Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!Jobbulást!Ha megjöttél írj mi van Döncivel!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt...

Barbi. Már megint láz? Anyám, hát azért ez már kicsit sok... :-(
Én nem tudom, férjed hogy tud nyugodtan alukálni egy ilyen beteg gyerek mellett... :-(

Csajok, én piszok fáradt vagyok. Gyerek 3/4 7-kor keltett, magamtól nem sikerült. ...Épp akkor indult a vonatom...
Pedig ébresztett az óra, még a szundi is rá volt kapcsolva, és mégse keltem rá fel...

Itt ülünk a dobozokon, erre ma NEM költöztetnek, mert nincs ember. Közben dolgozni is kéne, de már a tollaimat is elrámoltam...
Kolleganőm hívott reggel, hogy hány, mint a lakodalmas kutya, ma tuti nem jön... :shock: Haza kéne menni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.10 08:16-kor.

szilvás76

Szilvi :? nem jól indul a hét... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kérdés:ki tudja miért van ráírva az édesítőkre,hogy napi max.bevihető mennyiség ennyi meg ennyi?Afölött mit okoz?

Ejj ezt elolvasva megint a kétség támadt fel bennem,azért nem mindegy hogy mit viszek be ha egy baba ül a hasamban...

Ircsi,mit mondanak erről?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.10 08:21-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sehol senki???? Kép

evilany

én még itt vagyok
aztaaaaaaaaaaa...esik :(
na jó időben kell menni a védőnőhöz meg az önkormányzathoz :8

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

persze min csodálkozom? :shock: :)
tegnap autót mostunk...csoda hogy csak ma esik :)
Évi- passzolom az édesítőszeres kérdésedet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja esik pedig lassan indulnom kell nekem is.

evilany

Sziasztok!

Olyan fáradt vagyok............semmihez nincs kedvem ráadásul hűvös is van.
Viszont: készen vagyunk. Már csak apróságok vannak, a nagyja készen van. Reggel vettünk még cipős szekrényt meg fogantyúkat, festéket. Még rengeteg apró dolog van. Tapéta is kell majd. Meg másik számítógépasztal. Na meg van még egy-két doboz amit át kell nézni és ki kell dobálni a felesleget. Viszont már látszat rend van. Csak a szekrények egyikét-másikát senki ne nyissa ki. De ezt majd szépen lassan rendbe teszem. Egész hétvégén pakoltunk, rámoltunk, Gábor még szerelt, én két napig porszívóztam, de szerintem még esére is fogok. Képeket teszek majd, csak jussak oda, hogy megcsinálom őket.

Bárányhimlő: elővigyázatossági okokból nem szülhetnék itthon. Ezt az infót kaptam, nem kockáztatok. A gyerekdoki is azt mondta, hogy most semmiféle vírusfertőzésre nincs szükségem. Amikor a keresztelő volt épp a calici-ben voltak benne, anyósom "szerencsésen elkapta, egy hétig volt a fertőzőn és mind a mai napig van, hogy gyengének érzi magát, mondta is neki a doki, hogy még hónapokig fogja érezni az utóhatást. Szóval én nem kockáztatok.

Szilvi menj haza!

Bamass jobbulást. Ha beteg a gyerek nálunk apa nem alszik nyugton. Jók az idegei a párodnak. :(

Pocakok szépek és nagyok.

Szép napot!

királylány

Hát akkor mindenkinek nehezen indul ez a hét...

evilany

nem szeressem ezt az időt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Annyi dolgom van és nem tudom hol kezdjek neki..... :roll:

királylány

lassan elindulok én is a védőnőhöz...aztán önkormányzat...
majd jelentkezek...
kitartás lányok!!! talán kisüt a nap és mindenki jobban lesz!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Bocsi, nem tudtam visszaolvasni.
Jöttem beköszönni. Annyira jó itthon. :D :D :D
Viszont hamarosan indulok ismét babázni nővéremhez.
Ígértem nektek képet Lili birodalmáról és fel is raktam a gmail-re.

Puszi, remélem holnap nyugi lesz a munkahelyen és tudok többet jönni!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na, nagy melóban voltam: bepótoltam a múlt heti blog-hiányosságot. :-)
Közben mégiscsak kaptam munkát mára, persze a doksik hozzá valamelyik doboz mélyén vannak... :-( ...Valahogy összehozom, de ezt így nagyon utálom...

Holnap ugye költözés, és közben lesz audit, erre kell egy-két anyag, aztán vagy eljutnak hozzánk az auditorok, vagy nem. Én meg itt görcsölök rajta... Annyira utálom a felesleges köröket... :-(

íSzóljatok rám, mert már én sem bírom magam, annyit duli-fulizok itt... :-) ;-)
Hárpia... :-)

szilvás76

Bmaass!
Sajnálom ami veletek történik :( ... Mielőbbi gyógyulást kívánok a kis betegnek! Szorítok neki!

Tudnátok abban segíteni, hogy mi kell a baba anyakönyvezéséhez. Nem vagyunk összeházasodva. Akkor hova kell mennem és mit kell tennem? Tudja ezt valaki? Nem találom a neten :(
szilvi35

Sziasztok!

Ahogy olvastam a történeteket, hát igen, valahogy sokaknak nehezen indul a hét... :cry:

Clárika: ne aggódj, én is mindig azt hittem/hiszem, hogy mindenki aranyos, kedves, nem átverős, segítőkész, mint én, aztán néha koppagok ezerrel... sajna...

Évi: vásárban nem voltak sokan? Én ritkán járok... de lehet nosztalgiából majd elnézek :D remélem a kis drágád odabent ma szétraja a kis lábait és mindent láttok majd! :D

Csillag:ablak vagy autó, teljesen mindegy, mert vonzzzzzzzzzzzza az esőt :D de a hétre ezt mondja, .... én már feladtam, hogy az ablakok tiszták lesznek... :D

szerdán védőnő, sztrájkolni fogok, és nem állok rá a mérlegre!!! :D :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,elég korán mentünk így a tömeg már csak a végére ért utol minket.

Miért nem állsz mérlegre??

evilany

Na megjártam a várost,anyósom áradozott egy sort a Kíra babáról(másik unoka,januári,a "jómunkás ember" öccsnél) hogy milyen édes hűűű meg már 7 kg,meg mittudomén, :evil: végül azért azt is megkérdezte én hogy vagyok, meg hogy ő már úgy várja ezt az unokáját is,és mindenkinek mondta is hogy NEM BAJ hogy fiú :evil: :evil: (neki 5 fia van,Miki bátyjáéknak 3,van a Kira mint egyedüli lány,nálunk fiú jön...)hmmmm jó volt.
Számoltam,7 kismamát láttam az Árkádban. :lol: Vettem Mikinek pólókat ha már bementem,meg cicakaját a rossmannban,és jöttem haza,ettem,még egy almát betömök mert nem laktam jól :? aztán porszívózok,vasalok,hogy hasznos is legyek.

evilany

Évi: anyósod mintha nem lenne valami kedves!! Mi az , hogy nem baj ha fiú!!! Örüljön, inkább, hogy unoka lesz...! mérleg: utálom, mert régen nem voltam ennyi kiló, nem barátkozok meg vele...

uram mai szövege: " kicsim te vagy a keltetőgép!"

kész, bolond ez a pasi! :D mert néha tojónak hív az otthonunkat ugye meg fészeknek :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:wink:
Nem értem,szerintem jóval a normál alatt van a súlyod,nem?

evilany

Ja meg mondtam neki a babaruhákat,mire ő hogy majd rájövök mennyire felesleges ennyit venni mert pikk pakk kinövi a Timi(Kíra anyukája) is ugye így járt...nem akartam mondani na ő aztán nem tudom mit vett,mert egy nagy adag ruhát én vittem nekik a többit is kapták innen onnan... egy csomó szép kislány cuccot vettem nekik a télen,kabáttól kezdve overallig mindent,jó tesz vesz meg vatera de akkor se ingyen volt.Nem azért h.visszavárom de hát...ne dicsekedjen már h.mennyi ruha van...
És annyi eszem nekem is van h.pikk pakk kinövik,talán ezért úgy veszem,ahogy.(meg hát rengeteget kaptam én is persze)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.10 12:35-kor.

evilany

most beszélek barinőmmle, 12 hetes és még egy kg-ot sem hízott pedig soványkás... ez van :D anyum 92vel ment engem szülni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát tök jó, igazán aranyos hogy így kedveskedik!!! :evil: :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ehh,mondjuk nagyon nem érint meg.

evilany

de inkább ne szólna semmit!!!!!!!!!!4

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Látom a hangulat a tetőfokon.....na az előbb én is kiakadtam a koszorúslányra. Nem tudja mit akar. Már a nem tudom hanyadik ruhát adtam rá, de az sem tetszik. A bordó sötét, a barack világos, a narancs szűk, a másik bőszoknyás, kékben már volt, arany nem áll jól, rózsaszínt nem akar :twisted:
Tényleg el kell ezt viselnem hétfőn :?: A 28.hétben :?: Áhhhh...

Erre ma az egyik pasi: Te terhes vagy? Mondom, igen. És hanyadik hónapban, ötödik? Mondom nem, a hetedik. És csak lesett....

Gábor kifizette az asztalost. Khmmm....egy csomó pénz. De! Szép a lakás! És rendben lesz, ha a tapétázás is készen lesz. :D

királylány

Hozzák vissza az áldozói ruhákat. Már kaptunk 2 tálca sütit :lol:

királylány

Évi anyósodnak nem sok esze van. Már bocsi. Mi az, hogy NEM BAJ, HOGY FIÚ? Hát nem az a lényeg, hogy egészséges???

Na az én sógornőm sem egyszerű. A múltkor azon aggódott, hogy ruhautánpótlás után kell néznie, mert a kisgyerek - 1 éves - utoléri a bátyja kislányát méretben. Hát basszus gondoltam szólok neki, hogy esetleg venni nem akar ruhát? Vagy csak én vagyok ennyire maradi, hogy veszek a saját gyerekemnek ruhát és nem azt lesem honnan kaphatok? Hozzáteszem jobban állnak anyagilag, mint mi....
De mindig az sír akinek van....

királylány

Mares sokat híztál már eddig és azért nem vagy jóban a mérleggel? Nekem aranyos védőnőm van, nem bacogat ilyenekkel. Megmér, oszt jónapot. Oké, nem híztam sokat, de Bencénél sem és a másik védőnő állandóan sápítozott...

királylány

Királylány: koszorúslánykának ultimátumot kell adni, ha akar az lenni , akkor gyorsan válasszon egy ruhát! :D :lol: nem sokat, bár ki tudja, nekem 3-4 kg sok... nem vagyok ehhez szokva... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares ne viccelj már!!!!
Én összetenném a kezem ennyivel...:(

Dia,nyugi :lol: :lol: egyél sütit...az jót tesz.,az tuti.
ma megint egész nap éhes vagyok :evil: :evil:
Anyós: pfff :? hát ilyen...nem baj,csak hozza a pénzt és az a lényeg.Még 7 hónap van vissza. :evil:
Bencével hány kg-t híztál?

evilany

Évi 12-15 kg-t. De arányosan. Szerencsém van, mert magas vagyok és elveszett rajtam az a "sok" kg. Most 6 - 7 kg-nál tartok.
Ettem sütit :lol:

királylány

Ne sütizzetek már! :-)
Bár most nem vagyok éppen éhes, szerintem estig símán kihúznám...

szilvás76

Hát annyim, nekem is simán lesz.Ha nem több. :?
Kiporszívóztam de elkapott az álmosság meg minden,asszem ledőlök 1 órára egy könyvvel,aztán készülődök a dokihoz.Majd este vasalok. Ma egész nap eszek és borzasztó lusta vagyok,jó párosítás

evilany

sziasztok!hazajöttem :)
vérnyomi rendben és 1 kerek kilót híztam egy hónap alatt :shock: :shock: :)
na jó...nem is zabálok már annyit :D :oops:
holnap dokibácsi :)
vettem babónak hajkefét,meg cumisüvegmosó kefét :D
édesek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi...ez a párosítás így normális :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Én most tartok a 11. kilómnál :( :lol:
Tudod...most veszítjük el a jó alakunkat (manökken alkat) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Van pár dolgom eladó.
Többek között egy gyönyörűséges ágynemű garnitúra.
Ha valakit érdekel kérem írjon privát vagy egy emailt. Köszönöm!!

Kép
Kép

Elnézést a zavarásért.
További szép napot és kellemes babavárást mindenkinek!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Én nem tudom, mi van a levegőben, de olyan álmos vagyok egész nap... Alig várom, hogy mehessek haza...

szilvás76

Na sziasztok, megyek.
Holnap szétszedik a gépemet, hogy az új helyemen mikor rakják össze, nem tudom. Remélem gyorsak lesznek!!! :-)

szilvás76

Na most keltem :D megyek tusolni,aztán jön értem az uram és megyünk dokihoz :wink:

evilany

Biztos idő miatt álmika mindenki :D

Évi: remélem csupa jó hírt kapsz majd dokinál... olyan buta vagyok, reggel azt írtam hogy nem tudjátok hogy mi van odabent, közben meg egy kiskrapek, na látod, én meg full feledékeny vagyok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok :)

Az autóm már másik szerelőnél..... :)
Az emberrel beszéltem, s ma húzzák/ták át :)
Pécsett lesz/van, így többször meg tudom nézni a szerelés közben :) Ez bíztató :)
Na ezért akartam megvárni a mai napot, s nem fenyegetőzni, mert első a szép szó! :)

Ha szépszóra nem műkszik akkor kell máshoz folyamodni....

Csak lépésről lépésre :)

Már jó kedvem van! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Megjöttem.Hát semmi jó hírt nem hoztam.
Kevés a magzatvíz valamiért,pedig nem észleltem h.szivárogna. A doki azt mondja lehet lepényrendellenesség,holnap sürgős UH-ra kell mennem,de a Megyeiben rossz a gép így vszínű a Klinikára,hogy megmérjék mennyi is pontosan. A baba harántfekvésben van eléggé összegyűrve szegény,de szívműködése jó és fejlődik is,BPD 74 mm ami betöltött 28nak felel meg.Csak hát ha kevés a magzatvíz akkor gond lehet. Nem nagyon ment bele,de nyilván a baba nem kap ellátást ilyenkor,legrosszabb esetben szülésmegindítás,mondta.... :cry: :cry:
Hát,nem vagyok nyugodt.

evilany

Hát,utánaolvastam.Még kevésbé vagyok nyugodt.

evilany

Sziasztok!

Ha nem nagy gond, csatlakoznék Hozzátok.
Igazság szerint már tavaly (2009) november óta követem mindennapjaitokat, csak eddig úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy minden nap tudnék lépést tartani a helyzetjelentésetekkel. :) Viszont annyira megkedveltem/megismertem (az írásaitok alapján) valamenyiőtöket, hogy úgy érzem néha, olyan szívesen reagálnék/segítenék/tanácsot adhatnék/vigasztalnék, hogy most eldöntöttem írok Nektek.
Ha szabad egy kicsit magamról/magunkról.
A 28. hétben vagyok és egy kisfiú várja, hogy augusztus 8-án (bár szerinte előbb jön majd a kis Drága) kibújjon a pocakomból és megismerkedjen a szüleivel, a 3 éves 3 hónapos Lili nővérkéjével és a nagyvilággal. Mi a régi MÁV-ban szülünk majd. Ez egy kicsit megijeszt, már csak azért, mert Lilit a Rókusban hoztam világra egy nagyon rendes dokinál, aki, miután bezárták a Rókust Svédországba költözött a családjával. Így új kórház, új doki. Szóval úgy érzem, mintha először mennék keresztül egyes dolgain a terhességnek. :?
Azt hiszem holnapra összegyűjtök egy-két dolgot, amihez szívesen hozzászólnék az eddig történtekből.
Remélem nem veszitek tolakodónak majd! :oops: :)
Addig is további szép estét mindenkinek!!! :)
v.kata29

Kata,üdv itt,nyugodtan szólj hozzá bármihez. Jó csapat van :wink:

Bár én most kicsit letargikusabban.
De lehet átmeneti is,ha pl.épp csere volt mikor ránézett,nem tudom,mennyiséget nem mondott.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?