Mares, érezzétek jól magatokat!
Leti, egyre szebbek a tesztek
Betti, remek, csinálj minél többet, már csak a mi kedvünkért is
:):)
Baba
Lányomat már tavaly beírattam bölcsődébe, szeptembertől fog járni. Csak fél naposra tervezem, a gyerekek miatt. Imádja a "babákat". Ahányszor elmegyünk vásárolni és meglát egy kisgyereket, már rohan is hozzá és be nem áll a szája, alig lehet továbbvonszolni. Pont a fiam ovija mellett van a bölcsőde, kb. 5méter választja el egymástól a két intézmény. Az is való igaz, ha jön a kistesó, megvan a lehetősége a bölcsinek, hogy kitegye Enikőt, de nem mindig élnek vele. Ricsi is bölcsis volt, mikor Enó megszületett - abban a hónapban kezdett járni - és nekem nagy könnyebbség volt, mivel egészen addig éjjel-nappal velem volt, így viszont megvolt az, hogy foglalkozásban nem szenvedett hiányt. Féltem attól, hogy úgy fogja érezni, nem szeretjük, mert beadjuk bölcsődébe, de szerencsénk volt. 9 fős volt a csoport és állandóan két dadus volt velük - tehát nem váltva egy-egy. Egyébként a bébiszitterünk az ottani egyik dadusa, hétvégente szoktuk igénybe venni.
Nem tudom, hogy alakul még a babaproject, mert tegnap voltam ortopédián, nagyon fájnak a lábaim, úgyhogy fizikoterápiára kell járnom. Még elküldtek röntgenre, jövőhéten az is meglesz. Ez a túlsúly. Nem vagyok egy kamion, viszont én sosem voltam súlyos teremtés és ez nagyon megterhelő a lábaimnak így hirtelen. Kénytelen leszek uszodába járni - futni ugye a halálos ítélet jelen pillanatban - és bevállalni az esetleges nőgyógy. fertőzéseket usziban, amire nagy hajlamom van.
Fertőzésekről jut eszembe.
Írtam nektek, hogy HPV-re negatív vagyok. Elmentem kiíratni az oltást, de a háziorvosom lebeszélt. Mondta, hogy a nők 80%-a megfertőződik 35 éves koráig ezzel a vírussal. Amennyiben benned van, már nincs értelme az oltásnak. Persze ez is olyan mint a herpesz, ha hajlamod van rá, csak akkor okoz szemölcsöt, vagy méhnyakrákot stb. Amúgy is az oltás csak a Hpv 4 népszerű formája ellen ad védettséget, a másik 30 v. huszonvalahány ellen nem. Amennyiben negatív vagy, és nem akarsz félrekefélni (meg a párod sem), úgy a kockázat, hogy elkapod: 0. Ez teljes mértékben szexuális úton terjed, tehát nem wc-ülőke, uszoda és ilyenek. Tehát ez az eredményem annyira volt csak jó, hogy tudom, nega vagyok és kész. Legalább ezem nincs.