Új privát üzeneted érkezett!

Kakti, édes az ujjszopós videó. :)

Kattkat, holnap -vagyis ma- teszek majd képet, csak rá kell töltenem a gépre a frisseket.

Érdekes, mert kábé egy hete nem sír egyből ha benthagyom a szobában. Elvan egy ideig és utána jelez. Éjjeli szopinál is először tömi a kis kezét a szájába. Meg cuppog hozzá.
Tegnap viszont a kiságyban aludt és este 8-9-től hajnali 5-kor ébredt először. 6-tól viszont nyitva voltak a szemecskéi. :)

Geri, szerintem Ábel tisztára olyan mint Te. Nagyon édi. :lol:

iwiw-et én még nem néztem. Majd igyekszem pótolni.

Judit, nekem már kábé egy hónapja az jár a fejemben, hogy egy évvel ezelőtt mekkora izgalommal készültünk a projektre. Édes emlékek. :P

Edit, én szinte meg sem éreztem a mensit. Hasam is éppencsak jelzett, és a mennyisége is kevéske volt. (Bár maradt volna még ott ahol volt egy ideig.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Dalika tényleg.
Május 7-et pedig mennyit kellett szajkóznom az uh-on, mint utsó mens első napja.

Csuppancs!
Rakjad, rakjad!
Én lenni kíváncsi! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Te is raksz Domi képet? Ja, TV-t sajnálom. :cry: Nem lehet megjátszani mintha villámcsapás másodlagos hatása miatt ment volna tönkre? Mert arra fizet a biztosító ha olyan lakásbiztosításotok van.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jo reggelt!
Na, mire tegnap vegig olvastam a "termest", a Babanet nem engedett belepni. :roll:
Koszi a dicsereteket! Eleinte teljesen ugy nezett ki az orokos, mint Joco, de most megtalaltam az en ilyen koru kepeimet, es tok egyformak vagyunk. Bevallom, jolesett...
Sajnalom, hogy mindenkinak olyan car napja volt tegnap, es hogy ennyi baj van a Zapakkal. De ha jon a jo ido, biztos a kedv-index is feljebb kuszik!
Anita- remelem hamarosan jobban lesznek a gyerekek, minden tiszteletem a tied, es minden tobbgyerekese, en ezzel az eggyel is rendesen tudom paraztatni magam.
Kakti- orulok, hogy jol sikerult a kirandulas. Fogat meg remelem jol huzok :D , es kulonben is, mint tudjuk, nem a meret a lenyeg! :lol:
Kattkat- TV :( . Nagyon szeretnenk egy digitalis gepet, de amikor van egy kis penzunk, azt mindig az uj hazba fektetjuk, hogy vegre bekoltozhessunk. Tegnap is egesz nap az eloszobat glettoltam- na, nem tudom, hogy ezt magyarul is igy mondjak-e, es igy, hogy Joco keso estig dolgozik, meg lassabban megy. Meg nekem meg log allam bacsi meg a tavalyi betegszabadsag penzzel is, es meg GYES-t se kaptam eddig. :cry: De mar kineztemm a gepet, de egyelore csak a nyalamat csorgatom.
Na, ebred ifjabbik...
geri79

Reni- hogy van Kornel?
geri79

Csuppancs- az tenyleg olyan cuki, amikor hosszas munka utan sikerul bekapni a huvelykujjukat! Abel mar az egesz oklenel tart, utani meg oklondozik, es csunyan nez, hogy miert engedtem, hogy valaki a torkat birizgalja! :lol:
Na, megyek komuveskedni!
geri79

Sziasztok!

Geri!
Tenyleg nagyon helyes fiu Abel es tenyleg elfogadnank tobb kepet toletek.

Kakti!
Orulok, hogy jol ereztetek magatokat, kicsit irigy is vagyunk, mi is mennenk igy kikapcsolni kicsit. Kepzeld! 7vegen utnak indul a babakocsi elvileg es egesz jo aron! :D

Ujjszopas: Erik ritkan talal be egy ujjal, altalaban 1-2 okollel probalkozik. Viszont ket napja barmilyen anyag a kozelebe kerul, az ragja. Pl szakalkat. ugyhogy amint hazajutunk megkapja a nyalzokendot. Van ketto is, kristofnak vettuk, de o nulla alkalommal hasznalta, ezert nem rostellem atorokiteni.

Tegnap aposom keszitett kepeket, majd pakolok fel belole.

Es!!!
A tegnap estenk szuper lett!
Eloszor is, ramjott egy lanykori gatyo, amitol emberi formam lett. A hasamon sem olyan mar a bor, mint a kelt teszta, egy fokkal jobb. Feri idoben elszabadult, a sracokat sikerult orditas nelkul ott hagyni a nagyiknal. Voltunk a Duna mellett setalni, majd inget vettunk Ferinek es napozot Eriknek. En is eljutottam odaig, hogy felprobaltam harom felsot, az egyik csinos volt, de kicsit temetes hangulata volt, a masik szinben jo volt, derekban csinos, de a buggyos ujja miatt ugyneztem ki, mint egy francia grofne, a harmadik szuperul altr, de hosszu ujju volt es kotott, igy nem vettem semmit.

Elso mensi:
Kristof utan durva volt, eros gorcsok, eros verzes, iszonyat faradtsag, fajt mindenem es sokaig tartott. az azt koveto mar okes volt, utana meg mar terhes ltam asszem.
Most erdekesen alakult, mert mensi nelkul szedni kezdtem a fogigatlot, az utolso szedos heten verezni kezdtem, pedig csak a szunetben kellett volna. eleg sok volt, fajt is a hasam, de nem durvan. vasarnap szedtem be az utolso bogyot, most van a szunet es mara latszik szunni a verzes. kivancsi leszek, hogy beall-e kov ciklusban.
Gyerekek elott egyebken harom napos mensim volt fajdalom nelkul, nagyon enyhe verzessel.

Nori!
Azert tudok merges lenni Feri melojara, mert igy sem allunk jol anyagilag. meg ezt az elonyet sem latjuk. ugyanis 5os bomossel bejarni maglodrol csepelre nem tul occso. havi 40-50 ezer megy el a benzinre.
:evil:
tudom, ez egyeni szocproblema, de ezzel is kalkulalnunk kell. bakker, a hazra csak kicsivel fizetunk kevesebbet.
es meg nem is erezzuk a melo miatti fellendulest, mert elotte ugy leamortizaltuk magunkat anyagilag, hogy nem sikerult talpra allni meg.
Szoval erosen gondolkodik azon, hogy inkabb atkeri magat futarnak, mert akkor a ceges autonak koszonhetoen tobb tiszta love maradna ugy is, hogy elvileg joval kevesebbet keres, raadasul minden nap egyseges es joval rovidebb munkaideje lenne. nem lenne stressz, nem lenne ugyelet, nem neki kellene az eszt osztania, hanem feladatokat kapna es csak kocsikazna.
de a fonok mar nem engedi at, mert mar rajottek, hogy feri sokat bir, jol dolgozik. ennyit errol. szoval most megy a targyalas a fizuemelesrol, elvileg kap ceges motort bejarasra, meg hamarosan koltozni fog a ceg vagy ferihegy melle, vagy a 16-ba, vagy a 17be.
en ettol varom a javulast, meg szinten a nyartol.
Vendég

Reni, Zsubika hogy van?

KépKép

KépKép
beneildi

jó reggelt,
hát én görcsölök továbbra is, és ömlök mint állat...nagyon ugy tűnik nekem így marad :cry: :cry: :cry: f@sza :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

Geri! Köszönöm kérdésed. 3-kor ébredt először, gondolom mivel este nem sokat evett így baromira éhes volt. Szopizott majd visszaaludt és 6-kor kelt legközelebb. Ismét szopi és most alszik. Igaz már nem túl nyugodtan, de még alszik. Egész éjjel jó volt a hője, most egy kicsit melegebb a buksija, de remélem nem láz. Ha felébred megmérem neki megint, de remélem már nem lesz gond. Mi Zsoltival olyanok vagyunk, mint akit agyonvertek, mert nem sokat aludtunk. Felváltva nézegettük a kis homlokát meg vergődtünk az ágyban. :shock:

Kismaki! Nektek hogy telt az éjszaka?

Embőc elment Pestre kocsiért nekem meg menni kellene az ajándékáért a városba, de olyan szar idő van, hogy nem tudom neki merek-e indulni.

bellerreni
Eger

Ildi! Neked is köszi az érdeklődést :wink:

Komolyan mondom olyan jó, hogy vagytok... :oops: Nem tudom mit kezdenék magammal meg a "hülye" kérdéseimmel, ha ti nem lennétek. Nagy találmány volt ez a babanet az tuti :lol:

bellerreni
Eger

Zuzmoo, tényleg Ti ma ünneplitek Bendegúz névnapját? nekünk az utcabeli Bendegúz ma tartja. Ha igen, Isten éltesse kicsi fiadat :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szomorú vagyok, hogy nektek ilyen volt a tegnapi nap.

:oops: Izé, hát nekem álomszép volt. Minden napra ilyet kívánok. Amolyan romantikus nyálas filmes volt.

Reggel Bulcsú 6kor kelt, aztán aludtunk 9-ig, utána átvonultunk a nagyszobába és 3-asban hülyültünk. 11-re szintén 3-asban átvonultunk a dokihoz, aki szerint gyönyörű Bulcsú baba, a súlya is rendben (nem lesz kövér gyerek - mondta ő, apja egyből behúzta a hasát, én meg a seggem) vigyorgott a dokira, ettől az ápolónő irigy lett, ő is látni akarta. Ott tolongtak, mire a nagy csivittől beugrott az ottani védőnő, hogy ő is látni akarja az angyalkát. Persze minket feszített a büszkeség. Utána hazajöttünk, összedobtam valami gyors ebédet, mire az én szakács férjem visszavonta azt a kijelentését, hogy nem tudok főzni, és mélységes elismeréssel ette a főztöm. Aztán a fiúknak délutáni szunya, míg én gyorsan rendbe dobtam a lakást, megcsináltam 2 bevallást, amivel már 1 hete szenvedek. Gyönyörködtem az alvó pasijaimban... Aztán szintén 3-asban kisétáltunk. Sütött a nap, simogatott a meleg, dögös voltam a ruciban (legalábbis úgy éreztem). Várandóság előtti rucimban voltam, domborítottam a cicijeimmel. (igaz a seggem is jócskán megnőtt, de apa azt mondta, hogy nagy kufferbe jó pakolni - aztán halkan hozzátette, csak ciki vele utazni). Hatalmasat sétáltunk, aztán 3-asban játszottunk. Bulcsút odafektettem apjához és két oldalról puszilgattuk, Bulcsú meg sikongatott örömében. Aztán fürdés alvás. A felnőtteknek felnőtt játék az estében. Apa meztelen bőréhez bújva meztelen alvás.

Minden napra ilyet kívánok... mindenkinek :D

zarja

Edit: mióta is vérzel?

zarja

Jó reggelt Nektek!

Hát úgy látszik tegnap volt valami a levegőben, mert nekünk is egészen jó esténk volt. Újra sikerült olyan meghitt pillanatokat együtt tölteni, amikből tudok majd táplálkozni a rosszabb pillanatokban :)

Ráadásul reggel még lustálkodtam is. Még mindig pizsiben vagyok :oops:

Edit, nem akarsz beszélni a dokiddal erről a vérzésről? Bár lehet nem tudna sok okosat mondani :(

Reni, örülök, hogy minden okés!

Csilla, és milyen gyorsan elment ez az egy év... Hova tűnt? Honnan került ide ez a gyerek?? :lol:

dalika

Na, mig szarad az alapozason, nehany alvos kep:
Kép
Atvertem anyat, hogy ehes vagyok, pedig csak a helye kellett a nagyagyban- es figyelitek, apa mennyit vesz eszre a nagy kelesbol?
Kép Anagyagyban nagyot lehet aludni!
Kép Mindenhol jo, de legjobb anyanal...
Kép
Anya hamarabb bealszik, mint en... :oops:
Kép Es osszhasonlitasnak, ez vagyok- voltam en...
geri79

Bea!

Tudom, nem túl boldog neked ez a nap, de azért megpróbálom:

Szülinapodra szeretettel:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ildi, köszönjük, igen ma tartjuk a névnapját :D
zuzmooo

Bende (Bendike :lol: ) Isten éltessen!

Bea! Ha nem utálnálak szívből a gatya meg a fogyás miatt, felköszöntenélek! :lol:
Tudod mit, öregebb vagy nálam! :D Akkor a Jóisten Éltessen Szülinapod Alkalmából!!!! :wink:
Vendég

Bea, Téged is Isten éltessen :wink: pedig nálam fiatalabb is vagy, nem csak vékonyabb :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Boldog szulinapot Bea!
Isten eltesse a Bendeguzokat!
geri79

BOLDOG SZÜLINAPOT BEA!!!!!
zuzmooo

Boldog szülinapot Bea!

Isten éltesse Bendebabát!

Jajj szegénykém olyan nyűgös volt, hogy le kellett vinni sétálni. Egy idő után már ott sem volt jó. Most alszik a kiságyban. Kíváncsi leszek rá belázasodik-e estére, de amúgy szerintem nem várom meg, hanem adok neki kúpot 6 órakor. Vagy az korán van, hogy éjszakára is kitartson? Szerintetek?

bellerreni
Eger

Lehet, hogy ez az én hülyeségem, de miért kell kúpot adni, ha nem is biztos, hogy belázasodik? Lehet, hogy fájni fog a fejem, akkor vegyek be inkább most egy fájdalomcsillapítót? SZERINTEM ez butaság... (már bocs, ha valaki másképp gondolja)

Ja!
És Bendének meg:
KépBOLDOG NÉVNAPOT KISLEGÉNY!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, szerintem igazad van! Én is kivagyok ettől az egésztől, még a Prevenárt sem akartam beadatni erre a doki rábeszéli a páromat még a Rotára is.. + arra, hogy 12 óránként egy EGÉSZ kúpot adjunk neki KÖTELEZŐ!! ????
Na végül adtunk egy felet, de én olyan rosszul érzem magam, hogy legszívesebben mindent másképp csinálnék, de a párom meg a doki is mást mond :oops: :( :( és ha kitartok, hogy nem kell a kúp és durván belázasodik akkor meg szidhatom magam, vagy ha elkapja a rotát.. :( :( :( elegem van ebből..

Reni, nem keversz véletlenül kismakival? :roll:
Vendég

Bea, Isten éltessen!

És a pici Bendét szintúgy!!!

boruska

Na, én a Rotát nem adattam be, a Prevenart igen. Azért némelyik oltással másképp gondolom, mint a lázcsillapítóval. De mi az, hogy KÖTELEZŐ???????? Lili a két hónapos duplaszuri után nem is lázasodott be. Minek adtam volna neki lázcsillapítót?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea: sok-sok boldogságot kívánok neked. :D Lesz még szebb szülinapod is. Gondolj bele, hazatérsz munkából, a fiúk szépen megmosakodva nagy csokor virággal fogadnak a bejáratnál Feri saját sütésű tortával vár a konyhában. Eddigre a 3 fiú kitakarította az otthonotok, és már csak arra várnak, hogy elindulhassatok 4-esben egy jó kis mozira.

Bende(punk): Bulcsú és én is sok boldogságot kíván nektek névnapot alkalmából.

zarja

A prevenar, az melyik? a pneumo ellenes?

boruska

Nos, én még nem csillapítottam nemlázat soha... Sztem is baromság... Mi az, hogy nehogy lázas legyen! A láz nem betegség!!!! Főleg védőoltás esetén. Ez immunreakció. Most az immunválszt akarjuk megszüntetni?
Vendég

Húúú Funky basszus. Kismakit írtam? :roll: Rád gondoltam amúgy. Bocsika, csak kicsit megviselt az éjszaka :oops:

Az a baj, hogy tegnap este is pillanatok alatt lett 38,8 és félek nehogy véletlenül lázgörcsöt kapjon. Olyan nagyon aggódós anyuka vagyok, hogy húha. Meg rögtön sírok én is és az sem jó a picinek, ha az anyja hisztizik. :oops: Meg csak abból gondolom, hogy megint nagyon aluszékony és tegnap is így kezdődött. Dél óta alszik. Egyhuzamban soha nem szokott ennyit aludni. Mindig fel-fel ébred fél óra-óra múlva. És ha éjjel lázasodik be és a hülye anyja észre sem veszi? Ilyeneken paráztatom magam. Hjjjajjjj mit csináljak? Akkor aszongyátok ne adjak neki kúpot csak ha már lázas? A dokinő nekünk direkt azt mondta, hogy amíg a baba nem lesz három hónapos nem adhatunk neki egész kúpot és a tájékoztatójában is ez van. Funky érdekes, hogy neked meg egészet írt elő, kötelezően ráadásul... :shock:

bellerreni
Eger

Mi lesz velünk a 3 hónapos oltás után? Az állítólag még durvább és ott tuti a láz még azoknak is akik a két hónaposnál nem lázasodnak be. Akkor nekünk 40 fokos lesz? :shock: Óóóó, de nehéz az anyaság. :roll: Olyan jó lenne a legjobbat adni neki, de mindenki mást mond.

bellerreni
Eger

Koszonom szepen a koszonteseket lanyok! :D
A tegnapi megbeszelesnek koszonhetoen a mai napom nagyon szepen indult, anyosomek is koszontottek, nagyon jol esett.
Minden szep volt es jo kb egy oraig, amikor is szembe talaltam magam draga imadott Ferencem egyik ujabb hazardirozos hulye otletevel (ha olvasol szivemszottya, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de tenyleg ostobasagot akarsz csinalni, amibe a komplett csaladunkat kivanod belerangatni, es minden bantas nelkul mondom, hogy minden erommel azon vagyok, hogy ezt megakadalyozzam).
Nah, majd egyszer talan leirom nektek is, hogy miert megyeget fel mostansag neha a pumpa, de ugy erzem, hogy elso korben a masik felet, azaz Ferit kell vegighallgatnom, megfontolnom, osztani, szorozni, felvilagositanom es ha meg akkor is ragaszkodik a hulyeseghez, akkor hetvegen varhattok egy jo nagy, bogos panaszlevelet a gmail-re.
Nagyon orulok, hogy az ilyeneket sikerul majus 7-re idoziteni. :evil:

Lazcsillapitas:
Kristof egyetlen oltas utan sem kapott automatikusan lazcsillapitot, mert kint azt mondtak, hogy nem kell, sot, azt mondtak, hogy amig nem magas laz van, addig akkor sem kell, ha van valami. Kesobb csak a lazgorcs megelozese miatt kell.
De nem is volt ra szukseg.
Eriknel maskepp alakult, mert a 2 hos oltas utan hoemelkedese lett, de nem volt epp magas, igy nem is irtam ide rola, viszont aluszekony is volt, amit gonosz, de tapasztalt anyukakent kihasznaltam arra, hogy a ded idonkenti ellenorzese mellett igyekeztem azokban az orakban elvegezni az osszes lehetseges hazimunkat.
Estere valoban lazas volt, akkor mar kapott egy fel kupot, mert magasnak tunt. Tovabbiakban nem volt ra szukseg, mert masnap delelott ismet csak hoemelkedes volt es alvas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.07 13:30-kor.
Vendég

Bende babanak boldogsagos nevnapot kivanok! :D
Vendég

Jah, es akinek van egy szabad pillanata szurkoljon egyet a sogornomert, es kivanja ki belole a babat.
Majus 5re volt kiirva elvileg (nem igazan ismert a fogantatas idopontja, utolso mensi meg csaloka). Viszont Petra baba meg nem kivankozik kifele.
Viszont, mivel a sogornomnek egesz terhesseg alatt rossz volt a vernyomasa, most meg mar gyogyszerekkel sem sikerult kordaban tartani, nagyon felment es durvan be is vizesedett, igy toxemia veszely miatt ma kell befekudnie.
Figyelik es ha nem indul meg vasarnapig a kislany, akkor zseles tagitassal probaljak inditgatni a szulest, a sogornom viszont nem akar inditott szulest.
Nem banna, ha lenne meg egy majus 7-i csaladtagunk. :lol:

Amugy a zseles tagitasrol van valakinek tapasztalata?
Vendég

Bea, nagyon szorítok sógornődnek! Várjuk Petra babát!!!
zuzmooo

Reni!

Nálunk a 2 hos oltásnál a legmagasbb 37.8 volt, nem adtam semmit, reggelre lement 36.8-ra, és ott is maradt. A 3 hos oltásnál keményen 37.1-37.2 volt. KUP NÉLKÜL.

Edit

Kép
ézsóné

langyosabb pancsivíz, vékonyabb takaro éjjelre. ennyi.

Edit

Kép
ézsóné

Bea! Uncsitesómnak zselével indították, de sokmindent nem tudok róla. Annyit tudok, hogy szépen kitágult tőle csak neki arctartásos volt a babája és nem tudta megszülni úgyhogy császár lett a vége. Egy másik csaj allergiás volt valami összetevőjére és görcsöt kapott úgyhogy neki is császár lett, de ő is jól van. Ennyit tudok.

Várjuk Petrácskát. Hajrá nekik.

Nah meggyőztetek. Ha nem lesz 38 felett a láza akkor nem adok semmit neki.

bellerreni
Eger

Biciklizés: csak egy kérdés: mégis hogy ültetném be az ülni nem tudó Noémit az utánfutóba? (azt ne mondjátok, hogy hordozóban, mert tuti nincs olyan széles, mint egy autósülés, nem 3pontos az öve és Lucának is el kellene akkor férnie mellette, mert nem ülne ülésbe az tuti.) Nem értem!

Bea!
:cry: Azért remélem jobb lesz!!!!!

Reni!
Ne aggódj annyit! 38fokos láz az lófasz. Már bocs. Tudom, hogy tragédiának éled meg, csak gondold végig, milyen anyós leszel! :D
Mindenki sajnálja a gyereket, ha beteg. De a Tied nem beteg. Ez tök normális, hogy lázas lesz. Majd elmúlik. Én 39alatt nem adnék semmit. 1, max 2 nap után el kell múlnia magától!!!
Amikor a húgomnak műtötték a karját oltás után, mert csonthártya gyulladása, meg gennyes kelése lett, az gáz volt, igen!!!
Kívánom, hogy soha nagyobb baja ne legyen Zsubikának!

(azért azt mindenkinek tudnia kell, hogy a lázcsillapító nem drazsé, cukorka meg egyebek. Az gyógyszer. Magyarországon népbetegség az agyongyógyszerezés. A fáj valami, be a gyógyszert, ha ég a gyomrunk, ha fáradtak vagyunk, ha nem tudunk elaludni...stb dettó!
Gyógyszer annak jár, aki beteg. Betegség esetén a láz csak egy tünet. Akkor sem a lázat kell meggyógyítani, hanem a betegséget. A lázat szerintem akkor kell csillapítani, ha lázgörcs veszélye fenyeget, vagy ha nagyon magas. ) UFF
Vendég

Bendőkének nagyon boldog névnapot kívánok!

Bea, Téged meg Isten éltessen sokáig!

Petruska mai születéséhez pedig szurok!

Tegnap nekiestem a tévének hajszárítóval és megjavult! :D
Egyébként egy kb 18-20 éves Philips, szóval ha lett is volna lakásbiztosításunk (ami nincs), se fizettek volna érte annyit, hogy egy újat vegyek, de azért köszönöm a tippet!
A képminőség viszont tök xar let, valószínűleg azért, mert össze-vissza tologattam a hifi cuccokat, hogy kivadásszam alóluk a vizet, és nagyon közel kerülhetett hozzá a hangfal, amiben mágnes van, így bepirosodott a kép, de egy másik mágnes segítségével "kihúztam" belőle a pírt. Na hát ezt jólmegaszontam :D
Aki érti, az ebből is érti. :oops:

Nálunk most egy hét alatt 110 g gyarapodás volt (átléptük 20 grammal a 7 kilót)
Végül is én kiegyeznék ezzel a súlynövekedéssel.
Viszont, estére már elég csoffadtak a melleim. Mostanában mindkettőt oda kell adnom neki az utolsó etetésnél, sőt nem is egyszer, így aztán sűrűn elgondolkozom rajta, hogy vajon elég-e neki az általam nyújtott mennyiség. Tegnap is jobb, bal, jobb volt a menü, míg végül elkornyadt rajtam és becsempésztem az ágyba.
Egy hete kaka is 2 naponta van jószerével.
Remélem, azért nem éhezik.:roll:

Aztán lehet, hogy ha táppal etetném már a 9 kilót verdesnénk, én pedig olyan testfelépítésű lennék hirtelen, mint az a fajta gyúrós, aki csak súlyzózni szeret, ezért aztán hatalmas karja, sörhasa és girnyó lába van.
Mondjuk a girnyó lábak nem fenyegetnek. Akkor sem volt az, amikor 48 kiló voltam, csak a seggem tűnt el meg a mellem és a hasam horpadt be, ami valószínűleg ebben az életben nem fog előfordulni velem többet.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri!
Igazad van! Nem gondoltam végig ezt az utánfutót! :oops: :lol: Csak én pl. frászt kapnék attól, hogy hátamon kendőben a kölök, nehogy pofára essünk a cangával... A kirándulásnál is a - nekem, illetve a térdemnek - rizikós, lefelé menetnél átkötöttük Apára.

Kattkat:
nekem is ez az esti szopizás (mindkettő kell már akkorra). A Mátrába nem vittünk se mellszívót, se homeos bogyót, így nem maradt más a szaporításra, mint az alkoholmentes sör. Hát a választék nulla volt, így maradt az az undormány Soproni Szűz... Pfújjjj! De legalább segített. Viszont nem ihatok minden nap sört! :lol: Még bepróbálkozunk sztem a MoreMilk-kel, aztán lehet, hogy kell majd kiegészítés - sajnos. De mit tegyünk, ha ennyire futja...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Három kép Domóról.

Itt a játszóhídon lévő figurákat kuksizza. (10 hetes)
Kép

Itt 9 hetes.
Kép

Ez pedig 2 napja készült a teraszon. Barátnőm fogja.(11 hetes)
Kép

Kattkat

Kép
kattkat

sziasztok lányok!

Na megjártuk a kórházat
Leventénél nem volt uh, csak a gasztroenterológus adjunktusnő kiértékelte a leleteket és alaposan megvizsgálta.
Újból el kell kezdeni a májgyógyszert, csak a korábbi 2x10mg helyett 1x50mg :shock: Remélem nem fog neki túl nagy pocifájást okozni, mert a korábbi adagtól is fájt a pocakja. 1 hónap múlva újabb vérkép kontroll és akkor majd néznek uh-t is. Azt mondta, hogy valószínüleg a túl zsíros anyatejtől besűrűsödhet az epe és ez okoz eltérést a májenzim értékekben. Ez azért jobban hangzik mint amiket a neten olvasna az ember.
Eszterkémnek volt hasi ultrahang, röntgen, vizeletvétel. Veseköve az epekő mellé nincs Hála Istennek, a vizelet eredmény majd hétfőn lesz meg. Addig még nem írnak semmit.

kakti, kattkat: sajnálom, hogy kevesebb a tejcsi,én is észrevettem magamon, hogy amióta volt ez a betegeskedés azóta nekem is gyakrabban kéri el Levi mindkét mellem. Most elkezdtem az urticát és próbálok többet inni, remélem lesz eredménye, és hogy még egy kicsit bírják ezek a lurkók, de nyilván nem fogok a kardomba dőlni, ha elő kell vennem a fagyasztott tejcsi készletem.

Zuzmooo: köszönöm az érdeklődést és a bíztatást!
Boldog Névnapot Benőnek!
Kép

Bea: Kívánom, hogy a körülményekhez képest tudd kiélvezni a születésnapod
stephie

Kakti!
De ha segít, akkor miért ne ihatnál minden nap alkeszmentes sört?
Sajnos én utálom.
Bár ezt a Karamalzot már egészen megkedveltem.

More Milk hm...
Hát lehet, hogy beadom a derekam előbb-utóbb én is.
Anyós már a hozzátápival borzolja az idegeimet, hogy ha csökken a tej, akkor esetleg inkább azt kéne a táp helyett.
Hát én még tejelni kívánok, nem hozzátáplálni meg tápozni, úgyhogy erre koncentírenzi bitte.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!!

nincs nagyon időm visszaolvasni
de mindenkinek boldog szülinapokat-akiknek van... :oops: :oops:

mi a jó kezdés után kezdünk visszaesni a sírásos nappalokba BÁR, tegnap este 8 tól egy hajnali keléssel reggel 8 ig aludtunk, majd vissza 10 ig...

aztán kb idáíg sírt/fönnt volt, most alszik, de fel kéne kelteni, h. kijöjjön a lépés este 8-9 körülre-nem rakhatom le 7 kor ha fél 9 kor másztunk ki az ágyból.
remélem jól gondolkodom...
azthiszem már elég nagy ahoz, h. keltegessem a normális idők betartása érdekében, neki is jó ha nem 10 kor fürdetem...

előrelátható lázat én se nem csillapítottam, józan paraszti eszemre hagyatkozva, és amikor mértük a 37,7 et, még akkor se, semmi baj nem lett..

és végül
tököm teli at AVENT es cumisüvegekkel, sulyos ezreseket költöttem rá, a sógornőm vígan etet a "gagyival" én meg itt bűvölöm, h. hol jön-megy a levegő, a gyerek meg megfullad
régi szép cicis idők..

zsó
Kép
pcd1985

Kattkat: hűűű, micsoda gyönyörű szemek!!!! :D A második képen meg nagyon vagány!!! 8)
zuzmooo

jahh:
hasfájás-nekünk igazából most jön elő, infacol és társai, de ez ellen lehet ténylegesen tenni valamit, vagy vészeljem át és kész, vagy próbáljam ki a 3. tápot is, hátha még szarabb lesz mint az előző kettő...

zsó
Kép
pcd1985

Anita: az jó, hogy nem gondol a dokinő rosszabbra. Remélem hamar rendbejön Levi. Ha kell, nekünk még két kapszula híján megvan az a levél gyógyszer,amit adtál.
Nekünk jövőhéten kell visszamenni Gabihoz. Kicsit izgulok...
zuzmooo

Jaj de dönölű ez a Domó gyerök!!!! :D :D :D

Anita!
Kitartás! Levinek meg gyógyulás ezerrel!

Kakti, ha utánfutóval borulok biciklivel az sem jobb sztem... Meg mér' esne el! Akkor üléssel szarabb, mert annak tök máshol van a súlypontja! :evil:

Elültettem két koktélpari palántát a kertben. Mire feljöttem, Luca (aki a dédi gondjára volt bízva) simogatta a Húga kezét, aki a fa alatt feküdt a babakocsiban és leveleket nézegetett. Ja és Luca kezében pórázon a kis, fehér bolognese kutyu! Aranyosak voltak no!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?