Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek, remélem szerencsét hoznak holnap!
Ircsi, én ezt nem értem.
Hogy neked is kellett orvosin közgázt tanulni, nekem is kell kémián, szívesen megnézném egy GTK-s órarendjét...
Biztosan nem találok benne se kémiát, se fizikát, se biológiát.
Azt hinné az ember, hogy egyetemen már tényleg csak azt tanulja, ami az ő szakjához kapcsolódik, aztán mégse...
Tej: már gondolkodtam rajta, hogy el kéne mennem dokihoz kivizsgáltatni... Múltkor mondtam a nőgyógyászomnak, és igen "borúsan" nézett rám, szerintem megemlítem neki, hogy nem múlt el a dolog sajnos.
Délután voltunk Veszprémben, megbeszéltünk a vőféllyel mindent, nagyon kedves és vicces és teljesen olyan, akire rá merjük bízni magunkat!
Aztán vettünk nekem melltartót a menyasszonyi és a menyecskeruha alá... Hát,hát még meglássuk, lehet jövő hétvégén nem férek bele már...
C kosárra lenne szükségem, de eddig egyetlen kínaiban sem találtam!!!
Aztán ránk szakadt az ég (még jó, hogy vettünk esernyőt a kínaiban, bár nem sokat ért
), eláztunk eléggé, így mentünk a tánctanárhoz!
Hát, megbeszéltük, hogy bécsi keringő legyen, azt a legkönnyebb ennyi idő alatt megtanulni, és a pocaklakónkra is tudunk így vigyázni!!! Választottunk számot, majd holnap belinkelem
, 3 és fél perces, és már az első 40 mp koreográfiája megvan!!!
Meg lettünk dicsérve, hogy más párral még nem volt ilyen. Még jó, hogy vittem az esküvői cipőm, így tudtam abban próbálni, így sokkal könnyebb volt, olyan szempontból, hogy szokom a cipőt!
Legközelebb vasárnap megyünk. Szeretnénk azért valami vicceset is belecsempészni, de azt hiszem, azt itthon fogjuk lekoreografálni majd mi ketten magunknak.
Clarika! Tetszik az IQ-s teszted, mindketten meg tudtuk csinálni!
Jó poén az az esküvős baki, amit feltettél a gmail-re, hát én nem szeretné kipróbálni, még jó, hogy nem lesz medence!
Délelőtt mi is csomó vicces, bakis esküvői videót néztünk, ez olyan, mint repülés előtt én repülős katasztrófákat néztem
. Na legalább tudjuk, mire figyeljünk.
Ne haragudjatok, hogy ennyire önző mód csak magunkról írtam, és másra nem reagáltam, ígérem, holnap pótlom!!!
Csak gondoltam helyzetjelentek egyet rólunk!
Na én még tanulok egy cseppet, mert a délután gyorsan elment vőfélyezéssel, táncolással.
Holnap még írok és reagálok mindenre!
És hát ezt kívánjátok nekem holnapra, mert 2 zh-m is lesz....: