Új privát üzeneted érkezett!

én is olvastam h a homonváltozással jár a szorulás.

KépKép
bettike83

Kinga, bakker, jól tetted, hogy azonnal orvos. Nem tudom, hogy miért kérdezted a szexet, de előfordul, hogy utána van barnázás. Sokat feküdj, de a doki biztos megmondja.
Mi nem szexeltünk, mikortól pozi lett a teszt - tegnapi kérdésedre válaszolva.

Én Elevitet szedek, de mindenki más a Femibiont ajánlja, úgyhogy ha ez elfogy, én is olyat veszek. Úgy tudom, hogy többféle van, attól függően, hogy épp mekkora a terhesség.

Szorulás leginkább a vitaminokban található vas miatt van azoknak, akiknek amúgy normál volt az értékük. Nekem alacsony alapból, úgyhogy nálam semmi gáz nem volt.

Mares, ha majd rugdos a baba, akkor meg az a para, hogy mikor miért nem olyan aktív... mindig lesz miért izgulni. Ha már egészségesen kint vannak, akkor sokkal könnyebb. Utána más jellegű parák vannak, de esküszöm sokkal, de sokkal könnyebb lesz!

maccs01

Maccs, a femibion 800mg-ost kell szedni az első 12 hétig, utána a 400-ast.
Vendég

Leti, köszi :)

maccs01

Maccs, Szivi...

Bettinek laptetűje volt... továbbra is szükség van a szerencsére!!!
Vendég

Mi sem sexeltünk, főleg a múlt miatt, uram a 12. hétig önmegtartóztatásban élt, 8 hét volt, nem semmi, a végén már kérdeztem hogy komolyan gondolta... de ő a cél érdekében 9 hónapig islemondana róla csak nekem és a babának jó legyen!

Lehet hogy tantra sex-re kell váltani :D :lol: :lol:

A vas miatt lehet szorulás.. de most minden este-délután eszek barack befőttet, az azért jót tesz... meg mozgás, sokat sétálok...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

tényleg kismamik!

probálkoztunk mi is a szexel de mióta van ez a dolog,nem megy,én teljesen szűk lettem ott,de olyannyira h majndem pajszerral kell kifeszegetni :D :oops:

nm tudom h ez másnál is van e,de én ebből is következtettem a baba jelenlétére,nekem soha nem volt ilyenem,főleg mensi előtt...nagyon durva.

KépKép
bettike83

Betti, én még ilyenről nem hallottam :) Persze ez nem jelenti, hogy nem is létezik, bár részemről pszichés okra gondolok. Tudod, hogy baba van és nem "engedsz be" senkit :) Csak el ne törd a doki ujját, miközben vizsgál :):):)

maccs01

Hááát nem tudom, az elején nekem se ment a szex, főleg idegi alapon, meg Rókarudiék miatt is...
Egyébként én nem szedek már terhes vitamint semmit sem, majd vasat kell szednem, mert vashiányos vagyok, kaptam rá neof.
Maradt egyébként Femibion 400 Dha-m a 30ból 20 db. A doboza nincs már meg, de a leírás igen, ha valakit érdekel, jutányosan elküldöm 1-2 ezer forintért. Maradt 18 db elevitem is :) Meg egy rekesz evitaminom is :) Kicsit betáraztam :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hahó!
Megjöttem! Baba jól van,mocorog,szíve hevesen dobog. Doki látott bevérzést,adott rá gyógyszert,meg nem dolgozhatok. Semmi idegeskedés,minimális súlyt emelhetek, sok pihi. 25-én kell visszamennem,addig pihi van. Mindegy nekem,csak a baba jól legyen! Kicsit megnyugodtam,de a kisördög egy ideig biztos bennem lesz. De rendesen szedem a bogyót és talán jó lesz!
Köszi,hogy így aggódtatok! Jól esik!

Kép
Kép
k_inga

Kinga: na örülök!!! pihenj

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kinga, akkor jó! 25-én töltöd a 12. hetet, ha így most gyorsan jól számoltam. Sokat feküdj! Az ülés nem jó, feküdni kell!
Vigyázz magatokra!

maccs01

BABA, nagyon szép a lánykád a képeken. Jó nekünk, hogy már ilyen gépek is vannak :)

maccs01

Maccs: az iwiwen láttad?

Kép

Kép
anabana

jaj bocs nem neked szántam? üzemzavar üzemzavar......
esküszöm a Baba t Ana nak láttam.

Kép

Kép
anabana

akkor még nem amiatt lehetett ez a dolog,mert akkor még meg sem fordult a fejemben h baba van.sztem a szervezetem védte a bébit tudtomon kivűl :)

kinga

ez nagyon jó hir,vigyázz magadra :)

utánna nézek én is a fambionnak...

KépKép
bettike83

Betti: látod a szervezet csodákra képes :D bár hányingeresen az embernek szerintem eszébe sem jut a sex csak pár perc nyugalom :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

valahogy igy van :)

KépKép
bettike83

Szevasztok! Előkerültem.

Kinga, nagyon örülök, hogy minden rendben van!

A szex...nekünk a múlkor októbertől hetente 1x azért rámentünk az örömökre, bár Aput zavarta, hogy lehet, hogy "bántja" szegényt.

Baba, azt írod, hogy az elején nem ment... de most? Bocsi, nyugodtan írd meg, ha s.k.h.
:wink:
Vendég

állitolag a kismamik a terhesség vége felé jobban oda vannak a szexért :)

KépKép
bettike83

Ana, jól láttad, bár csak egy pillanatig, aztán gyorsan javítottam :) Bocs. Miközben írok, bele-beleolvasok, hogy mihez tudok hozzáfűzni és épp a te hozzászólásod volt még bennem, mikor Babának írtam.

maccs01

Maccs tényleg megakartam kérdezni a kislányod otthon marad veled, ha betölti a 3.-at vagy oviba íratod majd? Addigra végülis babásodást terveztek nem?
Leti nem vagyok szégyenlős fajta :P :lol: Bettikének igaza van, jobban is kívánom a szexet, meg nem hányok napi 5x az is sokat segít :)
Eleinte sokkal kevesebbet szexeltünk... nem mondom, h újra a régiek vagyunk, mint mikor próbálkoztunk, de azért többször bújunk össze, mint az első 4-5 hónapban :) Csak most meg az iszonyat derékfájás van. De sokat pihenek akkor nem fáj, csak ha sütit sütök, mint ma...
Amíg nem mennek Rókáék addig ajánlom nektek :D A babának nem lesz baja, védi a magzatvíz és a burok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Betti, hogy vagy?

Ana, hőmérséklet?

Baba, köszi - most már emlékszem, hogy az elején, amíg nem voltunk biztosak a babában, nagyon nagyon szex-éhes lettem. Aztán amikor először barnáztam, kicsit én is visszavettem. De én nem szeretnék leállni vele (persze majd ebbe ő is beleszól) de ha nem leszek Rókás, akkor azért Apival fogok "törődni".

Kinga, elmúltak a tünetek?

Mares, jól sikerült a stíriai?

Csillag, jobban vagytok?
Kérésedre küldök 1 kis képet (bedurvultunk hormonilag...:)):
Kép
Vendég

leti

szépen erősödik ám :) enyém is kb olyan mint az utolsó csak szar a gépem :?

rendeltem még én is pár db tesztet,csak úgy ellenőrzésképpen :) remélem majd szerdára itt is lesz,hétfőn utalom a pénzt.már csak egy darab van,azt majd hétfőn megcsinálom :)

igazad van,azért nem lehet elhanyagolni az apukát sem :wink: :D

amúgy jól vagyok,reggel ébredés után jelzett a drága egy jó benyilalással,hát nem volt kellemes,de neki mindent szabad :)

KépKép
bettike83

Leti: graaaaaaaaaaaaaaaaat csudiszép tesztek!

Betti: neked is ám gratula :D tesztképeket várjuk :D :lol:

ma nem sokat leszünk... megyünk apival Bonyhádra... majd amint tudok benézek

Kismamik: sok puszantást meg zerbrásodást

Ana: neked meg ezer millió drukk

CSillag: gyógyulást

Maccs: szép szombatot

Baba: jó tortázást

KÍVÁNOK!!! meg persze a bentlakó is!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

jaj de jó lesz nektek,jó kis program lesz :)

ana

én is nagyon drukkolok neked :)

KépKép
bettike83

Mares, érezzétek jól magatokat!

Leti, egyre szebbek a tesztek :)

Betti, remek, csinálj minél többet, már csak a mi kedvünkért is :):):)

Baba
Lányomat már tavaly beírattam bölcsődébe, szeptembertől fog járni. Csak fél naposra tervezem, a gyerekek miatt. Imádja a "babákat". Ahányszor elmegyünk vásárolni és meglát egy kisgyereket, már rohan is hozzá és be nem áll a szája, alig lehet továbbvonszolni. Pont a fiam ovija mellett van a bölcsőde, kb. 5méter választja el egymástól a két intézmény. Az is való igaz, ha jön a kistesó, megvan a lehetősége a bölcsinek, hogy kitegye Enikőt, de nem mindig élnek vele. Ricsi is bölcsis volt, mikor Enó megszületett - abban a hónapban kezdett járni - és nekem nagy könnyebbség volt, mivel egészen addig éjjel-nappal velem volt, így viszont megvolt az, hogy foglalkozásban nem szenvedett hiányt. Féltem attól, hogy úgy fogja érezni, nem szeretjük, mert beadjuk bölcsődébe, de szerencsénk volt. 9 fős volt a csoport és állandóan két dadus volt velük - tehát nem váltva egy-egy. Egyébként a bébiszitterünk az ottani egyik dadusa, hétvégente szoktuk igénybe venni.
Nem tudom, hogy alakul még a babaproject, mert tegnap voltam ortopédián, nagyon fájnak a lábaim, úgyhogy fizikoterápiára kell járnom. Még elküldtek röntgenre, jövőhéten az is meglesz. Ez a túlsúly. Nem vagyok egy kamion, viszont én sosem voltam súlyos teremtés és ez nagyon megterhelő a lábaimnak így hirtelen. Kénytelen leszek uszodába járni - futni ugye a halálos ítélet jelen pillanatban - és bevállalni az esetleges nőgyógy. fertőzéseket usziban, amire nagy hajlamom van.

Fertőzésekről jut eszembe.
Írtam nektek, hogy HPV-re negatív vagyok. Elmentem kiíratni az oltást, de a háziorvosom lebeszélt. Mondta, hogy a nők 80%-a megfertőződik 35 éves koráig ezzel a vírussal. Amennyiben benned van, már nincs értelme az oltásnak. Persze ez is olyan mint a herpesz, ha hajlamod van rá, csak akkor okoz szemölcsöt, vagy méhnyakrákot stb. Amúgy is az oltás csak a Hpv 4 népszerű formája ellen ad védettséget, a másik 30 v. huszonvalahány ellen nem. Amennyiben negatív vagy, és nem akarsz félrekefélni (meg a párod sem), úgy a kockázat, hogy elkapod: 0. Ez teljes mértékben szexuális úton terjed, tehát nem wc-ülőke, uszoda és ilyenek. Tehát ez az eredményem annyira volt csak jó, hogy tudom, nega vagyok és kész. Legalább ezem nincs.

maccs01

Mares, vettem általad ajánlott magnéziumot, nagyon dizájnos :) Tegnap elkezdtem szedni.

maccs01

Sziasztok!

Mares: Érezd jól magad!

Kinga: Örülök,hogy minden rendben :D

Leti: Csudi szépek a tesztek :D

Csillag: Gyógyulgattok?
Vendég

Maccs! De hogy lehet utólag javítani?

Lányok! Köszi a szurkot!!!!!

Letti! gyönyörű tesztek. :D :lol:

Szerintetek holnap reggel teszteljek, vagy várjak még?

Kép

Kép
anabana

Szorítsatok reggelre ugorjon a hőm!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Maccs rájöttem, a szerkeszttel.....Bocs

Kép

Kép
anabana

:)

Ana, drukkolok... ezerrel!!!!!!!! +++++++++++++++++++

maccs01

Én tesztelnék.
Minden nappal jobban reménykednék, a végén nagyobb a csalódás, ha az várna rám. Kivárom, bármikor is tesztelj :)

maccs01

ana

kb mikorra nem várod a mensit?

sztem még várj a teszteléssel korai volna.
pé után 7 nappal vagy még,az még korai.pár napot várj még.látom ma volt a görbédben egy ki esés,nekem is a beágyazódásos nap előtt volt egy kis esés és másnap pedig megugrott,akkor költözhetett be a babuci a helyére :)
nagyon kiváncsi vagyok a holnap görbédre,teszttel pedig várj legalább mensi előtti 2 napig,akkor már tutibb eredményt adhat.

ez az én véleményem. :)

KépKép
bettike83

Leti
Szépek a tesztek! Egyéb jelek árulkodnak már?

Betti
Nálad mi újság tünetügyileg?

Ana
Én várnék a teszttel legalább a mensi előtti napig,én a mensi napján csináltam és erős + lett. nehéz volt kivárni,de biztosra mentem. De ha te szeretnél,nem veszítesz semmit a teszttel!

Velem eddig ok. a hasfájás még megvan,de eddig nem volt újabb barna. Ne is legyen,mert beparáznék megint. Szedem a gyógyszert,sokat pihenek. Ma 10.30-kor keltem! :shock: Ilyet nem szoktam csinálni! De nagyon jól esett. Most meg szédölgök,fájogat a fejem. Szerintem ez a gyagyás idő teszi. Esni is akar,meg nem is...
Hányinger is erős,úgyhogy szerintema babó jól van! :) Remélem!
Szóltama munkahelyen,hogy nem megyek,megértőek voltak! Mondjuk nem volt más választásuk! :D

Kép
Kép
k_inga

kinga

kisebb beszurások vannak a pociba,meg gyengeség,szédülés,hányinger..egyenlőre ennyi.
keveset tudok enni mert mindentől undorom van.

KépKép
bettike83

Betti
Ezzel én is így voltam! Fogytam is az elején,mega védőnő méréséhez képest,ami 2 hete volt 2 kg-al vagyok könnyebb,ami nem baj! :D
Én a szagoktól irtózom! Eddig imádtama folyékony Persil szagát,most meg hányni tudnék tőle,mondtam is anyunak,hogy ne használja,mert bánt a szaga. ma meg elkezdtem szédülni,olyan a színem egy hullának. De majdcsak megjavulok! :D

Kép
Kép
k_inga

Hello Lányok!

Ma voltam kicsit shoppingolni, nyári cuccok ügyében, mert mindint kihíztam és m,a ilyen JOY napok vannak nálunk az Árkádban, minden sokkal olcsóbb. A méretem felül: 42-44...Basszus. Életemben nem voltam ilyen dagi.

A tüneteim: szúrkálgat az alhasam és sokat pisilek. Ma reggel egy ici-picit émelyegtem és ennyi. Enni tudok, csak valahogy nem kívánom (hála a jó égnek) az édességet. Zöldségeket és gyümölcsöt kívánok ezerrel.
Ja és MÁR megnőtt a mellem és olyan érzékeny... Ma jött Kaka-Matyi végre rendesen, eddig eléggé visszafogta magát. Tehát summa summarum tok jól vagyok. Kicsit fáradtan.

Ana, ha azt vesszük alapul, én is a 9 DPO-n teszteltem, de a lányoknak is igazuk van. Amikor azt a nagyon-nagyon halvány csíkot megláttam, egész nap rágta a kefét, hogy miért van az ott. Aztán ahogy ugye erősödött, úgy nyugodtam meg, mondjuk még mindig bennem van a kisördög, mert holnap van a nemvárt mensi napja.

Tehát nekem az a véleményem, hogy ha nem fogsz padlót, hogy negatív, akkor tesztelj. A te idegzetedtől és türelmedtől függ. Én a világ legtürelmetlenebb emberei közé tartozom.
És nagyon nagyon drukkolok én is, hogy ugorjon meg a hőd, mert az jó jel lesz. Hánykor szoktad mérni?

Mares, miféle programra mentetek? Lehet tudni? Jó volt?

Kinga, örülök, hogy minden OK. Pihenjél! Meg Babanetezzél... wink:

Chris, köszi a tesztcsík-dícséretet! Meg mindenkinek köszi :oops:
Vendég

leti

sajnos nem akarlak elkeseriteni de ez a súly még nővekedni fog :wink: :D

max korbánan tudjuk tartani ha nem falunk fel mindent :D
hasszurka nekem is van,de most melleim nem fájnak érdekes mód,nem tudom mi lett,eddig fájt :oops: bár azért picit fáj de nem annyira mint pár napja.

KépKép
bettike83

Betti, tudom, amit a súlyról írsz, csak nehéz elfogadni... :twisted:

Meg a remény hal meg utaoljára... lehet, ha betartom, amit eddig nem tudtam, nemhízok annyit... :?
Vendég

de most tudod a baba a fontos,persze lehet olyan ételeket enni ami egészséges és jó a bébinek.nem kell a sok édesség :)

KépKép
bettike83

Igen, igen, nem most fogok fogyózni, csak kerülöm az édességet, a fehér lisztet, kenyeret, tésztát, minenből a teljes kiőrlésűt fogom. Pont most olvasok az úszás jótékony hatásáról. Pont ma gondolkoztam, hogy már 2x átúsztam a Balatont, most 2x nem fogom. De ennek örülök! És mivel az úszás ilyen közel áll hozzám, meg fogom kérdezni a dokimat, megengedi-e.

Meg sok jót hallottam a kismama jógáról.

Egyik barátnőm meg folyamatosan szobabringázik és súlyzózik.

Meg a séta is biztos jó, ahogy MAres mondta. Az majd program lesz hétvégén Apukával.

Te mit tervezel ilyen téren? Dolgozol most? Meddig? És mikor mész dokihoz?
Vendég

ha eddig nem mozogtam tulzottan akkor most sem fogok,de ha kell akkor bringával bemegyek a központba,meg tervezem a szobabicaj használatát is de csak úgy lightosan.mert azért nagyon vigyázni kell,nem ér annyit az egész.főleg az első 12 hét a kritikus.

én is úgy tervezem h nem eszem a cukros kajákat,max ritkán ha már nagyon megveszek érte.meg kevés kenyér,abból is tk,inkább husik,hal,zöldséek,saláták,jó kis levesek.

KépKép
bettike83

Ha valamelyik tünet elmúlik, hhhááááttt istenem ez van, jön helyette másik, vagy az vissza, csak rosszabbul :P
Egyetek amit megkívántok, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
Viszont a szobabiciglit az én dokim nem ajánlotta, sőőőőt azt mondta az első trimeszterben ha lehet inkább sétáljak, nehogy felmenjen a pulzusom nagyon. Szóval bringázni még ráértek :)
Ana akkor tesztelj, amikor úgy érzed, h neked kell... A lényeg, h nem elkeseredni, ha a 2. csíkocska még várat pár napot magára. De jóstesztelhetsz is lh-val, és ha azon erősődik a 2. csík az jóóó jel :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

nekem pl nem vol jó az lh jóstesztként,totál nega volt.

mondjuk az ovu mikr az nagyon páfrányos volt.

KépKép
bettike83

vagyis még az most is

KépKép
bettike83

CSillag még a te véleményedet is várom.

Csajok nagyon kösz.

Azt hiszem még várok. Bár 27 napos ciklusaim voltak míg le nem vették a spirált novemberben. azóta mindenféle, de 32 napnál még nem volt több. Most nagyon későn volt pe, így tolódik minden.

Mindegy szorítsatok a hőmnek, meg nekem is. Már nem vagyok annyira izgatott, tudok várni, akár 5 napot is. A lényeg ne jöjjön piri.

Maresz most várom a varázslatod!!!!

Puszi nektek, majd reggel hozom a hőm.

Kép

Kép
anabana

Letti neked 9 dpo n már látszott a teszten, ugye?

Te már biztosra láttad? Úgy emlékeszem....

Kép

Kép
anabana

sztem mindenkinél más,nekem pár nappal később mutatott valamit,pedig én előrébb jártam a ciklusban.attól függ mennyire sok a hcg szervezetedben,hát lehet h nálam kevesebb volt,és még 2 nap múlva sem számitok teljesen erős tesztre.de van hg az a lényeg :)

még kiváncsi leszek a holnapi hődre,és ha szépen megugrik akkor rá pár napra tesztelhetsz sztem :) drukkolok h jól felmenjen.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?