Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi ügyes vagy,hogy nem híztál sokat és oda tudsz figyelni ennyire az étkezésre.Reméljük vissza állítják a régi rendszert bár én is csak abban hiszek amit már látok,sajnos a mai világban.
Woddy gyerekszoba kiváncsian várom Lili gyerekszobáját.

Kép
bévi

Na megjöttem babázóból,fiúk is már úton,megvan a kiságy és minden egyéb.Csillag 1 cumi hiányzik de azt Miki már csak hazafelé látta a listán :(
Alig várom hogy lássam a cuccokat :)

De most el kell dőlnöm,mert úgy összenyomódtam,sokat ültem ma,nem szereti a baba.

Ircsi,rétes? Hmmm de jó,a barátnőm ma kinálta, almásat,cukor nélkül,de visszautasítottam,(a tészta miatt)ezek szerint jöhet,majd legközelebb :)
Milyen volt a Születés heti program?

Clarika csíkok :( nekem is vannak régiek,csipő,has alja...félek tőle h.nem úszom meg...

Szilvás kitartás :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És kész .... :) a paradicsomos káposzta.
Már csak a sülthús készül hozzá....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Én egyesével használom a réteslapokat, és sooooooooook tölteléket teszek bele. Szinte nincs is rajta tészta :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szülés hete
Volt babaülés bemutató. Elmondták, hogy mire kell figyelni a vásárláskor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Nem baj :( :)
Majd megveszem itthon :)
Csak ez jó árban volt :)
De így is köszönet érte!!!!
Majd megírod mennyivel tartozom?(ha Miki hazaért)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi placenta az elülső falon,jü helyen ez van a leletemre írva azt szeretném kérdezni hallotál már esetleg olyanról,hogy ilyen esetben többet kell feküdni mert nagy az esély a bevérzésre és kerülni kell az emelést,lehet hülyeséget kérdezek :oops:

Kép
bévi

Bévi
Addig nincs semmi gond, amíg a lepény egésze, vay egy része nem a méhszájon vagy egészen a méhszáj közelében van!!!!
Egyébként mindegy, hogy elöl, hátul vagy a fundusban van!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag OK :) bocsi,de pasik,odaadtam a listát és későn ellenőrizte...

Ircsi és milyen rétest szoktál még? Bevallom még sose csináltam,de ezen nem múlik :)
Leveles tésztáról mit gondolsz? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

melegem van!!!!!!!!!!!!!!!!
:O

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Uram használta egész nap a gépet, vagyis a netet, de most végre itt lehetek mert esett és nem mertünk elmenni sétálni....

akkor beütöm majd a telomba a számokat, és majd ha odaérek hívok valakit... olyan 4-fel5 felé szerintem ott leszek

Clarika: aranyos a pocid....

Évi: én is éhes vagyok néha, bár most ismét ettem valamit amitől inkább a szelek bántanak vagyis fel van fújódva a pocim...

Tündi: 3 év, erre én is kíváncsi leszek :D

Ircsi: grat hogy csak ennyit híztál, nekem ma a gyógyszertári mérlegen 60,4et mutatott a 174 cm-hez, talán gimiben voltam ennyi :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

rétes...nyammmmmmmmm...túrós...tökös...meggyes.... :D
csajok folyik a nyálam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

kaptam emailben egy varázsrózsát...nem vagyok egy továbbküldős típus...de ez tetszik...úgyhogy ide beteszem :D

Mindenkinek vágya válljon valóra :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó lesz holnap :)

Kép

evilany

Évi
Meggyes-mákos, meggyes-diós, de főként túróst. Nekem az a kedvencem :lol:
Leveles tászta: sajtos rúdat, húsos hasét, "hot dog"-ot szoktam belőle sütni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fúú,szóval azt szabad enni? (leveles tészta)
Dió,mák,nem gáz?

Mares OK :)

Gázok engem is bántanak :oops: lehet beruházok Espumisanra is :?

evilany

NA ...MOST KAPTUNK SMS-T...holnap ismét spontán tánc lesz a gyerekeknek reggel 7:45kor a centrum parkolóban! :D
Ezt megnézném...megáll majd a forgalom? :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok!!!!!!
Az nagyon nem jó, ha éhesek vagytok!!!!!!!
Naponta 5-6-szor kell enni!!!!
CH: lehetőség szerint előnyben kell részesíteni a lassan felszívódóakat (nem emeli meg annyira a vércukor, inzulinszintet :arrow: utána nem esik le olyan gyorsan a vércukor)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ez egy jó kis link!
Köszi Ircsi!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Miért lenne gáz a dió meg a mák?

Nagyon jó nasizni is pl. diót :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]e írta:csillagfeny1976z egy jó kis link!
Köszi Ircsi!

Most találtam... gondoltam, megosztom veletek :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

én már átálltam a napi 5 evésre...az utolsó ilyen tájban esedékes...
jobban alszom ha most eszek és nem lefekvés előtt... :D

délután nem volt a legfényesebb a vérnyomim :(
134/80 pulzus 89
illetve
131/77 pulzus 87

de azt mondta a védőnő ha 140 ...akkor van gond(többszöri mérésre)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem van 2 kg dió a fagyasztómban..egy bajom van vele...tele leszek pattanással :(
nem bírom az olajas magvakat :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Évi, a diós / mákos rétes sok cukorral az már gáz. De amúgy nem. Bár azzal is számolni kell, hogy 10 dkg mák 537 kcal, 10 dkg dió meg 654.

Kép
xtina75

Értem :?

evilany

Rétes
Diós, mákos nem olyan tömény ám ha valamilyen gyümölccsel van keverve. És nem olyan fojtós se...
Én azért szoktam a meggyhez keverni, hogy a levét valamelyest felszívja... meg se szoktam cukrozni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na hétvégén rétes sütés lesz :)
Melyik fajta tésztát veszed?

evilany

Én nem szeretem se a diót se a mákot nagy bajom már nem lehet viszonta túrót azt imádom nyami.
Ircsi köszi a választ :lol:
Én túró tortát szoktam csinálni azt nagyon szeretem nem kell süni zselatin tarja össze most fruktózzal édesítettem és eper a tetejére,bár kell bele egy margalin az nem tudom mennyire megengedett de nagyon szeretem,nem édes és hideg mint egy jégkrém :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Jaj ne kínozzatok :)

evilany

Nagy különbségeket nem vettem észre a réteslapok között....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ok,akkor veszek valamilyet és betöltöm :lol: :lol: nyami már alig várom!

evilany

ÉLETKERÉK KENYÉR
Hozzávalók:
1 kg (tönköly)búza fehérliszt (de ha nincs tönkölyliszt, jó a sima búzaliszt is), 20 dkg teljes kiırléső (tönköly)liszt, fél liter langyos tej, 5 dkg krumplipehely (vagy 5 evőkanál krumplipüré), egy kocka (5 dkg) élesztő, egy kiskanál cukor, két kiskanál só, két evőkanál olaj.
A tetejére: egy tojás villával kissé felverve, csipetnyi só, szezámmag,
napraforgómag, tökmag, mák (vagy másféle magvak ízlés szerint).
Elkészítés:
Az élesztőt a langyos tejbe morzsoljuk, beleszórjuk a kiskanálnyi cukrot, és megvárjuk, amíg az élesztı jól felhabosodik. A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, beleszórjuk a teljes kiırléső lisztet, a krumplipelyhet, a sót, beleöntjük a megkelt élesztőt és az olajat, és elkezdjük a hozzávalókat összegyúrni. Ha túl száraz, és nem áll össze (a tészta keménysége erősen függ a liszt minőégétől), akkor nagyon óvatosan, apránként langyos vizet öntünk hozzá. Kemény, de jól gyúrható, rugalmas
tésztát kell kapnunk.
Amikor a tészta már teljesen sima és elválik az edény falától, letakarva fél órát kelesztjük.
A különbözı magvakat külön-külön kis tálkákba szórjuk.
A tojást villával felverjük, megsózzuk.
Ezután a tésztát 20-25 darabra osztjuk. A darabokat gömbbé formázzuk. A gömböket egyenként bemártjuk a tojásba, majd valamelyik magba.
A tésztagömböket virágalakban sütıpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk.
Ezután még fél órát kelesztjük.
Végül 200 fokos sütıben aranybarnára sütjük.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megjött az uram :lol: :lol:

Kincseim
Kép

Ágyszerelés is indul mindjárt :)

evilany

Katus-birodalom
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi nagyon aranyosak kiságyképet alig várom :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Ircsi gyönyörű lesz!! Ti is sokat dolgoztatok azért...

evilany

Ircsi ez nagyon jó ügyesek vagytok és nagyon szép kis dolgok vannak,nekem még nincs kiságyam se semmi szinte csak én hagyok mindent a végére hmmm ti nagyon ügyesek vagytok :lol:

Kép
bévi

Szépek vagytok már nagyon!!!Babaágy..szoba...cuccok...nekem minden a végére marad :( (mármint a berendezkedés)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...tetszik a teszt :D gmail-en

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek nagyon szép álmokat és nyugodt éjszakát kívánok!
Sziasztok...holnap jelentkezem... ha jó lesz a vérnyomim...ha magas akkor pihenek a délutáni randira :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Réteslap!
Eddig a Penny-ben és a Lidl-ben találtam a legolcsóbbat :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag holnap megosztjuk a tapasztalatokat :)

evilany

Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek, remélem szerencsét hoznak holnap! :roll:

Ircsi, én ezt nem értem. :( Hogy neked is kellett orvosin közgázt tanulni, nekem is kell kémián, szívesen megnézném egy GTK-s órarendjét... :? Biztosan nem találok benne se kémiát, se fizikát, se biológiát. :evil: Azt hinné az ember, hogy egyetemen már tényleg csak azt tanulja, ami az ő szakjához kapcsolódik, aztán mégse... :x
Tej: már gondolkodtam rajta, hogy el kéne mennem dokihoz kivizsgáltatni... Múltkor mondtam a nőgyógyászomnak, és igen "borúsan" nézett rám, szerintem megemlítem neki, hogy nem múlt el a dolog sajnos. :( :(

Délután voltunk Veszprémben, megbeszéltünk a vőféllyel mindent, nagyon kedves és vicces és teljesen olyan, akire rá merjük bízni magunkat! :wink: Aztán vettünk nekem melltartót a menyasszonyi és a menyecskeruha alá... Hát,hát még meglássuk, lehet jövő hétvégén nem férek bele már... :D :lol: :lol: C kosárra lenne szükségem, de eddig egyetlen kínaiban sem találtam!!! :shock:
Aztán ránk szakadt az ég (még jó, hogy vettünk esernyőt a kínaiban, bár nem sokat ért :( ), eláztunk eléggé, így mentünk a tánctanárhoz! :shock: Hát, megbeszéltük, hogy bécsi keringő legyen, azt a legkönnyebb ennyi idő alatt megtanulni, és a pocaklakónkra is tudunk így vigyázni!!! Választottunk számot, majd holnap belinkelem :wink:, 3 és fél perces, és már az első 40 mp koreográfiája megvan!!! :D 8) Meg lettünk dicsérve, hogy más párral még nem volt ilyen. Még jó, hogy vittem az esküvői cipőm, így tudtam abban próbálni, így sokkal könnyebb volt, olyan szempontból, hogy szokom a cipőt! :) Legközelebb vasárnap megyünk. Szeretnénk azért valami vicceset is belecsempészni, de azt hiszem, azt itthon fogjuk lekoreografálni majd mi ketten magunknak.

Clarika! Tetszik az IQ-s teszted, mindketten meg tudtuk csinálni! :wink: Jó poén az az esküvős baki, amit feltettél a gmail-re, hát én nem szeretné kipróbálni, még jó, hogy nem lesz medence! :lol: :lol: :lol: :lol: Délelőtt mi is csomó vicces, bakis esküvői videót néztünk, ez olyan, mint repülés előtt én repülős katasztrófákat néztem :shock: :oops: . Na legalább tudjuk, mire figyeljünk. :P

Ne haragudjatok, hogy ennyire önző mód csak magunkról írtam, és másra nem reagáltam, ígérem, holnap pótlom!!! :oops: Csak gondoltam helyzetjelentek egyet rólunk! :roll: Na én még tanulok egy cseppet, mert a délután gyorsan elment vőfélyezéssel, táncolással. :roll: Holnap még írok és reagálok mindenre! :wink:

És hát ezt kívánjátok nekem holnapra, mert 2 zh-m is lesz....:
Kép

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Szép jó reggelt! :D
Kor
án keltem ám
:D
(04:26) Kidobott az ágy...és babó sem hagy pihenni :)
Na de ennek kell örülni :D

Vérnyomim jó volt (118/77 pulzus 80)
Kíváncsi leszek kávé után mennyi lesz :D
Na mejd jelentkezem!

Mindenkinek Nagyon SZép Napot Kívánok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bocsi a zavarásért...de...olcsóbban és szuper minőség!

Eladó egy igazán megkímélt szuper Chicco Trio For Me Olasz gyártmányú babakocsi hordozóval és bázistalppal.Igazán könnyű kezelni,kis helyen elfér, magától megáll összecsukás után,nem nyílik szét.Szuperkönnyű irányítani,tolni.

A kocsi színe gyönyörű almazöld, ami unisex.Kislánynak is és kisfiúnak is tökéletes.
A hordozó sötétkék vajszín keveréke, ami a vázra simán rákattintható, anélkül,h.a sportrésze rajta lenne.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Újszülött kortól 3 éves korig használható. Clik-Clak System.Hát klasszis a javából! 4 kerekű babakocsi előre-hátra néző sport ülőrésszel,(2 irányba lehet fordítani a sport részt) szűkítő Synthesis talpas hordozóval (0-13kg-ig), kupolával, esővédővel,5 pontos párnázott biztonsági övvel, lábtakaróval,bevásárló kosárral, a tolókarokat összekötő pótelemmel

Papírjai megvannak.

A babahordozó újszülött szűkítővel. Praktikus és biztonságos mert csak a talpat kell fixen az autóba a biztonsági öv segítségével bekötni és utána magát a hordozót csak bele kell csúsztatni.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Nagyon könnyű a hordozó, papírja is megvan!

Szeretném felhívni a Chicco egyedülálló markolat megoldására a figyelmet!

1. Úgy lehet vinni a hordozót, mint egy táskát, és nem kifordított kézzel. Kb. fele olyan nehéznek tűnik benne a lurkó, mint a hagyományosnál! Smile

2. Az autóba rakásnál viszont két kézzel lehet megfogni, ami szintén jelentős könnyebbség a hagyományosokhoz képest.

Új bolti ára 100.000 Ft körül mozog vagy még több.

Csatoltam 2 db videót, ahol meg lehet nézni,h.miket is tud ez a kocsi:

http://www.youtube.com/watch?v=1CqnjE8WqRA

http://www.youtube.com/watch?v=eJrS1v7iT1s

Én inkább a személyes átvételt javaslom, de postázom is, ha nagyon akarod, de garanciát nem tudok érte vállalni, ugyanis nincs akkora dobozom,h.a kocsit is meg a hordozót is beletegyem.Jobb megnézni,élőbe,h.mennyire gyönyörű.

A kocsi huzata frissen mosva!Tisztán adom át az új gazdinak.Még a kerekeit is lemostam.Mintha új lenne.
A képek tisztítás előtt készültek.

Személyesen Nagykőrösről vihető el.

Kupolát telyesen be lehet húzni
Fekvő pozició

hordival,plusz bázistalppal

egy csomó extra kiegészítővel

összecsukva pici helyet foglal

Itt lehet megnézni:

http://www.teszvesz.hu/item1014104187_c ... _alul.html

Ha érdekel írj a timcike81@yahoo.com- ra
Vagy hívj: 06204941003

Ára: 53.000 Ft plusz posta, ha muszáj