Kattkat!
Domi gyonyoru baba! Nagyon helyes kispasi, szep a bore, szep a szeme es meg sorolhatnam!
Csuppancs: Milan is szepseges, latom, hogy o is a sor elejen allt, amikor a buci pofit es gombolyded combokat osztogattak. Valahol Erik kornyeken lehetett.
A kutyak is aranyosak, en anno oda voltam az angol bulldogert. Mondjuk kb minden kutyaert, aminek nem volt hosszu szore. Az exemmel egyutt toltott evek alatt valahol ott kezdodott a kutyamizeria, hogy angol bulldog kiskutyat akartam megbeszeletlenul hirtelen felindulassal megvasarolni, o viszont nem engedte. Utana fel eves harcot voltam kepes vivni azert, hogy en kutyat szeretnek. De a bulldog ellen tovabb kuzdott. Mert neki nagyobb kell.
Igy harcoltam ki Alfred vizslat. Nah, vegul annyira megtort az ex, hogy szakitas utan en kutya nelkul maradtam. Mondjuk nem sokaig, mert utana megtalaltam Ferit, aki megtalalta Lara kutyat.
Nalunk:
draga aranyos tunder fiam (akinek meg mindig tiszta, hatarozott kek szeme van) egyre kedvesebb szulo anyjahoz. Aprankent tolja ki a reggeli ebredeseket. Ugye az atalvasok elejen otkor ebredt, vagy kicsivel ot elott. Majd a mult heten mar neha fel hatig huzta. Most anyosomeknal vegig hatkor kelt.
Ma reggel fel hetkor.
Kerdes:
szerintetek jo otlet lenne-e Eriket kulon szobaba koltoztetni?
Ugye nalunk lenne gyerekszoba, de vegul nem fogtuk be, mert Kristofot nem tudjuk kulonpaterolni. Meg a mi agyunkbol valo kiszoktatas is csak most van folyamatban.
Erik fixen kisagyban alszik, viszont igencsak erzekeny a hangokra. Lopakodo uzemmodban kell kozlekednunk, de igy is neha mocorog, ha pl ejszaka valaki elhagyja a szobat, vagy reggel, amikor Feri ket telefonja lecsorgeti a kb 15 ebresztot, amire vegre az uram is felebred rajtunk kivul.
Igy most erosen azon gondolkodom, hogy atviszem a kisagyat a gyerekszobaba, ott fektetem le Eriket, a legzesfigyelo es bebior ugyis megy, ha netalan ebredne, akkor azt hallanam. Van ott hevero is, nyugosebb ejszakakon, kori ebredesekkor en is atmehetnek hozza pihenni.
Szoval minden adott lenne.
Feri ram bizza a dontest, bar sajnalna a dolgot, mert mar megszokta, hogy korulottunk vannak a gyerekek ejszaka.
En egy kicsit amiatt bizonytalanodtam el, hogy nem nez-e ki furcsan az, hogy a kisebbiket evakualom, a nagyobbik meg pocol tovabb velunk???
Szerintetek?
Rolunk: Feri tegnap nem fejtette ki az otletet, talan meggondolta magat, vagy erezte rajtam mar a rovid telefonos beszelgetes alatt, hogy hatarozottan nem megyek bele.
Vagy arra is gondoltam, hogy a szuletesnapomat es az egyutt toltott jonak indulo hetvegenket nem akarja a vitatkozassal megmergezni, kozben meg tovabb porgeti a fejeben a gondolatot es esetleg a jovoheten hozza fel. nah, majd kiderul.
Mindenesetre most okes minden koztunk, nem bannam, ha igy is maradna.