Új privát üzeneted érkezett!

látom mindenkinek f@sza napja van...

Edit

Kép
ézsóné

Hát én ma reggel 9-kor keltem,felhúztam a 26-os farmert, ami tökéletesen passzolt. Rájöttem, hogy az elmúlt héten kb 10kg-t fogytam. Megittam a kávét, megettem egy sütit. Közben a gyerekeim mosolyogtak. Aztán a verőfényes tavaszi napsütésben sétálni indultunk. Ebben csak apa szerelmes sms-ei zavartak meg minket. Mire hazaértünk, meglepiként valaki összepakolta a lakást. Aztán felébredtem, hogy belelóg a kezem a bilibe!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Nóóóriiiiii! Már azt hittem legalább neked tényleg ilyen jó napod van... :P

bellerreni
Eger

Nori!
Az elso sort olvasva kezdett sargulni a fejem az irigysegtol es kis villamok cikaztak a szemem elott azzal a felirattal, hogy kis-piszkos-mocskos-hazug-dog vagy.
De tovabb olvastam es a verofenyes napsutes emlegetesenel kezdett osszeallni a kep, majd a szerelmesek sms-es resznel vegkepp leesett, hogy ez csak poen. :D vagyis inkabb :(

Koszonom egyebkent a nyugtatast lanyok.
Az a baj, hogy tornyosulni erzem magam felett a dolgokat.
A ket szep gyermekemnek persze orulok, ki sem tudom fejezni, hogy mennyire, de ok a gyermekeim es nem tudjak potolni azt, amire nekem Feritol lenne szuksegem (es gyanitom, hogy neki tolem). Bar asszem ez meg igy normalis.
Vendég

ajajj Nóri, ez nem hangzik tul jol...ennyire kivagy? :cry:

Edit

Kép
ézsóné

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Most rendeltem donpepe tésztát meg somlóit! És nagyon nagyon szeretnék egy hónappal öregebb lenni!!!!

Bea! Rohadtul tudom, mit érzel. Lacinál nem elég a cég miatti idegbaj, még a költözést meg a felújítást is vezényli. Fél éve még egy közös vacsoránk sem volt. Felváltva zabálunk a kanapén ülve. Ő semmit nem tud átvállalni az én feladataimból. Sőt, rengeteg plusz terhet rak rám. És még nekem kell segítenem levezetni a stresszt, hogy ne csavarodjon fel egy fára a fáradtságtól.
De az a megnyugtató, hogy ha van egy pillanata, akkor arról ábrándozik, hogy az első szabad hétvégét a vidámparkban és az állatkerben töltjük. Este meg elvisz valahova vacsizni. Jó, vidéken lehet, hogy kettesben csak a benzinkút szendvicsbárjáig jutunk, de jó tudni, hogy gondol ránk. Mert jelenleg ha velünk is van, csak úgy van jelen, mint Gárdonyi... :roll:
Vendég

Nóri, én is kezdetem örülni, hogy legalább neked jó napod van...

Az én uram ma reggel megint bealkotott. Nem is megyek bele a részletekbe. Én meg két gyerekkel a hátam mögött majdnem elgázoltam egy rendőrt :shock: Hozzáteszem Ő volt a hülye.

dalika

Igen, már én is sárgultam a 26-os farmer hallatán :lol:

Reni, mi is ma kapjuk az oltást.. :(
Vendég

dalika: mond el...jobb lesz!

Edit

Kép
ézsóné

Én is akarok jó fűszeres tésztát vagy pizzát vagy nem is tudom gyrost. Hjajjj, de jó lenne, de még legalább 2 hétig kicsit vigyázni kell a pocakomra, hogy ne legyen baj. Legalábbis dottorbácsi szerint :roll:

Húúú Funky. Akkor én ki sem merem mondani, hogy még 25-ös farim is van Extreme-ből és rám is jön :oops:

A drága fiam alszik és alszik és alszik. Hazajöttünk fél 11-kor akkor letettem. Felébredt délben megszopiztattam letettem és azóta is alszik. Nézegetem de nem meleg hála a Jóistennek. Remélem nem is lázasodik be. A dokinő is meg a védőnő is azt mondta, hogy délután adjak neki fél kúpot, de én szerintem csak éjszakára adok, ha addig nem lázasodik be.

bellerreni
Eger

Hjajjj melegszik a kis drágaságom. :cry: Ha felébredt megmérném neki popsiba, de azért nem akarom felébreszteni...

bellerreni
Eger

csajok, akit érdekel, iwiwre raktam fel Csőrös virsliről pár uj képet 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Na, látom mindenki elvan :( . Nekünk a hét első két napja rémálom volt (Csöppnek bőgés ezerrel mindenen, no vigasz, alkalmatlan vagyok anyának, stb.), tegnap felkaptam a dedet meg anyut és elmentünk a régi lakásomba Budára, a jó levegőre. A kistündért mintha kicserélték volna: nagyokat aludt a teraszon, megint mosolygott, kicsit helyrebillent a lelke. (A qrva kengyelt persze még utálja. 3 hete van rajta, remélem, már csak ugyanennyi van hátra és nem 4x ennyi. Én mindenesetre olyan vagyok, mint a gyerekek karácsonykor. Számolom, hányat kell még aludni, mire leveszik :shock: )

Ma estére megbeszéltünk programamot a barátnőkkel, de val.szeg csak fél órát látom őket, mert pont az etetés/fürdetés időre tették a tali időpontját..

Apa nálunk is sokat dolgozik. Igaz, este hétre mindig itthon vannak (míg egyedülálló volt, akár 10-ig is az irodában ült), viszont hulla, mert hajnalban jár el. Már úgy várom a nyarat, hogy ítélkezési szünet legyen végre. Bea, kitartás! Nagyon rossz lehetett, hogy rákészültél és aztán csalódnod kellett.

Kép
juci-77

Na itt is leszakadt az ég... Mintha dézsából öntenék :?

Edit, aranyos vagy, de már dühöngtem eleget, úgyhogy nem akarom mégegyszer felidegelni magam.

dalika

Bea!

Abba gondolj bele, ha nem lenne a munka, Feri nem keresne és lehet, hogy filléres gondjaitok lennének. Akkor azon agyalnál, hogy vedd meg a gyerekeknek a ruhát, kaját...stb. Az, hogy kevesebbet vagytok együtt, sztem még mindig kisebb gond.
Aztán majd jön a nyár, kevesebb a meló mindenhol, nem csak az ügyvédek háza táján.
Mondjuk ha Pammut Borit megkérdezed, mikor voltak utoljára kettesben az urával valahol, elég érdekes dolgot hallanál (szerintem persze) :oops: Bori? :?:
Vendég

Hát ez az....szerintem ma a legtöbb család így él...sajnos :roll:
amikor meg már anyuka is dolgozik, még rosszabb.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nálunk is szépen alakul a nap.
Elzúztunk Tescoba anyós én + gyerek.
Hazafele jövet volt egy kis égszakadás, földindulás, amikor is eszembe jutott, hogy nem csuktam be a tetőablakomat...
Ablak alatt van a tv, hangfalak, dvd lejátszó, számítógép.
Azt már lehet tudni, hogy a TV valószínűleg K.O.
Akkor most arra is gyűjtök.
A többi megúszta.
De én vagyok a gyík.

Kattkat

Kép
kattkat

Óóóó Kattkat! Basszus ez a nap kész katasztrófa mindenkinek. Vááááááá. Elég volt már mára. Mindenkinek szépet és jót kívánok délutánra.

bellerreni
Eger

Jónapot!

Ma végre eljutottam fodrászhoz, és visszaszőkíttettem a hajam, elszoktam ettől az árnyalattól, terhesség alatt ugyanis nem festettem.
Most újra szoknom kell a fejemet, de a Zapának teccik.

Romantika, meg kettesben töltött idő nálunk is felejtős, még kekszevés sincs, mert a doki letiltott, és vmi cart is kell szednem. Apa meg csak rendes pilótakekszet akar, a diétásabb változatokat inkább kihagyja, pedig ajánlgattam...

Szóval mi is egy gyermekfelnevelő-pénzkreső brigáddá alakultunk szerelmespárból, de hát ez itt népbetegség :)

Buci, képzeljétek, 5 napja végigalussza az éjszakát, este fél tíztől kb 6-ig!!! És kockafej szüleinek örömére minden derékszögű órában eszik (6, 9, 12, 15, 18, 21). Nekem ez így tetszene. Mondjuk napközben szinte semmit nem alszik, ma 20 perceket, de nekem így is jó! je je jeeeee!

boruska

ó, kattkat!!! én a teljes két szoba parkettáját b*sztam szét így egyszer... :(

boruska

Legalább a játszószőnyeget nem happolta el előlem senki, amíg tökölődtem rajta, hogy megvegyem, ne vegyem. :D

A minap a tv-ben Dobson Tibor ezredes, a tűzoltóság szóvivője azt találta mondani, hogy "nem csak a tűzeseteknél, műszaki mentésnél hívnak minket, hanem akkor is ha a MACSKA FEL VAN MÁSZVA A FÁRA :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Boruska! Az én fiam ugyanígy eszik és nagyjából ugyanígy alszik. :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Mindenek előtt lejelentkezem, hogy megérkeztünk a Mátrából! :)
Megpróbálok visszaolvasni, és ha úgy látom, hogy van még értelme, akkor reagálok is erre-arra. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit! Nagyon szép a kisfiad. Szép nagy fiúúúúú. :lol: És Kismaki Lilienje is dönölűűű. Tényleg Kismaki merre van? Azt is mondta, hogy hívni fog, ha EGerben vannak, de azt sem tette.

bellerreni
Eger

Kakti! Üdv újra itthon. Várjuk a beszámolót...

bellerreni
Eger

Köszi Reni!
Dalika: ahogy gondolod, de ha ugy érzed nyugodtan mond el mi bánt, mi szívesen meghallgatunk! :roll:
Kakti: igen, várjuk a beszámolot!!

Edit

Kép
ézsóné

Többedik babások: hogy tudok segíteni rajta így fogzás alatt? ugye a hűtőrágoka még nem játszik, akkora mint a gyerek feje majdnem :shock: :evil:
Az ínyát maszírozom, azt a gélt kenem rá, ha nagyon nem bírom elaltatni, de azt ugye csak napi 3szor lehet...egyéb ötlet? hideg kifőzött kanál az ínyre?
Ja, meg a cumit rágcsálja kegyetlenül :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Anyukámék csirkecsontot adtak az öcsémnek bár igaz ő már nagyobb volt és meg tudta fogni, de nagyon muris volt ahogy a csirkecombnak a csontját fogta és rágicsálta :lol:

bellerreni
Eger

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Boruska ezt Neked
Kép

A lányom kapta...[/img]

dalika

Igen, erről a csirkecombról én is hallottam.

dalika

Katkatt, akkor ez nem volt egy gazdaságos Tesco körút :(

Reni, Boruska az én fiam is pont így eszik, alszik. :)

Megkaptuk az oltásokat, kötelező+Prevenar. A doki azt monda, hogy mindenképp adjak neki egy egész kúpot este, majd reggel és holnap este is :shock: :shock: :? :(
Vendég

csajok, ti hogy álltok a mensis görcsökkel? én anno nagyo carul voltam, görcsölt a hasam, fájt a derekam, hányingerem volt..aztán amikor elkezdtem szedni az antibébit teljesen elmult. szülés után, ugye mivel rövid ideig volt tejem, az első mensinél megint elkezdtem szedni, de ugy görcsölök, mint 16 évesen antibébi nélkül...mijé????? :cry: :cry: :cry: és ez már a harmadik mensim, és nem változik :shock: ez így fog maradni???

Edit

Kép
ézsóné

Csilla: nem, nem figyeltem a pampers popótörlőn kacsát, melyik fajtán? Nekem a sensitive volt meg a fresh...

Dalika: Kacsaaaaaa! :)

Edit: mensi, nekem carabb volt, mint régen a tabletta mellett, de azért nem vészes. Még csak egy volt. Most meg már szedem a tablettát újra, kíváncsi vagyok, mellette olyan lesz-e, mint régen, vagy durvább :?

Reni, csirkecsont :D :shock:

boruska

Mensim nekem még nincs (kop-kop), de mensis görcsök azok vannak... :shock: Én is nagyon görcsöltem anno 17 évesen ezért kaptam a gyógyszert, mert az enyhített a görcsökön.

Nyűgös már a kis drágám. Meg kialudta magát szerintem mert most nem nagyon akar aludni.

Kismaki! Miért kell neked egyész kúpot adni és főleg minek ilyen sokszor?

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Hoztam nehany kepet.
Kép
Kép
Kép
Kép
Na, megyek visszaolvasni.
geri79

edit: Nekem az első mensim szörnyű volt. Én mondjuk sosem voltam görcsölős, de mindig nagyon véreztem és sokáig. Most meg az első két napban ömlött! Ennyi vérem még akkor sem volt, mikor szültem. De görcsölni továbbra sem görcsöltem. Állítólag az első mensi lehet ilyen sok, majd kíváncsi leszek a következőre.

Szegény sógornőm kezd kiborulni. Most 7 napos Lóri és kezdődik a hasfájás, az állandóan szopizni akarok és az anya ne aludj. És persze ő nem alszik. Pedig mondtam neki hogy így ki fog bukni és apadni fog a teje. Most még van állítólag bőven. Úgy sajnálom, a gyerek a karjaiban sír, ő meg nekünk a telefonba. És nem tudok neki mit mondani, csak hogy a babák néha sírnak. Nem tud vele mit csinálni. De vissza emlékszem én hogy sírtam hogy nem tudom megnyugtatni a gyereket és nem tudom hogy mi baja. Olyan kár hogy ilyen messze vannak (200 km). Kérdezte a szopi utáni fejést. Ti hogy csináltátok? Azt a mellet kell lefejni, amit a baba szopizott, ugye? Már ha marad benne. Hogy ne gyulladjon be. Ugye jól mondtam neki?

geri: Szépek a fiúk.
vicky79
Budapest III. kerület

Geri! Nagyon kis édes Ábel. Kis mosolygós. :lol:

Viki! Igen jól mondtad. Mindig azt kell lefejni amiből a baba szopizott.

Próbáltam előkészíteni fürdés utánra a kúpot, de darabokra tört. Ti hogy adtátok be neki? A darabokat dugjam be a kis fenekébe? :roll:

bellerreni
Eger

Hosszú leszek:

Hát Nóri:
Olvasva az IKEA-s sztoridat, kissé meglepődtem. Mert én úgy gondolnám rólad, hogy bár egy talpraesett, és önálló csaj vagy, azért ha kell, kinyitod a szádat. :lol: Szóval én tuti leszólítottam volna az első arra járó hapsit, hogy uzsgyi segíteni! :)

Ököltömés+nyáladzás:
nálunk is extra módon jelen van. Bár ököltömésből áttértünk az ujjszopásra, a nyálzás az számomra rengeteg mennyiség egy ilyen pindurtól. És nem csak buborékokat fúj (az is van), de konkrétan folyik a nyál ki a szájából. Pláne, ha Repülős Gizit játszunk, és az alkaromon röpköd. Én hallottam olyan véleményt is, hogy attól is lehet ez a nyálzás, hogy nő az állkapcsuk. Viszont sokszor konkrétan a kis kezét nézegeti. Ilyenkor olyan cuki... :)
Szopizásról video: http://www.youtube.com/watch?v=iIiks0NSdM8

Fürcsi+kaja:
Azt hiszem, Juci vetette fel a kérdést. Mi a régi rendszer szerint gondolkodunk erről (meg a saját tapasztalatainkból): fürcsi után kaja, aztán alvás. Egész egyszerűen azért, mert tele hassal nem teszem be a kádba. Én is utálok tele hassal fürdeni (kivétel ez alól, ha gyerekkel van tele a hasam :lol: ). (Suttogót én is a kukába dobnám...)

Terhesség:
még nem szeretném... :) Kissé korai lenne. Ezzel az egy tündérrel is elég megbirkózni. Térjünk vissza majd a kérdésre augusztus végén, szeptember elején... :D

Vitaminok:
én is kezdek visszatérni a Femibionra. Olyan szép, hosszú lett a hajam tőle a terhesség alatt, most bizakodom, hogy segít abban is, hogy ne hulljon ki a fele, csak max az egy harmada... :lol:

Geri:
ilyen méretekkel hogy tudsz kihúzni egy fogat??? :) Minden tiszteletem a tied! :)

Nóri:
egy hámozót simán ki tud dobni az ember a lehámozott héjjakkal együtt úgy, hogy észre sem veszi. Velem már fordult ez elő, így tapasztalatból mondom... De a takarítónős verzió sincs kizárva. (Menjek segíteni csomagolni?)
Ja! És külön neked: www.kookta.hu (bár lehet, hogy ösmered)
Biciklizéshez nem béreltek utánfutót? Bár tény, hogy talán jobb a kendő... Nem tudom. Nekem ezek az utánfutók is nagyon tetszenek.
Kép
A zuradat meg én is elkapnám egy-két szóra... Grrrrr.....

Súly:
inkább nem is mondok semmit. :) aki már látott, tudja, aki nem látott, az örüljön... :lol:

Borostyán nyaklánc:
itt is hordja egy kissrác. Az anyja isteníti a cuccot. Hol lehet olyat venni?

Keresztelő-névadó:
nem tudok konkrétumot, tekintve, hogy egyikünk sincs megkeresztelve. Gyerekkoromban mondtam verset névadón. Szerintem nekünk ilyen névleges keresztszülőnk lesz. De nem tudom, ki... (Lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem ez a pogány szó olyan negatívan hangzik. Én nem vagyok hajlandó magamra azt mondani, hogy pogány vagyok...)

Kendő:
ugye mi most voltunk a Mátrában, kirándulni kendőben vittük Csibit. Persze nem nagy túrákat tettünk, inkább csak sétákat. Egyik nap a szállodai recepciós olyan fejet vágott, hogy „jajj, szegény gyerek”... De persze neki nincs ilyenje. :) De ránk is szoktak furán nézni.

Erusverus, Katica:
szerintetek a Pilatest az én rozzant, nem jól működő térdemmel is lehet (majd) csinálni? Konkrétan nem tudok leguggolni, letérdelni a jobb térdemre.)

Eszter:
Én is imádom a Csibe száját. És szerencsére ő sem szereti a cumit.
Viszont én most a Mátrában anyósomék kertjéből való zsenge retket meg újhagymát ettem - igaz, Lili a reteknek annyira nem örült. :)

Funky:
ez a lógó izé nagyon tetszik, de szerintem egyrészt Zserbó beköltözne oda, másrészt nálunk mindenütt álmennyezet van, így esélytelen lenne feltenni. :)

Munkába vissza:
remélem, még jó darabig nem kell erre gondolnom sem. Viszont jó lenne itthonra találni majd valami kis kiegészítést... vagy tanulni valamit...

Beszólások:
múltkor álltam a zebránál babakocsival, vártam, hogy valaki észrevesz (totál nyílt terep a 30-as úton). Megelégeltem, és leléptem a babakocsi mellett a járdáról, meg integettem, meg jól artikuláltan pofáztam, hogy vegyék már észre, hogy ott vagyok. erre kiszól a pasas a kisbuszból: „mit pofázol, ráérsz, nem?” Na, utána üvöltöttem: „csak annyira, mint te, köcsög!” Áááááááááááááááááááá

Dalika-Judit:
mi bajod az MBT-vel? Nekem van és csípom nagyon. És milyen, amit eladnál?

Huhh, banyek!
Kivégeztem az elmúlt 3,5 napot! 6 oldal!!! :)
Ami a beszámolót illeti:
voltunk kirándulni, meg sétálni, és Lili nagyon jól viselte. Bővebb beszámolót teszek fel a blogra, meg képeket is, de egy cukit teszek ide is:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nekem semmi bajom az Mbt-vel, mert nem az enyém. Anyukámé.

http://www.teszvesz.hu/item1028029959_g ... andek.html

itt megnézheted, ha érdekel.

Én szoktam látni ilyen bicikli utánfutót Makón, de nekem nagyon nagyon nem szimpi...

Irtó cuki, ahogy Lili kandikál ki a kendőből!!

dalika

reni: Nekem is ez volt a kúppal a baj. Állítólag meleg késsel el lehet vágni. Ha nem megy hosszába, akkor keresztbe vágd el és formálgasd az ujjad között.

kakti: Lili nekem is tetszik ebben a kendőben. Egyébként a fekvő kengurun nekem is csodálkozni szoktak. Legutóbb a metróban az ellenőrök csodálták meg rajtam, az egyik metrót el is kellett engednem. De olyan aranyosak voltak, egész meghatódtam három lakli fickón, amint nézi a gyerekemet a kenguruban és mondják hogy ez milyen jó találmány és hogy milyen jól jött volna annak idején nekik is. Nem számítottam ilyen reakcióra.

reni: Köszi, ha lesz még szopis kérdése majd tolmácsolom nektek, mert én ezekhez a dolgokhoz sajnos nem értek. Most fáj egy kicsit megint hogy nem voltam kitartóbb a szoptatással, de majd a második gyereknél megpróbálom másképp csinálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Elszállt amit írtam :x 38,8 volt popsiban a láza bőgtünk mind a ketten. Remélem nem lesz baj. A kúp után kakált egy kicsit, de a kúpot nem láttam benne. remélem bent maradt...

bellerreni
Eger

Nyugi Reni, nekünk is így volt. Másnap reggelre már hőemelkedése sem volt!

dalika

Ujjszopás: nekünk ma besikerült a hüvelykujjunk úgy, hogy a többi négy ujjacskáját az orra előtt tartotta. Az egyik klasszikus póz. Annyira édes volt. :lol: :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ma Debrecenben voltunk, szuperül sikerült a napunk és még csak el sem áztunk :D viszont szörnyen elfáradtam. Meg kell tanulnom hamarosan a háti hordozást, mert nem bírom a majd 6,5 kilóját elöl vinni.

Nekem nagyon tetszik ez a bicikli utánfutó. De ha valaki ilyet szeretne, jól nézze meg mit vesz, mert veszélyes lehet a gyerekre. A német autóklub (ADAC) vizsgálta a leggyakoribb utánfutókat és majdnem mind megbukott:
http://automenedzser.hu/tanacsok/201004 ... teszt.aspx

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicheru ... eID=287767

Kakti: Milyen picikének látszik Lili az apukáján :D

Reni: a kúpot én csomagolással együtt bedobtam a meleg fürcsivízbe pár másodpercre. Eléggé megpuhult, hogy el tudjam vágni és nem tört össze.

Viki: azt üzenem sógornődnek, hogy KITARTÁS!!! Az első néhány hetet túl kell élni, de lassan egyre jobb lesz, illetve ő is jobban fogja tudni kezelni a sírást ;) Valószínűleg soha nem lesz egy egyszerű eszik-alszik baba, de hétről-hétre javul a helyzet ;)
Ha van rá lehetőségük, próbálják ki a kendőzést (nekünk nagyon sokat segített)! És ami talán a legfontosabb, hogy ne habozzanak ölbevenni, ringatni, egy ilyen pici baba ettől nem lesz "elkényeztetve".

Geri: annyira édesen nevet Ábel! :D

Edit: mikor az ikreknek jött a foguk, anyáék kapukulcsot adtak nekik rágcsálni (persze alapos mosás után). Tudjátok az a jó nagy, régi típusú, könnyű megfogni, lenyelni nem lehet és jó hideg.
zuzmooo

Kakti!
Nagyon jó a kép Liliről az apjával szép erdővel a háttérben.

Edit!
A kis Csőrös Virslidnek mekkora pillái vannak. Bambi:)
Szép kis kölök!

Eszter!
Első kép az iwiw-en tetszik rólad. Szépek a színek.

Kattkat

Kép
kattkat

Geri!

Ábel nagyon cuki!
Nem gondoltatok arra, hogy beinvesztáltok egy digitális fényképezőgépbe?
Már egész jó áron lehet venni és nem kéne ennyit várnunk egy-egy új képre Ábelről! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Tudjátok mi jutott eszembe? Lassan ünnepelhetjük a teherbeesésünk első évfordulóját...

dalika

El is felejtettem:
hogy szemléltessem, mennyire nyáladzik a lányom, elmesélem a tapasztalatomat.
Szóval utazóágy volt a szállodában. Az aljára betettem a légzésfigyelő érzékelőlapjait, rá két félbehajtott plédet, majd a szállodától kapott babapaplant. Erre tettem egy pelust és így jött rá Lili. Na ma, hogy csomagoltunk, észrevettem, hogy totál át van ázva a pléd ott, ahol a kis feje volt. Sőt! Még az Álomvirág érzékelőlapján is nyirkos folt volt. :) Szóval néhány réteget átáztatott a csajszikám. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, a mai nap nálunk sem volt jó. Reggel szüneten levő 2 nagyfiammal és Levivel bementünk a városba vásárolgatni. Előtte "beugrottunk" a kórházba, Levi vizeletet nézetni. A vesemedence tágulata miatt nézegetik. Csakhogy ebben rengeteg fehérvérsejt volt. Vérvétel :shock: . Kezecskéi párnásak, a fején sok a haj - de sok bajuk van! Végül könyökhajlatból vettek tőle egy BAROMI vastag tűvel. Hárman fogtuk szegénykét. Szívesen adtam volna helyette. Leleltre várni kellett, vásárlás kútba esett, fiaim hazabuszoztak. Szerencsére a vérkép jó lett, így csak szájon át kap antibiot. Leírásban: 6 hós kor alatt nam adható. KLAFA! Belgyógyász édesapám és gyermekorvos barátja 1 óra alatt kiderítette és megnyugtattak, hogy nem ártalmas a szer, csakhát nincs rá módszeres kísérlet. Tehát nem vállalják a felelősséget :evil: .

Köszi Nóri, hogy néha rám is gondolsz. Apával kettesben program....hm. Lássuk csak. Igen. 9 évvel ezelőtt kivett ő is, én is szabit, míg a fiúk oviban, bölcsiben voltak és kimentünk evezni a Dunára :D . Azóta lopott perceink vannak néha esténként a kertben, amikor a gyerekek már bent vannak. Meg éjjelente, ha befőzünk.
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?