Drága Ana!
Nem kell rögtön az orvoshoz rohangálni (mondom ezt én
). Szerintem először tegyél rendet a fejedben. A sorsot nem szabad sürgetni. Mindennek megvan az oka, az, hogy mi miért és miért pont akkor történik. Hidd el, utólag majd meglátod, mi volt az oka, hogy nem jött össze. kivizsgálni 1 év után szoktak én úgy gondolom. Próbálj elvonatkoztatni a tervetektől, tarts ott hátul a fejedben, de helyezz előtérbe más dolgokat, amik foglalkoztatnak. Lehet hogy túl sokat voltál egyedül otthon, mert egy kicsit össz vagy zavarodva, ezt látom.
MEG NE HARAGUDJ!
tehát lazulj el, gondold át, hogy HOVÁ SIETSZ? Én a következőképpen gondolkodta 1 hónapja, amikor megjött:
ki vagyok én, hogy megszabjam, hogy pont most és csak akkor akarom azt az új kis életet, ami majd élethossziglan meghatározza a mindennapjaimat. Én akarom, vajon tudok-e mindent, amit kell, vajon felkészültem-e, vajon megérdemlem-e, stb. Miért vagyok ilyen akaratos? (mert én igenis az vagyok). Ez nem egy olyan ügy, hogy MOST AKAROM AZT A KÉK FELSŐT, ELMEGYEK ÉS MEGVESZEM A PÉNZEMEN. Nem. Hol is olvatam? Már nem emlékszem:
Ha nem tud hozzád bejönni a szerencs / szeretet, stb, NYISS NEKI EGY AJTÓT!
Nem vagyok elvont? erre szokták azt mondani, hogy ne akard annyira. Tudom, én is utáltam ezeket a megjegyzéseket, hánytam tőlük, összevesztem ilyenért a szeretteimmel is. De először neked, agyban kell megoldani. ÉS AKKOR NEM KELL DOKI! Egészséges vagy, Ana (a Kosok nagyon kemények - még 35 évesen is) - hagyd, hogy irányítson téged a sors, ne te irányítsd a sorsot!
Na de most nem akarlak ám bántani, csak ez az őszinte véleményem.
Küldök energiaadó gyógypuszit!