Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Zsuzsa, Nóri! :D

Nem kapkodja el a Scamp a rendelés teljesítést.
Egy hete rendeltem tőlük és még csak most jeleztek vissza, hogy összekészítették a csomit.
Mire ideér, Domi kinövi ehehe...

Kép

Kattkat

Kép
kattkat

Jajja, hát tényleg nagyon szép Domóka. Szép nagy és vagány fiú :lol:

Meggyőztetek. Az előbb mértem 36,9 popsiban amiből ugye le kell vonni 0,5 tehát az optimális. De a kis fején úgy érzem, hogy melegszik. Ne mááááár. :cry: Hát majd meglátom fürcsinél mennyi lesz.

Na megyek készülődök a fürcsihez.

bellerreni
Eger

Hú, mekkora a Domó :)

Lázcsillapítás: én 38 felett adtam neki egy kúpot az oltás éjszakáján, nem bántam meg, mert így nem aggódtam. De én is állandóan fogdostam a fejét, és meg voltam győződve, hogy lázas, pedig nem volt... Paramamik... :)

Anita, megterhelő lehetett a kórházasdi mindnyájatoknak :(

Berkó ma egész jó fej, egy órát elvolt azzal, hogy báboztam neki egy kendővel, és hagytam, hogy elkapja. Olyan ügyes gyerek:)

Fáj a fejem, kettős fronthatás van, "még az egészséges szervezetet is megterheli" mondá az időjós, szóval készülhetünk némi nyűgösségre....

boruska

Reni, nem csak te vagy ilyen aggódó anyuka. Én oltás nélkül is sokszor nézem a hőjét. Na ne aggódjatok, nem dugdosom mindig a posijába a hőmérőt.:) Vettünk homlokhőmérőt.. ezzel gyorsan és egyszerűen meg lehet mérni. Lehet nem annyira pontos mint ha popóba dugnám, de az kiderül hogy lázas e..
Ma este már én sem adok kúpot, haragszom is magamra hogy eddig hagytam, hogy rábeszéljenek :x :evil:
Én gyógyszert az elmúlt egy évben 2x vettem be, mindkettőt algopyrin volt.. azt is csak azért mert terhesen nem akartam, hogy 38,5 fölé menjen a láz :?
Tavaly ilyenkor csináltam egy egy hetes lé kúrát, azóta a nagy elhatározás.

Balázs is aluszékony lett az oltástól, az esti kaja előtt soha nem szokott aludni. Most meg ma is és tegnap is végigaludta.

Domó tényleg nagyon szép!!!! :)

Bea Isten éltessen!!
Vendég

Holnap lesz nálunk a nagy babalátogatás!
Kb. 10 pár jön gyerekekkel :shock: kíváncsi vagyok mi lesz.. lehet szétbontják a házat. :?
Répatorta sül a sütőben és már elő van készítve a Macikonyhás zebratorta tésztája :lol: :D :D

Egyébként nem értem ezt a gyerekdokit, miért gondolja, hogy az oltáshoz 12 óránként egész kúpot kell adni a gyereknek??!!
Külön popsikrémet kevertet a patikában, hogy tuti ne legyen benne semmi amire érzékeny lehet..lelkemre köti, hogy ne használjak bolti popsitörlőket, csak meleg vizes vattát.. ne használjak öblítőt.. mindent vasaljak stb.. stb..
Vendég

lányok, kaptam egy ilyen hordozót ajándékba, baromi jó, már próbálgatom, egész pici, kényelmes, és a Buci itt alszik benne rajtam (a fejecskéjét még tartom persze kézzel, de később az se kell):

http://thudguard.hu/termek/carry_a_21_szazad_gyermekhordozoja.html

boruska

Isten éltessen Bea!

És gratula Bende babának is!

Hannababa ma megint nyugodt kislány volt (keresztbe tett ujjas szmájli). More milk: én egy hete szedem, tapasztalatok vegyesek. AZ első három napban semmi hatása nem volt, sőt a ded nagyon nyűgös volt, de azt nem tudom, van-e összefüggés. Utána tényleg sok tejcit csinált, lényegesen kevesebb tápra volt szükségem, mint előtte. Viszont: gyerkőc naponta hatszor (minden étkezésnél) kakilt, változott a állaga is. Dokinéni azt mondta, két napig függesszem fel a szedését és figyeljem, utána meg felezzem meg a szedett mennyiséget. Hát én felfüggesztettem, kaki már nem olyan vészes, de tejci meg alig van :cry: Állat: vagy nem kap a gyerek tejet, vagy hasmenést is adok a tej mellé.

Ja, az általam fognak vélt fehérség elmúlt az ínyéről, ennek mondjuk örülök.

Ma itt járt anyósom, kényesztette a kis drágát. Holnap hármasban Apával (aki, ha jól hallom, épp bealudt a tévé előtt :) ), vasárnap kerti partira vagyunk hivatalosak, reméljük, nem lesz rossz idő.

Mi jövő héten kapunk oltást, aznap megyünk ortopédushoz is, fekete csütörtök.

Jövő heti feladataim közé tartozik továbbá pénzt kisajtolni egy volt ügyfelemből (cég), akinek jóban vagyok a tulajdonosaival. Ezt ők egyelőre úgy tekintik, hogy erre való tekintettel nem kell kifizetni a számlámat, mert ugye nekik nem ment jól, hát én legyek méltányos. Eddig az voltam, befizettem a meg sem kapott pénz áfáját is (vagyis fizettem azért, hogy dolgozhattam :twisted: ), de a türelemnek itt a vége. Lehet, balhé lesz, de nem érdekel,

Kép
juci-77

Bocsi ha hosszú leszek és már nem aktuális, de ma nem tudtam olvasni a babanetet. Egyébként Barbus már harmadik napja végig alussza az éjszakát! Nagyon élvezem az alvást. Remélem már nem romlik el megint.

Képzeljétek, ma elkezdtem egy jogsis tanfolyamot. Az első óráról lemaradtam, de azt mondta az oktató hogy ez nem gond. Tök jó volt. Kezd felengedni a szeptember óta nem használt agyam. :D Remélem lesz is időm tanulni meg eljárni vezetni. Még jó hogy apával ilyen jól el van a gyerek.

zuzmoo: Köszi a sógornőm nevében, ma már jobban volt. A hasfájásra segített az infacol és tegnap már aludt is valamennyit. Én is mondtam neki hogy egyre jobb lesz, de attól ő még most fáradt. Még nem jutott el odáig, hogy segítséget kérjen. De javul a helyzet szerencsére. Elméletileg pünkösdkor látom őket, már alig várom. Egyenlőre éppen azt javasoltam neki hogy tegye végre le, mert a gyerek gyakorlatilag 1 hete rajta lóg, ő meg nem merte letenni, mert hogy akkor sír. És ő meg így nem tudott pihenni. De majd tényleg alakul a dolog. Boldog névnapot Bendének!

dalika: Én már nosztalgiázok, április 27-én menstruáltam tavaly utoljára. Ilyenkor már szurkáltam magam keményen. Május 20-án volt az inszem. -én is azon gondolkozom mindig hogy hová tűnt ez az év, pedig még volt is benne történés bőven. Terhességi cukor-kórház, nyaralás Olaszországban, méhszáj miatt-bent fekvés, szülés, szülés utáni felgyógyulás, összeszokás a gyerekkel. :D

pammut: Nektek mekkora volt Levinek a vesemedence tágulata? Csak mert Lóri babának 18 mm-t mértek még terhesség alatt és most nézték, de állítólag majd neki is kell vizeletet nézni. Meg tud ez gyógyulni teljesen? Mikorra?

bea: Boldog szülinapot! Sógornődnek mennek a drukkok.

reni: Nem tudom aktuális-e még a kúpos téma. Én úgy voltam vele, hogy ártani nem ártok a kúppal ha beadom, de azért én is megvártam lesz-e egyáltalán hőemelkedése. Akkor adtam Barbusnak egy felet. 3 hónapos oltás után nem volt annyira magas a hője és már vettem neki szuszpenziót. Azzal azért könnyebb dolgunk volt, mint a kúppal.

kattkat: Domó nagyon aranyos. Nekem is van két scampos body, nagyon szeretem őket. Jó anyaguk van és jól össze is vannak rakva. Remélem még rá tudod majd adni a dedre.

zsó: Nekem nagyon bevált a MAM-os cumisüveg. És ez magyar! Nem is olyan vészesen drága és a szelep az aljában van. Így levehető az alja is és könnyebb tisztítani. Csak arra kell figyelni, hogy ne tekerje az ember félre, mert akkor orrán-száján folyik. Egy másik anyuka javasolta. Még jó, hogy én csak 1 aventes üveget vettem, a többit kaptam.

funky: Nekünk is van homlokhőmérő, így ha alszik is kapok egy hozzávetőleges értéket. Nekünk bevált.

boruska: Hordozó tök jó, nekem tetszik.

juci: Csapj az asztalra, tet sem szarod a pénzt. Pláne otthon a gyerekkel. Egyébként a tejjel kapcsolatban én a laktoherbbel jártam így. 210 ml-t le tudtam fejni egyszerre tőle, csak annyira fájt a hasa tőle, hogy 140 ml még mindig ott figyel a fagyasztóban. Már ki kell dobnom, mert lejárt a 3 hónap. Azt hiszem eddig lehet tárolni.
vicky79
Budapest III. kerület

Estéket!(még nem olvastam)

Fúúú, futottam ma 1 óra 10 percet, hegyen-völgyön által..Szegény nagylányom jött velem megint bringán, felfelé soxor ő is csak tolta a bringát.De olya jóóóóó volt.

Az jutott eszembe a Zurammal való kettesben levésről, hogy a Pöttyös Gurunak annyira jó a reklámja... Mi speckó tavaly decemberben voltunk 3 napot kettesban az Azúrban Siófokon. De anyósom minden 2. héten elviszi hétvégére a 3 nagyot, a picit meg tudjuk kedvünkre igazgatni. Hát ilyen anyósom van :P

Más: Van egy nagyon jó mesekönyvünk, felnőtteknek is igen tanulságos mesékkel, és abban olvastuk ezt az igen aranyos mondókát, hátha jobb lesz a kedvetek:

" Akkor jó ha süt a nap,
bukfencezek egész nap,
káposztával jóllakom,
süti-süti, süttetem a pocakom"

Hát ezzel nektek jó hétvégét, erőt, kitartást :P :P !

Móni
kokonya

Bea, boldog szülinapot így a nap végén!

Bende babának pedig boldog névnapot!

Kattkat, nagyon szép Domó baba! Örülök hogy meg tudtad javítani a tévét. :lol:

Boruska, nekem aloe verás Pampers popsitörlőm van, az kacsás dombornyomott.

Én a nagyfiúnál a lázat mindig a hasán néztem kézzel, utána mértem ha gyanús volt. Ha lázas volt, a kis pocakja is mindig forró volt.

Anita! Jobbulást Levinek!

Funky, 10 pár gyerekekkel? Az kemény lesz. Én a ballagáson kidőltem délutánra, pedig csak 3 család volt + mi.

Én nem bírom meginni a sört. Utálom az ízét. Keserű. És sem a barna, sem a citromos nem ízlik. :roll:

Valaki kérdezte a vesemedencetágulatot. Ugyan nem tőlem, de nekünk is van egy pici. Azt mondta dokinő a 2 hónapos UH-n, hogy 4 hónaposan menjünk vissza, addigra elvileg kinövi. Amúgy nekem terhesség alatt nem mondták, pedig tuti ott volt, csak ennyire voltak alaposak. :(

Képek: (csak ne kéne annyit xarakodni mindig a kicsinyítéssel)

Megadtam magam :)
Kép

Lááámpa háúúú
Kép

játsziszőnyeg
Kép

Kép

apán is jó aludni
Kép

És egy csoportkép:
Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs: Én kérdeztem a tágulatot. Nektek mennyit mértek? Lórinak 18 mm-es volt? Milán aranyos.
vicky79
Budapest III. kerület

Boruska: én nem vagyok nagy hordozás szakértő, de nekem ez az eszköz leginkább egy kengurura hasonlít, amivel meg (a hozzáértők szerint) az a baj, hogy lóg a lába (békatartás helyett) és kicsi fiad egész súlyával a heréire nehezedik, míg pl egy kendő vagy meitai a combjait is megtámasztja, nem csak a fenekénél, így jobban eloszlik a terhelés.

Csilla: cukik a fotók! Én az utolsón is kerestem Milánt... :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Viki, nálunk nem írtak ilyen értéket, csak a konkrét méreteket és azt mondták, hogy a felső határ alatt van. De megkeresem a papírt és beírom pontosan.

Zuzmoo, kíváncsiak lennének Milánra, gondolhatod. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na véégre!

Csilla!
Hát csuda aranyos Milán! :lol: Nagyon koncentrál a szőnyegen.
Apás kép is tök cukor.
(Én ilyenről csak álmodom)
Apropó, tök jó az a játszószőnyeg!
Lassan én is megkapom az enyémet. A Vaterán lőttem.
Hát a kutyirengeteg meg...:)
Ti kutyát termesztetek? És ez a sok kölök egy anyából jött ki?:shock:
Ja és mellesleg nálam is itt figyel egy olyan Aneboda komód. :wink:

Kokonya!
Épp ma pötyögtem ide be, de aztán kitöröltem, hogy nem értem a Guru reklámjában, hogy amikor a manusról leszakad az ing, a vele szemben álló fickó miért nyalogatja a száját. Homérosz? Vagy mi?)
Engem ez zavar benne.

Kattkat

Kép
kattkat

Viki Ha jól emlékszem Levinél 15-16 mm-t mértek 6 hetesen. Most nem akarok zörögni a papírjai után, de holnap megnézem pontosan. Egy hónappal később a kontrollon nem kaptam leletet, de már csak 1-2 mm-el volt több a kelleténél. 3 hó múlva kontroll. Igen, többségében kinövik. Lehet 1-2 hónap alatt, van aki csak 1 éves korára. Figyelni kell. Lám Levinek nincs semmi tünete és mégis összeszedett vmi bacit. Most jobb meggyőződésem ellenére szedi az antibio-t az ismeretlen bacira, mert csak 1 hét múlva lesz eredménye a tenyésztésnek. Remélem hatásosat kapott és nem kell még egy kúra másik gyógyszerrel :? .
pammut

Kattkat, bocs a taplóságért az apás képpel. Nem akartam a lelkedbe gázolni. Pont az járt a fejemben, hogy D apja vajon benéz-e ide néha és látja-e ezt a gyönyörűséget. :oops:

Kuttyok. Egyszer próbálkoztunk 4 éve, de szomorú vége lett. Most szántuk rá újra magunkat. 4 hetes volt Milán mikor születtek. Az első két hét jó kemény volt. Amúgy egy anyából jöttek ki és az volt a bibi, hogy 8 csöcsre kilencen voltak. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, Anebodát én is kiszúrtam már egyik képeden.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Neeeeeee...:oops: :oops:
Jajj dehogy taplóság!!!
Egyáltalán semennyiresenemsem zavarnak az apás képek!!!!!!!!!!!!!
Cseppet sem fájdítják a szívem vagy ilyesmi.
Sőt!!!
Némi reményt jelentenek, hogy vannak normális családok.
(Persze nincsenek hehe)
Mindenhol vannak gondok, de viszonylag ritkább, hogy olyan "megoldáshoz" folyamodik kedves apuka, mint az én férjem.

Kattkat

Kép
kattkat

Szerencsére azért megoldották a csecsen osztozást ahogy látom. Egyik sem tűnik alultápláltnak. Olyan kis tömlő formájuk van :lol: :lol:
Aranyosak.

Kattkat

Kép
kattkat

Akkó jó. Nem akarnálak megbántani. Enyimmel is vannak gondok persze, kiével nincs soha semmi?
Megoldották igen, vagyis éppen az aktuális szoptatásfelügyelő a családból. :lol: (Én is voltam egy hétig délelőttönként amikor Milán 7 hetes volt, kutyák meg 3)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

jó reggelt! Bő 1órája ébren! :x férjem meg anyám sztereoban horkolnak. Már alig vártam,h apa orvoshoz menjen,erre elfelejti a hónapokkal előre kapott időpontot!! Babák nagyon helyesek. Csilla! Tök jó a játszószőnyeg!
Vendég

vesemedence tágulat 1cm felett kóros. Noenak 4 és 3mm volt bent és azt is kiszúrták.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nóri, nem irigyellek. Ugyan én is 5 óra óta fennt vagyok, na de az mégsem fél négy...

Kattkat, Domó gyönyörű. Nem tudok betelni vele! Tudok ajánlani számára egy gyönyörű 2,5 hónapos leányzót:) Sajnos nálunk a sógornőm járt úgy a drága férjével, mint te. Pedig két olyan gyönyörű és helyes fia van. Imádom őket! Igaz ez már régi történet, hiszen az egyik már egyetemista a másik pedig most érettségizik. De tudod én még nem láttam két ilyen lakli kölyköt, akik az anyjukat ennyire imádnák és tisztelnék! Az apjukról pedig hallani sem akarnak. Ez pedig csak és kizárólag az ő hatalmas vesztesége!

Csilla, behalok a kutyikon! Úgy szeretnék én is egyet újra!! :)

Ma reggel fitness reggelt tartottam ám. Elkezdtem tornázni Rubint Rékával. Ezt a csajt én még mindig nem szeretem... De a torna jólesett. Aztán hajmosás, sőt még egy arcpakolás is belefért. És most mindenki alszik körülöttem (van aki már megint, van aki még).

Mindeközben döntő elhatározásra jutottam csak a megvalósításához nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Bevallom imádom olvasgatni a blogjaitokat. S mivel régvolt pesti életem rajtam is mindig követeli a friss infókat úgy döntöttem blog írásba fogok. De én olyat akarok, hogy csak azok lássák akiket én akarok. Olyat lehet?? És egyáltalán hogy kell ehhez hozzákezdeni? Akinek esetleg van kedve és türelme segíteni egy blog-analfabétának, annak előre is örök hálával tartozom :D

Tegnap muskátlit ültettem szinte minden ablakba. Gyönyörűek!! Imádom a tavaszt :D

ÉÉÉÉs ami a legjobb: körvonalazódni látszik egy közös, csak és kizárólag Apával kettesben elköltött éttermi vacsi. :P

dalika

Judit!
Lehet úgy is blogot írni. Asszem, akkor jelszó van, amit annak adsz meg, akinek akarsz. És nagyon egyszerű a blogírás, ha egy kicsit is konyítasz a szgéphez. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk sem volt a legjobb az éjszaka..kelés 3-kor, visszaalvás 1/2 4-kor, majd kelés 1/2 5kor... alvás, már nem tudom mikor..
Viszont kúpot nem kapott és hőemelkedése sem lett! :)

Na most jön a hajmosás, porszívózás, zebra sütés...

Dalika, minden elismerésem!!!! Te már tornáztál is ma?? Ráadásul a HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Rubint Rékára? :lol:

Kiskutyuk :D :D Milán biztos szét nyúzná őket ha már nagyobb lenne.. Mikor 1-2 éves voltam, született tizenxxx Schnauzer kutyánk. Imádtam őket, annyira hogy az egyiket halálra is nyomtam :oops: :oops:
Vendég

Ezek a kuttyanatok tényleg édesek! :) Angol bulldogok? Olyan kis jól tápláltak! Szívesen megdögönyözném őket... :) Főleg bal fent, azt a kis hófehérkét... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Halálos a Ded. Reggel nyüszög, erre ébredek, tömködi öklét szájába. Kivárok 3-4 ilyen kört, mikor már torzul a feje kirongyolok a konyhába. Mire elkészítem a kaját (értsd 15 másodperc) és visszarongyolok a szobába, újra alszik. Éééés álmában mosolyog! (gondolom valami ilyesmi járhat a kis fejében: uuuuh, ma is jó napom lesz, kitoltam anyával, hajnalok hajnalán kivertem a szeméből az álmot!) és mosolyog tovább.

Nézek Bulcsúnak valami normális ünneplős rucit keresztelőre, de amilyen szépségesek vannak lányoknak olyan iszony a fiúké.
Alapvetően két kompozíció létezik:
1, kisöltöny: már ránézni is borzalom. Bocs, ha valakit megbántok, de a gyereköltöny az számomra olyan cigányos. A cigány rajkókat öltöztetik öltönybe ünnepre. Uh, ráz a hideg tőle.
2, Mellénykés rugdalózó: háááát, ezt már nem is jellemzem.

Semmi olyat nem találok, amit legalább elfogadhatónak találnák. Tényleg az lesz, hogy kantáros farmer és egy helyes kék csíkos galléros body. Ennél jobbat eddig még nem találtam.

Katkat: Domonak olyan helyes kis golyó feje van :D Nem csodálom, hogy szerelmes vagy belé!

zarja

Kattkat!

Domi gyonyoru baba! Nagyon helyes kispasi, szep a bore, szep a szeme es meg sorolhatnam! :D

Csuppancs: Milan is szepseges, latom, hogy o is a sor elejen allt, amikor a buci pofit es gombolyded combokat osztogattak. Valahol Erik kornyeken lehetett. :lol:
A kutyak is aranyosak, en anno oda voltam az angol bulldogert. Mondjuk kb minden kutyaert, aminek nem volt hosszu szore. Az exemmel egyutt toltott evek alatt valahol ott kezdodott a kutyamizeria, hogy angol bulldog kiskutyat akartam megbeszeletlenul hirtelen felindulassal megvasarolni, o viszont nem engedte. Utana fel eves harcot voltam kepes vivni azert, hogy en kutyat szeretnek. De a bulldog ellen tovabb kuzdott. Mert neki nagyobb kell.
Igy harcoltam ki Alfred vizslat. Nah, vegul annyira megtort az ex, hogy szakitas utan en kutya nelkul maradtam. Mondjuk nem sokaig, mert utana megtalaltam Ferit, aki megtalalta Lara kutyat.

Nalunk:
draga aranyos tunder fiam (akinek meg mindig tiszta, hatarozott kek szeme van) egyre kedvesebb szulo anyjahoz. Aprankent tolja ki a reggeli ebredeseket. Ugye az atalvasok elejen otkor ebredt, vagy kicsivel ot elott. Majd a mult heten mar neha fel hatig huzta. Most anyosomeknal vegig hatkor kelt.
Ma reggel fel hetkor.

Kerdes:
szerintetek jo otlet lenne-e Eriket kulon szobaba koltoztetni?
Ugye nalunk lenne gyerekszoba, de vegul nem fogtuk be, mert Kristofot nem tudjuk kulonpaterolni. Meg a mi agyunkbol valo kiszoktatas is csak most van folyamatban.
Erik fixen kisagyban alszik, viszont igencsak erzekeny a hangokra. Lopakodo uzemmodban kell kozlekednunk, de igy is neha mocorog, ha pl ejszaka valaki elhagyja a szobat, vagy reggel, amikor Feri ket telefonja lecsorgeti a kb 15 ebresztot, amire vegre az uram is felebred rajtunk kivul.
Igy most erosen azon gondolkodom, hogy atviszem a kisagyat a gyerekszobaba, ott fektetem le Eriket, a legzesfigyelo es bebior ugyis megy, ha netalan ebredne, akkor azt hallanam. Van ott hevero is, nyugosebb ejszakakon, kori ebredesekkor en is atmehetnek hozza pihenni.
Szoval minden adott lenne.
Feri ram bizza a dontest, bar sajnalna a dolgot, mert mar megszokta, hogy korulottunk vannak a gyerekek ejszaka.
En egy kicsit amiatt bizonytalanodtam el, hogy nem nez-e ki furcsan az, hogy a kisebbiket evakualom, a nagyobbik meg pocol tovabb velunk??? :roll:
Szerintetek?

Rolunk: Feri tegnap nem fejtette ki az otletet, talan meggondolta magat, vagy erezte rajtam mar a rovid telefonos beszelgetes alatt, hogy hatarozottan nem megyek bele.
Vagy arra is gondoltam, hogy a szuletesnapomat es az egyutt toltott jonak indulo hetvegenket nem akarja a vitatkozassal megmergezni, kozben meg tovabb porgeti a fejeben a gondolatot es esetleg a jovoheten hozza fel. nah, majd kiderul. :?

Mindenesetre most okes minden koztunk, nem bannam, ha igy is maradna.
Vendég

Egyebkent ma reggel k.rvalkodtam es magamra is szantam idot! Ilyen nemtom mikor volt utoljara.
Miutan Eriket lehoztam kitakaritottam a foldszintet (Feri es Kristof fent alszanak). Nah, nem ez volt a magamra szant ido.
Viszont! Csodalatos modon kisebbik fiam is beszunyalt a hintaban, ugyhogy szepen elorantottam a beszaradoban levo koromlakkokat es kipingaltam mind a husz kormomet. :lol:

Most nagyon ramjott a megujulas erzese. Asszem kozmetikus es manikuros utan nezek Maglodon, egyeztetek anyosekkal gyerekvigyazas ugyben es rendbe rakatom vegre a szemoldokomet, pofamat. Mukormon is gondolkodom, mert mar egy bo eve nem volt es hianyzik.

Es a merlegelesem: ujabb egy kilo minusszal buszkelkedhetem, igy kb fel uton jarok. 3,5 ment le, 4et kell meg ledobni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Naaa, előkerültünk mi is... :wink:
Bocsi a hosszú távol maradásért (nem is emléxem mikor voltunk)

Majd szép lassan visszaolvasok, de most csak ezt az oldalt néztem..

Gyönyörűrek ezek a kis pasik!!!!

Anita, jobbulást Leventének!

Csuppancs, édesek az angol bulik. Mindig azt mondtam, aki tökéletes férjet akar, az ezt a fajtát veszi meg: horkol, szuszog, pocakos, nem parancsolgat, nem beszél vissza, feltétel nélkül szeret és hűséges :D

Zsó, pocak fájás nálun is van még, bár sokkal enyhébb már.

Kokonya, irigy, irigy a sok energiádra.

Röviden rólunk: növögetün-növögetünk, bár még csak 5,20kg és 60cm-ek vagyunk. Viszont stílusunk már van :wink: :wink: PUNK, bármit is csinálok, a kis csaj haja az égnek áll. Mondtam is apjuknak, már csak a pircing és tetko hhiányzik :lol:
Az oltásokat eddig egész jól viseltük, csak a pocakunk fájdogál még mindig.
Amin elcsodálkoztam, h új trendi van a táplálás terén, 6 hóig meg kell ismertetni a babót minden ételellel. Persze vannak kivételek pl málna, magok, méz, tej stb

Egyébként ilyenek vagyunk: Kép Kép Kép

Kép
csipike09

Hát Bea, ha itt lennél a közelben mondanám, hogy megcsinálom a körmöd, de gondolom azért nem jössz le Makóra...

Csipike, ez a hajszerkezet nagggyon komoly!! :D

dalika

Bea, nálunk a két nagy már a születéstől külön szobában aludt (persze bébiőrrel). A pici viszont most velünk van. Ő majd később költözik.
Ha te úgy látod, a kicsi nagyon érzékeny a mozgásra, hangokra, szerintem nyugodtan teheted a másik szobába. Egyébként a nagyot nem akarjátok szintén átköltöztetni?

Kép
csipike09

Csipike:
ez a haj besz@rás! :lol: :lol: :lol: Állati édes! :)

Bea:
Már tegnap akartam mondani: örülök, hogy sikerült elintézni a szállítást!
Amúgy az én kíváncsiságomat már totál felingerelted ezzel a Feri-ötlet témával... :lol:
A költöztetéshez nem tudok hozzászólni, mert nálunk ugye kezdetektől különszoba van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csipike: Punkod gyönyörű. A hozzátáplálás érdekes.

A vesemedence tágulatos válaszokat köszönöm, Barbusnál is volt egy kicsi de kinőtte. De Lórinál a 37. héten látták először és akkor volt 18mm. Nem tudom most mi van vele, de remélem nem lesz belőle komolyabb gondja.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, a barátném kislányának is volt/van de már ici-pici. Amikor kiderült a pocakban, folyamatosan figyelték és a doki azt mondta, h ha úgy látja kikapják. Így is lett, nem várta meg hogy elinduljon a szülés, kikapta. Igaz, ekkor már 1-2 nappal túlhordta a leányzot.

Kép
csipike09

Jó reggelt!

Édesek a babók!
Csilla, a Milánod még mindig szőke herceg :)
És Csipike punkocskája sem semmi! Hogy lehet ennyi haja? :)

Buci ma reggel este tíztől fél hétig aludt !!! Utána mondjuk nyűgösködött a következő etetésig, üvöltött, hogy éhes, adtam is neki így 9 éhen tölötött óra után, és mind visszabukta. De tovább nyomta az 'éhes vagyok' sírást. De már nem dőltem be!
Féle tízkor evett, de addigra annyira kicsinálta magát, hogy újra elaludt, de most csak a fél adagot ette meg... behalok ennek a gyereknek az ingadozó étvágyán... :?

Ma nem megyünk sehová kivételesen, csak hármasban börhörészünk egész nap, séta, csinálok grillhusit, pihi. Remélem :)

Szép napot!

boruska

De Bori!
Te sem eszel mindig ugyanannyit! És a cicis babák sem! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csipike: Szerintem ez is az indokok között szerepelt az indított szülés mellett. Nála legrosszabb esetként a vese kivételét emlegették! Bár akkor még azt mondta a doki, hogy cisztákat is lát benne és ha pang benne a vizelet az nem jó. Ezért is kérdezem hogy milyen következményei lehetnek, mennyire gyógyulhat.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Hát most is azt kell, hogy mondjam, hogy nekünk vannak a legszebb babáink :roll: Az a haj tényleg nagyon komoly :lol:

A kutyirengeteg is nagyon aranyos. Én is szeretnék majd kutyát csak ahhoz előbb családi ház kellene. :roll:

Vesetágulat: Szerencsére nekünk nincs, legalábbis eddig még senki nem mondta, viszont uncsitesóméknak volt. Hát azzal sem tudom mi lett, de holnap majd jól kifaggatom.

Szerencsére nekünk sem lett lázunk. Csak egy icipici hőemelkedés volt. Kicsit lancsosabb vízben fürdettem, meg ahogy Edit javasolta vékony takaró. Egész éjjel figyelgettem, de szerencsére nem lett melegebb. Most meg alszik még a drágám :roll: Mi ma megyünk sétálni a Népkertbe holnap meg megyünk uncsitesómékhoz babalátogatóba. Nagyon kíváncsi vagyok már a kis szöszkeségre :lol:

bellerreni
Eger

Én is dobok pár képet:

Kép Apcival

Kép Tükörből :roll:

Kép Vigyori

bellerreni
Eger

reni: Köszi ha megkérdezed a tágulatot.
vicky79
Budapest III. kerület

dalika: én közelebb vagyok, az én körmömet megcsinálhatod :wink: télleg, én is makón szültem, te kinél?

Edit

Kép
ézsóné

jáájjjj istenem, nagyon nyűgi kököc. tegnap este is vagy 4szer felsírt kaja közben, ma reggel is :cry: na csajok, leírom hogy néz ki a dolog...
alul: az ínyén elől van egy fehér csík..pár napja egész lent volt, most már kb félúton jár, meg az ínye mögött van két kis pukli, ami nem fehér, de nem piros.
felül: gyanus, hogy ott is lesz valami, mert ha belenézek a szájába, a szájpadláson u.ugy látok az íny mögött két vmit lapulni, meg az íny széle keményebb mint máshol, de itt sehol nem látok olyan fehér csíkot. mán lehet én beszélem bele a fogakat, de szerintetek ez az? tudom, h problémázok a témán, csak fosok, hogy vmit félrenézek, és más baja van... :oops: :oops: ne haragudjatok már, de töketlen b@lfasz anyuka vagyok :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, én Hódmezővásárhelyen szültem.

A körmödről pedig tárgyalhatunk :wink:

dalika

épp most vágtam le tövig...terhesség alat szedettem le a műkörmöket, mert nem volt cérnám végigülni a másfél orát...meg van vmi bibi az egyikkel...de mán hiányzik :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Jaj! Anyámra bíztam Noémit, hogy segítsek a Lacinak. Leküldtem vele a boltba. Megmutattam, hogy kell bekötni, kikötni, kinyitni a babakocsit. Elment. Lucát átvittem aludni a Dédihez. Na ott érzem, ég valami vezeték. Áttúrtuk a lakást, mielőtt rájuk ég a ház. Megállapítottuk, a mosógép a ludas.

Hívom anyámat, mert itthon hagyta a listát.

Idegbeteg hang. Hogy ő nem tudta kivenni az ülést, meg nem tudta kinyitni a babakocsit. Aztán beletette a hordozót. FORDÍTVA! És a fél falu ott áll, de nem lehet kiszedni. Valamit eltört benne (igen, ez a qrva drága babakocsim) Hát Lacit ugrasztottam. 15mp alatt megcsinálta szerencsére!!!
Vendég

Ajjajj, Nóri!
Nem irigylem a vérnyomásodat! Szerencse, hogy a Zapátok ilyen ügyes kezű...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, nagyon cuki a kis "Vigyorid" :D

Edit, Vivi is nyügi nagyon mostanában. nekünk 2 fehér csík látszik alul és nyálzunk + mindent rágunk...szóval szerintem elkezdték a fogzást a csöppek.

Nóri, én épp ezért nem bízom az ilyen "bonyolult" szerkezeteket anyumra :oops: :oops:

Kép
csipike09

Reni, ez a kölök tiszta anyja :) Ezek a Te szemeid :)

Körmök: szülés óta most először lakkoztam, de csak vmi car beszáradtat találtam, a többiet elástam vhova... Nem túl igényes, bordós, kicsit darabos, kicsit lekopott a mosogatástól, de a miénk :) És Bercinek nagyon tetszik, hogy a színes körmű kezemmel bábozok neki :)

boruska

Nekem az a baj, hogy olyan szinten el van vékonyodva a körmöm, hogy ha nincs rajta műköröm hozzányúlni nem tudok semmihez...

dalika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?