Mieza, látom, már megkaptad a választ, szerintem is akkor menj, mikorra a doki mondta, ilyenkor nem számít, h. megjön-e, hanem a 14. v. 15. napon a Deca szurkálástól…
Tényleg, jobban viseled már?
Domi, én is mindig az éppen aktuális állapotom miatt izgultam/lok…
, ha volt tünet azért, ha nem, azért… még most is eszembe jut, h. mi van ha megyek uh-ra és nincs ott a baba???
De ahogy Vaya írja, a baba nem tűnik csak úgy el
reméljük!
Kubu, hát húgomék tegnap megnézték este a megoldó kulcsot és azt mondja a 20% tuti meglesz! Úgy legyen!!!
Viszont a magyar az még akár 5-ös is lehet, eléggé ügyeske szerencsére, ja és a töri… azt mondja elég nehéz volt, de azért az sem akkora gáz, viszont lehet lejjebb is viszik a ponthatárt a nehézsége miatt…
Jaj, mindig elfelejtem ezt a fogdokihoz menetelt… pedig muszáj lesz megejtenem, ez most nem elbliccelhető… de amúgy csinált ilyen harapáspróbát, még javítgatta is és akkor jónak tűnt, de mégsem az igazi
Úristen, de szép ez a gyerek!!! Iszonyat édes, most már hiába veszem a mintát, a mienk már majdnem kész van
Pancsi, na akkor téged is hanyagol már róka koma, szuper!!!
Örülök, h. jobban vagy!
Judit, akkor nálatok is érettségi-láz… Nálunk, ahogy már írtam is, a matek a para, de meglesz az! Húgom az ELTE-re készül magyar szak felé kacsintgat, de nem magyar tanárnak! Szóval a matek kettes tökéletes lesz
Azért ő annyira nem izgatja ám magát, szerintem a szülők inkább, mert vasárnap 2 hétre elutazik Portugáliába a drága és viszi a tételeit „tanulni”. Kíváncsi leszek mennyit fog vele foglalkozni… persze ezt sosem tudjuk meg
Lukácsné, akkor pihi van otthon, már amennyire a házimunka engedi! Mondtam én, h. évezni fogod!
Sajti, jaja, nem melózni annyit, hanem jönni élmény beszámolni! Mit mondott erre a baromi magas hcg-re Sz. ügynök? Elég brutál
Angyalka, akkor ezt szó szerint kell érteni… jajjjj, és mire jó pontosan, mi az elve? Még életemben nem hallottam, de nincs finomabb megoldás?
Tali: nekem ez a május eléggé sűrű, a június már lazább, de persze ha kell alkalmazkodom!!!
Ja és velünk:
Egy „kedves” doktorbácsi nézte a genetikai uh-t, minden okés, szerencsére, de rá kellett kérdeznem 1-2 dologra, mert szart se mondanak, már bocs… aztán lecsapoltak a kombi teszthez is, aminek 1-1,5 hét az eredménye! Legközelebb a 16. héten AFP és újabb vérkép, mert hogy a hemoglobinom nem a legjobb
Már 67 mm-es a kiskölyök és él-virul! Olyan boldog vagyok!!!
Kicsit fájdogál néha a pocim és 1-2 szurkálást is megejt, na meg a gyomorsavam estére kissé sok, de amúgy jól vagyok!
Most iszom a Hipp Natalt (is), mert állítólag javíthatja a vérképet, ill. vettem céklalevet!