Sziasztok!
Geri!
Tenyleg nagyon helyes fiu Abel es tenyleg elfogadnank tobb kepet toletek.
Kakti!
Orulok, hogy jol ereztetek magatokat, kicsit irigy is vagyunk, mi is mennenk igy kikapcsolni kicsit. Kepzeld! 7vegen utnak indul a babakocsi elvileg es egesz jo aron!
Ujjszopas: Erik ritkan talal be egy ujjal, altalaban 1-2 okollel probalkozik. Viszont ket napja barmilyen anyag a kozelebe kerul, az ragja. Pl szakalkat. ugyhogy amint hazajutunk megkapja a nyalzokendot. Van ketto is, kristofnak vettuk, de o nulla alkalommal hasznalta, ezert nem rostellem atorokiteni.
Tegnap aposom keszitett kepeket, majd pakolok fel belole.
Es!!!
A tegnap estenk szuper lett!
Eloszor is, ramjott egy lanykori gatyo, amitol emberi formam lett. A hasamon sem olyan mar a bor, mint a kelt teszta, egy fokkal jobb. Feri idoben elszabadult, a sracokat sikerult orditas nelkul ott hagyni a nagyiknal. Voltunk a Duna mellett setalni, majd inget vettunk Ferinek es napozot Eriknek. En is eljutottam odaig, hogy felprobaltam harom felsot, az egyik csinos volt, de kicsit temetes hangulata volt, a masik szinben jo volt, derekban csinos, de a buggyos ujja miatt ugyneztem ki, mint egy francia grofne, a harmadik szuperul altr, de hosszu ujju volt es kotott, igy nem vettem semmit.
Elso mensi:
Kristof utan durva volt, eros gorcsok, eros verzes, iszonyat faradtsag, fajt mindenem es sokaig tartott. az azt koveto mar okes volt, utana meg mar terhes ltam asszem.
Most erdekesen alakult, mert mensi nelkul szedni kezdtem a fogigatlot, az utolso szedos heten verezni kezdtem, pedig csak a szunetben kellett volna. eleg sok volt, fajt is a hasam, de nem durvan. vasarnap szedtem be az utolso bogyot, most van a szunet es mara latszik szunni a verzes. kivancsi leszek, hogy beall-e kov ciklusban.
Gyerekek elott egyebken harom napos mensim volt fajdalom nelkul, nagyon enyhe verzessel.
Nori!
Azert tudok merges lenni Feri melojara, mert igy sem allunk jol anyagilag. meg ezt az elonyet sem latjuk. ugyanis 5os bomossel bejarni maglodrol csepelre nem tul occso. havi 40-50 ezer megy el a benzinre.
tudom, ez egyeni szocproblema, de ezzel is kalkulalnunk kell. bakker, a hazra csak kicsivel fizetunk kevesebbet.
es meg nem is erezzuk a melo miatti fellendulest, mert elotte ugy leamortizaltuk magunkat anyagilag, hogy nem sikerult talpra allni meg.
Szoval erosen gondolkodik azon, hogy inkabb atkeri magat futarnak, mert akkor a ceges autonak koszonhetoen tobb tiszta love maradna ugy is, hogy elvileg joval kevesebbet keres, raadasul minden nap egyseges es joval rovidebb munkaideje lenne. nem lenne stressz, nem lenne ugyelet, nem neki kellene az eszt osztania, hanem feladatokat kapna es csak kocsikazna.
de a fonok mar nem engedi at, mert mar rajottek, hogy feri sokat bir, jol dolgozik. ennyit errol. szoval most megy a targyalas a fizuemelesrol, elvileg kap ceges motort bejarasra, meg hamarosan koltozni fog a ceg vagy ferihegy melle, vagy a 16-ba, vagy a 17be.
en ettol varom a javulast, meg szinten a nyartol.