Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok cSajok!

Emberek, ez a Megasztár, halálra röhögöm magamat :D

Leti: apival azért mentünk Bonyhádra, mert nem bír a vérével, és van ott jó kis babakocsis bolt és én ott kinéztem egyet, május végéig akciós, 38ezer ,nekünk bejön, de még megnéztük Brandont, meg Kikat, de hát marad ez, majd még színeket egyeztetünk... de jó sokat mentünk ma apival, utána tesco bevásárlás is volt ott már olyan éhes voltam , hogy azonnal megkaptam uramtól a kis pogit, ő pakolt én ettem kasszás néni meg csak röhögött :D Stíriai, ami ugye nem valódi lett mert nudliból csináltam (mirelit) és a ráöntött töltelék volt túrós, de uram bepuszilta!!

Maccs: ha fáj a térded, úszás jó, de én mindig összeszedek valami gázt, ezért urammal az esküvő előtt is az úgynevezett eröltetett menetelést csináltuk, itt van kis parkocska, dimbesdombos, és abból 5 kör és izzadtunk mint állat :D remélem jó lesz a magnézium :D

Ana: hát azért ez a teszt dolog tőled függ, én a 10 napon csináltam talán az elsőt, de úgy láttam, hogy nega aztán kész, de csináltam tovább más napokon is... :D aztán egyszer csak csíkos lett :)

Betti: ha vannak tünetek az jó!!!!

Kinga: sokat pihenj!!! Munkahely meg még jó hogy megérti, babóca a fontos....!!!

Baba: nagyon lent, szinte ahol a bugyim teteje van, ha ott a kezem, érezhetek én valamit hogy odabent mintha valaki "böködne" néha ??? meg a köldök alatt.... mert doki kedden mutatta hogy ott a méhem teteje a köldök alatt, szóval, a babóca lehetett???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: ezt a tetűűűűt neked szereztem!! Tiéd!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

lehet már jó korán jelzett a bébike :)

hát vannak jelek az biztos,de akkor az lh miért nem volt használható
jóstesztként,nem értem...

de végülis a hcg teszt mutatta akkor meg nincs gond gondolom.

KépKép
bettike83

Mares tuti ő volt, nekem a 16. héten jelzett elöször, és nekem is ott lent, a 19 hét után éreztem csak a köldök alatt...
Babakocsit néztetek, jaj de csudijóóó, mi már megvettük, piros szürke (akkor még nem volt tuti, h kislány, ezért választottuk unisex színben, nah meg jó lesz, ha a köv. babóca kislány lesz )
Bettike nem tudom miért nem jelzett a jósteszt...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Minthogy megszaporodtak itt a kismamik, ezt az oldalt kuksizzátok meg: http://www.ladeevit.hu/index.php/page/vitaminod
Szerintem érdekes oldal, és a vitamin sem látszik rossznak :wink:

Ana, nem tudom mit írjak, ahogy neked jobb. Én már régesrégen teszteltem volna a helyedben, de én nem dönthetek helyetted. Ha úgy gondolod, jobb még várni, mert félsz a csalódástól, várj pár napot, ha viszont jobban szereted hamarabb tudni a dolgokat, akkor tesztelj bátran, már mutatnia kell a tesztnek, ha van baba. És azon sem csodálkoznék, ha már igen erős lenne az a tesztcsík 8) .

Amikor kijött hozzánk dokibácsi a gyerekekhez, felírt Sumamedet, meg kezelem őket továbbra is köptetővel, most másfélét próbálunk, és javulóban a helyzet, úgy fest, hogy szinte már nem is köhögnek, csak ritkán. Viszont dokibá azt mondta, még ne vigyem oviba a nagyfiút. De nem tudom, hogy mikor van a ballagás, meg a kirándulás, mert most már azok lesznek soron.

Engem kiröhögtek annak idején, amikor a nagyfiamnál egy baromi nagy bukfencet éreztem a hasamban, az a 9. héten volt, a kisebbik manóval már a 7. héten volt hasonló bukfencszerű akármi. Persze ez nem a szokásos magzatmozgás, de én tudom, hogy ők jeleztek akkor, nem a beleim táncoltak, mert se előtte, se utána nem volt még csak hasonló sem. De ez olyan csodás érzés volt. :)

Jók legyetek, teszteljetek, babásodjatok!

Ha nem baj, azért én teszek fel árakat, hátha más is szeretne még babásodni :P :

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 8000 Ft.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babateszt csomagként 1100, ajánlott levélként 600, elsőbbségi a. levélként 700 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással lehetséges. Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!!!

Ezt a hőmérőzést én nem tudom vezetni. TEgnap 4:30 kor volt 36,8.

Ma már felvert a fene és 3:40 kor 36,8. Viszont tovább aludtam és 5:40 kor már 37:00. Teljesen mindegy melyiket írom be a ferti mind a kettőt lyukas karikával jelöli. Na döntsétek el melyik a jó. Ja és már 1:00 kor is az órát lestem meg 2:00 kor is de rögtön aludtam tovább. Viszont 3:40 után kimentem pisilni. Ez van.

Kép

Kép
anabana

Nézzétek az időpontokat a ciklusos görbén.

Kép

Kép
anabana

Letti neked hogy is volt? Te is kétszer mértél, 37,1 et írtál be de hogy is volt?

Kép

Kép
anabana

Csillag!

De te a ciklus hu szerint számolod. Én a ferti szerint. És így csak a 8 dpo.

Kép

Kép
anabana

KépKép
bettike83

ana

ez felment,ha nem is sokat de felment.enyémet megnézed nekem is kb igy volt,egyik nap lement aztán fel..szova ez nálad is jó jel lehet :wink:

mikorra nem várod?

ja és még 1,tegnap vagy ma volt görcs,bármi fura érzés?

KépKép
bettike83

Hát igen mintha éreztem volna, de óvatos vagyok. Nem akarok semmit bebeszélni magamnak. NEM akarok POFÁRA ESNI.

Kép

Kép
anabana

csillag

én is ezt a vitamint akarom megrendelni a patikában,hátha tudnak hozni.

én pé utáni 10.napon teszeltem meg a 15.en,10.en nagyon nagyon halvány volt,15.en pedig egész erős.

én ana még várnék.pár nap,tudom ilyenkor idegesitő a várakozás,de elég szép a görbe é sztem megéri.

de te tudod.

KépKép
bettike83

tudom ana,de ezek a kis görcsök épp jelenthették a beágyazódást is.....de én sem akarom h emiatt jobban reménykedj,de én nagyon drukkolok neked,hátha :) :)

kis reménynek mindig kell lennie amibe kapaszkodik az ember.
1-2 nap múlva tesztelj aztán majd látjuk az eredményt :)

pl leti már egész korán tesztelt.

KépKép
bettike83

úgy látom leti pé után 10.napon tesztelt elöször.

KépKép
bettike83

Köszi _Bettike, én még várok, min 2 napot. Amúgy 32 volt eddig a leghosszabb ciklusom, de most eltolódott a pe. Tehát a ciklushossznak nincs jelentősége.

Kép

Kép
anabana

Csillag!

Én még erről a vitaminról nem hallottam. Ez valami új?A femibionról pedig nagyon sok jót. Mindenki isteníti.

Jól megszenvedtétek a betegséget. Már ideje a gyerekeknek jobban lenni. Nem irigyellek.

Kép

Kép
anabana

jól van

jól teszed ha vársz egy kicsit.izgulok ám érted :)

KépKép
bettike83

Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt.

Ana! Totál az a helyzet nálad, mint nálam volt! Azon a napon, amikor felment, én is 2x mértem (nagyon figyelsz - jó a memóriád:)), egyszer valamikor 3-kor 36,9-et aztán felkeléskor 37,1 - et. Gondoltam is magamban, hogy megint mahinálok, de miután nekem is mindkettőre üres karikát tett, beírtam a szebbet :oops:: Aztán másnap ott is maradt, így tetszett a dolog.
Én aznap teszteltem, amikor felment, de nem terveztem. Ez a 9. DPO-n volt, csak nem írtam be a ferty-be, mert ugyebár én nem hittem el akkor még, nem akartam én se pofára esni. És nem terveztem ugye ezt a tesztelést, csak hirtelen ötlettől vezérelve csináltam meg, míg Apuka aludt (unatkoztam). Otthagytam az asztalon, mert nem láttam rajta semmmit, aztán el is felejtettem, mert leültem tv-t nézni. Csak később láttam a nagyon halovány csíkot, amit valszeg egyedül láttam :?

De Ana, ugyanaz kb a mi görbénk is eddig. Most még jobban izgulok érted és jobban szorítok, küldök energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és hajrá. Annyira izgalmas! NAgyon szeretném, ha neked is összejönne!

Mares,
ezt a babakocsi pályát majd lehet, hogy én is megkérdezem - természetesen majd később... Majd biztos fogok tanácsokat kérni!
A Tesco az egy veszélyes hely, az én Apim mindig leáll a grillcsirkénél - és persze kényszerít, hogy egyek én is... :wink:
Nagyon csodálatos érzés lehet MAres először megérezni a Kicsikét! Én úgy hallottam, hogy a sovány nők (mint ugye te is) előbb megérzik, vagy mi... de lehet, hogy rosszul hallottam :shock:.

Csillag, a Sumamed az egy elég kemény gyógyszer, ugye jól tudom???? Nem semmi, 5-6 éves gyereknek... Jobbulást nekik, biztos, mire lesz a ballagás, addigra felépül, reméljük! Mi lesz a kis szerelmével? Együtt mennek tovább? Vagy elmúlt?
Vendég

Ja, képzeljétek, ma lenne a mensim napja. Reggel úgy görcsölt a hasam, mintha már meg is jött volna. Ez normális? Iszonyat intenzívek a hasi tüneteim. Múltkor nem volt ilyen. Októberben napi 3x2 Nospa-t kellett szednem, lehet, most is kellene? Vagy jobbilyenkor a magnézium? Valaki tud ebben segíteni? Kösszke :roll:
Vendég

Augusztusi topikon Ircsi írta, aki anesztes:
"No-Spa
A napokban mondta egy szülész ismerős, hogy nem igazám ajánlott terhesség alatt a szedése, mert a méhszájat is lazítja!!!!
Terhesség alatti görcsökre inkább magnézium, diaphyllin, Brycanil javasolt. "

maccs01

hahó!

Letti
én is éreztema mensi napján görcsöt,ez normális. Magne B6 szerintem jó és pihenj le!

Mares
Milyen kocsit néztetek? Leírod a márkáját meg a típusát? én tiszta kocsimegszállott vagyok!
Mi már vettünk egy használt Baby Lux-ot, barátnőm kisfiáé volt,egy évet használták,de szinte csak altatásra, a kerekein se látszik semmi. Kimosom a huzatot,aztán üzemkész. Sötétzöld,világoszöld,úgyhogy szerintem univerzális, ha nem,akkor is az lesz! :D
Elég nehéz,20 kg, de 6 teleszkópos,nagy tömör kerekei vannak, és csak akkor nehéz vele fordulni,ha a baba nekem háttal van,mert először a rugók mennek össze és csak utána emelkedik a kerék,szemből pille könnyű. És nagy a fekvőfelülete. Van hozzá 3 karfa, táli,nyári lábzsák, mózes,úgyhogy kizárt,hogy megfázzon ennyi réteg alatt. Kifejezetten jó téli gyereknek!
És ezeken a klassz falusi utakon kimondottanjó a nagy kereke. Meg ha megnézzük apáékat a földeken,mert nagy földműves a család szabadidejében, szőlők,szántók,minden amit akarsz,akkor nem rázkódik szét az agya a terepen. nekem pont jóa kocsi.

Kép
Kép
k_inga

Maccs, Kinga, köszi, most akkor magnéziumot veszek, lehet, azt, amit Mares írt.
Na, megyek főzni
Vendég

Én szedem Mares magnéziumát, bár nem vagyok babás :) Viszont van benne folsav, ami a leendő bébinknek majd jól jön.

Ircsi az augusztusi topikon írta, hogy ő 3x500mg magnéziumot szed, szóval, ha valami gáz van, akkor ezt a napi adagot lehet követni, mert ő csak tudja.

maccs01

MEgebédeltem. A tegnapi húsleveshez bakonyi vadashúst készítettem nokedlivel. Isteni volt. Tegnap meg rántott gomba rántott csirkemell rizs és krumplipüré volt.

Kép

Kép
anabana

[quote="anabana"]S írta:anabanaziasztok!!!

Ezt a hőmérőzést én nem tudom vezetni. TEgnap 4:30 kor volt 36,8.

Ma már felvert a fene és 3:40 kor 36,8. Viszont tovább aludtam és 5:40 kor már 37:00. Teljesen mindegy melyiket írom be a ferti mind a kettőt lyukas karikával jelöli. Na döntsétek el melyik a jó. Ja és már 1:00 kor is az órát lestem meg 2:00 kor is de rögtön aludtam tovább. Viszont 3:40 után kimentem pisilni. Ez van.

Mondjatok már valamit, jól tettem, nem tettem, stb. Maresz,Csillag és többiek.

Kép

Kép
anabana

Ana, nekem, mióta felmet a hőm 3-kor és 4-kor is (mostanában felkelek korán) ugyanannyi. Ha többet alszom, akkor megy még feljebb. Ilyenkor ezen most ne parázz, sajnos meg kell várni a holnapit. Akkor okosabb leszel. Mármint a holnapi hőtől.
Vendég

Kösz Lettike!

Igen, például a 36,9 úgy mértem én is hogy korábban és később is ugyanannyi volt. Így időpontot sem írtam be. De ma reggel nem így volt.

Kép

Kép
anabana

én is görcsölök megint.holnap elmegyek venni gravidát.milyen magnéziumot kell venni?mi a neve?

KépKép
bettike83

Betti
Amit Mares ajánlott - Doppel Hertz magnézium -, leírom, felezhető tabletta. 30db/doboz.
Tehát egy szemben:
400mg magnézium
600mikrogr. folsav
4,2mg B1 vitamin
5mg B6 vitamin
5mikrogr. B12 vitamin
Cirka 1400,-Ft - több mindent vettem, úgyhogy fogalmam sincs, hogy ez mennyi volt.

A régi augusztusi topikomon ajánlottak egy másikat is, bemásolom:
"Juvita Magnézium + B6

Kiszerelés: 50db /doboz
1 tabletta tartalmaz:

Anyag Mennyiség RDA%
(Magnézium citrát 1785mg)
Magnézium 250mg 83,32
B6 2mg 100

(RDA%=felnőttek számára ajánlott napi bevitel)

23Ft /db

Egy dobozzal (ami 50 db) kb. 1200Ft = 1,5 hónapra elég! nagyon megéri."

Csak ne Béres Magne B6-ot vegyél, az csak 48mg magnézium!

maccs01

köszi maccs ezt a részletes leirást,akkor megprobálom az utóbbit beszerezni :)

KépKép
bettike83

most találtam az eurovit kismamáknak való vitaminját..hát fogalmam sincs h jó lehet e..

KépKép
bettike83

Ana nyugiiii, ma reggel ha felébredsz kiderül, de elvileg minimum 4 órát intenzíven aludni kell ahhoz, hogy a hőd tuti reálisat mutasson, szóval amelyik a magasabb azt írd be :P
Reggel minden kiderül, sőőőt sztem egy tesztet is nyomhatnál, veszíteni semmit se fogsz :)
Mi Bébécar Tracker City-t vettünk, nekem nagyon bejön, mert még a babahordózot is rálehet szerelni :)
Leti a görcsre magnézium, no-spat én sem ajánlom....
Csillag remélem jobban vannak a fiúk...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba! TE sem aludtál?

Na én szűk 4 órát. 01:45 től felvagyok. Akkor mértem, ágyban maradtam, de nem tudtam aludni. 04 kor is ennyi volt a hőm, 06 kor már 37.1.

Ma nem nagyon jövök mert már dolgozom.

Puszika

Kép

Kép
anabana

Na szerintetek, milyen a görbe? Holnap reggel már tényleg tesztelek!!!!

Kép

Kép
anabana

Hello Ana!

Nekem is pont így indult, de 37,1-en! Szerintem van mit bizakodni. Holnap csinálsz tesztet?

Én ma nagyon szarul kletem, vert a víz és rázott a hideg, a hőm is magasabb. Most már egy kicsit jobb, de hányingerem van. Tiszta para, mindig parázok.

Ana, neked is kellene már 1 kicsit aludnod.

Baba te is milyen sokáig fennt voltál!
Vendég

Jézus! Ti mind ilyen korán fent kukorékéltok? Én 1,5 óránként járok pisilni éjszaka,már kezd idegesítő lenni.
Ma megyeka háziorvoshoz a táppénz miatt,biztos kiakaszt,mert 2 htente kérne igazolásta nődokitól,hogy javasolt a táppénz,de ő megmondta,hogy havonta ad,értse mega háziorvos,és mind meg is érti,de eza fószer tutira nem normális,hajmeresztő dolgai vannak,nem is megyek hozzá ha beteg vagyok,inkább az ügyelet...

Kép
Kép
k_inga

Kinga, váltsd le!

Mondd neki, hogy kijelentkezel a klubból! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

annyira elegem van ebből a fgépből,egyszerűen nem lehet normális képet csinálni vele :evil:

mai teszt már olyan szép,bár a kép nem fogja visszaadni :evil: Kép

KépKép
bettike83

Kép

KépKép
bettike83

Nem baj, Bettike, képzelőerőnkkel látjuk mi aztat!

Nekem is bedurvult! És ami a legjobb, tegnap volt a nemvárt mensi napja...és nincs is!! Hihihihihi
Vendég

Betti neked mikor van/volt a nemvárt mensid?
Vendég

Kép

Kép

Kép

ennyit tudtam kisajtolni,de amúgy élőben gyönyörű :)

KépKép
bettike83

ÉS mikor mész dokihoz?
Vendég

végülis ma lett volna a mensi időpontja,de inkább 2 nappal ezelőtt.szoval már késésről beszélünk :)

KépKép
bettike83

Hali!

Bettike, ne már, gyönyörűen látni a tesztcsík mennyire erős, GRATULÁLOK!!! :D

Nem fogjátok elhinni, de természetesen most én lettem beteg, mondjuk nem vészes, "csak" torokfájás, takonykór. A gyerekek szerencsére jobban vannak, de ma már nem merem beadni nekik az antibiotikumot, mert tegnap nagyon fájt a pocijuk, meg ment a hasuk, és félek, hogy több kárt okozok, mint hasznot, ha beadom.
Hogy mikor gyógyulunk ki teljesen?! Passz...

Ne harizzatok, ez nem nyafogás volt ám, csak közlöm a tényállást, minthogy kedvesen kérdeztetek erről :)

Ölelés mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csütörtötkön megyek vissza a meddőségis dokimhoz,aztán majd ő mondja h mi a teendő a továbbiakban.

te?

na elmegyek venni folsavat meg ladeevit vitamint hátha kapok.

KépKép
bettike83

gyógyulj meg minél előbb :)

ma megy a pénz :)

ma vagyok a 18.dpon-n,ez a teszt elég szép már ennyi nap után?

KépKép
bettike83

Én úgy döntötem, hogy a jövő héten megyek dokihoz. Múltkor megsértett... :shock: . Azt mondta mit akarok még, amikor még meg se kellett volna jönni a mensinek, lehet, hogy az LH hormon szórakozik. Ezért még várok, bár a ma reggeli teszte nagyon durva lett. Majdnem egyforma a 2 csík.

Aztán lehet, hogy csak csütrötökig bírom...:)
Vendég

nem teszed fel? :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?