Új privát üzeneted érkezett!

MEGNÉZTEM A GÖRBÉKET, A LETTI IS KÖZTE VAN FELISMERTEM.

VAN OLYAN AKI 5 DPO POZ VOLT. SZERINTEM EL VOLT SZÁMOLVA.

Csillag sajnálom a nyűgöd, de tényleg ilyen hosszú a gyógyulás. Nálam már kezd sokkal jobb lenni a helyzet. Én az 1000 mg C vitaminra esküszöm. Jobbulást a piciknek.

Kép

Kép
anabana

Betti, basszus, NINCS TESZT????????????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Megőrülök!

Én nem tudom, mi az a bromo, fogalmam sincs ezekről, de biztos mindjárt valaki válaszol...

Én az alsó részen csak azokat érzem, amiket leírtam. Folyás az van, bővebb, mint szokott.

Tök jó lenne, ha ennyi idő után itt ebben a közösségben jönne össze neked is!

MEG ANÁNAK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ana, laptetűűűűűűűűűű! Megint!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Leti, sajna a nem babásodás jeleként fáj a pocim, ha érted mire célzok :cry:
esthajnalcsillag

KépKép
bettike83

Hát az kár... Pedig nálad is elkelne némi kis női erősítés, nem :lol: ?
Vendég

persze,elkelne egy kis megerősités.de mig nem késik addig bárminek megvan az esélye.bár ha meg nincs baba akkor meg jobb előbb tudni,legalább nem kinzom magam tovább.

hát nem tudom.

azt hiszem holnap reggel csinálok egy tesztet,lesz ami lesz.ha negativ akkor legalább várom pirit :evil: mit tudok csinálni.

azt az egyet tudom h ilyen dolgaim soha nem voltak,meg a görbe is..

KépKép
bettike83

Betti: a hőd nagyon de nagyon szép!!!!

CSillag: buta fájás.. fúj fúj.... :evil: puff lelövöm hogy ne fájjon!!!!

Lányok: tisztára izgulok miattatok!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

azt hiszem most mindanniyan izgulunk :) a zebrák párban járnak azt szokták mondani,de most járhatnának hárman is :D

nézegettem ilyen trifázisos terhesgörbéket és sok görbe hasonlit az enyémhez,és ők beágyazódástól 7-9 napon teszteltek,én ma vagyok a 7.napon.pétől pedig 14.nap.

KépKép
bettike83

Betti!

Basszus nyomd már a tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van a 7. nappal, nem értem amit írtál. Ha még később is számolod, akkor sem 7.

Betti ne tedd ezt velem, tesztelj már.

Kép

Kép
anabana

BEtti: de pé-től a 14. napon vagy?? de akkor mi az a 7. nap??? pé-től vannak a dpo-k, és pé után a 10. napon, tehát a 10. dpo-n már lehet látni a teszten valamit simán, nekem a 11. nap este volt már!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

pé után a 11.napon már beírtad a pozi terhességi tesztet, ami mára már sokkal jobb szerintem..... 3 nap eltelt, simán dupla olyan erős csík lesz mint az előző!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Gyerekek, szerintem ez a Betti lány már tud valamit!!!!!!!!! Én azt tippelem! BETTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????????????????????????????????????????

Figyuka, a magas vérnyomás terhességi tünet? Vagy ez a hülye front szórakozik velem? Már megszédültem és láttam ilyen úszkáló pontokat a fejem körül.
Vendég

A női esrősítést Csillagnak értettem - sok a férfi a családban, kellene neki is egy kis csajszi...

Mint a Babának.
Vendég

Leti: belegondolva, én is sokáig titkoltam,nem is mertem beírni a pozi teszteket .... lehet BEtti is így van... aztán Baba jött rá... de mondta hogy amíg én nem érzem úgy, vagyis dokinál nem voltam addig itt nem beszélünk róla... így ezek után megértem Bettit.... csak én is izgulós vagyok főleg ha másról van szó!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

arra értettem a 7 napot mikor beágyazódhatott a gyerek.pétől a 14.nap már.ez ugy van h mikor megvolt a tr ahhoz képest 8-11 nap a beágyazódás,mire elér a méhbe a sejtecske.ilyenkor sokaknak van pecsételő vérzése,vagy csak épp barnás pötty.de a hőgörbén is látható.h megnlzitek pé után kb a 8.napon volt egy nagy lóugrás a görbén,én ezt beágyazódásnak gondoltam..de aztán ki tudja...

holnap reggel tesztelek,ma már nem.

KépKép
bettike83

Na, akkor csak kialkudtuk!!!

MAres, igazad van, Betti nem erőltetjük, jó? Bocsipuszi...
Vendég

Csillag! Jobbulást!!!

Baba: Igen,már nagyon izgulok.16+1,akkor megyek AFP-re,és utána 1 héttel uh-ra.Remélem minden rendben is lesz.
AFP-től félek,mert sokszor nem jó eredményt mutat.Külföldön már be is tiltották sok helyen ezt a vizsgálatot.
Nálad minden rendben?Mikor mész uh-ra?Hűűűű szép nagy lehet már a babád!
Vendég

UH képeket akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dominikát, Chris babát, Mares babát.
Vendég

Leti: jó az ha nagy a CSEND valakinél, mármint ha nem nagyon beszél a dologról, mert akkor titkol valamit, és a titok az csakis jó! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris, majd wordben este átküldök egy csomó receptet - pü-ben.
Még nem volt IR-em első terhességnél, viszont terhességi cukrom lett, ezért dettó szénhidrátdiétán voltam. A terhesség kezdő súlyánál 4 kilóval voltam csak több, mire szülni mentem (nekem is max. 10 kilót szabadott volna hízni). Ricsinél ugyanez volt, bár nem állapítottak meg terhességi cukrot, de diétáztam is, hogy megelőzzem. Én a szoptatás alatt szedtem fel rengeteg plusszt, most azt kell ledobnom. Endós doki szerint a terhességi cukor és minél több várandósság csak emelik az IR kialakulásának esélyét. Nálam bejött :(

Tegnap nálunk véget ért a "jó világ". Lányom rájött, hogy kell kimászni a kiságyából, ezért a délutáni alvásnak lőttek. Ki-be mászkál és hozzánőtt a sámli, hogy mindent elérhessen a lakásban. Estére így már tök nyűgös. Lassan vehetünk neki gyerekágyat :)

Betti, türelmetlenül várom a holnap reggelt :)

Mares, nagyon köszönöm, hogy megnézted a tabit és megírtad a nevét, holnap megyek és veszek is, nagyon jól hangzik a rengeteg összetevője, kell nekem is! :)

Leti, szuper jók a tesztek. Egyértelműen ott van a kisbaba! Hurrá!!! Kép

maccs01

AFP, nálunk 3hetet kellett várni az eredményre. Mire megérkezett, már el is felejtettem, hogy mi az :)
12. heti uh-n, azért a nagy difiket már látni, még egyik topikomon sem volt semmiféle fejlődési rendellenesség, de szorítok nagyon a 18. hetire!

maccs01

Maccs: remélem az eredmény meglesz május 21-re.. bár doki nemmondta hogy mikor ...lánykád akkor most pörög ezerrel :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maccs, tündéri lehet, ahogy komiszkodik...:)

Gyerekek, melyik vizsgálat is az az AFP? Amikor beleszúrnak a hasba és magzatvíz mintát vesznek?

Igen, Mares, reméljük, Betti titkolózik! Én erre képtelen vagyok. Így is a családból csak Anyukám tudja. De már itt van a torkomban, hogy szétkürtöljem. De a párom ő józan és nem hagyja...:)

Csillag, elkapott a járvány? Vagy jobban vagy?

Ana, te meggyógyultál? Jövő héten meló?

Gyerekek, azért ez durva: októbetben elmentem szabira: terhes lettem. Áprilisban elmentem szabira: .... Mert ugye ha most itt bennt lakik valaki, akkor ő a szabadságomon jött létre... Nagyon durva. Ezt majd közlöm a főnökömmel is :? :wink:
Vendég

Leti: Az AFP sima vérvétel.
Nekem azt mondták,még aznap meglesz az eredény.

Maccs: Köszi előre is ha küldesz receptet!Te hány gr-os diétát tartasz?
Vendég

Amniocentézis a magzatvíz mintavétel.

AFP az vérvétel által. Mom értékek lesznek rajta. Este majd beszkennelem a miénket.
Tőlünk az SZTK-ból átküldték valamelyik kórház laborjába, majd onnan jött vissza az eredmény. Mivel én nem az SZTK-ba jártam nőgyógyászhoz, a védőnőm vette át a nőgyógyászaton és tulajdonképpen tőle kaptam meg.

Igen, a lányom az ördögfióka-korszakba lépett :)

Chris, 180gr.
Mikor terhes voltam, levitték 150gr-ra egy idő után.

Leti, Téged soha többet nem engednek el szabira, ha ezt elmondod a főnöködnek, ugye tudod? :):):)

maccs01

hahó!
Letti!
Ez tök szuper,nagyon szép az utolsó teszt,pont mint az enyém! Ott tuti baba van a dologban!

Betti!
Ne tedd ezt! tesztet! Szerintem mindenki erre kíváncsi a legjobban!

EHCS!
Mi van veled? Te is kidőlsz a családban? Gyógyulgassál gyorsan!

Ana
Most már tényleg te vagy a soros!

Kép
Kép
k_inga

Kösz az infokat...jó pap is holtig tanul...meg a papné is. Bár én Tóthné vagyok. Na mindegy... :wink:

Igen, ez a szabadság ügy ezentúl necces lesz. Lehet, nem árulom el. Még az lesz egy játszma, a főninek elmondani... De nem baj, csak már lehetne.
Vendég

Hello Kinga!

Neked is ilyen volt a babás teszted?

Egyébként jól vagy?
Vendég

Sziasztok!

Betti már nagyon izgulok a holnapi teszted miatt :)
Ana és Leti nektek is megy a drukk ezerrel... :lol:
Maccs de édi lehet a kiscsaj, ahogy cipeli a sámlit össze-vissza :)
Chris sztem 2 nap alatt megvan, mi másnap délután mehettünk érte.
Mares mi voltunk 4d a 23. héten...
1. kép Dominika arca
2. kép Dominika lába
3. kép Dominika segge hátulról

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hello Baba!

Ismerős volt az arca, emlékeztem, hogy láttam már valahol... :wink: ...aztán rájöttem, hogy már láttuk Dominika arcát! Viszont a lábi-bábi és a popó az új!!!!!!!!!!! SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP
Vendég

Baba!

Nagyon édi csajszi. Mit nem tud a mai tudomány!!!!

Kép

Kép
anabana

Letti
Igen,én egyet csináltam este Clearblue-val,azon egy + jel van,reggel meg egy One minute tesztet csináltam (asszem ez volt a neve) és az ugyanolyan mint a tiéd! Dm-es teszt volt.
A tüneteim is ugyanazok voltak. Iszonyat mellfeszülés,hozzáérésre meg tudtam volna bolondulni. 2 hétig a melltartót el se viseltem. Meg ugyanaz a hasi érzés,mintha fájna is meg nem is vagy görcsölni kezdene. És a bővebb folyás. A hányinger a 6.hét vége felé támadt. most szombaton iszonyt volt,de kedden meg semmi. Hányni persze nem tudok,nehogy már megkönnyebbüljek egy kicsit! A háztartási keksz viszont egy nagyon okos találmány! A legjobb barátom mostanság. :)
Ezt leszámítva jól vagyok,bár mostanság egyre többet érzem a hasam alját,azt mondták azért van,mert nő...

Nehogy megsértődjetek,kicsit intim kérdés,de mióta van ez a hasfájás,meg a hányinger,én valahogy nem kívánom a sexet. Szegény páromat úgy sajnálom,soha nem hozza fel a témát,sőt maximálisan támogat, szeretget. De akkor is biztos,hogy rossz neki. Anyukák,terhesek,ti hogy voltatok ezzel? Lehet,nem lehet? Árt,nem árt?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, nekem a doki a múltkori esetnél azt mondta, hogy lehet, de ne most legyünk lepedőakrobaták.

Aztán amikor komplikáció van (barna folyás), állítólag akkor tiltják
Vendég

hát lányok,tényleg nem titkolok semmit,nem csináltam tesztet. :)
ha mégis akkor biztos megosztottam volna veletek :)

baba

nagyon szép Dominika :) olyan jó h van ez a 4d,már a pociban is lehet látni az arcocskáját,és mikor picivel nagyobb lesz,megmutathatja neki az ember és rácsodálkozik milyen is volt amikor még pociban lakott :)

KépKép
bettike83

Jaj lányok, hát szabad ennyit írni? :lol:

Baba, nagyon cuki ez a bébi, főleg alulnézetből. :lol:

Kinga, hát sajnos a hormonátalakulás miatt te is átalakulsz ilyenkor, valaki totál frigid lesz, valaki meg szexmániás, mint pl. az egyik barátnőm :lol: . Mindenesetre csak azt tedd, ami jólesik, de azért a párod igényeit is nézni kell. Beszéljetek erről, mondd el neki, mit érzel, hogy szeretnél vele együtt lenni, de félted a babát, meg hogy nem vágysz nagyon a szexre, de minden tőled telhetőt megteszel, hogy ez változzon. :wink: Próbáljatok középutat találni.
Egyébként ha valaki nem veszélyeztetett terhes, akkor egész bátran szeretkezhet, de valóban, a durva behatolásokat, stb. jó, ha elkerülitek.

Nos, nem beteg vagyok csajszik, csak megjött a büdös szemétládája, ezért fáj a pocim. Gyerekekhez meg jön ma a dokibácsi, remélem, tud valami megoldást a betegségre!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag

sok gyógypuszi fiadnak,remélem hamar meggyógyul.

KépKép
bettike83

Hello Csillag,

Ez a Piri ügy nekem nem esett le...pedig céloztál...:)

Mondd meg a dokinak, hogy most már rukkoljon ki valami megoldással, hogy szegény fiúk élvezhesség a tavaszi-nyári időjárást! Gondolom két kis energia-bomba, akiknek kínszendóvedés ilyen időben az ágyban kuksolni.
Vendég

Hahhhhhhhhhhhhhhhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

én itt vagyok :)

mi a helyzet? :)

KépKép
bettike83

leti

úgy nézem nálad a 8.dpo körül lehetett a beágyazódás :wink: :)

neked különben van valami csipkelődés,vagy ici pici szurkák a hasban,érzel valami ilyesmit?

KépKép
bettike83

Igen Betti, én már Mutteromat kinyírtam mert mindig felhívom, hogy most ez meg az miért van. egyszer fáj az egyik petefészkem környékén, igen, szúrkál, aztán a másik, egyszer a méhem, egyszer meg az alatt, vagy hol. Szerte-szét. De van olyan is, amikor úgy érzem, mindjárt jön Piri

Az előző terhességemnél észre se vettem semmit, még futóversenyen is voltam 4 hetesen. Csak az után jöttek a tünetek. Most meg hétfő-kedd óta érzem ezeket.
Vendég

én éjjel többször is felébredtem arra hogy valami nyomást érzek a hasamban.ma pedig ilyen érdekes csipkelődés,szurkálást éreztem.gondoltam biztos fészkelődik a picur,bárcsak úgy lenne :roll: :) megérzésem szerint van,de a teszteléstől szabályosan rettegek :shock: erős vagyok és könnyű azt mondani h igen túlélem a negativ tesztet is,de nem tudom elképzeli hogyan élném túl ezt a csalódást is.mikor annyi jelem van,annyira úgy érzem.holnap már 32.nap,33,34,35.nap biztos meg kellene jönnie ha akarna.

KépKép
bettike83

Előbb-utóbb úgyis meg fogod tudni az igazságot - igazából napok kérdése.
Vendég

Ja a beágyazódást is érezte, 2 napig, de nem állandóan. A méhem szúrt hosszan, csütörtök délután a melóhelyen és péntek este is.

Amikor éreztem, megálltam mindennel, és tudatosan átéreztem. Érdekes volt.

Betti, basszus, bár mondhatnék valami bíztatót!
Vendég

Csajok!

ahogy látom jól elvagytok. De jó már nektek, basszus. Alig várom hogy 5-6 nappal öregebb legyek. Úgy döntöttem,ha most sem sikerült, akkor orvost váltok és kivizsgálást kérek. Ez nekem a 6. ciklus, és most is nagyon elkaptuk.Tehát azt gondolom, ha most sem jött össze akkor valami gubanc van. Szerintetek?

Pont akkor voltunk együtt. Nyugiban vok itthon.

Kép

Kép
anabana

Drága Ana!

Nem kell rögtön az orvoshoz rohangálni (mondom ezt én :? ). Szerintem először tegyél rendet a fejedben. A sorsot nem szabad sürgetni. Mindennek megvan az oka, az, hogy mi miért és miért pont akkor történik. Hidd el, utólag majd meglátod, mi volt az oka, hogy nem jött össze. kivizsgálni 1 év után szoktak én úgy gondolom. Próbálj elvonatkoztatni a tervetektől, tarts ott hátul a fejedben, de helyezz előtérbe más dolgokat, amik foglalkoztatnak. Lehet hogy túl sokat voltál egyedül otthon, mert egy kicsit össz vagy zavarodva, ezt látom.

MEG NE HARAGUDJ!

tehát lazulj el, gondold át, hogy HOVÁ SIETSZ? Én a következőképpen gondolkodta 1 hónapja, amikor megjött:

ki vagyok én, hogy megszabjam, hogy pont most és csak akkor akarom azt az új kis életet, ami majd élethossziglan meghatározza a mindennapjaimat. Én akarom, vajon tudok-e mindent, amit kell, vajon felkészültem-e, vajon megérdemlem-e, stb. Miért vagyok ilyen akaratos? (mert én igenis az vagyok). Ez nem egy olyan ügy, hogy MOST AKAROM AZT A KÉK FELSŐT, ELMEGYEK ÉS MEGVESZEM A PÉNZEMEN. Nem. Hol is olvatam? Már nem emlékszem:

Ha nem tud hozzád bejönni a szerencs / szeretet, stb, NYISS NEKI EGY AJTÓT!

Nem vagyok elvont? erre szokták azt mondani, hogy ne akard annyira. Tudom, én is utáltam ezeket a megjegyzéseket, hánytam tőlük, összevesztem ilyenért a szeretteimmel is. De először neked, agyban kell megoldani. ÉS AKKOR NEM KELL DOKI! Egészséges vagy, Ana (a Kosok nagyon kemények - még 35 évesen is) - hagyd, hogy irányítson téged a sors, ne te irányítsd a sorsot!

Na de most nem akarlak ám bántani, csak ez az őszinte véleményem.

Küldök energiaadó gyógypuszit!
Vendég

ebben igazad van leti.

ana

én azért azt mondom h egy hormon vizsgálat nem árt sohasem.és lehet csak egyik hormonoddal van baj amit 1-2 honap alatt helyre is raknak gyógyszerrel.persze én 2 év után mentem orvoshoz de ha úgy érzed,nem akarsz többet várni,menj nyugodtan és ragaszkodj egy hormonvérvételhez.rengeteg pénzt elhord az ember a dokikhoz,az a legkevesbb h meghallgassa,TE mit szeretnél :)

de azért bizz ebben a ciklusban :!: drukkolok :)

KépKép
bettike83

Letti.

35 év felett 6hónap után javasolt orvoshoz fordulni. Olvass utána.
Agyban már rég letudtam, de azt ne mond hogy neked nem fordulna meg a fejedben hogy valami nem stim, amikor jó időben jó helyen vagy és mégsem sikerül?

Egyébként semmi bajom, tök jól vagyok. Ma is az udvaron virágaimat rendezgettem, a piacon vettem egy csomó petuniát. Kaspókat festettem,.. Stb. Dehogy vagyok lehangolt!!! Tök jól vagyok és várom hogy mi lesz a hónap gyümölcse.

Rosszul érzed velem kapcsolatban.

De azért puszi a hasikádra

Kép

Kép
anabana

néha a hit és az h "tudja az a kis lélek mikor kell jönni",kevés,és inkább tudja az ember a bajt,minthogy várjon minden honapban a csodára.

saját magamból kiindulva mondom ezt joggal.

ha korábban kivizsgálatok magam már rág babázhatnék sztem,

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?