Új privát üzeneted érkezett!

Teszek néhány képet én is.

MeiTaiban:
Kép

Kép

Elfogadnék egy ilyen gyönyörű kendőt! Kép

Evés után, beájulva:
Kép

Kép
zuzmooo

Anita: a babakocsival nekünk is ez a baj, hogy kitölti a csomagtartót :( Így elsőre, jónak tűnik amit kinéztél, de nem értek hozzá. Majd Nóri megmondja a frankót :D
zuzmooo

Minden baba gyönyörű!

kakti: Örülök hogy megoldódott a kajcsi gond. Még azt akartam írni, hogy én sosem kóstoltam meg sem a friss tejet sem a felengedettet. Barbus megette.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsa: nagyon jól nézel ki!!!!!!
Természetesen Bende is hozza a saját édes kis formáját :D

Látom tündérputtony :D

Háááát izé lányok .... már megvettem a babakocsit :oops: :lol:

Szóval megmutatta az eladócsaj, hogy hogyan kell összecsukni, majdnem teljesen vízszintesbe lehet dönteni, van ugyebár napfénytetője és tök jó. Majd ha kibontottuk a dobozt, dobok fel képet.

Jah és a boltban vásárló 4 férfiból 2 az áruházban 1 pedig később a parkolóban megkérdezte, hogy segíthet-e. Pedig biztos nem tűntem szerencsétlennek elhihetitek.
Akkor valószínű a Lolo Ferrari melleim voltak olyan hívogatóak :lol:
stephie

oké csajok, ugis megyünk nemsokára a 4hos oltásra... hőemelkedése van, meg higabb széklete...azt olvastam ez a fogzással jár. na lekattanok a témárol. rágoka? oké, de még meg sem tanulta tartani, meg hogy a csőrébe kell tenni és rágni..

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!
Már többször írtam, hogy SZOPTATÓ OLAJ!!!!!! Eddig nem akartam senkire ráerőltetni, de nekem már 3. alkalommal hozta vissza a mennyiséget!!! Több napig csak 80-90eket tudott enni azt is egy óra alatt és tegnap újra 150g-ot szívott ki 15 perc alatt!!
A 2010-es babák topicban is kipróbálta valaki, miután már két hónapja ezt mondom és neki is bejött..
Szerintem egy próbát mindenkinek megér, akinek kevesebb van.. de még tartalékba is otthonra..
850ft 5ml, nem egy nagy összeg.. én csak 5 ml-it vettem még szülés előtt, de még mindig van belőle. Igaz csak a kórházban használtam, meg azóta 3x,4x mikor kevesebb volt a tej.
Most ezt visszaolvasva úgy tűnik, mint valami tvshop reklámszöveg :lol: :lol: de nem kapok jutalékot, esküszöm :lol: :lol:
Vendég

http://www.katalizatorkiado.hu/szoptato.htm

Közben a linket elfelejtettem..
Vendég

A tegnapi kerti parti egész jól sikerült! Igaz takarítanom kár volt, mert csak a gyerekek voltak a házban, ők is sáros cipőben, csokis kekszet morzsáltak a kanapén :oops:
Annyi rucit kaptunk, hogy nyárra már nem is kell vásárolni. :D
Azt hiszem tartunk egy ilyet augusztusban is.. :lol:

Répatorta, házi készítésű marcipán répákkal :lol:
Kép
Vendég

Funky: és mit csinálsz ezzel az olajjal?

zarja

Eszter!
Ha nem kérdezted volna meg, akkor megtettem volna én... :)

Amúgy sétáltunk ma egy kellemeset Beáékkal, három gyerekkel meg három kutyával... :) Jó volt...

Most meg iszom a Karamalzot, de sztem ez sem jobb, mint a sima alkoholfrei sör... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit: de nem kellene inkább tolni egy kicsit az oltást? Hátha valami lappang Csanádban..
Egyébként a hőemelkedés is egyre inkább a fogacska mellett szól.

Funky: a torta nagyon jól néz ki, ügyes vagy, le a kalappal hogy be merted vállalni a babazsúrt. Bevallom néha a saját családom okozta zsivaj is sok :oops:

Képzeljétek : Zuzmooonak már meséltem, de kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá.
Lehet én vagyok a balek? :? Kibontottuk itthon a babakocsi dobozt, és lányok, 2 db babakocsi volt benne!! Persze az oldalára rá volt írva, de se az eladócsajnak nem tűnt föl amikor kihozta, se nekem, se a pénztárban lévő tulajnak. Én szépen hazahoztam. Még akkor se tűnt fel, amikor az uram a bazi nehéz dobozzal felcaplatott a harmadikra.
Persze azt mondta, hogy ne vigyem vissza, adjuk el. Mondtam neki, hogy az anyám nem tolvajnak nevelt. Amikor anyámnak meséltem, ő is azt mondta, hogy felesleges visszavinni. :shock:
Hát én akkor is visszavittem. Na, nézett is nagyon a nő amikor beállítottam a dobozzal, hogy hahóóó 2-őt adtak....
Tudjátok mit mondott? Örök hálája és hogy eddig még nem fordult elő, hogy visszahozták volna ( eddig tán mindig kettőt adtak oda véletlenül? ) :D
Azért egy ajándék zacskó pelenkával megdobhatott volna... :D
Na mindegy asszem kakti, neked volt hasonló sztori csak sokkal több pénzzel megtalált pénztárca ha jól emlékszem..
A lényeg, hogy lehet én vagyok a hülye, de szerintem a becsületesség hosszabb távon mindenképp kifizetődő.
Kép Kép
Tegnap én erdei gyümölcsös túróst csináltam, csak lehet túl korán öntöttem rá a zselét, mert kicsit lefolyt róla. Nóri: ötlet?
Kép
stephie

Anita, szerintem jól tetted hogy visszavitted. Én is ezt tettem volna.
Az élet máshol úgy is elvette volna ezt..
Engem teljesen feldobott ez a sok ember. A családunk nem túl nagy és ők se jönnek túl sűrűn. Általában hárman vagyunk otthon és ez már kicsit unalmas :oops:
Hmmmm... megkóstolnám az erdei gyümölcsös tortádat!! :roll: :)

Eszter, Kakti csak simán bekenem az olajjal a mellem és ennyi.. Most már kihagyom a bimbót is hogy ne kelljen lemosni (bár amúgy is minden szopi előtt lemosom :roll:
Vendég

Anita!

Én nem vittem volna vissza.... :oops: Boltba nem! Csak magánszemélynek. És lehet, hogy hülye vagyok.
Ahogy ha nincs adat valamin, azt sem vinném a talált tárgyak osztályára (pénztárca, pénz...stb) Ruhát, kabátot, táskát igen. Táskából nem venném ki a pénzt ha van és nincs benne adat.
Telefonban felhívnám "anyut", vagy "otthont" vagy ilyesmit!

DE A BABAKOCSIT NEM VITTEM VOLNA VISSZA. Bár ha a CBA-ban a sajtot elmérik és 250Ft-ot ír 500Ft helyett, akkor is szólni szoktam, hogy nem jó... Szóval nem tom! :oops:
Vendég

Csajok!
Domorci átfordult hasról hátra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Háháháhááá
Ő aludt, én pucoltam a fajanszot és hallottam, hogy nyekereg, aztán üvölt, úgyhogy le a gumikesztyűt, kézmosás, de közben elhallgatott.
Rongyoltam be, hogy mi ez a nagy csend és már háton volt, teljesen az ágya szélén a rácsnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita!
Én is visszavittem volna azt hiszem...

Hmmmmm torták.
Mindkettőből kérek. MOST!!!! 8)

Kattkat

Kép
kattkat

Anita sztem is jól tetted,hogy visszavitted! :D

Én is vásároltam a napokban valamit,odaadtam
egy 500-dinárost és a csajszi 1000-din ből készült
visszaadni.Én is szóltam!Hát igen a lelkiismeret nagy úr!
Talán a legnagyobb... :lol: :D

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Kakti! Mintha ugyanazt írtad volna le ami velünk volt 5hetesen! Egy az egyben! Még az is, hogy én is megkóstóltam a felolvasztott tejcsit és én is majdnem kihánytam.. Blankának sem kellett...párom eltépett Db-be tápért de addigra Blanka elaludt, ugyhogy nekünk azóta egy bontatlan doboz tápunk van itthon..nemcsak egy növekedési ugrásnál tartotok? 3hónap körül van a második ilyen..???
na, később még írok, de gyermekem nem hagy békén.

Kép
Kép
ronci

Nekem akkor még másnap este is kicsit kevesebb volt a tejcsi, de szerintem ne adj tápot! rakd mind a két cicire felváltva,a minimális szükségletét ki tudja szívni, mert akkor is van a cicidben, mikor Te nem tudsz belőle semmit sem kifejni..persze ezt csak én írom..

Kép
Kép
ronci

Zsuzsa!
Bende nagyon aranyos!
Olyan cukor szája van! :D
Te is szép vagy. :wink:
Ezek a képek Debrecenben készültek?

Anita!
Hány kiló a járgány?
Jónak tűnik!

Funky!
Az olajat a belinkelt oldalról rendelted?
Mennyi volt a postaköltség? Vagy elmentél érte személyesen?

Tej:
Tegnap éjfélkor megcsináltam a szaporító fejést, de a végén már csak az üres melleket szivattyúztam.
Két mellből összesen 120ml.
Egyelőre nem lett több a tejem tőle.
Azé' ma is fejek.

A védőnő által a terhességem elején kapott egységcsomagban volt egy Anyatej magazin. Abban azt írják, hogy a fagyi tej 3 hónapig tárolható mélyhüsiben.
Felolvasztva 24 óráig lehet normál hűtőszekrényben tovább tárolni.
Ja és -20-24 °C-os hőmérsékleten (mi fagyasztónk -18 °C-t tud :shock:)

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmoo, milyen édi piciny fiacskád! Imádni való a kis fodros szája. Te milyen csini vagy!!!

Anita, szupi a babakocsitok. A kis pasi is élvezi?

Lányok a sütik recepteket remélem felraktátok :wink:

Picurkám a mai napot is végig sírta. :cry: Alig evett vmit. Bármit csinálunk, a leg váratlanabb időpontokban hirtelen el kezd keservesen sírni :cry:

Kép
csipike09

Ma anyáékhoz voltunk hivatalosak ebédre, megünnepelni a bátyám szülinapját és Bende névnapját. Meglepetés vendégek is voltak: apa elhozta a dédiket Miskolcról. Nem tudom emlékeztek-e még, hogy nagypapámat vastagbélrák miatt operálták mikor még terhes voltam. Nagyon szépen felépült, csak még kicsit gyenge. Most látták először Bendét, olyan jó volt így együtt! :D
zuzmooo

[quote="kattkat"]C írta:kattkatsajok!
Domorci átfordult hasról hátra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

SZUPER!!! Nagy taps Dominak!KépKép
zuzmooo

Na! Hazajöttünk. Ott maradt az összes pelus. Pelustáska üres. Szétkaptam a lakást, 3db lett! :D
Vendég

Köszönjük a dicséreteket! :oops: (A képek, amiken velem van Benő, a debreceni Fórumban készültek a hordozó divatbemutatón)
Én is imádom Bende rongyos kis száját ! :D Kép

Anita: mekkora a babakocsi összecsukva? Elég jónak tűnik, a képeken, amit feltettél.

Sajnálom a tej-mizériákat! Remélem hamarosan mindenkinél javul a helyzet!Kép
zuzmooo

Lányok!

Nagyon szépen kérek mindenkit (főleg, akihez iwiw-en nem jutott el), hogy nézzétek meg az alábbi linken lévő kisfilmet!
Unokahúgomnak kell az egyetemen, mert minél többen látják, neki annál jobb, mert jobb jegyet kap. :)
Köszönöm!

És itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=-Bpig-7tiDg

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Citromos Karamalzot ittál?
Vendég

Köszi Zuzmó! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Olyan nem vót... Csak sima... :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Küldtem neked egy PÜ-t. Megkaptad? Mert nálam eltűnt a privik közül...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Email jött róla, de nincs a mappában...
Akkor azé nem ízlett a cucc. A citromos jó vót!
Vendég

Hát itt látom, hogy 150Ft-ért adnak egy üveggel:
http://karamalz.hu/index.php?site=termek&reszletek=1

24üveg van egy kartonban. Az nem is gáz. Holnap felhívom őket.
Vendég

Főleg mert tegnap előtt nem volt tejem. Vagyis alig. Ma meg 160at evett vacsira!

(Kattkat, köszi - ha más is írta, neki is)
Vendég

Az nagyon jó ár!!!
A Tescoban 199 FT, amikor akciós volt 169 volt. DM-ben 269 Ft.
Ezt a KaraAktívot meg nem is láttam még sehol.

Kattkat

Kép
kattkat

mocsok cba-ban is 259Ft. Elküldöd a privit újra?
Vendég

már Kakti a privit! :) hülye tel! Nincs enter
Vendég

Máris küldöm. Nekem majd most jön a virrasztós hét... (Apa éjszakás lesz)

Képzeljétek, a bébiőrzőnk meghülyült. Eddig működött rendesen, most meg épp a hálószobánkban zavarja valami, és elkezd csörögni-zörögni az éjszaka közepén. A nappaliban semmi baja, csak a hálóban. Elképzelésem sincs, mit csináljak... :? Most úgy alszunk, hogy Csibe-szoba ajtaja (is) nyitva van, hogy halljuk, ha riaszt a légzésfigyu, vagy ha sír a kölkec. De ez így nem pálya... Ha meg visszaviszem, mert garis még, akkor mit mondok? Hogy a hálószobánkban nem működik? Azt úgysem tudják vizsgálni... Segítsetek lécci! Tud valaki valamit?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Na megvolt a tegnapi uncsitesólátogatás. Hihetetlen a kisfickó. Szöszi, mint állat, kicsit hasfájós, de nagyon durván erős kiskölök. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy holnap lesz 4 hetes és átfordul a hasáról a hátára! :shock: Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el. Majdnem akkora, mint Kornél.

Az én drága fiam bemutatkozott mikor odaértünk :lol: Ordított vagy fél órát :lol: Szegénykének biztos sok volt :roll: Utána ettünk és hason aludt 2 órát a kanapén. Elfáradt a kis drágaságom. :roll: Hazafelé is ordított. Ki kellett venni a hordozóból és még akkor is alig nyugodott meg. Itthon már semmi baj nem volt. Vigyorgott a játszószőnyegnek.

Úgy látszik mostanában valami van a levegőben, mert nekem is alig van tejcsim estére. Mind a két cicit oda kell neki adni. Engem is érdekelne ez az olaj. Mennyi lehet a postaköltség?

Olyan sokmindent akartam még írni, de kiment a fejemből. :oops:

bellerreni
Eger

jó reggelt!

Kattkat: Gratulálunk Domónak! Nagyon ügyes kiskrapek :)
lemértem a kocsit 7 kiló (mintha Domót tartanád :)

csipike: még nem próbáltuk ki terepen, csak itthon állítottuk össze, de tetszett neki.
Lehet hogy Vivinek is a foga jön, vagy nincsenek erre utaló jelek?

zuzmooo: persze, hogy emlékszünk, és nagyon jó ilyen híreket hallani.
Sajnos apósom egyre rosszabbul van, már nem akar enni, nem tud mozogni, beszélni is alig. Végig rajta van valami fájdalomcsillapító tapasz. Félek, Imi hogy fogja feldolgozni ha az apja elmegy... :(

a babakocsi összecsukva hosszban 1 méter körüli és olyan mint egy sportbabakocsi

kakti: nem lehet ott valami olyan dolog ami bezavarja?
stephie

Nóri: ez tök jó ár! Én eddig csak a DMben vettem méreg drágán. A natúr tényleg pocsék ízű, de a citromos fincsi.
zuzmooo

zuzmooo:
ekkora :)
Kép

Nóri: kérdeztem tegnap, hogy hogyan lehet elérni, hogy a zselé ne másszon le a tortáról?

reni: egyszer olyat olvastam, hogyha az ismerősök aurája jelentősen eltér a családtagokétól, attól is tud nyugtalan lenni a baba. Ki tudja, lehet ez volt a gond :)
stephie

Én az Auchanban 209-ért vettem a Karamalzot.

Anita:
nyilván zavarja valami, csak nem tudom, mi. Eddig nem volt ilyen.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita:
emlékeim szerint úgy kell csinálni, hogy egy kicsit hűteni kell (folyamatosan kevergetve) a zselatint, mielőtt a tortára löttyinted. És asszem (ha ez túrótorta) le kell kicsit hűteni a tortát is. :) De majd a főcukrászunk elmondja a frankót.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helló-halló!

Jelentkezem én is egy pár sor erejéig. :D

Először is szánom-bánom, de sem Renivel, sem Anitával és Zsuzsával nem tudtam találkozni, amíg otthon voltunk. Jöttek mentek a látogatók, nagymamák meg vitték a kiscsajt, így esélyem sem volt, hogy elmenjünk dumcsizni. :( Remélem legközelebb összejön.

Kakti: nem irigyellek a tejcsi miatt. Nálunk még mindig megvan ez a probléma, hogy szerintem kevés, de enyém gyerek nem ordít, hogy éhes, ha 70-et eszik sem. Most kipróbáltam egy új homeos bogyót és szerintem attól mintha több lenne, de leányzó így sem eszik többet. Estére nekem is kevesebb van. A More Milk nekem egy ideig bevált, de mostanra nem csinál semmit és tényleg olyan mintha legeltem volna mikor beveszem.

Funky: a múltkor már felkeltetted az érdeklődésemet az olaj iránt, de nem tudtam mit kell vele csinálni, így még nem rendeltem meg. :oops: Most hogy már tudom, megrendelem. :D

Nálunk minden nap üvöltés van. Nem tud kakilni és fáj a hasa. :( Volt olyan nap, hogy csak szélcsővel ment. Nem tudom mitől lehet. Semmi olyat nem ettem, nem ittam.

Most meg a legújabb, hogy szerintem van egy kis szájpenész a szájában. Vagyis én még nem láttam olyat, de szerintem az, fehér kis lepedékes. Ma kérek időpontot dokinénihez és holnap leszaladok vele. :( Valakinek valami tapasztalat.

Az éjszakáink nekünk még mindig elég össze-visszák. Felkel hajnalban enni, amit nem bánok, mert szívesen felkelek, de van,hogy nem akar visszaaludni és akkor játszani kell vele. Azt annyira nem díjazom hajnalban. :?

Nagyon édesek a babák. Bendén tényleg jól mutat az a kendő.
Vendég

Szisztok!

még csak futólag olvastam vissza.
fogzás:
nekem a pici vámpírocskámnak a szemfogánál kezd fehéredni az ínye!!!megy a nyáladzás, és a mindent szájba rakás-de inkább még csak a rongyokat
van amikor még a cumisüvegre is mérges
van némi közöm a fogakhoz :oops: :oops: és szerintem tök felesleges erre lidokainos cucc, meg mindenféle "izé" rágóka, pelenka csücske és kész...
ez egy tök természetes folyamat..

zsó
Kép
pcd1985

[quote="pcd1985"]
írta:
pcd1985van némi közöm a fogakhoz :oops: :oops: és szerintem tök felesleges erre lidokainos cucc, meg mindenféle "izé" rágóka, pelenka csücske és kész...
ez egy tök természetes folyamat..

Ezzel nem értek egyet. A menstruációs és a szülési fájdalom is tök természetes dolog, mégis csillapítjuk. Miért kellene épp a kisfiamat szenvedni hagyni?
zuzmooo

Kakti,
ha mégis meg jönne sincs tragédia... a régiek szerint a tej rossz ízét fokhagymával/mai trend szerint fokhagyma tablettával el lehet venni mensikor. Nekem Lillánál működött, nem tudom azért mert hatásos volt vagy csak befigyelt a placebo effektus :wink:
ha nem haragszol meg rám érte, mert nem tudom befogni a szám, adok egy tanácsot:
szerintem Te túl maximalista és sikerorientált vagy ebben a tej kérdésben... nem kellene, mert magadat fogod kikészíteni. Szoptass, tegyél meg mindent a tejcsiért és rendben lesz minden. Akkor is, ha pótolni kell, amúgy szerintem Nektek nem kellene, de ezt Te látod.
Én Lillussal a mozgás terén estem ebbe a gödörbe és marha szar volt, de van kiút :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Na, nekem taltos fiam van. Napok ota o is nyugi, neztem is lenn a fogait, meg van feheredve az inye, de abbol meg soka lesz fog. Ma kivancsisagbol megneztem, hogy all fenn, hat mar latszik a fogak formaja, es mar majdnem kibujt. :roll:
Tudom, hogy anyatejes babanal 6 honaptol illik kezdeni a hozzataplalast, de miota jon ki a foga, nagyon harapdal, ugyhogy az elso darab hus, amit enni fog, biztos a bimbim lesz, ezert ma megkostoltattam vele az almat. Cuppogott neki. Eddig is nagyon nezte, hogy mi mit eszunk, es cuppogott, hogy o is ker. Tudom, hogy ma mar mas az ajanlas, de a mi csaladunkban nincs hajlam alergiara, sem etelerzekenyseg, en negy honaposan toltott kaposztaval kezdtem az evest, soha tobbe nem voltam hajlando szopni, sem pepeset enni. Nem mondom, hogy ez jo, de tuleltem, es felnottem.
geri79

Es en is Zsuzsaval ertek egyet, barmit hasznalnek, ami segit neki, hogy konnyebben kijojjon a foa, es ne szenvedjen.
geri79

:? hat lehet hogy az én mostanában extra-nyugodt lányom miatt vagyok igy ezekkel.
aztán lehet hogy majd ha tényleg ott tartok én fogok sorbanállni a gyohyszertárban lidokainért,visító gyerekkel a karomon -bár nem hinném
már most harmadszor lépek be, de amire rávánszorog a gép a netre,mindíg felkel a Cicusom....

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!
Megkaptuk ma a 3 hós oltást és a Prevenart. Szegénykém jól kiordította magát. :cry:
6,95 kg bodyban és 1 órás pelusban és 63 cm. Nem csoda hogy kinőtte a babakocsi mózesét.
Dokinéni kérdezte, hogy ugye már 4 óránként eszik? Mondtam hogy persze. :lol: 4 hónaposan kóstoltassak vele almát, narancsot :!: és barackot. Mikor elment, mi még visszamentünk kitölteni a papírokat a státuszhoz, meg is kérdeztem a védőnőt hogy ez a kóstoltatás most komoly? Mondta hogy a 6 hónapig csak anyatej ajánlás az élő, de a dokinő valamiért mindig elmondja az alma és társait. Én meg majd szépen el fogom mondani, hogy igen, megkóstoltuk és nem ízlett. :lol: Ja, aszonta, a vitaminok miatt kell. :roll:
Kérdezte védőnéni, hogy Milán megtartja-e a kezébe adott tárgyakat, én meg mondtam hogy nem tudom, nem szoktam beledugdosni semmit. Ha tudtam volna hogy kell, kipróbálom, de így nem. :shock:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Ez a Prevenar amit több hónapon keresztül megkapnak? Mert mi a 2 hónapos oltásnál kaptuk. Én is így csinálom majd ha kérdezi a dokinő. Igen, persze úgy lesz. :lol: Már anyósomnál kezdek rászokni, hogy ráhagyok minden baromságot úgyhogy menni fog :wink:
Ha már itt tartunk, tegnap megint felhúzott anyós: Letettem hasra a gyereket, hogy elaludjon és kimentem a kakis rucit kimosni és anyós meg Zsolti meg bentmaradt a gyerekkel. Mire visszaérek a hátára fordította a gyereket és magyaráz neki. Mondom a gyereknek ell kellett volna aludni. Aszonyga szólt a gyerek, hogy neki nem jó hason. Mondom aszt hogy csinálta mert hozzám eddig még nem szólt. Aszongya nyöszörgött. Mondom igen, mert így szokott elaludni. Erre aszongya, hogy annak a gyereknek akkor sem jó hason. Hát beszarás. Itt van 10 percet és kioktat, hogy mi jó az én gyerekemnek amikor foggalma sincs a kicsikről. Képzeljétek Zsolti öccsének 9-én van a születésnapja, de ez csak akkor derült ki mikor a személyit csináltatta mert az anyja 14 éven keresztül 8-án ünnepelte a születésnapját. Hát hogy lehet arra nem emlékezni, hogy mikor szültél???

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?