Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőőőő... húú de régen volt már!
Most egy kis részt azért meghagynék magamnak, mert holnap genetikai uh és kombi teszt!!!
De a többi részén osztozhattok! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja hát az még majdnem 2 hét, de hamar elrepül ám!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sokidő az még biza... :oops:
andrea-1

Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. A merionálból most kevesebb mint 1 ampulla+port kell beadni naponta (1/3-ot), szerintetek lehet valahogy megmenteni a 2/3át másnapra, harmadnapra, vagy kuka?

Szerintetek lehet menni privátilag inszemre a bmc-be? Mert most szólt a dokibácsi, hogy ez lesz az utolsó inszem és többet nem támogatnak. Most kezdtük, de már olyan rosszul hangzik, hogy ez az utolsó esélyünk.

Irjatok
Köszi
kalmanka

SAJTI!

EZ FANTASZTIKUS!
Amióta olvaslak Titeket, szinte csak csodákat látok!!! CSak így tovább!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu! és a Többiek!

Ma megdumálom a dokimmal a HSG-t. Remélem bele megy.

A teljes kétségbeeséstől eljutottam arra a pontra, hogy már alig várom, hogy belekezdhessünk! Amikor mondták, hogy lombikosok leszünk, nagyon összezuhantam. De ahogy olvaslak Titeket, teljesen megváltozott a hozzáállásom!!!! :wink: és ez olyan jó, és nagyon köszönöm nektek!
Szuperek vagytok!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Tudtam, tudtam, tudtam.!!!!
Sajt: GRATULA 735 HCG? Hánnyan vannak???????????????

Kubu: Marci csuda édes lehetett. Nemsokára mindannyian megtapasztaljuk ezt az érzést. Szebbet elképzelni sem tudok.

Navi: gyönyörűséges a baby

Judit: Ezzel, hogy a páromnál van baj mégis engem kezelnek nekem is meg kellett küzdenem. A mai napig őt sajnálják, hogy be kell adnia a progi szurit. Az mellékes, hogy nekem kékül...
Egyszóval nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.

Andi: hajrá gyerekcsináló nap. Sajt kikövezte a követendő utat.

Woody: Nagyon szépek az eredmények, csak így tovább.

Macs: TUDOM, hogy minden rendben lesz, mert így KELL lennie. Vayának igaza van. A picuri egy édes aranyos pici lányka, akinél a bátyus egy iciri-picirit nagyobb. Nem lesz semmi gond.

Velem egyenlőre minden ok. Semmi reggeli rosszullét, a hasam is egyre kevesebbet fájdogál. Remélem azért mert minden rendben. Hihetetlen vagyok, ha van tünet az a baj, ha nincs meg az.
Csütörtökön okosabb leszek, már csak kettőt kell aludni.

Pusza mindenkinek.

Kép
domi75

Domi,
azért látom összejött :D
Ilyen eredményért majdcsak kibirom én is valahogy, hogy engem szurkálnak látszólag ok nélkül :roll:

Kalmanka,
szerintem sajnos kuka :shock:
Ezek a fránya hormonszurik baromi érzékenyek mindenre. Nekem a múltkor a Gonal-ból kellett kidobnom 3 adagot, mert elszíneződött. Vehettem egy egész új adagolótollat :evil:

Andi,
pikk-pakk itt lesz a biostrip ideje :wink:
Mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Sajti: merre vagy? Nagyon érdeklődve olvasnám a hireket felőled! Nagyon szorítok!!!

Macsek, Rodina és mindenki: ez rátok is vonatkozik

Én most nagyon örülök mert a gyerekem jelentkezett igaz csak röviden. köszöntés erejéig.A virágaim szépek bár már sok elnyílott, lesz kép küldök nektek

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Annyit nevettem. Főleg Szűcsön. Én is azt néztem, hogy a képek sorrendjével valami nem stimmel. Mintha mindenki előadott volna, csak Szűcs előadás helyett énekelt volna egy vidám dalt :)
Mert ő ilyen laza srác ám :)

Elmesélek egy történténetet... Jaj, csajok, én mindenkinek nagyon szorítok. De akaratlanul is mindig vannak, akik közelebb kerülnek a szívemhez és nekik mindig kicsit jobban. Amikor megismertem Macsot, és utána össze fórumozódtunk :) akkor annyira szorítottam érte és lám, baba (továbbra is szorítok ám:), aztán Navi mikor feloldotta a sikertelen lombikos bejelentést, rögtön mondtam a páromnak, hoy ha nekünk nem jött össze, akkor legalább neki. És szorítottam és összejött. Aztán megismertem Vbenit és ő már annyi mindenen átment és kis varázslás és lámlám.. Most az új kedvencem a tündérmami miatt Sajti lett, neki szorítgatok itt titokban és hopp!

Ahogy olvastalak ma Sajti, futottam én is tesztelni. Negatív. Mondom, akkor legalább a mensi jöjjön meg, mert gond lehet belőle, hogy nincs így stimu előtt és hopp, meg is jött :)
Pont mentem a tündérmamihoz (kb. utoljára, mert végeztünk), és hát persze nem bírtam, megsúgtam neki, hogy lehetlehetlehet és megkönnyeztünk ám! :)
És gyorsan rá is rakott arra az energiagépre, amin te voltál utoljára, hátha... :)

Navi, mint longszakértőm :) Ha ma jött meg és pénteken kell visszamennem, akkor nem kéne mégis csüt visszamennem, mert az a 3. nap. Vagy ez most nem számít? (meg csütörtökön kevesebben is vannak... hm?:)
mieza

Táblicska :)

Sajt Babat szeretnenk i, holnap be kell számolnod ám :)
mieza

Sajti,

hangos GRATULÁDÉ. :-) :-) lehet hogy ikrek? :roll:
gyere a beszámolóval!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Sajti hát nem semmi nőszemély vagy te. Ilyen magas hcg? Milyen meglepetéseket tartogatsz még? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu, sajnálom a rossz hírt, de gondolj arra, hogy minden várakozással töltött hónap egy új esély a spontán babucira. és látod nem lehetetlen :D én legalábbis próbáltam annak idején igy felfogni, persze nem mindig sikerült

Csajok nem semmik ezek a képek, nagyon viccesek :)

Domi én is ilyen voltam, ha volt tünet az volt a baj ha nem az. De ne aggódj a baba nem tűnik csak úgy el. Minden nap más más tüneteket produkálhatunk.

Kép
vayacon

Jó reggelt Mindenkinek,

Judit,
Remek hír hogy van időpontotok. Kivi leszek mit mond a prof.
Fiadnak hogy sikerült az elmúlt két nap ? Hol szeretne továbbtanulni ?

Navi,
Na huginak hogy sikerált matek ?
A tömés lehet magas, ha amikor a dokker csinálta, nem készített harapásmintát illetve nem ellenőriztette Veled többször zár-nyit-zár-nyit formában hogy kényelmes é ?
Virágok cépek.
Nyugi kombi lehet 11-13 között. Gyere eredményekkel.

Andi,
Húúúúúú reggeli metrós sztori nem semmi. Huh nagyon nagyon drukkolok.

Macs,
Jaj, kezem lábam csuriban hogy pénteken mindent rendben találjon a dokid.

Kisbeeka,
Drukk hogy tudj menni vérvételre.

Vnbeni,
Hogy vagytok ?

Sajt,
GYERE MÁR !
A két csík láccik.
Ilyen esetben ha cserebere van akkor az a doki kapja a pénzt aki helyettesít, persze nem annyit mint ami az eredetileg „kialkudott” ár.

Woody,
Örülök hogy rendben vagytok, Lili nagyon szépen fejlődik.
VV eredmény szuper ! Én holnap megyek, de nekem nem lesz 0 perces, csak 120-as, de már előre utálom hogy a fél kiló cukorral a gyomromban kell autóznom. BRRRR.

Angyal,
Köszönjük híreket, szólj már Sajtnak hogy jöjjön már géphez ! Annyira várjuk.

Csucsu,
Nagyon drukkolok hogy gyorsan megjöjjön az eredmény !

Kalmanka,
Szerintem kuka.
Másik kérdésedre passz.

Domi,
Sőőőőt már csak egyet kell aludni :lol:

Mieza,
:lol: :lol: :lol: )))))))
Nagyon nagyon szorítok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Na itten vagyok én is. Most csak gyorsan aztán jövök, de az uramnak még meg kell dolgoznia a gépet minden elment róla.

Szóval Sajtikám hát ez fantasztikusan jó hír!!!!! A vérzés tünnyön el!!! Szóval vannak még csodák ugyhogy lányok így hozzá állni! Ez aszt hiszem mindenkinek példa lehet. Tényleg mennyi mindenen mentetek már keresztül, és most itt van SPONTÁN. Kívánok neked zökkenőmentes terheséget!!

Én rólam gyorsan volt egy nagy pofára esésem a dokimnál. Akiről eddig azt gondoltam nem nagy a zsebe olyan kis szerényke. Két hete megnyitotta magánját,8000/ alkalom és 140 a szülés hoppá. Most egyenlőre várom a 19.ét akkor megyek kombi tesztre az istenhegyire. Majd utána kiderül. Szépen növekszik 23mm a fejétől a farkáig :lol:
Hányinger alább hagyott, de a szagok még irritálnak. Szóval velünk minden ok.

Továbbra is drukk nektek!!

Kismamiknak pocinövesztést!!

Várakozoknak idősürgetőt!!
Majd jövök még

Kép
Kép
pancsi76

Szépjóreggelt kívánok a csapatnak! :)

Előbb beszéltem Sajtival, tolmácsoltam hogy tűkön ülve várja mindenki. :)
Jól van, dolgozik (lightosan!!!), ugyanazt mondta, amit Angyalka is írt ...

Sajti! Nagy drukk, hogy minden ok legyen, szorítunk ... mindjárt uh!! :)
andrea-1

jöhetek egy képpel ?

Kép

kubuspace

Hmmmmmmm.... zabálnivaló...... és az a háré.... picit fiatalabb lennék, lecsapnék Rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Pancsi,
örülök hogy jól vagytok.
Dokker banyek, írd már meg privibe ki ez a doki lééééééééééééééééccci, olyan kiváncsi vagyok.

Andrea,
köszi Sajti-infót.
:lol: Marci nevében is :lol: :lol: :lol:

Sajti,
ne dolgozzáááááááááá, gyere már !

kubuspace

Sziasztok!
Sajti!GRATULA ügyesek vagytok!várom,h mit mond a dokid,mikor mész?
Én 3.napja hagytam abba a Norcolutot,de sehol semmi :cry: :cry:
tök defektes vagyok!szép napot!
vikus82

Sziasztok!

Látom ma reggel voltak korábban csatlakozók...de hát első a munka :roll:

Kubu,
nagggggggggyon tündéri kissrác :D
Gondolom mindenki levette a mintát, aki fiús anyuka szeretne lenni :lol:

Pancsi,
jó tudni, hogy minden OK, csak a fránya gép miatt "hanyagolsz" minket :)

Sajti,
hahó!!! Dobd el a melót, gyere mesélj :!:

Nálunk még zajlik az érettségi-láz, asszem egy hónapig más sem lesz téma.
A fiam azt mondja, könnyűnek érezte a magyart és a matekot is, persze mindkettőt másként.
A magyart 2-3-ra saccolja, de abból az is elég, mert nem kell sehova.
A matekot 90% fölöttire várja, és ez kell is, mert mechatronikai mérnöknek készül. Vagy angol tannyelven az Óbudai egyetemen, vagy magyarul a BME-n. Szóval van miért szorítani :wink:

Kép
judit0713

sziasztok

SAJTIKÁM!!!!
nagy nagy gratula, szóval jól sikerült ez az ágyban párnák közt hadművelet :)
nem semmik vagytok, anyám ekkora HCG szint nem semmi.
Majd visszaolvasok hogy tigrisnek a 3 csajjal mekkora volt, nekünk 86!!!! mondtam este az uramnak hogy neked mennyi, erre megkérdezi hogy akkor most neked hány gyerek van 10??? mondtam hogy az kicsit sok lenne egy 20-as tüszőből, mondtam hogy ez nem egyenesen arányos a sokszorossal...

macs
nyugi nem lesz semmi baj, látod én is leírtam hogy riogattak minden hülyeséggel és minden oké, nincs semmi baj....

rólunk
hétfőtől nem dolgozok már nagyon jó itthon lenni , nő a hasam rendesen, és alszok reggel 8ig olyan jó.
hétfőn kimentünk a kertbe de esett meg elállt ezt csinálta és hazajöttünk 2 óra múlva.
tegnap meg egész nap kint voltunk, apa is jött velünk aztán mire jöttünk haza gyerekek szakadt az eső, itthon meg egy csepp eső sem volt.... nagyon jó volt a szabadban kint lenni jó idő volt nagyon és szépen sütött a napocska.
viszont most megyek mert itthon úszik a ház , mosogatnom kell meg vasalnom végre...

Sajti várom a beszámolót én is már nagyon.
ja és maradt utrom ha kell odaadnám neked mert nekem már nem kell és itt vagy a szomszédban :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia mieza!

Írtam privit a címemmel.

Long protokollnál teljesen mindegy, hogy a ciklus hányadik napján mégy controllra/ gondolom Decapeptyt kapod most/.
Ott a lényeg, hogy otthon 14 napig add magadnak a Decapeptylt és a Decapeptyl 15. napján kell jelentkezni UH-ra és onnan indul a stimuláció. Én is most indítom a Decapeptylt. Nekem sajnos már nem az első long protokolom.
Vendég

Kubu: olyan jó kis-krapekod van :D annyira vagány :D :D :D

Csucsu: végül még nem intéztem semmit a vv-vel kapcsolatban...lehet,hogy holnap bemegyek a Jánosba és akkor kérek beutalót :roll: még nem tudom :roll:
Annyira bízom a cérnázás eredményében,hogy annyira nem izgat most ez a vv...
Cérna-akupunktúra: nekem 36 helyre szúrtak be cérnát,a bőr alá kb 1 cm-re rakják...van egy-két olyan pont ahol nagyon fáj...szerintem mindenkinek máshol fájhat...nekem a homlokomba behejezett volt a legkegyetlenebb...de már annyira megedződtem a szuriktól,hogy elég jól viseltem...4 napig fájt a lábszáramba berakott,de már az is elmúlt...és az összes nyüves bőrbetegségem (psoriasis ami nem volt annyira gázos,mert 15 éve folyamatosan nap mint nap krémezgettem,és az ekcéma ami időnként nagyon megkeserítette az életemet)tegnap reggelre nyomtalanul elmúlt :D :D :D ahogy jöttek úgy mentek :D :D :D mivel ilyen látványos eredményt ért el nálam napok alatt ,ezért most nagyon bízom abban,hogy segíteni fog a lombik alatt is...

Mieza: mehetsz nyugodtan 1 nappal előtte is...a longnál tényleg mindegy...

Sajt: gyere légyszi a fórumra ,ne pedig a melóhelyre...nem kellene feküdnöd :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyalom!!

Tyűűűű,ez kemény....Még jó,hogy ülök,mert még az olvasva is futkos rajtam a hideg.36 helyre???Ennek tuti lesz eredménye,kemény Csajszi vagy. :lol: :wink:

Sajti Kismami!!

Nem dolgozni,nyomás az ágyba,pihenni. :wink: És tessék jönni mesélni.. :D

Kubus!!
Marcid csuda jó pofa!Annyira édes,egy kicsit álmos a képen nem??? :wink:

Pancsi!!
Látom jót tett az sms-em,előbujtál!! :wink:

Judit!!
Fiadnak továbbra is drukk.

Talival most akkor mi a helyzet????
csucsu99
Budapest

Tali?
Nem tudom, nagyon elcsendesedtünk e téren :oops:
Nekem bármelyik szombat v. vasárnap jó, és elég mobil vagyok, Bp-n pl. bárhova el tudok jutni, alkalmazkodom a társaság többi tagjához.
Már ha lesz társaság :?: :!:

Kép
judit0713

Mieza, látom, már megkaptad a választ, szerintem is akkor menj, mikorra a doki mondta, ilyenkor nem számít, h. megjön-e, hanem a 14. v. 15. napon a Deca szurkálástól…
Tényleg, jobban viseled már?

Domi, én is mindig az éppen aktuális állapotom miatt izgultam/lok… :oops: , ha volt tünet azért, ha nem, azért… még most is eszembe jut, h. mi van ha megyek uh-ra és nincs ott a baba??? :shock: :D :shock:
De ahogy Vaya írja, a baba nem tűnik csak úgy el :lol: reméljük!

Kubu, hát húgomék tegnap megnézték este a megoldó kulcsot és azt mondja a 20% tuti meglesz! Úgy legyen!!!
Viszont a magyar az még akár 5-ös is lehet, eléggé ügyeske szerencsére, ja és a töri… azt mondja elég nehéz volt, de azért az sem akkora gáz, viszont lehet lejjebb is viszik a ponthatárt a nehézsége miatt…
Jaj, mindig elfelejtem ezt a fogdokihoz menetelt… pedig muszáj lesz megejtenem, ez most nem elbliccelhető… de amúgy csinált ilyen harapáspróbát, még javítgatta is és akkor jónak tűnt, de mégsem az igazi :roll:
Úristen, de szép ez a gyerek!!! Iszonyat édes, most már hiába veszem a mintát, a mienk már majdnem kész van :lol:

Pancsi, na akkor téged is hanyagol már róka koma, szuper!!! :D Örülök, h. jobban vagy!

Judit, akkor nálatok is érettségi-láz… Nálunk, ahogy már írtam is, a matek a para, de meglesz az! Húgom az ELTE-re készül magyar szak felé kacsintgat, de nem magyar tanárnak! Szóval a matek kettes tökéletes lesz :wink:
Azért ő annyira nem izgatja ám magát, szerintem a szülők inkább, mert vasárnap 2 hétre elutazik Portugáliába a drága és viszi a tételeit „tanulni”. Kíváncsi leszek mennyit fog vele foglalkozni… persze ezt sosem tudjuk meg :D

Lukácsné, akkor pihi van otthon, már amennyire a házimunka engedi! Mondtam én, h. évezni fogod!

Sajti, jaja, nem melózni annyit, hanem jönni élmény beszámolni! Mit mondott erre a baromi magas hcg-re Sz. ügynök? Elég brutál :shock: :lol:

Angyalka, akkor ezt szó szerint kell érteni… jajjjj, és mire jó pontosan, mi az elve? Még életemben nem hallottam, de nincs finomabb megoldás?

Tali: nekem ez a május eléggé sűrű, a június már lazább, de persze ha kell alkalmazkodom!!!

Ja és velünk:
Egy „kedves” doktorbácsi nézte a genetikai uh-t, minden okés, szerencsére, de rá kellett kérdeznem 1-2 dologra, mert szart se mondanak, már bocs… aztán lecsapoltak a kombi teszthez is, aminek 1-1,5 hét az eredménye! Legközelebb a 16. héten AFP és újabb vérkép, mert hogy a hemoglobinom nem a legjobb :roll:
Már 67 mm-es a kiskölyök és él-virul! Olyan boldog vagyok!!! :D
Kicsit fájdogál néha a pocim és 1-2 szurkálást is megejt, na meg a gyomorsavam estére kissé sok, de amúgy jól vagyok!
Most iszom a Hipp Natalt (is), mert állítólag javíthatja a vérképet, ill. vettem céklalevet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na itt aztán nagy a pangás most... merre vagytok lánykák??? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Kedveskéim!

Háát ennyi szépet írni nekünk! Igazán köszönöm!!!
Nem hinném, hogy van erre recept, de tuti benne van a pozitív szemlélet, a BMC, Tündérkeresztanyánk kezelései igen erősen (szerintem), a pempő, az IR gyogyó, a diéta és még ki tudja micsoda - de TI is, az tuti!

A hozászólásotokig el sem gondolkoztam a 735-ös HCG-én, de most beparáztam egy másodpercre, hogy ikrek lesznek... Hát legyen, én azt sem bánom, sőt örülök minden jónak ami még ránk vár.

Sz ügynök - rendes ügynökhöz méltón - nagyon szűkszavú volt, de gratulált és virult az arca a HCG-émtől. A vérzés nem tetszett neki, írt is egy papírt, ha netán méhen kívüli tüneteim lennének, akkor azonnal irány az illetékes kórházba. De nem fáj az alhasam, szerintem monden oké. Holnap megyek uhura, remélem akkor már többet tudunk. Annyit kérdezett még, hogy hol tervezem a szülépst? Nagyon meglepődtem, mert szerintem ez még korai, de sebaj én egyből mondtam, ha lehet itt a Jánosba és nála. Nemigen válaszolt rá, mert előbb tisztába akar jönni, hogy mizu odabent, a többit majd utána megbeszéljük.

A melóhelyen már elmondtam, de lelkére kötöttem mindenkinek, hogy még csak halkan tessék örülni, mert ki tudja...

Zuram olyan édes, azt kérdezte tegnap, hogy akkor őt mikortól lehet apukánal szólítani. Mondtam neki, hogy természetesen már az vagy! :)
Még nem fogta fel teljesen, de azért már gondolatban felnevelte őket. Jó mi?

Tegnap még történt pár dolog velem. Az utcán a fejemre esett vhonnan (számomra is talány) egy darab száraz kutyakaka, koppant a fejbúbomon. Nemsokra rá nekimentem egy oszlopnak (ami pont a cuncusig ért, ezt a járda mellé teszik sorba, hogy az autók ne parkoljanak fel) és nagyon bevertem a szeméremcsontomat. Azt hittem betojok úgy fájt! Persze közben röhögtem is, mert ilyen béna is csak én lehetek, ráadásul két férfi kollégámmal voltam együtt, ciki is volt, meg vicces is. Most jól be van dagadva a cuncusom és bekékült. Holnap Sz meglátja és azt fogja hinni, hogy ver a Zuram! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám!!

Nem okoztál csalódást a hozzászólásoddal,valahogy ilyet vártam. :D :lol: :lol:
Itt vihogok,már neharagudj,cuncusod gyógyuljon. :wink: :lol: :lol:

Még 1X Gratula,így kell ezt csinálni,eldöntöttem Én is követlek. :D

Nem maradsz otthon??Nem mondta Sz???Nála lehet szűlni is???? :roll:

Navi Mami!!
Örülök,hogy minden oké. :wink: Hugodnak azóta nem csináltak friss szűrést???Portugális??de jóóó. :wink: Egy kicsi lazulás a vizsgák között. :wink:

Rodina!!
Hahóóóóóó!!Tessék jelentkezni!!Jól vagytok??Apukád már otthon???
csucsu99
Budapest

Először is, SAJTINAK ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!

Kubunak és mindenkinek köszi a drukkokat a zebrához is,meg ahhoz,hogy mehessek vérvételre holnap,ez utóbbi bejött :)
Szóval tegnap reggel meglátogatott Mary 4 napos késéssel,miután este megcsináltam a sokadik 1 csíkos tesztet :D

szóóóóóval,aki bújt,aki nem,holnap megyek bíemszíbe vv-re :)
aki jön,jelezze!

Sajti,én is szívesen dumálnék Veled!!! Nagyon szimpi vagy,biztos jót beszélgetnénk!

Csak meg kell várni,míg biztonsággal kimozdulhatsz :) :)
Vendég

Avarka:
Én is alig láttam először a csíkot, de ott volt. :)
Zeke oltári, aztán Sz ügynököt is felfedeztem, mekkora fazon az a pasi! :lol:
Mostmár tuti nála szeretnék szülni, ha máshogy nem, hát kiénekeli belőlem a gyereket! :lol:

KPN:
Bódottágot Szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:
Tudod már az uccsó inszemed napját?

Judit:
Jópofa a vonalzód nagyon-nagyon!
Fiadnak ezer drukk, biztos sikerül amit szeretne! :)

Vicky:
Ja-ja, vv-en voltam. Hilda meglátott és kérdezte, hogy uhu lesz? Mondom: háát szerintem hcg-t kéne nézni inkább, ha lehet... Gyorsan megírta a beutálót a vérszipolyra, aztán szépen kivártam az eredményt. :)

Vaya:
Én is betudom a lombik utóhatásának (is) a sikert...

Macs:
Szerintem nagyon rendes a férjed, csudajó apuci lesz belőle! :)

Eszter:
Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad! Nincs receptem, én is csak tőletek szerzett infók, a kezelések és a szerencse hatására lettem várandós - szerintem...

Woody:
Nagyon örülök, hogy minden rendben Lilivel és a te értékeiddel is! :)

Kiss Angyal:
Nagyon köszönöm, hogy megírtad! Pusszantás érte! Kép
Micsoda javulás a cérnától, ez igen! Te igazi hős vagy, én tudom mennyire fáj ez a kezelés! Kihez jársz?

Csucsu:
Nagyon szorítok, hogy időben megkapd a jó eredményeket!!!

Navi:
Ha túl sok a tömőanyag, akkor nyomhatja az idegeket harapásnál, ezért picit le lehet reszelni belőle.
Tudtam, hogy a genetikain minden rendben lesz, a többi erdmény is okés lesz, majd figyeld csak meg!
Nagyon szép az erkélyed, a verbénát én is csípem, tesókád csokrai is igazán mutatósak! De nem látom sehol a Kökörcsint?! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kalmanka:
Inszem után még jöhet 5 támogatott lombik, nem szabad feladni!!!

Wikka:
Na, ez a jó szemlélet! Neked is bejön majd, hidd el! :)

Domi:
Te csütörtök menni bíemszí? Én is-én is- én is!!! :lol: 8.30-9.00 körül leszek ott.

Mieza:
Te is gyere csütörtökön, hmm? :D
Igazán tündér vagy te is, köszönöm! A pletyót is körösztanyánknak! :wink: Majd holnap uhu után felhívom, remélem akkor többet tudunk már - elvégre az ő "keze munkája" is masszívan benne van! :)

Pancsi:
A 8 rugót annyira nem sokallom, de a szülés árát azt nagyon!
Örülök, hogy minden rendben veletek és jól vagytok.
Fülétől - a farkáig, mi? :lol: :wink: Akkor fiú? :roll: :wink: :lol:

Kubu:
Marci el lesz lopikálva, nagyon dögös a sérója, no meg a cuclitartója is! Ahogy Bódigusztiék mondanák: "olyan dizájneres" ! :lol: :lol: :lol:

Lukácsné:
Nagyon rendi vagy. Nemtom meddig kell p.nagolyózni, de nekem is van még 2 egész dobozzal. Majd kiderül...
További jó pocinövesztést! Fotó nincs még a pockodról? :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok!!!!

Aki krémezi magát!!!!

Nóra nem válaszólt,megjött a kréme,és ma vagyok a 20.napon,most is elkezdhetem kenni Magam,vagy meg kell várni a következő ciklust????

Kisbeeka!!
Na,jól kicseszett Veled mary,Én is jártam már így. :wink: De akkor holnap vv,de jó!!!! :lol:
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]C írta:csucsu99sajok!!!!

Aki krémezi magát!!!!

Nóra nem válaszólt,megjött a kréme,és ma vagyok a 20.napon,most is elkezdhetem kenni Magam,vagy meg kell várni a következő ciklust????

Kisbeeka!!
Na,jól kicseszett Veled mary,Én is jártam már így. :wink: De akkor holnap vv,de jó!!!! :lol:

endós krém?
jaja,Mary nem szeret engem :D
én se őt,jobb lenne,ha 9 hónapig nem is látnám :D :D :lol:
Vendég

Igen endós krém.

Én sem szeressem maryt,és egyetértek Veled,húzzon el 9 hónapra. :wink:
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]I írta:csucsu99gen endós krém.

Én sem szeressem maryt,és egyetértek Veled,húzzon el 9 hónapra. :wink:

vagy 2x 9 hónapra :D

Mary nekem amúgy is minden hónapban sok gondot okoz,és mióta már endót is,azóta haragszom rá! :lol: :shock:
Vendég

Vikus:
Nekem anno a 3. napra jött me a Norculuttól, de csak nagyon enyhén...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szóval csajok,holnap reggel bíemszí!!!
szerintem 8-1/4 9 körül érünk oda nővéremmel (elvisz kocsival),úgyhogy aki jön reggel,az megláthatja a fáradt és nyúzott képemet :)
Vendég

Csucsu:
Nem mondta, hogy bármit is másképp kell csinálni, fekvést végképp nem említette. Egyébként pénteken nagybevásároltam egyedül, a húzóskocsit csurig pakoltam, nemtom hány kilót emelgettem fel-le a bkv-ról, aztán hétvégén kertet ástam, veteményeztem, kutykat nyírtam, anyut és mamát is megfodrászkodta, persze az anyáknapját is én szerveztem meg, mindkét nap catering szolgálattal egybekötve (otthon megfőztem és megsütöttem mindent, hogy az anyuciknak csak élvezkedni kelljen) - egyszóval duracellnyuszi üzemmódban voltam. Talán ezért is vérezgetek... Remélem csak ezért. No, majd a gyogyók és a lájtosabb életmód helyrerak! :)
Ja, kövess bátran, de a p.nazúzót (bocsesz, ezt az oszlopot a kollégám nevezte el így :oops: :lol: ) kerüld ki! :lol:

Kisbeeka:
Tényleg jó lenne összefutni, ahogy írtam én 8.45-9.00 körül érek oda.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Megjöttem a dokitól.
Megint elhalt.
vnbeni

:cry: :cry: :cry: :cry:
Vnbeni!!

Én nem is tudok mit mondani,annyira sajnálom!!!!!!Ölellek!!!!
csucsu99
Budapest

Vnbeni: borzasztóan sajnálom.... :(
kitartást,és sok erőt Neked!
Vendég

Sziasztok!hello új csajok illetve leendő kismamik:)

Mindenkire sokat sokat gondolok de jönni továbbra sem csak néha és zugba jövök majd!
nálam:sajnos a 4.inszemnél én elakadtam.Kis vendéglőnk mellett el kellett mennem dolgozni és egyenlőre talpra kell állnunk anyagilag csak úgy tudok folytatni bármit is!
de szerintem minden vizsgálatot előlről kell majd kezdeni megint mert hát indokolt lesz szerintem!

mindenkinek drukk hegyek aki BABÁS LETT!!!!!!!!!nagyon el vagyok kenődve de nem akarom előltetni mert hát pasim gondolatai minden pillanatban munkán járnak és semmi máson....
de tényleg semmin....:(és nem akarom hogy muszájból próbálkozunk mert hinni kell benne csak AKKOR SIKERÜL!

mindenkinek sok sok ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Kisbeeka:
Tényleg jó lenne összefutni, ahogy írtam én 8.45-9.00 körül érek oda.

Kép

OK,akkor megyek én is aszerint ;)
8:45 körül ott leszek valahol a kígyózó sorban... :D

viszont mégsem kocsival,mert anyum nem adja oda :(
nem tudom miért,ez most nagyon rosszul esik,talán Mary miatt vagyok sokkal érzékenyebb :( :( :(
Vendég

vnbeni: Nagyon sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Amúgy mettől meddig van a vérvétel?
Vendég

Vnbeni:
Ez borzasztó, annyira sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

miééért??? :evil:
mondott vmit a doki, hogy miért?

Pá Drágáim!
sajt@

Sting kitartást és sok manit kívánok! Ne lógasd az orrod, inkább vhogy szedd össze magd lelkileg is, akár szakember segítségével, hogy ha eljön az ideje újultan indulj neki! Sok puszi! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kisbeeka:
szerintem 10-ig... de nem vagyok benne bizti... :roll:

Vnbeni:
Nagy ölelés!!!

Pá Drágáim!
sajt@

az jó lenne úgy,ha 10-ig lenne,nekem fél12-re kéne hazaérnem,nővérem kölcsön-bérletével megyek :D
Az enyém csak másnaptól lesz érvényes,ezért kértem anyum,hogy vigyen el odáig,mert hát ez az egy út 8 jegyet igényel... :(

és azt nem tudod véletlenül,hogy hánytól van?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?