Szisztok!!!
Tegnap nem voltam mert unokahugom 18. szülinapját ünnepeltük, én rendeltem neki a csodás epres-túrós tortát, amiből persze a múltkori epres sztori után nem mertem enni... de ő nagyon örült neki.
hát ez lenne, nagyon nagy volt, meg fini, magas is volt, vettem rá 18 db gyertyát meg tüzijáték is volt
aztán este urammal pakoltunk, így ismét nem jutottam géphez, ma meg nemrég ment el, addig kellett neki a net....
BAba: húúúú, 3. trimeszter, hogy szalad az idő!!!!
nekem mama meg anyum mondja hogy még ne nézzünk babakokcsit azt a 7. hónapban kell... babosának... szülés: fogalmam sincs, még csak gondolatban félek tőle
Chris: neked is mindjárt fog mozogni, csak figyeld meg
én csak a buta kilókat utálom, és erre persze megnyílt a Bogádi pékség mellettünk, ez nem fair!!!
van egy bolt Bonyhádon,
www.aprosagoboltja.hu, én itt néztem kocsit, mindig van valami akció, és ahogy Kinga írta jó brutál a miénk, mert nagy kerekek meg minden, nem az ilyen ultra modern, hanem praktikus, őszi-téli babáknak jó, és vászon a mózes hozzá, nem fog a drága fázni... (King RAf-Pol márka, bolygós kerékkel 43 ezer)
Kinga: Chris-hez is írtam amit neked akartam a kocsoról... táppénz, nekem megérti a házi hogy havonta megyek a nőgyogyihoz így csak akkor tudok hozni... nőci, fiatal, még kedveske, kérdezi mindig hogy hogy vagyok
Leti: remélem már jobban vagy... és csak légy erőszakos és menj a dokihoz, ja, nálam is volt a műtétnél egy kretén fiatal, én csak gorillának hívtam, hát bakker, ha uram hallotta volna hogy hogy beszél velem, meg csapkod, meg dobálja a mobilját mert éppen én voltam a 3. dolog amivel foglalkoznia kellett, szétkapta volna!!! (tudom a nevét, ha az a környékemen lesz a szülésnél én is távozok onnan!!! meg van még pár ember akivel nem szeretnék összefutni, csak a saját dokimban bízok!!!!)
Bettike: a teszt így is úgy is szép, amit kell látni lehet, és nagyon gratula!!! uramnak is mondtam hogy már mióta vártok a bébikére és most milyen nagy lesz az öröm nálatok!!!