Hosszú leszek:
Hát Nóri:
Olvasva az IKEA-s sztoridat, kissé meglepődtem. Mert én úgy gondolnám rólad, hogy bár egy talpraesett, és önálló csaj vagy, azért ha kell, kinyitod a szádat.
Szóval én tuti leszólítottam volna az első arra járó hapsit, hogy uzsgyi segíteni!
Ököltömés+nyáladzás:
nálunk is extra módon jelen van. Bár ököltömésből áttértünk az ujjszopásra, a nyálzás az számomra rengeteg mennyiség egy ilyen pindurtól. És nem csak buborékokat fúj (az is van), de konkrétan folyik a nyál ki a szájából. Pláne, ha Repülős Gizit játszunk, és az alkaromon
röpköd. Én hallottam olyan véleményt is, hogy attól is lehet ez a nyálzás, hogy nő az állkapcsuk. Viszont sokszor konkrétan a kis kezét nézegeti. Ilyenkor olyan cuki...
Szopizásról video:
http://www.youtube.com/watch?v=iIiks0NSdM8
Fürcsi+kaja:
Azt hiszem, Juci vetette fel a kérdést. Mi a régi rendszer szerint gondolkodunk erről (meg a saját tapasztalatainkból): fürcsi után kaja, aztán alvás. Egész egyszerűen azért, mert tele hassal nem teszem be a kádba. Én is utálok tele hassal fürdeni (kivétel ez alól, ha gyerekkel van tele a hasam
). (Suttogót én is a kukába dobnám...)
Terhesség:
még nem szeretném...
Kissé korai lenne. Ezzel az egy tündérrel is elég megbirkózni. Térjünk vissza majd a kérdésre augusztus végén, szeptember elején...
Vitaminok:
én is kezdek visszatérni a Femibionra. Olyan szép, hosszú lett a hajam tőle a terhesség alatt, most bizakodom, hogy segít abban is, hogy ne hulljon ki a fele, csak max az egy harmada...
Geri:
ilyen méretekkel hogy tudsz kihúzni egy fogat???
Minden tiszteletem a tied!
Nóri:
egy hámozót simán ki tud dobni az ember a lehámozott héjjakkal együtt úgy, hogy észre sem veszi. Velem már fordult ez elő, így tapasztalatból mondom... De a takarítónős verzió sincs kizárva. (Menjek segíteni csomagolni?)
Ja! És külön neked:
www.kookta.hu (bár lehet, hogy ösmered)
Biciklizéshez nem béreltek utánfutót? Bár tény, hogy talán jobb a kendő... Nem tudom. Nekem ezek az utánfutók is nagyon tetszenek.
A zuradat meg én is elkapnám egy-két szóra... Grrrrr.....
Súly:
inkább nem is mondok semmit.
aki már látott, tudja, aki nem látott, az örüljön...
Borostyán nyaklánc:
itt is hordja egy kissrác. Az anyja isteníti a cuccot. Hol lehet olyat venni?
Keresztelő-névadó:
nem tudok konkrétumot, tekintve, hogy egyikünk sincs megkeresztelve. Gyerekkoromban mondtam verset névadón. Szerintem nekünk ilyen névleges keresztszülőnk lesz. De nem tudom, ki... (Lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem ez a pogány szó olyan negatívan hangzik. Én nem vagyok hajlandó magamra azt mondani, hogy pogány vagyok...)
Kendő:
ugye mi most voltunk a Mátrában, kirándulni kendőben vittük Csibit. Persze nem nagy túrákat tettünk, inkább csak sétákat. Egyik nap a szállodai recepciós olyan fejet vágott, hogy „jajj, szegény gyerek”... De persze neki nincs ilyenje.
De ránk is szoktak furán nézni.
Erusverus, Katica:
szerintetek a Pilatest az én rozzant, nem jól működő térdemmel is lehet (majd) csinálni? Konkrétan nem tudok leguggolni, letérdelni a jobb térdemre.)
Eszter:
Én is imádom a Csibe száját. És szerencsére ő sem szereti a cumit.
Viszont én most a Mátrában anyósomék kertjéből való zsenge retket meg újhagymát ettem - igaz, Lili a reteknek annyira nem örült.
Funky:
ez a lógó izé nagyon tetszik, de szerintem egyrészt Zserbó beköltözne oda, másrészt nálunk mindenütt álmennyezet van, így esélytelen lenne feltenni.
Munkába vissza:
remélem, még jó darabig nem kell erre gondolnom sem. Viszont jó lenne itthonra találni majd valami kis kiegészítést... vagy tanulni valamit...
Beszólások:
múltkor álltam a zebránál babakocsival, vártam, hogy valaki észrevesz (totál nyílt terep a 30-as úton). Megelégeltem, és leléptem a babakocsi mellett a járdáról, meg integettem, meg jól artikuláltan pofáztam, hogy vegyék már észre, hogy ott vagyok. erre kiszól a pasas a kisbuszból: „mit pofázol, ráérsz, nem?” Na, utána üvöltöttem: „csak annyira, mint te, köcsög!” Áááááááááááááááááááá
Dalika-Judit:
mi bajod az MBT-vel? Nekem van és csípom nagyon. És milyen, amit eladnál?
Huhh, banyek!
Kivégeztem az elmúlt 3,5 napot! 6 oldal!!!
Ami a beszámolót illeti:
voltunk kirándulni, meg sétálni, és Lili nagyon jól viselte. Bővebb beszámolót teszek fel a blogra, meg képeket is, de egy cukit teszek ide is: