[quote="navared"]
írta:navared
Kisbeeka, nekem nem vettek a kp-i laborban vért, de volt, h. oda kellett levinni a kémcsöveket! Egyszer emlékszem a kp-iban kellett volna megcsapoltatnom magam, de én a BMC épületében maradtam és modnták, ha már ott vagyok, leveszik!
Szerintem, ha minden rendben, akkor már nem kell időpont a további megbeszéléshez, hanem mész reggel-délelőtt és megkonzizod a dokiddal, hogyan tovább. Ha inszemeztek (bocs, de most nem vagyok képben ), akkor kb. 2 hét bökdösés, ha lombikoztok, akkor 3 v. 4 hét, attól függően milyen protokoll lesz!
Nekem anno kész katasztrófa volt feldolgozni, h. nem jön össze simán, hanem inszem... na aztán h. utána lombik, attól még jobban kiakadtam! Szerintem ez normális, h. nem repesünk a nem természetes dolgoktól!
Én hálát adok a lehetőségért.
A konzultációt azért kérdem,mert a papíron,amit kaptam az első időpontkor,az áll,hogy a vizsgálatok után,ha minden megvan,egyeztessek konzultációs időpontot,és akkor megbeszéljük,hogyan tovább.
ma voltam 3.napin,hétfőn nőgyogyó,de KIVEL??
dokit még nem választhattam,akkor ott ki vizsgál?
aztán még a 22.napi,és jó lenne,ha azután hamar lenne a megbeszélés,hogy a követk. ciklussal szúrhassak.
Van rá esély szerinted?
Vagy ilyenkor kimarad egy ciklus? Merthát utána csak 6 nap van a követk.-ig...
Amúgy azt se mondták még,hogy lombik,vagy inszemináció.
A dokk semmit se mondott,csak a beutalókat nyomta a kezünkbe.
Sőt,azt se vágom,hogy a sima nőgyógyászatin most csinálnak hétfőn átjárhatóságit,vagy arról szóltak volna?
Nem tudom mire készüljek,mert a vizsg.után munka...
Bocsi,hogy sok a kérdésem,de most lett nyílvánvaló számomra,hogy mennyi minden kérdéses még.