Anabana, nagyon drukkolok neked is. Ilyen gyermekáldás mellett a családban már neked áll a zászló!
Leti, a Gabriel nálam is ilyen negatív volt. Sőt, amikor elmentem a rakás tesztemmel második terhességnél a dokihoz (talán 4+3-nál), akkor ő is csinált egy tesztet és tök nega lett!
Barátnőm szerint egy csomó dokinak az uh-gépével még dínókat néztek, olyan régiek
Chris, el vagyok hízva, le akarok fogyni, hogy ideális, de legalább megközelítően ideális súllyal kezdhessem a terhességet. Amíg ezt el nem érem, addig várunk a picivel. Ez remélhetőleg augusztusig sikerül, ha nem, akkor tolom még egy-két hónapot. Nekem ez fontos, főleg, hogy másnál és nálam is az a tapasztalat, hogy minél többedik terhesség, annál több nyavalyád lesz
Szerencsés, akinél nem így van. Az van, ha nem mozgok, akkor feljönnek rám a kilók. Mozgással én 9évig - gyerekek előtt - nagyon szépen tartottam az ideális súlyt és piszkosul jól éreztem magam a bőrömben. Itthonülőként és min. segítséggel a rendszeres mozgást nem tudom beütemezni. Próbáltam itthon, de kicsi a lakás... azért próbálkozok, fekvőtámaszhoz és hasizomhoz nem kell óriási hely... viszont én a kick-box-ot szeretem dvd-ről
:):) Most már nagyok a gyerekek, így anyum szívesen bevállalja őket pár órára, tehát remélem, pár hónap és mi is próbálkozhatunk.
Ma kaptam meg a HPV-eredményemet, negatív, úgyhogy beadatom magamnak az oltásokat. Lehet, hogy ezalatt sem ideális teherbe esni, tehát 3-4 hónapot így is tolódott volna a project.
Betti, ha pozi volt, akkor van baba. Maradjon is az!!! Már nem rajtad múlik. Nagyon drukkolok és izgulok is.
Babamozgás
Én Ricskót 16-17. héten éreztem először mozogni, kis pukkanásoknak véltem a pocakban, egyértelműen más, mint bármely más aktivitás a hasban
Enzónál pont a 12. heti uh-n voltam, láttam a monitoron mozogni, ezzel egyidejűleg kis kaparászást éreztem belülről. Így esett le, hogy az Ő, tehát innentől kezdve már tudtam, hogy a lányom kapálózik, ha ezt érzem.
Állítólag minden gyereknél egyre korábban érzi az anyuka.
Amikor már nagyobbak voltak, néha olyan bukfenceket csináltak a hasamban, hogy úgy éreztem, mindjárt kidobom a taccsot. Látod és érzed, ahogy a pocak "átvándorol" a másik oldaladra. Néha elég kemény volt az utolsó trimeszterben.