Haliho Lányok!!
Remélem mindenki jól van és élvezi a jóidőt!!!
Én is hoztam egy kis eredményt, hála égnek jók voltak az agykamra értékeink a legutóbb, most faros a babó, de legalább nem szorul annyira feje (már nagyon lent volt a múltkor - emiatt is lehetett a felgyülemlett agyvíz). a TORCH véreredményem is negatív lett, szóval happy van. A méhszáj értékem 2000-es, kicsit fel van puhulva, kevesebbet kell ülni meg több magnézium van reszorton. Még nem vizesedem, meg próbálom kímélni magam, amennyire lehet. Egy havi melóba járás még hátravan. :S
Szilvi: nagyon vigyázz magatokra, óvatosan a lépcsővel!! Babakocsit mi nemrég szereztük be, voltam otthon Baján bababörzén, és ott keresgéltünk. Nagyon rendesek voltak ott a lányok, mondtam, hogy nekem mire kell, és hogy mikortól, és segítettek választani. Használtan vettük mi is. Én a netes vásárlásoktól kicsit félek ilyen szempontból, mert nem látom, hogy milyen állapotban van a kocsi, és általában előre kell fizetni, de nem mindenhol. Nézz utána jól, meg szerintem itt a csajok is tök jó dolgokat írtak, mint tapasztalt anyukák!
Írok ide méhszáj értékeket, jól jöhet a későbbi leletek értelmezésében:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Jövő héten valószínű megyek a babaváróra, még vki?