Sziasztok!
Azért írok én is, hogy erőt adjak másoknak és, hogy igen is vannak csodák, csak bízni kell benne!
Akik "ismernek" azok tudják, hogy nagyon nehezen vészeltem át a sikertelenséget, inszemek, három lombik után spontán sikerült a baba! A történet röviden: tavaly lapar után leállították a mesimet, majd utána lombik ami nem sikerült, akkor megjött, majd két hónapig semmi, januárban, februárban mesi majd megint semmi
ekkor még arra gondoltam, hogy na, megint szórakozik velem a sors. Év elején kidobtam mindent gyógyszerem és azt mondtam nem érdekel, abbahagytam a metet is, amit azelőtt 3*1000-rel szedtem. Zabáltam szószerint, lenyugodtam, megbeszéltük apával, hogy idén nincsen lombik és nincs semmi babaprojekt, nyáron utazgatunk stb. Ehhez képest áprilisban miután nem jött meg, vettem egy tesztet hátha, és + lett, gyorsan elrohantam egy másik boltba vettem egy másik tesztet az is + lett, óriási öröm és izgalom azóta. 5 hetes uh-n még csak petezsák volt, majd 7 hetesen már szívhangos 10 mm-es baba, legközelebb hétfőn kell mennem uh-ra.
Kívánom, hogy mindenkinek legyen része ebben az örömben és kitartást, csak hinni kell!!!!!!!
Külön köszönöm Huncinek és Angelnek azt a rengeteg támogatást, lelki segítséget amit kaptam és kapok tőlük!!!!!!!!!
Nani: super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!!!!!!