Új privát üzeneted érkezett!

Csak azt tudom mondani, hogy DRÁGÁK vagytok!
nani72

Nani!
GRATULÁLOK!!!!! Boldog, problémamentes babavárást kívánok! Gyere most már pár topikkal lentebb is. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nani!
Így kell ezt csinálni!! Gratulálok!! :D
Külön öröm, mikor egy ilyen régi motorosnak sikerül, és reményt ad mindenkinek, hogy van fény az alagút végén :D :D :D

Tessék szépen majd pár sorral "lejjebb" fáradni Kismami :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nani,
Lois jól mondja, ilyenekből tud az ember erőt meríteni.:)
Vendég

Nani,
:D :D :D Gratulálok! Kívánom, hogy minden rendben legyen és problémamentes legyen a babavárásotok!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nani: ügyik vagytok! Ja és nem mellékesen Nálatok már volt 0. anyáknapja is. (tök irigykedem most :D )

Alle: tűszőnövelő energiák Neked!

Puszi: mizu Veled?

Jó volt olvasgatni a sok metes babáról... én is vmi ilyen végkifejletben bízom titkon :lol:

Hát ez az idő, korom sötét van/lett itten Budán...
roni34

Nani, IGENIGENIGEN!!!!! Jaj, annyira örülök nektek! Édes pici babácska. Jó erősen kapaszkodott, szereti anyát! Nagyon boldog babavárást kívánok! Várunk a babavárósban!!!! Rendben lesz minden. 2 hét múlva meg mi is megcsodálhatjuk a kis harcost. :D

skrisz72

Roni én is ebben reménykedem, hogy segít a met, bár nálunk akkor is csak lombik lehet.

Budán merre, itt nálunk is nagy zuhi volt, XI. kerület.
Vendég

Nani, tiszta szívemből örülök Nektek! Ügyes kicsikéd van! :wink: Boldog, problémamentes babavárást kívánok!!! Gyere a másik topikba!

Alle, +++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok,

Jun
A Czeizelék csinálnak genetikai szűrést a XIV.Ker Bolgárkerék u. 3. a telefonszám: 06-1/273-0794
de ezen a honlapon megtalálod a részleteket hozzá: http://www.sejtbank.hu/
Kérjétek a Rácz Katalint Ő dolgozik a Czeizel doktornál Ő biztos segít meg Ő adja az időpontot is. Ha szeretnétek priviben elküldöm a nevem hogy hivatkozzatok rám.

Kalmanka:
Nekem 1,5 hónapja még úgy volt inszem lesz 45.000 Ft + a gyógyszerek. Náluk és a Forgács Intézetben nem támogatott. Neked kell eldöntenek inkább kifizeted vagy a saját nőgyogyid csinálja meg mert akkor nem kell fizetni 6 alkalom ingyen van.

Gigi:
Mi volt a dokinál ? gyere a részletekkel!!!

Nani:
GRATULÁLOK!!! De jó végre jó híreket hallani ezen a fórumon. Kívánom, hogy nagyon szép terhességed legyen és kb.9 hónap múlva megtudd milyen érzés is az anyaság.

Puszi:
Mi van veled? Rég jelentkeztél, minden rendben?

Kugli:
Ezt rád is értem...
szrityi

Nani,
óriási gratuláció :D :D biztos hcg, progi is biztos oké! :D
várunk!!
és persze drukk két hét múlva az uh-hoz, akkor nyugszol meg jobban! :wink:

angel37

Sziasztok !

bekukkantottam és már vigyorgok is mint a tökvirág !

Nani, teljes szívemből gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
annyira jó ilyet hallani, hogy sikerül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez hatalmas erőt ad nekem is, hogy igenis mindenkinek sikerül !!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

nyugis terhességet, boldogságot kívánok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vvviki

Sziasztok!

Azért írok én is, hogy erőt adjak másoknak és, hogy igen is vannak csodák, csak bízni kell benne!
Akik "ismernek" azok tudják, hogy nagyon nehezen vészeltem át a sikertelenséget, inszemek, három lombik után spontán sikerült a baba! A történet röviden: tavaly lapar után leállították a mesimet, majd utána lombik ami nem sikerült, akkor megjött, majd két hónapig semmi, januárban, februárban mesi majd megint semmi

:lol: ekkor még arra gondoltam, hogy na, megint szórakozik velem a sors. Év elején kidobtam mindent gyógyszerem és azt mondtam nem érdekel, abbahagytam a metet is, amit azelőtt 3*1000-rel szedtem. Zabáltam szószerint, lenyugodtam, megbeszéltük apával, hogy idén nincsen lombik és nincs semmi babaprojekt, nyáron utazgatunk stb. Ehhez képest áprilisban miután nem jött meg, vettem egy tesztet hátha, és + lett, gyorsan elrohantam egy másik boltba vettem egy másik tesztet az is + lett, óriási öröm és izgalom azóta. 5 hetes uh-n még csak petezsák volt, majd 7 hetesen már szívhangos 10 mm-es baba, legközelebb hétfőn kell mennem uh-ra.

Kívánom, hogy mindenkinek legyen része ebben az örömben és kitartást, csak hinni kell!!!!!!!

Külön köszönöm Huncinek és Angelnek azt a rengeteg támogatást, lelki segítséget amit kaptam és kapok tőlük!!!!!!!!!

Nani: super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Először is Nani ez szuuuuuuuuppppppppeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D
És a laptető is megvan! ;)

Megvolt a konzi K. dokival! Először úgy kezdte a beszélgetést, hogy az életkedvem is elment! Gondoltam, innentől kezdve csak rossz dolgokat fog mondani, de NEEEEM!!!!! :)
Az Adimet szedését rám bízta, de mondta, hogy ő az én helyemben biztosan szedné... Amikor elhangzott a bűvös mondat, hogy akár az is elképzelhető, hogy fogyni is fogok tőle, na akkor már biztos volt a döntésem! :D Férjem meg csak nevetett!
Szerencsére az ő kromoszóma eredményei is jók lettek, úgyhogy szabad az út a lombikhoz! Yeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss!!! :)
Persze várni azt kell, mert csak augusztusban kezdem szedni a fogigátlót és valószínűleg szeptemberben lesz a beülti! Jajj én annyira várom!!!!
Teljesen felvillanyozódtam :D!

Puszi, de jó, hogy visszatértél! :)

gigibp

Sannah, és ezt csak most mondod????? :lol: :lol: :lol: :lol: Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nem jössz a jó hírrel a babavárósba?

skrisz72

Sannah:
én még nem láttalak itt azóta mióta csatlakoztam, de jó ezt olvasni! Személy szerint köszönöm a történetet. Amikor itt közülünk sikerül valakinek a baba annyira boldog tudok lenni és nagyon sok pozitív energiát is tud adni, és így könnyebb átlendülni a saját nyavalyámon is ....
Gratulálok Neked is a pacaklakódhoz. :lol:

Gigi:
de örülök a jó híreknek. Mire sorra kerültök helyre rázod azt a fránya inzulint is és így biztos sikerülnie kell. Szorítok nektek!!!!!!!!

Puszi mindenkinek, drukkot pedig annak küldök akinek most szüksége van rá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szrityi

Sannah!
Micsoda hír szuper gratulálok :P :P :P

Nani!
A hcg-d tök jóóóóóóóóóóó gratulálok kismami :P :P :P

Gigi!
Akkor majd mindent bele, a bébi elött még élvezzétek ki a nyarat!

KépKép

Kép
keny

Sannaaaaaaaaaaaaaaaah: óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De örülök Nektek!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sannahbébi!
A titkolózóshétmeganyolcát :D :D :D :D :D
Micsoda hír, szívből gratulálok Drága!!!!!! Huhh, a tisztára libabőrös lettem meg minden mikor olvastalak!!!!!!!!! Na told át a kicsi orcádat a babavárósba, és kérem a részleteket!!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bella, Szrityi!
Nagyon köszönöm.

Többieknek és nektek is sok sikert. Én is Kaalis vagyok (lassan tőtöm a 7. évet...), csak parkolópályán, de olvaslak titeket és osztozom az örömben-bánatban.

Szval puszi mindenkinek.
Angyalomnak pláne. ;)

Junko
junko

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek!!!!!

Amit kifelejtettem, hogy magas fsh, endo, IR, VIII-as faktor rendellenességgel apát pedig pocsék kiskatonák miatt vettek fel a lombik programba, szóval ennyi gonddal is lehet csoda!!!!

Bella, Alle, Puszi ezerrel drukkolok NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sannah, gratulálok!!!!! :D :D :D
(mindenki aki "eltűnik" kis időre, ilyen visszatérése legyen)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sannah drága!!!!! Ez valami fantasztikus!!!! Csodák tényleg vannak!!
Problémamentes babavárást kívánok :) :) :) füli ér a szám
muszáj írnom privit ;)

Alle, Kalkata, Puszi, Bella,Mniki, Lidi régi topiclakók: most már rajtatok a sor-és persze minden itt lakóra!!!!!
(Alle veled álmodtam, blogban leírom, hogy mit ;) )

Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára amina09 2010.05.07 08:25-kor.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Nanikám!Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
(ne haragudj, hogy csak most gratulálok, de nálunk történések voltak részletek babavárósban, nem voltam gépközelben, de ma ez volt az első)

Sannah, nyah végre írtál!:)
Vendég

sziasztok!

Sannah, hű a mindenit! Emlékszem rád régről....
Nagyon örülök az örömödnek! :D

Köszönöm az invitálást a babavárósba, de ahogy a dokinéni szokta mondani: apró lépésekkel megyünk előre. :wink:
Szerintem a babám jó helyen van, a méhemben, mert mensisen szokta éreztetni magát. Nekem sose szokott mensis görcsölés lenni,utoljára tizenévesen éreztem ilyet.

Köszönöm a kedves szavakat, emaileket, a bátorítást!
nani72

Sziasztok,

Sannah,
Akkor mégegyszer itt is hatalmas gratula neked! Boldog és problémamentes babavárást kívánok.

Nani
továbbra is ++++++++:)

Alle,
Tüszőnövelő és sokasodó drukkok.

Hunci,
Olvastam a másikban mennyi minden történik veletek mostanában. Remélem most már minden rendbejön.
Vendég

Sziasztok,

Nani :) Szívből gratulálok, nagyon drukkoltam Nektek a háttérből !

Sannah :lol: wow, fantasztikus hír, éljen, éljen !!!!!!

Mi novemberre tervezzük a 4.lombikot. Addig adunk esélyt a spontánnak, bár az egyetlen egy, nagyon nehezen megnyitott petevezetőmmel nem tudom mennyi reményünk van :roll:

Niki
mniki

Alle, tüszőidnek sok sok ++++++++++++++++++++++++ !

Mniki, tudom ,hogy tudod, de azért leírom : a remény hal meg utoljára!

Hunci, micsoda éjszaka! Gyógyuljatok meg mihamarabb, gyerkőc megijedt az eséstől? Lényeg, hogy nem lett baja.

Gigi, ha most elkezded a metet és a diéta+sportot, nagy esélyed lesz az őszi babára. Nem túl magas az ir-ed, ezt könnyű helyrebillenteni.
500-as (mg) adimetet kaptál?
nani72

Nani, igen 500-st kaptam, és eldöntöttem, hogy sikerülni fog az első és nyári baba lesz!!!! :D

gigibp

Sannah: részemről is nagy gratula! (ennyi probléma mellett, tényleg szinte hihetetlen a story-d. De reményt ad az tuti!!!!)

Mniki: volt itt már olyan spontán baba is, aki 2 elzáródott pvezető ellenére jött össze. Szóval ez a pvezető diagnosztika sztem nincs a csúcson. Amíg van akár csak 1 is, addig igen is lehet spontán babátok!!!!

Kalkata: hogy állsz a készülődéssel a nagy napra :wink:

Sztetek mi a különbség, hogy kivel szedetik az adimetet és kivel a meforalt? Doki függő lenne??
roni34

Kalkata, Amina, bocsánat titeket kifelejtettelek, mindenkinek köszönöm, gyerünk csajok ahogy Hunci írta rajtatok a sor!!!!!!!!!

Roni: nem tudom mi a függvény, de az adimettől nekem állandó gondjaim voltak a mettől viszont semmi. Ezek alapján gondolom érzékenység és reakció, de Hunci szakértő biztosan többet tud mondani.
Vendég

Roni, egyrészt doki, másrészt egyénfüggő. Ha nem bírod egyiket szedni, adnak mást, szerencsére elég nagy a választék.

Szedtem már Adimetet, Meforált (Avandametet is, mert az előzőek segítségével ugyan terhes lettem spontán, de 120' inzulinom az egekben maradt). Most Merckformin XR-t szedek és állíthatom nekem ez nagyon bevált, már ami a mellékhatásokat illeti, ui. nincs semmi mellékhatása :)

Nani, tudom és reménykedek, az utolsó méhenkívüli után nem is vártam más eredményt, bár már az is eredménynek számít, hogy az átjárhatóságikor meg tudták nyitni :) Ez van, de hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenkit utolér a baba :wink:

Lányok, szerintetek elég nyáron bejelentkeznem Krizsához, ha november körül szeretnénk a lombikot ?
mniki

Vigyázz vele, hogy Krizsa doktornál megint várólista van. Tehát egy telefont megér, hogy beírjon novemberre és konzira pedig akkor majd ráérsz felmenni.
Vendég

Sannah, ez az év híre!!!! Nagyon-nagyon örülök nektek :D :D :D , meg is könnyeztem az írásod mióta megy a Supre, ilyen kis érzelgős lettem
Nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

NANI,
Istenem, de nagyon örülök!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Szívből gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

SANNAH,
Kimondhatatlan boldogság, mikor ilyen régóta küzdő embernek végre SIKERÜL!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Hatalmas gratula, a legeslegjobbakat!!!!!!! :D :D :D :D :D

mindenkinek mennek a drukkok, Lányok!
Ölelés: Till&Lencsi

tillidian

Amina, puszillak kedves

Alle, szép az élet :wink:

Nanikám, "kis lépésekkel megyünk előre" - ez így van rendjén :wink:

Mniki, Sannah is meglepett minket :P (igen, inkább jelentkezz be bizosamibiztos)

Roni, igen ez doki és személyiség függő és hogy melyiket "bírod" (nálam sem a adimet, sem a merkforminXR nem segített, hanem a 3. a meforal)

Gigibp, hajrá diéta+sport+met (így nyáron ezt könnyű betartani...)!!!

Roni, köszi jól, lassan minden "összeáll" már csak 43 nap :roll:

kalkata

Till: köszönöm!!!! Lencsikének jobbulást és sok-sok puszit küldök!!!!!!!
Vendég

Allénak jó szurizást!

Till, de jó volt látni, hogy írtál! Tudom sok a dolog Lencsivel. Istenem már fél éves!

Bella, nálatok most mi a helyzet?

puszi mindenkinek!
nani72

Sziasztok,

Alle,
Tüszőnövelő és sokasító drukkok!
++++++++++++++++++++++++

Nani,
nálunk jelen pillanat semmi! Május végén megyek még egy kontroll IR-es vérvételre.
Vendég

Sziasztok lánykák!

Alle, tüszőnövelők mennek! Ja, és benne petesejt érlelők is!!!

Bella, és ha jó az eredmény, akkor nekivágtok újra?

skrisz72

Krisz,
Még nem tudom! Ez az utolsó TB-s lombikunk! :cry:
Vendég

Bella, ez SIKERÜLNI FOG!!!

Alle+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Alle kedves, nagyon eltűntél !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ha így szeretnéd, legyen így ez most) pusz

Bella, Nani a legjobb példa most arra, Ő is esélytelenek "nyugalmával" indult neki most... :wink:

Babim, hogy vagytok mostanság??? rohan az idő igaz?

kalkata

Kalkata, köszi jól. Meglepően rohan, igen. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Alle,
hatalmas drukközön!!

Bella,
sikerülnie KELL!
tudod, én is az utsó TB-s sikerültek közé tartozom :wink:
drukk most először a május végi eredményekhez!

Nani,
persze, hogy jó helyen van! :D vagy vannak :wink:
nemsoká látni is fogod!

angel37

Sziasztok!

Alle: megagiga drukkjaim mennek!!! Nagyon szorítok!!!!!!!

Bella: nem kérdés, hogy sikerülni fog, Angel is írta, neki is az utolsó sikerült, Fanninak is! Nagyon drukkolok!!!!!!

Elajándékozom a Várva várt babák, lombik történetek és a Fogamzóképesség zavarai című könyveket, ha valakit érdekel, priviben jelentkezhet értük.

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!
Vendég

Sziasztok !

hatalmas drukkok mindenkinek !!!!!!

kismamik hogy vagytok ?
vvviki

LILI HÍREK!

UH KÖZBEN ELFOLYT A MAGZATVÍZ, MA SZÜLÜNK!

KépKép

Kép
keny

Gratula Lilinek, reméljük könnyű szülés volt és komplikációmentes!

Csajok hol vagytok?

Mindenkivel ok minden???

Nani???????

gigibp

Lili-sms:

Markó Dominik üzeni, kinőtte albérletét Anyájánál, és 3600 grammal és 52 centivel 21 óra után 10 perccel kiköltözött :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?