Helló-halló!
Jelentkezem én is egy pár sor erejéig.
Először is szánom-bánom, de sem Renivel, sem Anitával és Zsuzsával nem tudtam találkozni, amíg otthon voltunk. Jöttek mentek a látogatók, nagymamák meg vitték a kiscsajt, így esélyem sem volt, hogy elmenjünk dumcsizni.
Remélem legközelebb összejön.
Kakti: nem irigyellek a tejcsi miatt. Nálunk még mindig megvan ez a probléma, hogy szerintem kevés, de enyém gyerek nem ordít, hogy éhes, ha 70-et eszik sem. Most kipróbáltam egy új homeos bogyót és szerintem attól mintha több lenne, de leányzó így sem eszik többet. Estére nekem is kevesebb van. A More Milk nekem egy ideig bevált, de mostanra nem csinál semmit és tényleg olyan mintha legeltem volna mikor beveszem.
Funky: a múltkor már felkeltetted az érdeklődésemet az olaj iránt, de nem tudtam mit kell vele csinálni, így még nem rendeltem meg.
Most hogy már tudom, megrendelem.
Nálunk minden nap üvöltés van. Nem tud kakilni és fáj a hasa.
Volt olyan nap, hogy csak szélcsővel ment. Nem tudom mitől lehet. Semmi olyat nem ettem, nem ittam.
Most meg a legújabb, hogy szerintem van egy kis szájpenész a szájában. Vagyis én még nem láttam olyat, de szerintem az, fehér kis lepedékes. Ma kérek időpontot dokinénihez és holnap leszaladok vele.
Valakinek valami tapasztalat.
Az éjszakáink nekünk még mindig elég össze-visszák. Felkel hajnalban enni, amit nem bánok, mert szívesen felkelek, de van,hogy nem akar visszaaludni és akkor játszani kell vele. Azt annyira nem díjazom hajnalban.
Nagyon édesek a babák. Bendén tényleg jól mutat az a kendő.