Új privát üzeneted érkezett!

Már nem vagyok otthon Bettike, ma elaludtam és nem volt rá időm. Dolgozom, majd talán holnap reggel!

Csillag, gyógyulj meg! Most már aztán végleg! Itt a nyár!!!!!! A betegség téli elfoglaltság!
Vendég

Csillag!

Ez nem semmi, csak nehogy te is 2 hétig szenvedj.

Megnézed a görbuszt?

Kép

Kép
anabana

Csillagnak nagyon sok sok puszikákat küldünk kismanóimmal, gyógyuljatok meg minél hamarabb :)
Ana csodás a hőőőd, én már ma is teszteltem volna, de teeeee csak húúúúúzod :) Miért teszed ezt velünk? :P
Bettike szép a teszted nagyon.
Kinga bébi éjjel többször is kimész pisilni? Nálam ez most jött el, hogy hajnalban egyszer kimegyek, de amúgy nem járok többet...
LEeht nekem csak Rókáék maradnak, pedig szívesen lecserélném pisikirályra :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csajok most nézem, ma már hivatalosan is beléptem a III trimeszterbe... :lol: :D
Ti gondolkoztatok már, hogy milyen szülést terveztek?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!!!

Csillag! Gyógyulj meg!!!

Baba: Már hamarosan szülni fogsz.Én már nagyon várom,hogy megszülessen a kismanó,bár még messze van:-)De persze már most félek a szüléstől,dehát minden szenvedést megér:-)

Kinga: Én elejétől fogva sokat járok pisilni,főleg éjszaka.Eleinte a hormonok miatt van,később meg már a baba nyomja a hójagot:-

Mares: De jó,már néztetek kocsit.Én nagyjából összeírogattam miket kell majd venni,nehogy elfelejtsek valamit.Háááát,elég hosszú a lista:-)Már alig várom,hogy vegyünk valamit,de persze azzal még várunk pár hónapot:-)Milyen jó lehetett érezni a babát!!!

Betti:Szépek a tesztek!

Leti:Nálad minden rendben?

Ana: Már nagyon kíváncsi vagyok a tesztre!!!
Vendég

Baba!

Köszi. HA holnap is fennt lesz, mert még innen visszazuhanhat, akkor tesztelek. De nagyon fosok, hogy ez megint nem a mi hónapunk.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Baba, grautlálok! Elég sokáig kergetnek téged Rókáék! Ez azért durva! nekem is pisi-műsor van, éjjel-nappal, sokszor.

Én nem tudom, milyen szülést tervezek, de nem félek tőle, nagyon várom. Nem fogok kérni érzéstelenítőt, meg semmit. Van itt Pécsett egy országos tapló fiatal doki, na majd annyit fogok kérni, hogy őt tartsák távolt. Amikor volt a missed AB műtétem, ő helyezte fel azt a tágító cuccot, komolyan mondom, ha nem fájt volna annyira, szájba rúgom. Na, ha ő ott lesz inkább otthon szülök :?

De hát ez még nagyon messze van - addig még vissza van néhány para-hónap. Bár úgy döntöttem, inkább jó érzem magam a bőrömben, mert ez az idegeskedés nem tesz jót. Úgyis az lesz, aminek lennie kell.

Chris, köszönöm kérdésed: majdnem minden rendben. Nem tudom, mi volt velem az éjjel. reggel nagyon rázott a hideg.
De most nincs semmi bajom, csak iszonyat álmos vagyok.

Ana, a jó Isten áldjon meg, tesztelj!
Vendég

jól teszed leti,én is inkább nem idegesittem magam.rögtön megézem ha picit is felidegesitem magam,elkezdek görcsölni.

voltam a patikában,azt mondták hogy nem kell plusz magnézium meg folsav sem,mert a ladeevitben elég sok van és az elég.

délutánra hozzák,mert most elég sokan keresik,és rendeltek.

KépKép
bettike83

Csillag!

Hát nem tudom miféle tábort vert nálatok a betegség,de már odébbállhatna igazán! Basszus,ennyit betegeskedni egy családnak! Szegény kis lurkók is folyamatosan! Gyógyulást nektek! :)

Betti
Nagyon szépek a tesztek! Nekem is most Ladeevit-et ajánlott a dokim,majd megkérdem tőle,hogy nekem kell e mellé a magne b6,de szerintem biztos. Bár most még van Gravidám,egy tele doboz,csak attól szorulásom van.

Leti
Ha ki tudod várni,akkor később menj dokihoz,hátha nem csak petezsákot lát, a 6. héten már elvileg van szívhang! :D

Baba
de jó,Te már nemsoká babázhatsz! Már nagyon lennék a helyedben,de legalább is túl a rizikón! Durva,hogy eddig hánysz! Nekem csak hányingerem van,de ha mindig eszem háztartási kekszet,csak 1-2 szemet akár 10 percenként,akkor tök jól kordában tudom tartani! Ajánlom a friss kismamik figyelmébe,nekem jobb mint a tabletták! És ez tuti nem árt!

Kép
Kép
k_inga

kinga

biztos jó ez az új vitamin is,kiprobálom.sokan az elevitre irják h szorulásuk van tőle,neked meg a grvidától...hát nem tudom,fene tudja melyik jó.

KépKép
bettike83

Szisztok!!!

Tegnap nem voltam mert unokahugom 18. szülinapját ünnepeltük, én rendeltem neki a csodás epres-túrós tortát, amiből persze a múltkori epres sztori után nem mertem enni... de ő nagyon örült neki.

Kép

hát ez lenne, nagyon nagy volt, meg fini, magas is volt, vettem rá 18 db gyertyát meg tüzijáték is volt :D

aztán este urammal pakoltunk, így ismét nem jutottam géphez, ma meg nemrég ment el, addig kellett neki a net....

BAba: húúúú, 3. trimeszter, hogy szalad az idő!!!! :D nekem mama meg anyum mondja hogy még ne nézzünk babakokcsit azt a 7. hónapban kell... babosának... szülés: fogalmam sincs, még csak gondolatban félek tőle :D

Chris: neked is mindjárt fog mozogni, csak figyeld meg :D én csak a buta kilókat utálom, és erre persze megnyílt a Bogádi pékség mellettünk, ez nem fair!!! :D :lol: van egy bolt Bonyhádon, www.aprosagoboltja.hu, én itt néztem kocsit, mindig van valami akció, és ahogy Kinga írta jó brutál a miénk, mert nagy kerekek meg minden, nem az ilyen ultra modern, hanem praktikus, őszi-téli babáknak jó, és vászon a mózes hozzá, nem fog a drága fázni... (King RAf-Pol márka, bolygós kerékkel 43 ezer)

Kinga: Chris-hez is írtam amit neked akartam a kocsoról... táppénz, nekem megérti a házi hogy havonta megyek a nőgyogyihoz így csak akkor tudok hozni... nőci, fiatal, még kedveske, kérdezi mindig hogy hogy vagyok :D

Leti: remélem már jobban vagy... és csak légy erőszakos és menj a dokihoz, ja, nálam is volt a műtétnél egy kretén fiatal, én csak gorillának hívtam, hát bakker, ha uram hallotta volna hogy hogy beszél velem, meg csapkod, meg dobálja a mobilját mert éppen én voltam a 3. dolog amivel foglalkoznia kellett, szétkapta volna!!! (tudom a nevét, ha az a környékemen lesz a szülésnél én is távozok onnan!!! meg van még pár ember akivel nem szeretnék összefutni, csak a saját dokimban bízok!!!!)

Bettike: a teszt így is úgy is szép, amit kell látni lehet, és nagyon gratula!!! uramnak is mondtam hogy már mióta vártok a bébikére és most milyen nagy lesz az öröm nálatok!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

tényleg nagy a boldogság,még el sem hiszem.szeretném már látni de tudom h még korán van.
holnap van doki,nem tudom menjek e vagy csak csütörtökön..

KépKép
bettike83

Betti: nekem 4hét 4napnál látott 7mmes petezsákot... bár Baba mindig mondja hogy szerinte első akciónál készült a drága és nem rá 5 nappal... fene tudja :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

akkor lehet holnap bemegyek,megnézetem mizu van odabent :)

meg egy labor sem árt.

KépKép
bettike83

Dokikám közölte,hogy konkrétan írja rá a nődoki legközelebb,hogy miért vagyok veszélyeztetett! Ez tiszta idióta,hát rajta van! :evil: Na mindegy,nem is érdekel!
Most mértem cukrot. 4,7 és ettem mindent,amit eddig,mondjuk javában csak ht kekszet! Reggel megcsinálom a terhelést,védőnő elfogadja,én meg nem böketem magam 2x a laborban,jó ha nem ájulok el elsőre sem! :)
Meg itthon tudom többször ellenőrizni,így azzal nem lehet baj!

Mares
Hasonló akkor a kocsitok minta miénk! Színt már választottatok?
Tegnap megint kaptunk kisruhákat,meg kád állványt a szomszédból. este azokat válogattuk,nagyon édesek,főleg a zoknik! :D

Kép
Kép
k_inga

ha holnap hűvelyi uht akarnak csinálni akkor engedjem?félek,nehogy vetélést okozzon :?

azért még korai,max 5 hét.

KépKép
bettike83

Maresz!

A torte isteni, gyönyörű!!!

Ránézel a görbémre a fertisre!!

köszike

Kép

Kép
anabana

Bettike!

ilyen korai terhesség nem is látszik máshogy. vagy legalábbis huvelyi uh nézik. Nem lesz semmi bajod.

Nyugi

Kép

Kép
anabana

na mindegy,majd elválik,milyen vizsgálatot kér a doki.

KépKép
bettike83

Csajok!

Egy kicsit elkezdtem csak úgy óvatosan örülni, mert végig néztem az eddigi görbéimet, és eddig ez az egy ami tényleg lehet babás, vagyis úgy kezd el kinézni.

hurrá

Kép

Kép
anabana

ugye ti is így gondoljátok?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana, nagyon szép a hőmérsékleted... nagyon várom már a tesztedet és drukkolok, hogy jó erős pozitív legyen, hogy megnyugodj!

Betti, szép teszek, nagyon szépek!
12. hétig általában mindenhol kizárólag hüvelyi uh-t használnak. Nem lesz semmi bajotok tőle.
Magnéziumot feltétlenül vegyél! Ha szükséged lenne rá, akkor legyen otthon - mindenképp kell majd, ha már nagy lesz a pocid és keményedik, avagy begörcsöl a vádlid stb.

maccs01

Kinga! Tapló a dokid! Máshol egyszerűen megkérdezik a kismamát mindenféle nőgyógy javallat nélkül, hogy "akar-e táppénzre menni". Egy csomószor kell majd menned hozzá, mert hacsak nem sztk-s a dokid, akkor a háziorvos beutalójával mehetsz vérvételekre stb. Legalábbis nálam mindig így működött.
Sosem késő váltani.

maccs01

ana

szerintem elég biztató a görbéd :) :wink:

megvan a vitaminom,2700volt.bátor voltam,bicajjal mentem,de csak ugy nyugdijas tempóban :D

KépKép
bettike83

Betti: hüvelyi lesz, persze, nekem még a 8hét 4 napos is az volt, nézett is uram hogy mi az a szerkezet a lábam között :D de a lényeg a monitoron volt, tehát ne aggódj! nem lesz baj

Ana: bár én szakértő nem vagyok, de szerintem igenis szépen alakul a görbéd!!!! Holnap azért próbálhatnál egy tesztet, vagy ahogy érzed.... mi majd várunk itt szépen :D

Kinga: dokker, bolond!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti
A hüvelyi ultrahang nem gáz,nekem először sima hasi volt az 5.héten,simán látta a petezsákot,aztán a 7.héten volt hüvelyi és most,mikor gondok voltak. Annyit se érzel mint egy vizsgálatkor. Nem lesz baj,sőt,így jobban látszik mindene,biztosabb amíg pici az embrió.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Ana! Én is úgy érzem...de majd holnap meglátjuk, nemdebár????
Várom már a reggelt, hogy feltedd a tesztedet. Ugye felrakod, ha meglsz? Ugye meglesz?

Betti, nincs semmi gond azzal a hüvelyi UH-val, nekem épp az a bajom, hogy a dokim MÉG nem akar csinálni.

Mares, ez nagyon fincsi tortának tűnik! AZ a doki, akiről én beszélek, az a Molnár. Megérdemli, hogy leírjam a nevét.

Kinga, szerintem is válts dokit, persze, ha van rá lehetőséged. Hülye kis buzija.

Akkor várom a holnapot.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Mares, valóban fantasztikusan nézett ki a torta!!! Biztos nagyon boldog volt az ünnepelt :)

maccs01

Letti!

Reggel már megcsinálom, mert engem is izgat. Nem biztos hogy lesz időm felrakni, de mindenképp felteszem.

Maresz!
Megnéztem a babakocsit. Nagyon tetszik. Nekem még megvan a lányomé. Nagyon super, zöld és sárga a váz. Külön mózeskosarat lehet rakni rá, akkor fekvő, és van egy klassz sportkocsi része is. Én még mindig szerelmes vagyok a babakocsinkba, úgyhogy én nem is vennék másikat. De ezek nagyon tetszenek nekem is, és elfogadható áron vannak. Az enyém annak idején kb ennyibe került, azt tudom hogy harminc valamennyi.

letti:
Na most már szedjed a vitamint, hagy nőjön a pocaklakó.

A többieknek meg köszi a szurkolást, már tényleg tesztelek. Szzzzzoooorrrrrrííííííííííítttttttttttttsssssssssaaaaaaaaaatttttttttooookkkkkk!!!!!!

puszi mindenkinek... :lol:

Kép

Kép
anabana

akkor megnyugodtam :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt Lányok!

Anácska, mi a helyzet?????????????????????????
Vendég

Kép

Kép

Kép
anabana

Megmutizom a tesztjeimet:

Kép
Vendég

ANa!
Jól látom rajta a halovány csíkocskát???????

Te mit látsz?
Vendég

most sietek de majd írok, a hcg n semmi nincs, viszont az lh.
?????????????????????????,

most ez mi a hőm 37

Kép

Kép
anabana

megyek mert elkésem, mondjátok meg ez miért van?

Kép

Kép
anabana

Ana, lehet, hogy csak 1-2 nap múlva lesz látható. Még nincs veszve semmi.

De várjuk meg Csillagot, neki mindig igaza van.

Az is lehet, hogy van csík, csak még nem láttad. Én is sokkal később láttam meg, nem 1-2 perc múlva!
Vendég

4.45 kor csináltam a tesztet, de mintha lenne valami. :o de nem akarom beképzelni.

Csillag!! Sos . mondj valamit!!

Nem olyan jó a kép mert nagyon siettem de majd este teszek jobbat a lényeg az lh elég erős annál jobban mint a képen. Sajnálom hogy nem volt időm másikat feltenni.

Kép

Kép
anabana

Kép

Kép

Kép
anabana

Hali!

Leti, gyönyörűséges tesztek, GRATULÁLOK neked is, tehetsz ki vonalzót is a babának :wink:

Ana, nagyon halovány, de én látok tesztcsíkot. A nyíltól picit jobbra :P :

Kép

Persze lehet, hogy csak káprázik a szemem, meg oda akarom látni, de azért drukkolok, hogy holnap-holnaputánra jól megerősödjön, mert először ilyen halványka szokott lenni, ha még nagyon pici a baba :wink:

Többieknek puszi az orrára

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szia Csillag!
Jobban vagy?
a vonalzóm kész van a picibaba.hu-n, de majd csak akkor teszem ki, ha voltam már dokinál és azt mondja, hogy jó helyen is van...Már annyira várom!
Vendég

Leti, köszi, fogjuk rá. Rekedt vagyok, mint Charlie, de legalább jobban tudom nyomatni, hogy jég dupla whisky-vel :lol:

Szóval ha feltennéd a vonalzót, félnél, hogy rossz helyen van a babád? Ó, ha csak ezeken a dolgokon múlna... :roll: Hidd el, jó helyen van az a pirinyó ki élet, és szerintem bátran tedd fel a vonalzódat. :wink: Különben is, pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, nem?

Lányok, szavaztok még a barátnőm pocakjára? Ma elértük a bűvös 100-at :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.05.11 07:55-kor.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én új vagyok itt, de bejelentkezem hozzátok is, hátha szerencsét hoztok. Bettikét már ismerem egy másik topicból. :D

Írtam Csillagnak is pü-t rendeltem tőle tesztet.

Én most ott tartok, hogy van egy szép görbém és negatív tesztem ismét.
Görbét csak 3 hónapja vezetek,de szinte mindegyik egyforma.
Ciklusaim érdekesek, de mindig van pé-m.

Akik most babásodnak azoknak Gratulám!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Szia Niki!

Üdv itt!

Nem baj, Csillag! Akkor rakom fel, ha kezemben a papír...ez afféle babona, vagy félelem, nem akarom elkiabálni, mint múltkor, de azért pozitív vagyok. Persze, nem a vonalzón múlik...:)

Ja akkor már értem! Jeget ittál whisky-vel és énekeltél :wink: :lol:
Vendég

Ja és Niki!

Jó helyet választottál, Csillag a legjobb dealer, babaporosak a tesztjei!! Te is hamarosan meglátod!
Vendég

ana

én is látok rajta valami nagyon halványat,az első tesztem nekem is ilyen volt.vidd a fényre és úgy nézd meg :)

nanicke

űdv itt :)

én ma megijedtem,reggel olyan hűlye szurásokat éreztem a hűvelyben meg meg átment a végbél felé,annyira durva volt,ez mitől lehet :?: :?: :?: :?:
derekam is nagyon fáj :shock: nem tudom mi van.ez a nyilalás időközönkét tér vissza.

tegnap óta szedem a vitamint.

KépKép
bettike83

harmdszorra állok neki a levélnek... áááá

Sziasztok!!!

Azt hittem hogy a függőségem nem miatt van, mert mikor néztem ANA tesztjét, a hcg-t én is láttam rajta vmt, meg döntögettem a laptop-ot hogy jól lássam, de mivel más is és CSillag is lát valamit hát sztem lehet.... na kicsit mahináltam! Nem bizti , hogy jobb lett, de nekem is annó már előbb is rajta volt, csak mivel azonnal nem láttam semmit, hát hagytam, de nem dobtam el, és napokkal később, amikor jól megszáradt akkor láttam, hogy jé, már ott volt akkor is!

Kép Kép

szóval én mintha látnék valamit

Leti: tesztek csodaszépek jupiiii

Niki: üdv ittten

Csillagom: pusssssssssszi, imádunk!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti úgy legyen! Varázstesztek! :D

Ana én is látok halovány csikocskát. :D

Bettike én nem tudom. Mész akkor ma dokihoz?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Én se tudom, Bettike. de ilyenkopr van mindenféle újdonság, nem?
Vendég

Leti
SZÉP TESZTEK,MIKOR MÉSZ DOKIHOZ,

Ana
Én is látok rajta halvány csíkot,nincsen vizeletsugaras teszted? Nekem azon jobban látszott!

Niki
Üdv köztünk!

Csillag!
Ne énekelj,mert a maradék hangod is elmegy! Aztána gyerekek kicsinálnak hang nélkül! :lol:

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?