Új privát üzeneted érkezett!

[quote="navared"]
írta:
navared
Kisbeeka, nekem nem vettek a kp-i laborban vért, de volt, h. oda kellett levinni a kémcsöveket! Egyszer emlékszem a kp-iban kellett volna megcsapoltatnom magam, de én a BMC épületében maradtam és modnták, ha már ott vagyok, leveszik!
Szerintem, ha minden rendben, akkor már nem kell időpont a további megbeszéléshez, hanem mész reggel-délelőtt és megkonzizod a dokiddal, hogyan tovább. Ha inszemeztek (bocs, de most nem vagyok képben :oops: ), akkor kb. 2 hét bökdösés, ha lombikoztok, akkor 3 v. 4 hét, attól függően milyen protokoll lesz!

Nekem anno kész katasztrófa volt feldolgozni, h. nem jön össze simán, hanem inszem... na aztán h. utána lombik, attól még jobban kiakadtam! :shock: Szerintem ez normális, h. nem repesünk a nem természetes dolgoktól!

Én hálát adok a lehetőségért.
A konzultációt azért kérdem,mert a papíron,amit kaptam az első időpontkor,az áll,hogy a vizsgálatok után,ha minden megvan,egyeztessek konzultációs időpontot,és akkor megbeszéljük,hogyan tovább.
ma voltam 3.napin,hétfőn nőgyogyó,de KIVEL??
dokit még nem választhattam,akkor ott ki vizsgál?
aztán még a 22.napi,és jó lenne,ha azután hamar lenne a megbeszélés,hogy a követk. ciklussal szúrhassak.
Van rá esély szerinted?
Vagy ilyenkor kimarad egy ciklus? Merthát utána csak 6 nap van a követk.-ig...

Amúgy azt se mondták még,hogy lombik,vagy inszemináció.
A dokk semmit se mondott,csak a beutalókat nyomta a kezünkbe.

Sőt,azt se vágom,hogy a sima nőgyógyászatin most csinálnak hétfőn átjárhatóságit,vagy arról szóltak volna?
Nem tudom mire készüljek,mert a vizsg.után munka...

Bocsi,hogy sok a kérdésem,de most lett nyílvánvaló számomra,hogy mennyi minden kérdéses még.
Vendég

Én csak tippeltem,hogy a "súlyos endó" miatt lombik lesz,legalábbis a műtő orvosom ezt mondta,hogy csak ezzel van esélyünk,de mivel átjárható is voltam még nyáron,talán másnak is látják esélyét.

Megmondom őszintén,lombiknak jobban "örülnék".
Vendég

Breki: a nőgyogyi vizsg. az csak egy sima kenet visgálat...az átjárhatóságiról tájékoztatnak ha az lenne...a leletösszesítőn fogja látni a doki a hogyan továbbot...ha egyből lombik akkor nem kell az átjárhatósági...ha inszem akkor a kov.hónap még el fog menni a HSG-vel,mert abban a hónapban mikor ezt csinálják vigyázni kell,hogy nehogy teherbessen az ember lánya...ha tévednék a Csajok ki fognak javítani...

Kitől kaptad a beutalókat,melyik dokitól???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

köszi Angyalka!
Újváry dokk,ha jól emlékszem.
Nagyon-nagyon kedves ember,amolyan régimódi gáláns férfi.

Szegénynek minden leletemet és zárójelentésemet az orra alá dugtam,hátha fontos lehet a döntésben :)
De csak a jókívánságait mondta el,meg azt,hogy a recepción megkapom a papírokat.
(Igaz,rosszul írtam,mert ő csak szólt,hogy ott kapom meg,vele kellett menni,de a recepción írták meg)

viszont egyet nem értek. :oops:
miért nem az első hónapban csinálják a hsg-t?
most kaptak vér és vizeletmintát,láthatják belőle,hogy nem vagyok terhes,viszont a köv. hónapig teherbe eshetek (nem mintha sok esély lenne a spontánra,dokk szerint majdnem semmi).
Vendég

Kisbeeka,
Én úgy tudom, hogy a HSG-t azért a köv. hónapban csinálják, mert a nőgyógy. kenetvételnek meg kell előznie, az viszont a ciklus 22. napján van, uh-gal együtt (legalábbis nekem így volt).... Ha a kentvétel eredménye negatív, akkor csinálják csak meg a HSG-t (a fertőzésveszély miatt)... a következő hónapban a mensi után, közvetlen...
andrea-1

Értem.
Esetünkben nem hangzott el,hogy lesz,talán elfogadták a tavaly júniusi HSG-met,vagy a többi lelet miatt azt már feleslegesnek érezték.
Mary késlekedésének köszönhetően a nőgyógy. vizsg. nekem a 7.napon lesz.
Vendég

Navi!

Mindenki más és más, de a 99%ra az igaz, hogy "ne is álmodozzál"! Elvileg a terhesség végéhez közeledve majd egyre rosszabb és rosszabb lesz ez a gyomorégős, savas dolog - pláne hogy úgy tűnik, hajlamos vagy erre! :?
De hátha te letudod már az elején az egészet :)
Azon töprengek, hogy míg nagyon hányós korszakban voltam, addig nem ittam olyan sokat, mert a folyadék mindig higította a gyomrom tartalmát, és annak tuti a mosdóban lett vége :?
Addig inkább a pirítós volt a megoldás mindenre, és a piritós után 2 korty hideg víz!

De próbáld meg kiszűrni esetleg, hogy van-e köze a savad mennyiségének ahhoz, hogy mit eszel/iszol előtte!
A barátnőmnek a baracklétől volt sava terhesen! Viszont folyton azt kívánta! Így vagy itta és utána kínlódott egész nap, vagy megvonta magától...

Ki kell tapasztalni!
de én drukkolok :D

puszi

eszter82
Budapest

Breki:döntsd el,hogy melyik doki szimpi,és amikor mész már az ő nevét mondjad a recin...és akkor ,már hozzá fogsz menni a nőgyogyi vizsgálaton is...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sajt,
Jaj istenem, neeeeeeeeeeeeeeeeeee ! A legnagyobb szeretettel ölelünk, sok sok erőt kívánok Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sz ügynök teljesen megfelel,főleg,hogy ma élőben is láthattam végre. :)
szóval ha megyek hétfő reggel,akkor kérhetem magam egyből hozzá?
Vendég

Kisbeeka,
Kérdés hogy mi lesz az eredményed és hogy milyen kezelést fogsz kapni.

Nava,
Álmodozz és reménykedj és drukkolok hogy ez a rossz periódus gyorsan véget érjen.
Sajnálom vuk időszakot, vége lehetne már. Hogy miért van ez akinél van és hogy mitől függ az időtartam, hát passz.

Mi fővárosiak vagyunk, de sajnos most egy labirintusban keressük a kiutat. Agyrém ez a helyzet egyébként, a legszomorúbb hogy az orvos sem tudja hogy mit mondjon, tényleg nem akarok senkit sem bántani, de nem jól van ez így kitalálva.
Egyébként pont az előbbi hsz-om után kaptam itt egy privát üzenetet :lol: úgyhogy van még remény hogy összeszedjük az infókat.

Előbb hívott hugi, kisfiú lesz a bébi, ami azért és annyiban nem jó hogy így ő is beteg lesz, mert a lányok csak hordozók.
De egyébként minden más eredményük jó lett.

… komolyan mondom, hát igen, én ezt kaptam, és hogy miért ? mert szerinte elrontottam az életét hogy megszülettem, így apámhoz kellett feleségül mennie…..
meg sok mindenért, hogy önálló próbálok lenni és nem fogadom el a kritikáit,
meg hogy kövér vagyok a szemében,
meg hogy panelban élek, és hogy elváltam és hogy elhagytam a csodás korábbi életemet (igaz azt a férjemet is utálta mint a cart)
meg hogy én jó dolgomban nem estem korábban teherbe,
és nem szereti a kisfiút (Marci) őt (a férjem) és tulképpen ennyi,
szomorú hogy az az ünnep aminek valóban annak kellene lennie május első vasárnapján nálunk mint minden évben most is anyázással ért véget (én nem szóltam semmit) és utána órákig zokogtam és pocakomat simogattam mert olyan kemény volt hogy azt hittem baj lesz
és kritizál mert szülés után én nem fogytam le és ami a legnagyobb bánatom hogy ő volt az okozója hogy 7 nap után Marcikámat nem tudtam tovább tejjel táplálni,
így múlt vasárnaptól bojkottálom az édesanyámat (akinek hiába keresem a szeretetét, soha nem fogom megkapni) nem akarom a szülésig látni, a kórházban sem, mert nekem Liza és a családom a legfontosabb, és az a célom hogy szülés után végre szoptathassam az én picimet sokáig.
Tudod sokat feküdtem kórházban Marcival, egyszer nem jöttek be meglátogatni, na jó végül egy alkalommal mert a húgom megkérdezte hogy ezt ugye nem gondolják komolyan ? és akkor eljöttek és kértem egy kis túróscsuszát mert nagyon kívántam és azt mondta az hízlal és hozott párolt pipicicit helyette
Vagy ő aki dec 23-án nem jött fel a kórházba megnézni egyszem unokáját mert karácsony előestéje van és a trendi hipergyönyörű házába a trendi hiperszép karácsonyfát díszitette éppen.
Aztán 25-én megérkeztek, és ki volt akadva hogy mekkora a belem a szülés után, hát ennyi….
Hónapok óta pótnagyit keresek Marcinak és magamnak is, nagyon vágyom egy házaspár közelségére, szeretetére semmiféle oda-vissza anyagi szolgáltatásra nem gondolok, nekem simi kellene sok és a fiamnak nagymama….
Bocsánat sok lett

Huginak drukkok az összes vizsgához.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Sajnálom,hogy ennyire rossz a kapcsolatotok anyukáddal,és abszolút megértelek,én anyósomról nem akarok hallani,míg nem jönnek rendbe a dolgaink...
Múltkor nem vettem fel neki a telefont,de nem értette a célzást,másnap bejött a munkahelyemre...

Szerettem őt,persze,de most csak idegesít,mert haragszom rá nagyon,és mivel ezen nem tud változtatni jelen pillanatban,inkább ne is lássam...

Mikor nyugira van szüksége az embernek,csak olyanok vegyék körül,akik ezt képesek nyújtani,mindenki mást nélkülözni kell addig!

Én jóban vagyok anyukámmal,imádom őt,de kicsit megharagudtam tegnap,mert elkértük a kocsit,hogy nővérem elvihessen a bmc-be reggel,és bár tesóm előre mondta,hogy nem megy bele anyum,nem hittem el..Hisz eddig alig várta,hogy végre segíthessen valamiben.

Éjjel-nappal azon vagyok,hogy mindenkinek segítsek,amit persze szívesen teszek,de mikor nekem lenne szükségem segítségre, leginkább csak magamra számíthatok. :(
No meg most nővéremre,aki megoldotta nekem a helyzetet.
Vendég

Kubu drága,
szomorú és egyben megdöbbentő a soraidat olvasni :cry:
Pláne, hogy visszaemlékszem, az anyós is érdekes néha...
Szegénykém, próbálj a babáid felé fordulni, belőlük táplálni a szeretetedet, velük pótolni/pótoltatni amit anyudtól nem kapsz meg!
Nehéz nekem ezt elképzelni, mert az én anyum egy tündérmami... bár néha kihoz a sodromból, mert ő mindig mindent egyszerre akar megcsinálni. De amikor gondom volt, mellém állt, a válásommal bár nem értett egyet, de ő jött tanúskodni, mert szükség volt rá...
Szívesen ajánlanám pótnagyinak, de idén még dolgozik, és vidékiek :oops:

Kép
judit0713

Béku,
szerintem is próbálj konzultációt kérni rögtön a 22. napra, így ha short-os leszel, kezdhetnél a köv. ciklus elején, ha meg long-os, akkor a vége felé.
Sajnos az igaz, hogy ha inszemre "utalnak", akkor előtte a HSG elvisz még egy ciklust :?

Kép
judit0713

Sajti nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Ez hihetetlen! :( :cry: :cry:
De hogyan szűrték ki, hogy méhen kívüli (volt)? Én majd 8 hetes terhes voltam mikor anno megműtöttek és még akkor sem látszódott, hogy a petevezetékben van, csak annyi, hogy nincs a méhemben és nőtt a HCG-m. Tünetem semmi nem volt, csak a klasszikus terhes tünetek, nem fájt, nem nyomott, semmi csak volt egy normálisnak tűnő mensim egy hét késéssel és sok sok pozitív terhességi tesztem. Nem lehetett kémiai terhesség? :roll: Nem értem!

Kubu marci tündérpofa ahogy alszik!
:shock: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóó szegénykém, nem gondoltam volna, hogy ilyen problémás az anyukád! :shock: Ilyet csak könyvekben olvasni!! Van ilyen igaziból? :( Ez elszomorító! :( :( Tényleg jó lenne valami mamapótlék nektek, mert ez így nagyon romboló!!!!!!
Remélem hugid betegsége ügyében előre tudtok lépni. Ez a tipikus szerencsétlen szétcseszett magyar egészségügy! Nem hiszem el, hogy senki nem tudja mit kell ilyenkor tenni! :?: :?: :?: :?: :twisted:

Maccs
vörösmacska

Sajti kedves,

nagyon sajnálom, megkönnyeztelek.
Itt küldöm legszeretetteljesebb ülelésem a mielőbbi kilábalás reményében ((((o))))

Kép
judit0713

:twisted: :twisted: :twisted: Anyós :twisted: :twisted: Áááááá ne is említsétek! :twisted: :twisted: :twisted:

Maccs
vörösmacska

sajt: Nagyon-nagyon sajnálom a dolgot. :(

judit: Most csak végig futottam az előző oldalt, azt hiszem te kérdezted a későbbi stimus kezdést. Nekem maratoni ciklusaim voltak és az utolsó inszememnél már elkezdtük a 3. napon a puregont. 6 nap után nem volt tőle egyetlen tüszőm sem. Itt váltottunk merionalra és lett 4 tüszőm. Az inszem így a 24. cn-en volt, mindig magyarázkodnom kellett a szülésem időpontját illetően. Szóval szerintem ha mégis inszem lenne akkor sem gond a késői stimu. Remélem neked is szerencsét hozna. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="judit0713"]B írta:judit0713éku,
szerintem is próbálj konzultációt kérni rögtön a 22. napra, így ha short-os leszel, kezdhetnél a köv. ciklus elején, ha meg long-os, akkor a vége felé.
Sajnos az igaz, hogy ha inszemre "utalnak", akkor előtte a HSG elvisz még egy ciklust :?

az úgy jó lenne nagyon,de a 22.napi vv eredménye még aznapra nem lesz meg,nem?
így ugyanaznap még biztos nem fogadnának.

Nem siettetném annyira a dolgot,de az endó már így is kapott 3 hónapot,hogy újra próbálkozhasson,és hát azt nem szeretném még1x... :(

de jó lenne utána leghamarabb menni,amint meglenne annak is az eredménye :)
Vendég

Köszi a megnyugtatást Viki!
Nekem az a gondom, hogy (mint mindig) most is naptári pontossággal a 28. napom érkezett Mary. Így az inszem a 14. nap körül lenne esedékes (a múltkor a 13. napon volt).
Na mindegy, jövő kedd mindjárt itt van, majd meglátjuk :!:

Kép
judit0713

Macsi:
:D :D

Kép
Vendég

Judit:

nagyon gyorsan elmegy az idő addig :)
Vendég

judit: Így egy kicsit más a leányzó fekvése. nekem 2 havonta volt mensim, ezért nálam belefért. Volt egy másik inszemem is ahol a 9.cn-en kezdtük a stimut. Mondjuk olyan is volt, ahol már a 12. cn-en inszem volt. Még jó hogy volt belőle 4 mert egyik sem hasonlított a másikra.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!!

22.napon van nőgyógyi vizsgálat.Aznap reggel leveszik a véres,aztán mehetsz a dokihoz,akit választottál,már Ő fog vizsgálni,Ott uh,kenetek,stb.
Aztán akkor ír beutalót HSG-re,ha esetleg Neked kell,akkor az ugye a következő ciklus 10.napján van,Annak egyből van eredménye.Nekem aznap azt mondták,hogy mondjak egy időpontot,hogy mikor jövünk megbeszélésre,Én meg mondtam Irénkének,hogy ugyan már,most itt vagyok,miért is jönnék vissza 3 nap múlva,ha már most itt töltöttem a fél napomat,Én ugyan bemegyek a dokihoz,És mehettem is.Ne engedd magad lerázni. :lol:

Kubu!!
Anyukád nem semmi,de hát a rokonait nem választja az ember.Én is tudnék mesélni,de nyílt fórum,nem tudom ki olvassa,szóval inkább nem... :roll: :shock:

Macsek!!
Banya nyugton van??? :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu:

Úgy érted aznap IS van nőgyógyászati vizsg.?
Mert nekem ma van a 3. nap,voltam is vv-en, és május 10-ére,azaz a ciklusom 7. napjára van "időpontom" nőgyógyászati vizsgálatra,annyit mondtak,hogy ha vmi zűr van,mondjuk később jön meg,akkor telefonon megbeszélünk másik időpontot.
a köv. vizsgálat a 22.napi vérvétel,de mást nem mondtak arra a napra,pedig direkt rákérdeztem,hogy délelőtt végzek-e ezekkel a munkahelyem miatt.
ezen kívül csak párom 2 "mintaadása" van,hétfőn ő is jön velem,plusz egyik nap neki is vérvétel.

Nekem ennyit mondtak,és ennyiről van papírkám... :roll: :roll:
Vendég

de abban igazad van,hogy nem hagyom magamat lerázni :D
hétfőn majd rá is kérdezek,mikor lehetne beszélni erről :lol:
Vendég

Akkor passz.

Nekem azt mondták,hogy 3.napi vv,aznap nincs is más,és a 22.napi vv-el együtt van vizsgálat.Mi az első minta leadásnál vetettünk vérte Páromnak.MOndjuk csak 1 minta leadásun volt,mert másik intézetből már volt 1.
A HSG-re megvolt mindenünk.
csucsu99
Budapest

részemről is passz :D

páromnak még nyáron voltak vizsgálatai,de azokat akár ki is dobhatjuk :lol:
így jön velem hétfőn,meg a 22.napomon,és legalább ennyit is együtt tudunk lenni.
Vendég

Én Páromé sem friss,már majdnem 2 éves,de azt mondták,jó az is,így csak 1X kell,mert csak össze hasonlítják.
csucsu99
Budapest

a miénket nem fogadták el... (??)
pedig tavaly nyári,és abszolút tökéletes is.

no mindegy,úgy látszik mindenkinél más... :D
Vendég

Sziasztok kedves Lányok!

A párommal mi is a meddőségi központba járunk már másfél éve, 4 éve próbálkozunk a babával. Túl vagyok már pár inszemen és sok vizsgálaton.
A segítségeteket szeretném kérni, ha nem terhellek vele titeket.?

Ági
ágica37

Szia Ági,üdv itt közöttünk!! :) :)
Vendég

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D
ágica37

Sajti!
Amit érzek azt szavakkal nem lehet leírni. Nagyon sajnálom! Pedig annyira örültem mikor láttam a pozi tesztedet! És most úgy érzem rohadt igazságtalan az élet! Most itt bőgök és nem tudok semmi normálisat írni! De azt tudom, hogy Te egy nagyon erős csajszi vagy!

Eszter!
Minden elismerésem a Tiétek! Nagyon erős vagy!!!! Remélem meg lesz az eredménye a Fer14-nek! Nagyon szorítok Nektek, hogy ne kelljen 8 hónapot kihagynotok és ágyban párnák közt megfoganjon a baby!

Kubu!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a kapcsolatod anyukáddal! De tudod mit vedd be a leszarom tablettát a lepereg szuszpenzióval! És csak gondolj Marcira - aki egy halálosan jó pasi, illetve Lizával!

Kiss angyal!
Minden elismerésem a tiéd ezért a cérna beültetés miatt. Én tuti nem bírnám ki! Nekem még a "sima" akupunktúra is nagyon szar volt. Úúúúúggggyyyy fájt az Nekem, hogy csoda!

Macsi!
Remélem jól vannak a kiscicáid! Simogasd meg helyettem is Őket! Mikor is mész babamozira? Holnap?

Navi!
Küldök még Neked egy nagy adag vuk űzőt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Remélem most már nem találnak vissza hozzád! Gyomorégésre nem próbáltad a Renni-t, mert azt hiszem azt szedhetik kismamik is.

Rodi!
Merre jársz csajszi?? Csak egy kis életjelet kérnénk Tőled, hogy minden rendbe van-e?

Kisbekka!
Örülök, hogy elkezdtétek Ti is a kivizsgálást! Kívánom, hogy minden eredményetek jó legyen és mihamarabb kezdhessetek!

Bocsi, akit kihagytam, de nem teljesen vagyok topon. Majd leírom a kálváriámat Nektek, ha ezzel nem untatlak Titeket!
Mindenkinek kívánok sok, szépet és jót!
Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Gyoreneildi:

Köszönöm szépen,az nagyon jó lenne :)
Vendég

Szóval az történt, hogy a Dr.úr, aki csinálta a legutóbbi inszemet, amikor mentem vissza a 17 napon, ugye készítettek tesztet, ami nekik negatív lett, mondtam a dokinak, hogy nem menszeszelek, de aztmondta, hogy nem vagyok terhes, meg is nézta UH-gal, ami fájt is egy kicsit, majd újra felírta a MERIONALT 10db-ot, hogy kezdjük újra az egészet.Hazajöttem, ugye szomorú is voltam, de ez van. Vártam a menszit, ami szokott 1-2 napot késni, de nem jött meg, persze vettem egy tesztett, amikor már 4. napja késett és nagy boldogságunkra pozitív lett!!!!! Azonnal hívtam a dokit, de nem ő beszélt velem, hanem az aszisztens, hogy menjek be másnap, megint vizelettel. Nekik is behalványult, és vért is vettek, ami mutatta a megemelkedett HCG szintet, a doki azt mondta, jó, de még ne örüljek, majd csak akkor, ha látja az UH-on, hogy dobog a kicsi szíve. Holnap megyek be 10-re. Lányok olyan hihetetlen ennyi év után , 38 éves vagyok és azért örölök, én érzem, hogy Ő itt van, csak persze nagyon picike még, olyan 4. hetes lehet. :)
ágica37

[quote="ágica37"]K írta:ágica37öszönöm a kedves fogadtatást! :D

nincs mit :D
viszont én nem valószínű,hogy tudok Neked segíteni a kérdésekben,mert nekem van a legtöbb megválaszolandó :lol:
én még csak 2.alkalommal voltam ma bent,így Te sokkal többet tudsz az ottani dolgokról,ahogy olvasom (inszemek...) :)
Vendég

[quote="ágica37"]S írta:ágica37zóval az történt, hogy a Dr.úr, aki csinálta a legutóbbi inszemet, amikor mentem vissza a 17 napon, ugye készítettek tesztet, ami nekik negatív lett, mondtam a dokinak, hogy nem menszeszelek, de aztmondta, hogy nem vagyok terhes, meg is nézta UH-gal, ami fájt is egy kicsit, majd újra felírta a MERIONALT 10db-ot, hogy kezdjük újra az egészet.Hazajöttem, ugye szomorú is voltam, de ez van. Vártam a menszit, ami szokott 1-2 napot késni, de nem jött meg, persze vettem egy tesztett, amikor már 4. napja késett és nagy boldogságunkra pozitív lett!!!!! Azonnal hívtam a dokit, de nem ő beszélt velem, hanem az aszisztens, hogy menjek be másnap, megint vizelettel. Nekik is behalványult, és vért is vettek, ami mutatta a megemelkedett HCG szintet, a doki azt mondta, jó, de még ne örüljek, majd csak akkor, ha látja az UH-on, hogy dobog a kicsi szíve. Holnap megyek be 10-re. Lányok olyan hihetetlen ennyi év után , 38 éves vagyok és azért örölök, én érzem, hogy Ő itt van, csak persze nagyon picike még, olyan 4. hetes lehet. :)

jujj,ez nagyon izgalmas!!
akkor egy nagyon halk gratula...!! :)
kívánom,hogy minden rendben legyen a babóval!!
Vendég

Szeretném megkérezni, remélem nem bántok meg senkit, hisz tudjátok mennyipénzbe kerülnek ezek a szurik, hogy tudtok-e segíteni , abban, hogy kinek van szüksége a MERIONAL injekciókra?Sajnos a férjem munkanélküli és a patika nem veszi vissza... :( :cry:
Nagyon szépen köszönöm, segítségeteket!
Ági
ágica37

Nagyon köszönöm, aranyos vagy!!!!!! :)
ágica37

Azért halkan elárulom nektek, hogy a dokinak mikor mondtam, hogy segítsen továbbadni, azt mondta, hogy nem ettől fogunk éhen halni.............
ágica37

Én sajnos nem tudom,kinek kell,mi még nem tartunk ott,az még odébb van...
A lányok majd írják,ha kell valakinek,ők jobban fogják tudni!
Vendég

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!! :)

Mindenkinnek nagyon szorítok!!!
Holnap jövök, és elmondom nektek, hogy mi is történt az UH.-on.

Nagyon szép estét nektek!!!

Ági
ágica37

kíváncsian várom,bár szerintem írni nem lesz időm,csak bekukkantok olvasni pár napig, most megint munkás napok jönnek:)
Vendég

Szia Ágica! Kép
Szép a történet, gratulálok! :lol: :lol: :lol: Nem csodálom, hogy hihetetlen, még nekem is az, pedig két tökmag kalimpál bennem, kéthetente látom őket, pocakom már jócskán gömbölyödik és mégsem hiszem el!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom melyik ügynök lehet, bár három lehetőség van. :wink: Nagyon drukkolok az UH-hoz!

Van egy olyan topik itt a babaneten, ahol lehet hidretni amegmaradt gyógyszereket, hamar le fognak rá csapni: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=800

Maccs
vörösmacska

ágica: Üdv köztünk. Először is drukkolok nektek. A sógornőm a harmadik lombik előkészítését kezdte már el (már szedte a gyógyszereket), mikor kiderült hogy babát vár. Most kedden vihette haza a kisfiát. Másodszor pedig van itt olyan fórum, amiben a megmaradt gyógyszereket tudod eladni. Hátha ott hamarabb sikerül. Nekünk most sajnos/szerencsére nem kell, de ha tudok olyat akinek kéne, akkor szólok.
vicky79
Budapest III. kerület

Macsi,nincs pocakos fotócskád? ;)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a megemlékezést!!

Sajti: nem tudom mit mondjak, ülök itt döbbenten. Sok erőt kívánok, meg azt hogy a lehető legkönnyebb módon juss tovább ezeken a napokon. Azért az a vérzés csak volt valami jel sajnos.

Macsek: nagyon kiváncsi vagyok a holnapi uh-ra, esetleg dobsz egy pocakfotót?

Vigyázzatok magatokra

üdv kispatak
Vendég

Közkivánatra :lol: :lol: :lol:
:shock: ez még a 10 hetes pocak volt, azóta 11. hétbe léptünk :lol: :lol: :lol: :lol:.. fej nincs :wink:
Kép

Maccs
vörösmacska

No,Macsek,úgy látszik más is szívesen látna pocakfotót!!

/Persze ez Navira is vonatkozik;) /
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?