Sziasztok!
Minthogy megszaporodtak itt a kismamik, ezt az oldalt kuksizzátok meg:
http://www.ladeevit.hu/index.php/page/vitaminod
Szerintem érdekes oldal, és a vitamin sem látszik rossznak
Ana, nem tudom mit írjak, ahogy neked jobb. Én már régesrégen teszteltem volna a helyedben, de én nem dönthetek helyetted. Ha úgy gondolod, jobb még várni, mert félsz a csalódástól, várj pár napot, ha viszont jobban szereted hamarabb tudni a dolgokat, akkor tesztelj bátran, már mutatnia kell a tesztnek, ha van baba. És azon sem csodálkoznék, ha már igen erős lenne az a tesztcsík
.
Amikor kijött hozzánk dokibácsi a gyerekekhez, felírt Sumamedet, meg kezelem őket továbbra is köptetővel, most másfélét próbálunk, és javulóban a helyzet, úgy fest, hogy szinte már nem is köhögnek, csak ritkán. Viszont dokibá azt mondta, még ne vigyem oviba a nagyfiút. De nem tudom, hogy mikor van a ballagás, meg a kirándulás, mert most már azok lesznek soron.
Engem kiröhögtek annak idején, amikor a nagyfiamnál egy baromi nagy bukfencet éreztem a hasamban, az a 9. héten volt, a kisebbik manóval már a 7. héten volt hasonló bukfencszerű akármi. Persze ez nem a szokásos magzatmozgás, de én tudom, hogy ők jeleztek akkor, nem a beleim táncoltak, mert se előtte, se utána nem volt még csak hasonló sem. De ez olyan csodás érzés volt.
Jók legyetek, teszteljetek, babásodjatok!
Ha nem baj, azért én teszek fel árakat, hátha más is szeretne még babásodni
:
LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.
HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.
HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.
Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.
Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.
Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 8000 Ft.
Vásárlói tájékoztató:
Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babateszt csomagként 1100, ajánlott levélként 600, elsőbbségi a. levélként 700 Ft!
A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással lehetséges. Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.
Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!