Szrityi
Nincs fotó a hajamról, mert nem történt semmi változás, szokásos festés és vágás csak:!:
Akkor kiderült a turpisság, azért nagyon jó, mert így nem fordulhat elő még egy méhen kívüli terhesség :!:
hogyan tovább :?:

Angyli
köszi már jobban vagyok, nem akarom elkiabálni, de úgy érzem múlóban a hányinger :!: :roll: :wink:
akkor neked is új frizkód lett, biztosan csini csajszi vagy :!: :?: :wink: egy priviben képet kaphatok rólad :?: ollan kiváncsi vagyok már régóta Rád :!: :roll: :lol:

Zbinyek
Gratulálok a 3. X-hez, sok boldogságot :!: :wink:

Gyorsan eltelt a hétvége, annyira nem volt jó id, nem kellett nagyon levetkőzni, de lehet majd visszasírjuk még ezt a könnyebben elviselhető időt :!: :wink: :roll:
csináltam töltött kápit apácskával, jól bezabáltunk belőle szombaton, ma meg sütögetés volt, de annyira nem esett jól a faszenes kaja, nem is ettem belőle sokat :!:

További szép vasárnapot, puszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Betty:
május vége újabb konzi ott derül ki mi lesz ....
Már nem is merek belegondolni, mert eddig semmi sem úgy alakult ahogy azt én elterveztem szóval május végén okosabb leszek :wink: remélem

Angyli:
a fotó nekem is jöhet

Jó éjt mindenkinek!!!!!
szrityi

Szrityi
Hajrá május vége. Remélem ott már tényleg olyat tudnak neked mondani, hogy te is erőre kapj :)

Suzy
Hajrá múló hányinger. Grat a 11-ik héthez :)
Jó lehetett a sütögetés. Nálunk egész hétvégén bolond idő volt. Hol sütött a nap, hol esett az eső, így a kertimunkák csúsznak, pedig apácska nekem megígérte, hogy mire manóval hazajövünk fű lesz! :roll:

Kép

Kép
princzike

Már megint hétfő van, annyira nehezen indul a napom és hideg is van :evil:

Remélem jól telt a hétvégétek :!: :?: :wink:

Szrityi
A május egy nagyon szép hónap, főleg az utolsó napja :lol: remélem sikerrel jártok és egyenesbe kerültök és nem jön közbe most már semmi :!: :roll: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Leiden ügyben mi újság :?:

Princzi
köszi, már sokkal jobban vagyok reggelente :!: :wink: igen, ezt is megéltem, szépen halad a vonim előre, de olyan nagyon jó és olyan nagyon boldog vagyok továbbra is apácskával együtt :!: :wink: azt mondta minden este beszéljek Cipikével, ha Ő nincs is otthon akkor is, mert amúgy együtt beszélünk hozzá esténként :!: :oops: :lol:

Betty
Milyen volt a hétvégétek :?: tudtatok kint lenni, mi nem sajnos, esett ez a trágya :evil:

Többiek hogy vagytok :?:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zbinyek
utólag is boldog szülinapot :!: :wink:
Örülök, hogy jöttél :wink:

Szrityi
akkor hajrá május vége :!: :!:

Gabi
igen, tudtam beszélni vele, elmondtam a dolgokat, aztán azt mondta, hogy jól van minden leírva :o úgyhogy tényleg leírás szerint megyünk..

Szuzy
ott esett :shock: :?: Mi egész tegnap kint voltunk tesóméknál az udvaron...ott is ebédeltünk, bográcsoztunk, meg minden...tök jó idő volt, napsütés egész nap :lol: milyen fura mi :?: Olyan, mintha 2 külön földön élne az ember, aztán közben csak "pár" km, az idő mégis mindenhol más :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Majd nem egész nap esett, de persze este tegnap kisütött, és most is szép idő van, amikor dolgozni kell :!: :roll: :shock:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, nagyon fura, hogy ekkora különbségek vannak...jó lenne egy kicsit közelebb lenni :!: :wink: de majd egyszer talizunk végre :!: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok:!:

princzike :!:

Köszi a drukkot, kedves vagy, remélem, hogy jól vagytok :wink:

Suzy :!:

Örülök, hogy már mulóban van a hányingered, sajna nincs fénykép csinálva igy nem tudok küldeni priviben sem :wink:

szrityi :!:

Bizom benne, hogy minden rendben lesz a május végi konzin és kezdhettek, megy a sok drukk+++++++++++++++++

Sajna képet Neked sem tudok küldeni, mert nincsen készitve :wink:

Lányok mi ez a nagy pangás :?:
gyancsi, merre jársz?

Puszii
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Csak egy gyors életjel....Megérkeztem, minden rendben :wink: Remélem veletek is, mindenki vigyázzon magára és a babákra és a leendő babákra is :D

Holnap jövök bővebben!!

Pusz

KépKép
gyancsi

Suzy
Akkor tessék Cipikéhez beszélgetni :) Biztos nagyon jót tesz neki

Betty
Szuper... akkor mehet minden a maga útján... drukkkk... hegyek...

angyal
Szívesen :)

Gyancsi
GYere akkor és mesélj....

Kép

Kép
princzike

Nagyon nagy a pangás valóban :!: :roll:

Ancsi
Most Te itthon vagy :?: vagy csak a hétvégén voltál itthon :?: :oops:

Princzi
Hogy vagytok :?: bababútor :?:

Angyli
Sajnálom, hogy nincs képed, de majd egyszer úgy is lesz :!: :wink:

Betty
Mellékhatással hogy állsz :?: jobban vagy, ahogy szoksz hozzá gondolom jobb, nem :?: :roll:

Szép napot, és drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Mindenkinek megy a drukk akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És pusziiiiiii!

Velem semmi különös,telnek a napok!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Előbújok a zugból, remélem mindenki jól van, visszaolvasni még nem volt időm...

Végre elfogyott a fogigátló, már várom a pirit, aztán indulás...

Puszi mindenkinek!
Vendég

Zsu
De jó, hogy jöttél :lol: hajrá kezdés+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Piri meghozókat küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :wink:

gyancsi :!:

Örülök, hogy megérkeztetek és minden rendben van Veletek :wink:

Várom a beszámolót :D

Idővel talán majd lesz fotó :wink:
Remélem, hogy a hányinger már végleg elkerül Benneteket :wink:

Zsu :!:

Örülök, hogy jelentkeztél nagyon drukkolok az ujabb projekthez már csak 9 nap és indul a mandula :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szoritok és drukkolok Mindenkiért++++++++++++++++++++

Puszi :wink:
Vendég

Zsu
Küldöm Piri nénit, hogy minél előbb kezdhessetek :lol:

Suzy
Jól vagyunk, holnap lesz az első CTG. Nagyon kivi vagyok... :) kár, hogy apácska nem tud velünk jönni :(, pedig szerintem élmény lett volna neki is hallani a szívdobogást.
Gyerekbútor 98%-ban kész, már csak az utolsó simítások vannak hátra vele. Ha teljesen kész lesz, akkor dobok egy képet :)

Gabi
Hát neked is mindjárt itt az AFP ideje :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi
Drukk az CTG-hez, biztos rendben lesz minden, majd elmegy a következőre :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Küldöm felétek a hányingert :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ari vagy, de inkább kihagynám ezt a hányós részét :D

Ma is nagy a pangás én is pihentetni fogom a fórumozást kicsit, de a drukkjaim továbbra is mennek Mindenkiért :wink:
+++++++++++++++++++++++
Vendég

Angyli
Annyira azért nem akartok rosszat, csak a hányingereset küldöm egy picikét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó estét Csajok!!

Nem tudtam ma jönni, de holnap pótolom a hiányosságot! :wink:

Szép estét mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Kukuccs 8) :oops: :oops: Na ide is eljutottam...nem magyarazkodom..egyszeruen nem tudtam jonni neha meg kedvem se volt de hianyotatok azert :wink: Most csak magamrol egy kisebb regeny aztan holnap vegre titeket is visszaolvaslak es irok mindenkinek 8) Hat hazajottem es nagy lendulettel vetettem bele magam az intezkedesekbe 8) japanban meg az uccso napok orultek haza volt mindenkivel talizni vacsizni csaladdal baratok meg a gepet se volt idom bekapcsolni nem hogy bnetezni :oops:

Szal miota hazajottem masfel hete multheten inteztem a papirokat lekell fordittatnom japanrol magyarra,aztan jott meg egy papir meg elotte meg emailben ezt mar elkuldtek hogy addig is elkezdodjon a forditas tegnap bevittem az eredetit es ha minden rendben megy meg a heten eljutok az anyakonyv vezetohoz :roll:

Jah azt is kutattam,hove menjek melyikhez meg ismeros kellett volna hogy meglegyen gyorsitva mert ez igy elorelathatolag 2honapnak nez ki :shock: es mar olyan sokat voltunk tavol es kiderult az is,hogy nem szeret o sem kint lenni es nem jo a melo se es nem szereti NY-ot sem :roll: valahol hibasnak erzem magam en is ebben mert en sem ereztem jol magam igy nem volt konnyu helyzetben es hiaba probalta o megszokni... :roll: na mind1 azon vgyok,hogy mielobb mellette legyek es probaljam a maradek otttattozkodasunkat minnel nyugodtabba es kellemesebbe tenni...es persze majd probalom jolerezni is magam mert neki meg egyenlore ott van munka es igy maradunk nem megy egyik naprol a masikra,hogy visszakoltozzunk japanba bar ezek a tervek.Melot is nezett mar mikor ott volt most szal ezek valahogy sokkoltak engem...en azt hittem azert legalabb o nem erzi ilyen szarul magat ott,mi nt en :roll: Es akkor csorikam egyedul volt 2honapig taliztunk 10napra es most megint 2honapnak nezunk elebe :x szal szegenykemet nagyon sajnalom :roll: :( :? :roll:

A gyurum visszavitte mert a meretet megkell csinalni es amikor jon alairni a papirokat akkor hozza a karikagyurukkel egyutt 8) mar minden kivan valasztva es alig varom,hogy az ujjamon legyen. :D Hogy milyen erzes ez..hat nem leirhato...es fantasztikus mert vegre ugy erzem en is tartozom valahova...ohozza es azonkivul,hogy nem konnyu a gyerekvallalas az en esetemben igy is belement ami ngyon ngyon sokat jelent nekem :roll: hisz ugy ahogy vgyok minden hibammal kellek neki forever :P :wink:

Most mar tudok tervezni es annyi minden van a fejemben...viszont igy a lombikozas kicsit majd hatterbe szorul.Bar most annyira nagy a boldogsagom,hogy valahogy nem is annyira "erdekel" hisz lassan kikell tuzzek egy napot es lombikozassal nem lehet :roll: hisz mivan ha epp akkor szulok vgy x honapos leszek vgy mittomen szoval igy nem lehet tervezni es nem lesz semmi bajunk ha kicsit varunk :roll: szal most lehet nem ferek be az idobe es akkor kesobb meg nem akarom mert par honappal a szules utan se tudnek ugy kinezni ahogy akarok a nagy napra szal most kicsit pihentetjuk a dolgot...es ha minden igaz kovetkezo ev februarjaban szeretnek ujra menni mert akkor meg mindig lehet az eskuvo majusban :roll: Persze spontankodunk de ev vege fele megkell legyen a datumunk vgy majus vgy agusztus szeptember meg nem tudom.

Kastelyban szeretnenk vgy olyan helyen ahol van zold is...szep hely is...120szemely koruli de meg nem is ngyon szamolgattunk....pesttol is lehet kb 1 masfel orara nem gond.Meg helyszin nincs csak tippek meg kene egy szervezo is valami jo es megbizhato mert en nem leszek itthon es igy eleg nehez intezkedni igy most amig itthon vgyok addig is helyszinnezes,torta,templom,vofeny,zenekar stb kereses...igy legalabb amit lehet leellenorzok.

Pe-rol jol lemaradtam ugyanis voltam kint a japan dokimnal megnezettem a miomam,szerinte nem kell hozzanyulni mert nem okoz gondot a babasodasban szal nem vetetem ki a miomam :wink: es teljesen meg is nyugodtam ezugyben ugyanis nem a mehem fele hanem hatrafele nyulik ki...pe pedig akkor mar megvolt mert latta a sarga testet es 12.cn voltam :shock: aznap ossze is bujtunk de keso volt es ma este mar megis jott holnap leszek a 20-on 3-4-5.nap mar nem is tudom :? :roll:

Japanbol hoztam a kis csodanovenyeim es azokat szedem...tudom,hogy segiteni fognak :wink:

Hat roviden ennyi vgy kihagytam valamit? :oops: Sokan nyaggatnak a bloggal is... :oops: majd probalkozom szeretnem de nincs idom :oops: de akarom ngyon :oops:
Puszilok mindenkit es majd remelem tudok majd jonni neha neha tobbet mint eddig 8)

Holnap jovok es irok mindenkinek addig is pusz pusz :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél :wink: de jó, akkor indulhat a szervezés :?: szép helyen lesz, jól meg fogod szervezni az tuti :!: :wink:
meg is értem, hogy most a lombikozás egy kicsit háttérbe szorul, hiszen egy nő életében az egyik legfontosabb nap hamarosan következik, és érthető, hogy nem tudsz jönni és örülsz, ez a legtermészetesebb, majd a háttérben szurkolva egy spontán babásodásért, ez lenne a mi kis ajándékunk Nektek :!: :wink: legyetek nagyon boldogok :!: :!: :!:

Ez meglep, hogy nem szerettetek NY-ba élni :?: :shock: senki nem érezte jól magát, akkor nem is csoda, hogy sokszor kibuktál, és mostanában meg nem is voltatok együtt milyen nagyon sokáig :!: :roll: hát le a kalappal mindkettőtök előtt és reméljük hamarosan együtt lehettek és élhetitek boldogan a mézes heteket :!: :wink:

Örülök, hogy a miómádhoz nem kell hozzányúlni, majd változni fog az is, kisebb lesz és elfér majd meglátod, nekem is most kisebb lett már, csak egy fél kis körömnyi :!: :wink:

Milyenek azok a csodanövények :?:

Hogy és hol vagytok kedves Többiek :?:

Princzi
Drukk a mai CTG-hez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!!
Én még uj vagyok itt,csatlakozhatok hozzátok?
Magamról csak annyit lezárt petevezetőkkel születtem s tul vagyok egy sikertelen lombikbébi progin amiben az emrió 8 hetet élt. 2 hét mulva szeretnénk ujra kezdeni de remélem ez már sikeresen végződik!!
Szép napot mindenkinek!! :wink:
sylvie1376

Sylvie

Üdv. a klubban :!:
Sajnálom a történteket, drukk a sikeres újra kezdéshez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És lehet tudni, hogy mi történhetett :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szia Suzy!!

Köszönöm!!
Sajna nem s tudod bennem van a félsz,ha ujra sikerül a beülti s jön majd a 8.hét. A pláne az egészben,hogy semmilyen előjele nem volt csak az uh-on derült ki,hogy nem dobogott a kicsi szivecskéje!! :cry: Te,hogy vagy? Veled mi ujság? Az igazság az még nem volt időm elolvasni a hozzászólásokat ebbe a topicba!!
sylvie1376

Sylvie
Ez borzasztó lehetett :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom :!:
köszönöm kérdésed jól vagyunk, ma újra hányingeres napom van, de nem panaszkodom, mert így a jó :wink: amikor ilyen rossz idő van, mert erre felé esik az eső utána süt a nap, eléggé változékony, akkor a szervezetem is meghülyül :roll: nem esik jó semmiféle kaja, válogatok, és mostanában folyamatosan szomjas vagyok :roll:

Hány éves vagy :?: hova jártok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gyancsi!
Te csak nem tudsz valamit?Kékre csináltad a vonalzót! :roll:

Bri!
De jó hallani felőled!!! :lol: Hát nem semmi dolgod van most,de biztos örömmel szervezkedsz.
Párod se érzi jól magát NY-ba?Visszaköltöztök japánba?Ez jó,mert te is jobban szerettél ott lenni.Szépen alakul az életetek! :lol:

Sylvie!
Üdv itt!!!
Kicsit mesélj magadról bővebben!
Sajnálom,h nem sikerült! :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Cukigabi!
Köszönöm!
3 éve derült ki,hogy lezárt petevezetőkkel születtem. Debrecenbe mentünk lombikprogira ami elsőre sikerült,de valami miatt ami a mai napig nem derült ki az embrió 8hetes korában elhalt. 2 hét mulva megyünk a pesti Kaáliba de remélem sikeres beülti lesz!! Nagyon várom már a következőt de nagyon izgulok!! Veled mi ujság? Hogy vagy? Szép napot!!
sylvie1376

Szia Suzy!
Novemberbe töltöm a 34-et. A pesti Kaáli intézetbe megyünk 25-én már nagyon várom,számolom a napokat visszafele!! Tudom a hányinger nem kellemes,de megéri a babákért!! Mikor az első beülti volt az én szervezetem is forditott napként élt,míg mindenki reggel h..t én este. Nálunk is hol esik,hol süt a nap! Bár én sajna indulok dolgozni s mire végzek csak az esti égboltot látom ujra!!
Mindenkinek szép napot! Vigyázzatok magatokra :wink:
sylvie1376

KUKKKKKKK :lol: :lol: :lol:

Zsu
éljen a kezdés jippijéééé++++++++++++++++++++++++++++++++++++drukkhegyek mennek neked :wink:

Szuzy
mellékhatások mikor ilyen, mikor olyan (ezt jól megaszontam) :lol:
Egyszóval: kibírható :lol:
Cipike :?: Jól vagytok :?:

Bri itt is örülök, hogy jöttél, másikban már leírtam amit akartam nagyjából.
Jók a vonalzóid nagyon :wink:
És mégis melyik kastélyban szeretnétek tartani :?: Vagy így előreláthatólag nincs még tipp, hogy kb. hol :?:
Drukkolok a spontán csodababóért Nektek nagyon++++++++++++++++++++++

Sylvie
üdv a klubban 8)
Kép
Sajnálom, ami veletek történt, és szorítok nagyon a továbbiakhoz, hogy sikerüljön a lombik+++++++++++++++++++++++
Ahogy Gabi is kérte, én is: kicsit írj magadról hány évesek vagytok, mióta próbálkoztok, mi a probléma.....stb...

Gabi, Gyancsi hogy vagytok :?:

Többieknek is puszi, szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sylvie
látom közben írtál magadról, akkor hhhssszzzz , visszaszívtam :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty
Te elveszett bárányka... :lol:
akkor jó, ha bírod :wink:
Cipike biztosan jól van :roll: már várom a keddet, hogy lássam mekkorát nőtt :!: :roll: :lol:

Sylvie
Szép napot Neked is és jó munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!!

Princzi- Sikerült szopis széket beszerezni???Nekem azok az Ikeásak tetszenek, Poeng vagy mi a neve! :wink: Babaszobáról várom a képeket :D

Titike- Üdv. De jó, hogy egy új ember :D Pont a múltkor panaszkodtunk, hogy nem jön senki hozzánk :wink: Gratulálok a kislányodhoz!!Itt a csajok nagyon profik, úgyhogy kérdezz bátran! :wink:

Betty- Én most itthon vagyok, így kevesebb az időm jönni :wink:

Angyli- Hajadról dobhatnál fel képet :wink: Én pénteken megyek a fodrászhoz :wink: Jajj most olvasom, hogy nincs képed.....Pedig kiváncsi lettem volna.....Mikor mész legközelebb TSH ellenőrzésre??

Szrityi- Látod még egy ok, hogy miért jó, hogy kivették a vezetőket....Most már semmi akadálya annak a lombik babának :wink:

Zbinyek- Utólag is boldog szülinapot!! :D Isten hozott a klubban :D

Gabi- Szerintem is ha szereted a munkádat és nem a legnehezebb feladatokat vállalod magadra, még jót is tehet neked ha néha-néha pár órára bemész :wink: Szerintem fel fogsz töltődni :wink: ...A mellem nekem is hatalmas, vennem is kell melltartót, mert egyikbe sem tudom beletuszkolni :D Viszont hasam az nincs semmi, így a barátnőim szerint megcsináltattam a mellemet és csak kitaláltam a terhességet, hogy ezzel leplezzem :D :D A kék vonalzó véletlen ( bár lehet, hogy tudatalatti :shock: :wink: )

Suzy- Itt is örülök,hogy jobban vagy :D És hogy mindjárt töltöd a bűvös 12-öt :wink:

Zsu- Hajrá új lombik++++++ :D

Bri- Annyira örülök, hogy te is jelentkeztél.....Minden szavadból a boldogság sugárzik, annyira megérdemelted már ezt az érzést, remélem ez már az egész házasságodat-életedet végig kíséri, tiszta szívből kívánom, hogy minden álmod így teljesüljön :wink:

Sylvie- Isten hozott!! :D De jó, még egy új ember!!Nagyon sajnálom ami veletek történt :roll: Ki a dokid a pesti Kaáliban?

Lányok nekem nagyon jó itthon, az idő rohan, most pár napig nincs autóm, aztán csütörtökön shoppingolok, pénteken barátnőm 30-ik szülinapja, szombaton tesóm szülinapja, aztán vasárnap már irány haza.....Szóval nem unatkozom, pénteken Uh már nagyon várom, három hete , hogy utoljára láttam a babámat :wink:

Mindenki vigyázzon magára, pénteken megpróbálok bekukkantani!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Eloszor is koszonom a sok hianyolast!!!!!!

Titike
Kép
Hat sajna a lombik nem keresre van hacsaknem tudjatok kicsengetni az egesz osszeget 1milla korul...egeszsegugyileg kell raszorulva lenni :? eloszor is egy atjarhatosagi kene bar epp szrityi eseteben volt az,hogy vele is kivetette a doki azt a roncsolodott vezetot...mert a lombik sikertelenseget okozhatja es egy normalis doki nem vallalja be sem a o sem a betege erdekeben szal azt a vezetot is kikene venni...es meg az is lehet ,hogy inszemmel kezdenek...miert akarsz egybol lombikot? :roll: Nekem 3sikertelen volt mar de sokmindentol figg a sikesesseg is ezt nem igy lehet osszehasonlitani hogy ennyinek sikerult elosre es ennyinek masodszorra...ez osszetettebb dolog annal...

Princzi
Szia te eltunt barany 8) Ur Isten te is nemsoka szulsz :shock: 8) :D

Zsu
Dejo,hogy vegre vege a fogigatlonak :!: Indulhat a projekt 8)

Gyancsi
Rekerestem a konyvre en m\egtalaltam az irojat majd meg is nezem a boltban 8) Isten hozott itthon :D hat meg egy darabig maradok :oops: ez a papirmunka nem egyszeru...bar nem is azzal van a gond hanem azzal,hogy 30napot ulnek a papiron mindket irodaban azt akarhogy is szamolom 2honap es meg besem adtam oket mert most foditjak :x Mar 4D-re mentek?huuude kis kivancsi vgy 8) :lol: a kerekcserenel en mar fel ora utan viszlatot intettm volna nekik :twisted: en sem vgyok valami turelmes de meg m.orszagon hagyjan de ott is ez megy? :roll: Igen ngyon boldog vgyok es most nem erdekel semmi de semmi na persze ti erdekeltek de ez a gyerektema keserges most ngyon nem fer bele az eletembe :roll:

Angyal
Nalatok mizu?

Ancsu
Nalad mi a helyzet endo ugyben?Lapod volt?Olvastam minden rendben odabent :wink: vegul mi lett elfogadtad az uj allast? :idea: Kormozes hogy megy? 8)
Na remelem azert kaptok idopontot kivancsi vgyok dokid mit szol a listahoz :shock:

Betty
Jol mondod leanykerest majd a blogba felteszem :wink: a fagyis az nem lombik :lol: mindig jot derulok mikor ezt irod...a lombik az a gyogyszeres stimus lombik a fagyisok a beultik...fagyis beulti :lol:
Sajna a kastelyok sem mindenhol teremnek vannak messzebb szepek de az messze van meg a godolloi kastelyon gondolkodtam vgy valami pesti hotel...de ott nincs zold... :? konkret helyszin meg nincs egyenlore csak nezelodom.A margit szigeten is megneztuk de ott pl 3kor bezar a bazar es bekell fejezni :shock: anyunak ez nem tetszik :roll: Vonalzik azok nem is igazan vonalzik...nekem is tecc bar te vgy az elso aki megjegyezte :oops: Lehet ugy tunik tulspirazom a dolgot ne nekem ez ekkora orom es most ekorul fogor a vilag es nem erdekel ki mit gondol :wink: :)

Melinda
Neked utolagosan is nagy oleles!!!!!!!!!Rendbeszedted mar magad azota? :roll:

Gabi
Blogot szeretnem irni de nem akarok egesz nap a gep elott ulni :oops: es most epp az eskuvoi dolgokat nezegetem es kifujt...de majd szakitok ra idot mert van egy csomo anyagom 8) tappenzt megkaptad mar? :shock: nana,hogy orommel szerveszkedek 8) bar ez meg csak olyan ngyvonalas szerveszkedes :lol: koltozes csak tervben van...de azt tudom most mar nem erdekel meddig maradunk NY-ban en vele leszek joban es rosszban :wink:

Suzy
A gyuru platina...kb 8eve nem hordok aranyat mert japanban inkabb platinat hordanak 8) Olvastam az uhus beszamolot :D ngyon orulok az oromodnek 8) szep a keped is a picurkadrol :D Igen most boldogsagos vgyok es nem is jo a sok nyuggel babastalansaggal foglalkozni lehuzni magam...nem is jutott eszembe mig fel nem jottem :roll:

Sylvie
Kép
Hat sajnalom hogy nem sikerult az elso de az ngyon jo dolog,hogy a mehedben alkalmas a hely a megtapadasra :!: Sokunknak ezzel van a baj :? Drukk a masodik lombikhoz!Mikor is lesz? :idea:
en is a pesti kaaliba jarok 8)

Szrityi
Koszonom neked is a jokivansagokat...hogy altok lombik ugyben van mar idopont? :idea: 8) Latom lapar megvolt vegre ezen is tulvgy! :wink: Szerintem semenyire nem zavart ossze a lapar...volt egy ismim neki is laparja volt...aztan meg megsem jott neki kepzeld el de elkezdtek a lombikot mert mar nem akartak varni es sikerult neki most mar nem is tudom hany honapos a babaja 8) kivancsi vgyok mit mond a dokink mi legyen 8)

Csoki
Te miert vgy mostansag eltunve????(kerdem en :oops: )

Drukk drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
jó a táblid hihi :lol:
Nnna akkor javítom magam: jók a blinkie-jeid :lol: :lol: (vagy minek mondjam őket :lol: :lol: )
Tudom, hogy a fagyis az nem stimus, csak én mindig így mondom, nemtom miért :lol:
Jó a kérdés, hogy Csoki hova van tűnve :shock: :?: :roll:

Elhiszem, hogy most minden az esküvő körül forog, akkor lenne gáz, ha nem így lenne. :wink: Ez életed egyik legszebb élménye, ez a normális mindenkineél, aki az esküvőjére készül..
A blogodba ha el kezded, rengeteg dolgot kell leírnod :lol: sok minden kimaradt....én azt sem tudnám a helyedben, hol kezdjem :lol: :lol: De Te ügyes vagy, úgyhogy ezt is meg fogod oldani könnyedén, mint minden mást :wink:

betty615

Sziasztok!

Bocs, hogy rátok rontok! :oops:
Csajok, a segítségeteket szeretném kérni.
Terjesszétek az igét, ha van rá lehetőségetek, hamarosan megjelenik a könyvem: Zahiromka lombiktörténete címmel.
A következő lombikomra gyűjtök...

Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798

Köszönöm!
babe9

Betty
Jaj nem azert mondtam...csak nem vonalzik es meg a vegen valaki azt hiszi azok :lol: blinkiknek hivom en is oket de nem is az a lenyeg mik jok es tetszenek meg egy csomo mast is betennek :oops: :lol: :lol: En sem tudom hol kezdjem az iras kezdeset de mar erik ngyon ha minden igaz hetekre lesz bontva az irasom nem napokra es igy konnybb lesz :oops: Mivel probalod lekotni magad? :roll:

Mai teniszem torolve mert esik :? azt hiszem elmegyek a gymbe mert reggel raalltam a merlegre es 58.2 :shock: 3eve majdnem ilyenkor meg 50voltam :shock: jo oke az is keves de 54nek ngyon jolereztem magam :roll: es olyan vacsikat eszem,hogy beajulas :oops: :oops: lese merem irni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
én sem azért írtam :lol: :lol: :lol:
nnna, áruld el, mit szoktál enni esténként:?: :!: Jó cupákos körömpörkűűűttet mi :?: :lol: :lol: :lol: Parszkóóóbássssszal :idea: :lol: :lol:
Nálunk már süt a nap, csak délelőtt esett....most már isteni az idő :wink:
Sokat játszom, talán azzal tudom a legjobban magam lekötni....na meg elmegyünk kirándulni, meg erre-arra, ha tehetjük Apival....ha szép idő van persze.
Jó ötlet a hetekre bontás a blogban :wink:

betty615

Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve.....
de látom az események zajlottak.
Most sincs túl sok időm...

Bri, örülök nagyon hogy megvan a várva várt "nagy" alkalom, most legalább egy időre lefoglalod magad, tudom nem egyszerű ez az esküvő szervezés, főleg hogy itthon sem leszel. És figyeld meg, egy spontán baba be fog csúszni, de jó lenne, vagy lehet esküvő előtt nem kéne? !
Én azért nagyon örülök a boldogságodnak.

Zsu, végre lehet kezdeni.

Ancsi, te hogy hogy itthon vagy?

Velem minden okés, dolgozgatok, bár már nem annyit mint eddig. Múlt héten minden nap mennem kellett tárgyalni, de az úgy néz ki lecsenget.

Lombikról vannak új fejlemények,
Július hónapban 2hétre leáll a Káli valami felújítás lesz vagy mi.
Viszont ma bent voltam megmutiztam a papírokat hogy mi jó és mi nem?
A spermára azt mondták mivel az tavalyi, hogy jó, de ha nem akkor majd ott csináltatnak, de az plusz pénz???? na ezt nem tudom. így apát inkább elküldöm arra is.
Nekem a rákszűrésem 1évig jó vagyis 1éves redmény jó, baktérium pedig fél éves, azt csináltatni kell.
A kötelező vérvételeket ma megcsináltattuk, így azok is meg vannak 2hét múlva ha minden jó akkor 2-3 hét múlva mehetünk is a Káliba megbeszélni az időpontot vagyis kérni időpontot, de én azt mondom még mindig előnybe vagyok, mert egy csajt a dokija kísért le a Káliba tegnap kapott időpontot 26.-ára, de semmi papírt hogy milyen vizsgálatok kellenek, így azt amjd a konzin tudja meg. Nekem már megvan mi kell és a kész papírokkal kell mennem.
Ha minden jó lesz akkor talán a hó végén vagy hó elején mehetünk.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Jesszus lányok mennyit írtatok.

Azt hiszem most előbb vissza kell olvasnom.....

Gyancsi
Mi is Ikea szopis széket szereztünk be. Szerintem tök egyről beszélünk. Poeng vagy hogy írják. A legolcsóbb összeállítást választottuk végül. Néztük máshol is, de be kell vallanom, hogy amit mindenhol kifejezetten szopis széknek írnak és kapni lehet, hát.... én nem vagyok oda érte. Már csak az ára miatt sem... Ezt meg még utána is tök mobilan tudom használni :)

Bri
De jó, hogy jöttél.
Micsoda csoda történet! El is hiszem, hogy szárnyalsz. Jó szervezkedést, de azért gyere is ide közénk firkálni! :)

Sylvie
Hát mennek a drukkok a második lombikhoz. Remélem ez már jól fog sikerülni.

Ancsu
Nektek is nagyon szorítok!

Mi tegnap elmentünk ficánkával CTG-re. Hát mint mindig persze, hogy ott is csúszás volt. Szal szívhang rendben volt, az ottani főszaki néni szerinte tankönyvbe illő :lol: Gondolom pont szerencsém is volt, hogy előtte ettem, így tuti ébren volt a gyerkőc.
Utána doki bácsi délután, így el is ment a napom. Csak azt vettem észre, hogy egész nap rohangálok fel alá a városba. Na ezt annyira nem szeretem....

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat.

Kép

Kép
princzike

Szia Gyancsi!!
Köszönöm az együtt érzést. Krizsa Ferenchez kértem időpontot már nagyon várom,hogy 25-e legyen s mit mond az eddigi leleteimre!! Te,hogy vagy? Veled mi ujság? :wink: [/quote]
sylvie1376

Szia Bridget!!
Május 25-re kaptam időpontot Krizsa Ferenchez kértem! Remélem nem fogok csalódni és kezdhetjük a második progit,bár tudom nem szabad az időt sűrgetni! :roll: Veled mi ujság? Te kihez jársz?
sylvie1376

Sziasztok lányok!Megszeretném köszönni mindenkinek a szülinapi köszöntést,nagyon jól esett!Bocsi,hogy ilyen későn reagáltam de reggel 6-tól este 8-ig nyomtam a melót ezerrel,hogy mára nagynehezen kapjak egy szabit mert manóékkal mentünk az ovival kirándúlni.Most megyek csajok bocsi de leég a kaja!Mindenkinek drukkolok nagyon és az újjaknak is ezer drukk!
puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok Lányok!!
Szép napot mindenkinek,bár felénk az időjárás szeszélyes hol beborul,hol kisüt a nap :lol: !!
sylvie1376

Hol vagytok drágáim :?: hiányoztok nagyon :!: :lol:

Sylvie
az idő nagyon bolond, a hétvégére annyira rossz időt mond, Én is úgy érzem magam, amilyen az időjárás :!: :roll: :wink: hányinger hegyek... :wink: várom az 1 órát, mert addig szándékozom dolgozni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?