Sziasztok!
Ha nem nagy gond, csatlakoznék Hozzátok.
Igazság szerint már tavaly (2009) november óta követem mindennapjaitokat, csak eddig úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy minden nap tudnék lépést tartani a helyzetjelentésetekkel.
Viszont annyira megkedveltem/megismertem (az írásaitok alapján) valamenyiőtöket, hogy úgy érzem néha, olyan szívesen reagálnék/segítenék/tanácsot adhatnék/vigasztalnék, hogy most eldöntöttem írok Nektek.
Ha szabad egy kicsit magamról/magunkról.
A 28. hétben vagyok és egy kisfiú várja, hogy augusztus 8-án (bár szerinte előbb jön majd a kis Drága) kibújjon a pocakomból és megismerkedjen a szüleivel, a 3 éves 3 hónapos Lili nővérkéjével és a nagyvilággal. Mi a régi MÁV-ban szülünk majd. Ez egy kicsit megijeszt, már csak azért, mert Lilit a Rókusban hoztam világra egy nagyon rendes dokinál, aki, miután bezárták a Rókust Svédországba költözött a családjával. Így új kórház, új doki. Szóval úgy érzem, mintha először mennék keresztül egyes dolgain a terhességnek.
Azt hiszem holnapra összegyűjtök egy-két dolgot, amihez szívesen hozzászólnék az eddig történtekből.
Remélem nem veszitek tolakodónak majd!
Addig is további szép estét mindenkinek!!!