Sziasztok!
Remibaba
Dejó,dejó! Akkor mi egyidősek vagyunk... Ami igaz balul is kiüthet, ha esetleg egyszerre fogunk szülni... Persze ha mi előbb szülünk, akkor még Zsani is beszállhat a buliba harmadiknak...
))) Szobailag nem lenne rossz buli, de azért a szülésnél szeretném kisajátítani a doki bácsit...
))) Mikorra vagy kiírva? Én júl.17 /de volt 15 és 20 is többször/(Zitánál 3an voltunk bent egyszerre a dokinknál... Pedig előző szerdán mindhármunknak azt mondta, hogy még köv. héten is fogunk talizni nst-n, vasárnap már megvoltak a babák... Rohangált szerencsétlen, mint pók a falon... Még szerencse, hogy nem ugyanazokat a szülésznőket ajánlotta... Ez nem a Spánikunk volt, hanem még a SOTE2.-n)
Köszi mindenkinek a Strepto. infokat, akkor én is csak 10db-t fogok elhasználni... Ti mikor kaptátok, közvetlen az utsó hetekben? Sejtettem én, hogy megvonás lesz a vége, még szerencse, hogy már 4db-n túl vagyok, Apa gondolom előre retteg mi lesz majd megint szülés után...
(
Hillsdelli
magánrendelőben 8000ft a terhesgondozás, 36.hét után 4000ft.
Pronny
Azért ajánlottam fel, mert még be tudom vállalni, főleg ha férjed esetleg el tud jönni értem.. Még nem olyan gáz, Zita mellett nincs nagyon időm azzal fogolalkozni, hogy már a 30.héten vagyok... Szóval bármikor szívesen... Küldöm priviben a számom és szívesen segítek bármiben... Nekem a legnagyobb segítség volt egy barátnőm, akinek 5gyereke van, és bármikor bármilyen hülyeséggel hívhattam Zita miatt és pikkpakk megnyugtatott, mint első gyerekes mamit. Pár hét után belejöttem és nem hívogattam. Ami viszont fontos szerintem, h válassz ki valakit (barátnőt, anay társat, anyukád, anyósod) egyetlen egy valakit és csak neki higgyél, mert ha mindenki jótanácsát követni akarod bele fogsz őrülni... A többieknél meg lehet fontolni, vagy egyik fülön be másikon ki...
Vikci
Hááát a tesóféltékenységtől még mindig nagyon félek, ahogy az egész két gyerekes dologtól is. Igazából magamtól, hogy jól tudjam kezelni és ne gázoljak bele Zita lelkébe csak azért mert pl. fáradt vagyok... Elég sokkk lesz neki a tesó, igaz eddig nagyon pozitívan áll hozzá, és más kisbabákért is odáig van...
Idegeskedéssel óvatosan főleg a tejecske miatt, nekem valahogy takarékra van téve, biztos alapból a hormonok miatt, az adott pillanatban nem is voltam annyira ideges, mint egyébként, csak utána, amikor végigfutott az agyamon, hogy mi lett volna ha... Persze rögtön ugrottam, ami nem kis szó ekkora pocival...
Homeosbogyót el kezdtem megint és használ, úgy tűnik. Fehérjém teljesen jó, hála Istennek. És képzeljétek a pulzusom és vérnyomásom is teljesen normális lett, mert terhesség előtt...
Zsani
Hááát... én is tudnék aludni, de csak nappal... Persze ez csak akkor jön össze ha Zizu alszik, bár ma Apa édes volt és próbáálta lekötni, én meg ledőltem, de 10percenként odafutott, hogy Mammmiiii!!! valami fontos dologgal, vagy agyon puszilt, de közben húzta a hajam, hogy elérje az arcomat stb. Cuki volt azért... Éjjelre találjunk ki valami progit közösen, mert már nem nagyon birom a forgolódást... Egy idő után mindenem fáj és zsibbad és sehogy sem jó... Te hányadikára vagy kiírva?
Képzeljétek tegnap voltunk a Budakeszi Vadasparknál, először egy tök nagyon túráztunk -igaz sétának indult- 2-3órát és Zita baba is végig bírta... Egy résznél vette csak Apa a nyakába, amikor sok csalán volt a földön... Ja meg kerítést másztunk, meg ilyen apró 30.hetes pocakosnak való dolgok...
Utána bementünk a Vadasparkba és Zita el volt olvadva az állatoktól, de jól el is fáradt.. Gyönyörű az a környék, és az a jó, hogy nincs messze Pesttől...
))