Új privát üzeneted érkezett!

Szia Chris!
Sajna a teszteléstől én még távol vok. De vasárnap lehet egyet lövök.

Amúgy még mindig köhögök, meg náthás vagyok, de a közérzetem már jó. Alakulok, ma megyek vissza a dokihoz 11:30 ra.

Letti: Tudom hogy az az de árnyékban van. Mindegy. De te egyértelműen láttad? Már a 9 dpo-n. Szerintem neked is meg nekem is egy nappal későbbre tette a pe -t.

Kép

Kép
anabana

Maresz: Kép az uh -ról? Helyzetjelentést kérünk.

Kép

Kép
anabana

sziasztok!

mai görbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 17600_.png

esett lefele kicsit :cry: félek :?

pici örcs van,de semmi jele mensinek.még nem csináltam tesztet,2 nap múlva ellövök egyet ujra,akkor már 33 nap körül lesz,szoval látni kell valamit.

néha elbizonytalnodom kicsit,de aztán ujra erőre kapott,ha nincs semmi akkor nem lehetett volna semmilyen csikocska.ha még extra halvány,alig észrevehető is,akkor is csik és jeleznie kell valamit.

leti

mostmár kezdenek szépen látszani :wink:

KépKép
bettike83

Bettyke!

Ha nem lenne semmi, akkor ilyen szép görbéd sem lenne. Ez még nem esés.Ez gyönyörű trifázisos. Most már csajszik nekem is szurkolni, hogy az enyém is ilyen gyönyörű terhes görbüsz legyen. Nyugodtan tesztelhetsz reggel,mert már gyönyörű lesz, mert minden nap duplázódik a hcg. Ez megvan Bettike. Te mit szettél, mitől babásodtál?

Kép

Kép
anabana

Leti köszönjük érdeklődésed, láz elmúlt, köhögés maradt... azóta elkapta a férjem is, ma már ő is jobban van. De még így se mehetünk sogornőmékhez megnézni az új jövevényt, mivel nem akarom, hogy elkapja a fiúktól ezt a nyavalyát...
Az első uh-unk nekünk az 5 héten volt, egy 7mm petezsákot látott a doki, a következő uh a 7 héten volt, utána meg a 12, 18 és 22.
Sztem ha a doki az 5 héten csak egy foltot lát elmehet a búsba... ma már annyira jók az uh gépek, hogy abból megtudja állapítani sztem, hogy van e petezsák benne vagy sem. Jó persze még szívhang nincs, de abból egyértelműen lehet következtetni, h az lesz. A dokim engem vissza hívott a 7. héten is, h a szívhangot is megnézze.
Chris én a 16. héten éreztem meg elöször Dominika rezdüléseit, olyan volt, mintha egy lepke rebegtetné a szárnyait. Aztán a 20. hét körül kezdett változni olyanná, mint egy lufi ami kipukkan bennem, és a 23-24. hét körül mászott feljebb, de úgy, hha megrúg a mellem is beleremeg.. elég cukin nézek ki olyankor.
Várod már, h mozogjon igaz??? Csodás lesz, de ne izgulj, esténként feküdj le a hátádra fél órát, és már most is érezhetsz vmit, vmit ami nem a gyomrod... próbáld ki :)
Bettike ijjedve néztem meg a görbédet, de aztán megnyugodva láttam, h ez csak egy pici esés, ettől még mehet feljebb...
Novemberben nem kezdtem el az elején hőmérőzni, aztán közben úgy döntöttem, h na mégis csak próbáljuk meg ( ez ilyen feladós időszak volt nálam ) elkezdtem mérni, akkor már sztem megvolt a pé-sem. 25-én voltam dokinál aki szerint egyáltalán nincs pé-sem, és ha megnézed nekem is volt esésem....

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 17600_.png

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

ana

köszi hogy ennyire bizakodó vagy,de én még nem merem magam beleélni.félek hogy negativat tesztelek :? tudom hűle vagyok,de sztem közel 2és fél év után más is igy álna hozzá a dolgokhoz.inkább kellemeset csalódjak,minthogy megint negativ tesztet lássak.de azért bizakodom.

te egyébként ennyire jártasz vagy a görbékben?
hogy ennyire babásnak gondolod az enyémet?

nagyon drukkolok neked is hogy szépen alakuljon :wink: :)

KépKép
bettike83

Betti!
Ez a görbe egyértelmű. Nézelődj a babatervezők oldalán, majd meglátod. Megértem hogy félsz, ezzel én is így vagyok.

Minden nap elmondom magamnak, hogy volt pé akkor voltunk együtt amikor kellett, egészségesek vagyunk, és most sikerült. Nagyon félek hogy nem, de hát ez van. Van már egy lányom, őt imádom, jó hogy van nekem. Amúgy meg 40 éves koromig csak összejön valahogy. Hát nem? Fiatalnak érzem még magam, pedig a 35 már nem kevés, de szerintem nem is olyan sok.

Hány napos ciklusaid vannak?Te mit szedtél, amitől babásodtál?

Kép

Kép
anabana

Ana, én szívből drukkolok neked is! Főleg, hogy megint laptetűd van! :) És a görbéd is alakulóban van éppen! Egyébként a 9. DPO-n nem láttam annyira egyértelműen, iszonyat kellett guvvasztani a szemem. kételkedtem is rendesen, de másnap reggel már jobban látszott.
Szerintem is a Ferty eggyel későbbre tette a pé-met, lehet, hogy a tiedet is. Én előtte való nap hajnalban éreztem egy nagyon nagy késszúrás-szerű fájdalmat, arra ébredtem. Úgyhogy szerintem nekem az volt. És akkor már a DPO-k se stimmelnek. Meg a nemvárt mensi se...

Mares, tényleg, UH?

Betti, ez tényleg elhanyagolható esés! Ne aggódj! Inkább tesztelj!

Chris, köszi az infot!

Szerintem nem bírom a mensi után 2 hétig! De most ez a petefészek fájás nyugtalanít. Anyukám szerint hülye hypochonder vagyok! Azt is olvastam, hogy a hcg akkor is látszik, ha ciszta van vagy méhen kívüli... Megint magamra kell parancsolni és már törődni mással is...:) DE HÁT NEM MEGY!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

baba

én is megijedtem reggel,de nem olyan nagy esés volt hála az égnek,majd holnap reggel meglátom h lejjebb megy e vagy sem.
ez a hónap nekem is egy picit feladós hónap volt,elterveztem h kicsit élek,nem foglalkozom a baba témával,persze eljárok dokihóz,szedem a gyogyszereket de nem görcsölök rá a dologra.megyek szépitkezni,szoliba,kicsit fogyizni,mozogni keményen h nyárra csini legyek,kikapcsolodunk a párommal.szoval én is egy picit háttérbe szoritottam.
és lám,valami alakul,pont mikor feladtam.nem tudom mit gondoljak,bizakodom.mást nem tehetek.

ana

cickafark tabletta,palástfű tea,ezek dec óta,akkor 2 honapja kaptam bromot a magas prolaktin szintre ami erre a honapra levitte 586ról 206ra.szépen lement.
meg szedem a mastodynnon cseppet lassan 4 hója,ez is a magas prolaktin szintre jó.hát ennyi gyakorlatilag.és a teáktól már a második honapban szépen lement közel 50 napról 33ra és 35re a napok száma,és ezt csak a teákkal értem el,csodaszerek :)

KépKép
bettike83

Baba: igen,már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

olyan szép is lehet uhn látni a kis picikét :)

KépKép
bettike83

Bettike, általában a feladós hónapok a sikeresek...én is kb ilyen voltam, bár nem feladásról beszélnék, csak ellazulásról.

Ezt támasztja alá 2 barátnőm esete is: az egyik 7 évet küzdött az első gyerekért, nagy nehezen össze is jött, de kb. 40 kg-ot hízott a tortúra alatt. Aztán mondták neki, hogy spontán nem lehet gyereke, egyszer csak mégis teherbe esett és egy gyönyörű lánya született.

A másik barátnőmnek most 12 éves a fia, rögtön az ő születése után akartak másik babát... Most jött csak össze, de már az összes lehetséges dolgot kipróbálták.

Úgyhogy igaz a mondás, hogy nem szabad görcsölni - de erre mindenkinek magának kell rájönni, vezényszóra nem megy!
Vendég

na igen leti.

azért drukkolo neked is nagyon,és maganak is,ananak is,sikerülnie kellett,itt volt az ideje.és ha minden jól megy akkor nemsokára uh lesz és láthatjuk a kis drágágkat.annyira szeretném :)

KépKép
bettike83

Úgy lesz, Betti! Ámen.
Vendég

Anabana, nagyon drukkolok neked is. Ilyen gyermekáldás mellett a családban már neked áll a zászló!

Leti, a Gabriel nálam is ilyen negatív volt. Sőt, amikor elmentem a rakás tesztemmel második terhességnél a dokihoz (talán 4+3-nál), akkor ő is csinált egy tesztet és tök nega lett!
Barátnőm szerint egy csomó dokinak az uh-gépével még dínókat néztek, olyan régiek :)

Chris, el vagyok hízva, le akarok fogyni, hogy ideális, de legalább megközelítően ideális súllyal kezdhessem a terhességet. Amíg ezt el nem érem, addig várunk a picivel. Ez remélhetőleg augusztusig sikerül, ha nem, akkor tolom még egy-két hónapot. Nekem ez fontos, főleg, hogy másnál és nálam is az a tapasztalat, hogy minél többedik terhesség, annál több nyavalyád lesz :) Szerencsés, akinél nem így van. Az van, ha nem mozgok, akkor feljönnek rám a kilók. Mozgással én 9évig - gyerekek előtt - nagyon szépen tartottam az ideális súlyt és piszkosul jól éreztem magam a bőrömben. Itthonülőként és min. segítséggel a rendszeres mozgást nem tudom beütemezni. Próbáltam itthon, de kicsi a lakás... azért próbálkozok, fekvőtámaszhoz és hasizomhoz nem kell óriási hely... viszont én a kick-box-ot szeretem dvd-ről :):):) Most már nagyok a gyerekek, így anyum szívesen bevállalja őket pár órára, tehát remélem, pár hónap és mi is próbálkozhatunk.
Ma kaptam meg a HPV-eredményemet, negatív, úgyhogy beadatom magamnak az oltásokat. Lehet, hogy ezalatt sem ideális teherbe esni, tehát 3-4 hónapot így is tolódott volna a project.

Betti, ha pozi volt, akkor van baba. Maradjon is az!!! Már nem rajtad múlik. Nagyon drukkolok és izgulok is.

Babamozgás
Én Ricskót 16-17. héten éreztem először mozogni, kis pukkanásoknak véltem a pocakban, egyértelműen más, mint bármely más aktivitás a hasban :)
Enzónál pont a 12. heti uh-n voltam, láttam a monitoron mozogni, ezzel egyidejűleg kis kaparászást éreztem belülről. Így esett le, hogy az Ő, tehát innentől kezdve már tudtam, hogy a lányom kapálózik, ha ezt érzem.
Állítólag minden gyereknél egyre korábban érzi az anyuka.

Amikor már nagyobbak voltak, néha olyan bukfenceket csináltak a hasamban, hogy úgy éreztem, mindjárt kidobom a taccsot. Látod és érzed, ahogy a pocak "átvándorol" a másik oldaladra. Néha elég kemény volt az utolsó trimeszterben.

maccs01

Baba, nem semmi, hogy neked miket mondott az orvosod és mégis akkor beköltözött a kisbabád. Ilyeneket tök jó olvasni!

maccs01

édesek lehetnek mikor mocoognak :)

KépKép
bettike83

Betti
Csodálom a türelmedet,én biztos reggel-este tesztelnék,nem bírnám ki! De mint tudjuk,a türelem BABÁT terem! :D

Leti
Veled most akkor mi is a helyzet?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, hello

Az a helyzet, hogy tul.képpen pozitívak a tesztjeim. CSak most elfogyott a Csillagé és nem tudom őket összehasonlítani. MA is csináltam, Gábrielt, azon is látszik 1 nagyon halvány csík.
Vendég

Leti, sajnálom, hogy még nem érkezett meg a tesztcsomag, holnapra tutira ott lesz. Elsőbbséges pedig, de ha nem reggel 8 körül mész a postára, már 1 nappal később kézbesítik :roll:

Amúgy drukkhalom mindenkinek!

Puszi, pocisimi, osszátok be :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én megint aludtam délután 14:45-17:45-ig. Ez azért van szerintem, mert éjszaka nem tudok. Most is felvoltam 02:00-03:30-ig hanem tovább.

Puszi mindenkinek,

Maresz mi a helyzet!!!!Írjál!

Nem jövök olyan gyakran, mert akkor izgat, hogy nekem mikor lesz már poz teszt, most egy kicsi szünetet tartok, terelem a gondolataimat.

Szorítok.................... :lol: :P

Kép

Kép
anabana

uszáj türelmesnek lenni.végülis még nem késik,majd 2 nap múlva már rá lehet fogni hogy késik és tesztet kell csinálni.

KépKép
bettike83

Betti, ha jól olvastam, voltál inzulinmérésen. Jól olvastam? Milyen lett az eredmény?

maccs01

Leti, de rossz! Holnapra biztos megérkeznek. Nekem már a feladás másnapján kézbesítették. Akkor majd holnap pótolj, sokat!!! :):):)

maccs01

EHCS, Maccs, én nem mondtam, hogy nem érkezett meg! A nagymamihoz szoktam küldetni, mert ő otthon van egész nap. Csak most végeztem a melóval és még nem voltam a nagymaminál. Most megyek!

Ha meg nem jön meg, veszek patikait... No problemo!

Ana, lehet, hogy én is leállok a témával, nem szeretném, ha nem jönnél...
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, uram ismét itthon melózott és kell neki ilyenkor a mobilinternet.

dokinál: uh sajna nem volt csak kézi vizsgálat, méhszáj zárt, megfogtam a méhemet, a köldök alatt van ... :D doki tette oda a kezemet vizsgálatnál... levették a 16 hetes vért ... kb ennyi és kaptam gyogyit hogy ne legyen sokszor szar a gyomrom, refluxot írt be a panaszhoz, hát az van most is szelek, bent, vagyis görcsök mintha a beszorúlt levegő nem akarna kijönni... mint amikor az ember lánya még éretlen gyümit eszik!

Baba: gyorsan gyógyuljatok meg, sok sok puszit küldök nektek!!!

Chris: hát igen, tapogatom a hasimat, hátha cukorfalat bentlakó jelez apának vagy anyának :D

Leti: igen, dokik, nem egyszerű esetek, de mi csak esetek vagyunk nekik, nekik van idejük csak már mi szeretnénk babát... de tea, vitaminok, folsav.. csak jó lehet!!! nekem uh 4hét4 napon volt akkor 7mmes petezsákot látott, 8hét4naposan uh-nál 19mm volt, majd a 12hét4 naposan a kis bentlakó 60,6mm volt...

BEtti: ez azért csak nem olyan nagy esés!!!! tesztizzéél légyszike!!

Maccs: tabletta márkája Doppel Hertz... most felkapott, még procpektust is kaptam hozzá

Ana: neked is nagyon szép a hőd!!! megy fel, ahogy lennie kell!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na kéremszépen. Voltam a Maminál ÉS ELHOZTAM A CSOMAGOMAT!!!!!!! És most így délután kicsit erősebb csíkot látok.

A Magyar Posta mégiscsak megbízható!!!

Mares, ez mind nagyon jó! Csak vártuk az UH képet, nem, lányok??? Na de mindegy is, a lényeg, hogy minden OK.
Vendég

Letti!

Miattam nem kell hanyagolni a témát. Én örülök nektek, csak még nekem sok nap, és nem akarok erre gondolni, mert akkor beleőrülök.

Kérjük a tesztképeket!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana, majd holnap hajnalban, jó? Most főznöm kell, meg mosogatni.

És minden erőmmel szorítok neked is. A családod hogy áll a kérdéshez? A lurkód várja?
Vendég

Persze, mindenki főleg a gyerek szeretné a legjobban. ő már évek óta kérte a kistesót.

Várom reggel a képeket. Úgy látom megnyugodtál, így is kell. Most már csak Bettinek kéne.

Betti reggel hozd a hőt, meg szerintem tesztet is nyugodtan.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
anabana

maccs

még nem tudom az eredményét,úgy beszéltük meg a dokival h majd ha megjön akkor ugyis kell mennem beutalóért meg laborba akkor megtárgyaljuk az eredményeket.

leti

ne stresszelj,ez az állandó tesztelés csak megneheziti a helyzetedet,2 naponta tesztelj és akkor erősebb lesz :)

én probálom nem idegesiteni magam ezen,van más dolog is az életben,mással is kell tőrődni.szépen hagyom h teljenek a napok és nem idegeskedem miatta,nyugodtnak kell lenni,mert az árt a bébinek ha idegeskedünk.tudod ha poztiiv a teszted akkor ott van baba,és ha 100tesztet fogsz csinálni akkor is ott lesz :) :) :)

KépKép
bettike83

Betti, nagyon igazad van. De én tesztelek, mert kielégülést okoz, amikor meglátom az egyre erősödő csíkokat. Egyébként nyugodt vagyok, ma már nem idegeskedtem a melóhelyen se, mert bevettem a leszarom tablettát.

Lányok, szépe estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Megyek nézzük Apukával a Brátok Köztet.

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Leti
Jól van, nem tudom, hogy értettem félre :? Annyira jóóóóó!

Betti
Remélem, hogy piri nélkül mész majd a dokihoz... :)

maccs01

leti

ha te igy érzed jó magad akkor nincs is ezzel semmi baj,talán én türelmessebb vagyok :)

párod tudja már?

KépKép
bettike83

Jó reggelt mindenkinek!

Betti, igen, a párom tud róla... már a legelsőt is megmutattam neki. Na, Ő óvatos és nagyon türelmes! Ha rajta múlna, csak jövő héten tesztelnék. :P

Ezek a legújabb termések. Lányok, őszintén szóljatok, ha álljak le!!!!

Ana, várom a hődet.

Betti, a tiedet is és a tesztet is!!! Tessék feltenni (ha van rá mód)!

Mares, nekem az előző kis mmagzatom 6 hetesen és 2 naposan volt 7,8 mm. Azóta is azon gondolkodom, hogy szerintem már akkor túl kicsi volt...mondogatta is a doki, hogy ez nem látszik 6 hetes terhességnek... Csak akkor nem gondoltam semmi rosszra. Na mindegy... elmúlt.

Kép
Vendég

Az a nagyobbik teszt 20-as és tegnap esti.
Vendég

Letti!

Ez szép. Ez még erősebb mint a csillagé. Miért van ez?
De járnék már én is itt. Nekem más van megírva....

Betti! Hő? Teszt?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!!

felkeltem korán, nehogy lemaradjak valamiről!!! :D

Leti: ne aggódj, csodaszépek és jól láthatóak a tesztek, vagyis az hogy igenis ott kopogtat a babóca!!! :D Én is vártam képet, de hát ez van :( még 2hét 1 nap a 18 hetes uh-ig addig várnom kell... de a hasim már reggel korán éhes gyomorra meg pisi után is jókora... és ahogy doki mondta : és lesz ez nagyobb is!!

Ana: nálad helyzet? Teszt? mert a hőd nagyon szép helyen mocorog :D

Betti: hát, bakker, én még a világ végére is el tudtam volna menni csak adjanak tesztet, bármennyiért, mint a drogosok.... totális függőségi viszonban voltam a tesztekkel... persze megértelek ha vársz, de ahogy Leti írta, nekem is megnyugtató volt még a tizenvalahányadit teszt is!!!

Chris: te mikor mész dokihoz??

Maccs: láttad , vagyis elolvastad a magnézium nevét? 30 db-os, 1400 ft, nem olcsó, de elfelejtettem hogy folsav is van benne a b1,b6,b12 mellett...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz!

NEKEM MÉG NEM KORAI? BÁR SZERINTEM EGY NAPPAL HAMARABB VOLT PE.

Kép

Kép
anabana

Neked Maresz mikor voltak először tüneteid?

Tényleg Letti tünet?

Kép

Kép
anabana

Ana: nekem tünetem nagyon az elején nem volt, csak amikor táppénzre mentem 5hét 2 naposan reggelente émelygés... aztán utána meg a full rosszullétek :D a fertis görbét nem néztem csak a ciklus.hu-sat és azt hitem hogy már ott vagy a vége felé.... ha a 6. dpo-n vagy akkor még 2-3napot érdemes várni bár a ferti oldalon van olyan menüpont hogy tesztek, és ott én igen korai teszteket is láttam , mármint pozitív teszteket :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! Milyen szó alatt keressek ott görbéket, mert én nem találtam.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Leti: Nagggyon szép pozi a teszt :D :D :D Én először 6hetesen 3 naposan voltam uh-n,akkor volt maszatka 3 mm,és az uh gép is kiírta,ez 6+1 nek felel meg,tehát normális.A 12+0 uh-n 57mm volt,az 11+6 naposnak felel meg.
Nekem első terhességnél csak üres petezsák volt:-(
De a lényeg,hogy most minden tökéletes,és nálad is az lesz,és mindenkinél!!!!!!

Mares: Én 18-án megyek AFP-re,és utána egy héttel 25-én uh-ra:-) Akkor csak 17.hetes leszek,de a doki ekkor mondta.Ha baj lenne,ami ugyen nem lesz,akkor kimutatható....
Mikor lesz meg az eredményed?

Maccs:Van valami tuti fogyókúrád?Én 10 kg.súlyfelesleggel kezdtem a terhességet,de inzulin rezisztenciám van,és szénhidrát diétát kell tartanom,mert nem hízhatok csak max.10 kg-ot.Eddig 2kg-ot fogytam :shock:
Vendég

Sziasztok!

Ana, nekem a tünetek: az alhasamban "rendezkedés" folyik. Néha érzem a petefészkem, néha szúrkál a méhem, de állandóan érzem azt a furcsa érzést, amit görcsnek nem neveznék, csak úgy érzem, hogy ott van...lehet, hogy ez az a mindjárt meg fog jönni érzés.
Ja és a cicim nagyon érzékeny lett, tegnap Apu hozzáért véletlenül és fájt. MOndtam neki, vigyázzon most jobban. És vannak rajta kék erek is, de nem emlékszem, hogy előtte voltak-e :?.
Minden reggel lever a víz és fáradt vagyok (ezek lehetnek a fronttól is, meg attól, hogy napi 10-12 órát melózok. Ma pl. nagyon fáj a fejem, és minden reggel iszonyat maró éhség jön rám...
De ezek annyira nem egyértelműek.

Szerintem vasárnapnál előbb nincs értelme tesztelni!

Ana, nézd meg a Chart Gallery-t, ott fent a füleknél. Lehet külön Pregnancy Chart-ot is választani és még sok félét.

MAres, 2 hét már közel van! Mondom én..:) a türelem szobra...:)
Vendég

Jó reggelt!

Leti, nagyon szépek a tesztek, a vizeletsugarason milyen szépen látszódik :) Ezért írom mindig, hogy a 20-as vizeletsugaras van olyan jó és érzékeny, mint a 10-es, de senki nem hiszi el :roll:

Nagyon fáj a pocim, rosszkedvem van, fáradt és nyűgös vagyok, a gyerekek még mindig betegek, és már elegem van mindenből. Úgyhogy elnézést mindenkitől, természetesen együtt örülök a sikernek, és drukk továbbra is, pocisimi a babócásoknak, jobbulást a betegeknek, stb, stb, de most picit mára pihizek! De ha valakinek nagy gondja támad, vagy kérdése, priviben értekezhetünk!

Pusza

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana: látom már megmondta Leti, csak egy anukával beszéltem .... és nem néztem amit küldtél...

Chris: fogalmam sincs mikor lesz eredmény , nem mondták, csak megcsapoltak!

ja, emberek, csak 2 dolog hogy röhgjetek:

1.: uram kedden jött velem, kint állt a folyosón, jött a biztonsági őr és megkérdezte hogy kit és miért vár ott!! Majdnem kidobták... :D én a váróban ültem hogy bemehessek a dokihoz :D Uram mondta: hogy kellett volna a pasinak mondani: "Éppen ugrani készülök!" - bolond az én uram

2.: a decemberi műtétnél nem tudták hogy kell-e ellenanyag, hogy negatív -e a vérem, levették pénteken 2kor a vért, másnap reggel 9kor még nem tudták mi a vércsoportom, majd uram behozta a csecsemő könyvemet, és ott volt AB RH+ az ügyeletes doki ezt simán elfogadta és ráfirkantotta a leletemre, majd hazaengedtek... és lám csodát, a mostani keddi vizsgálaton ott volt a decemberi véreredményt igazoló papír a dokimnál!!! :D jó gyűrötten... így cirka 4,5 hónap eltéréssel : D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Csillag. Na látod, ezt most alátámasztottam önkéntelenül.

Jobbulást neked és a gyerekeknek. A pocifájás nem ennek a jelenlévő vírusnak a tünete?? Nekem több kollégám kibukott az elmúlt 1-2 hétben.
Vendég

Leti
Gratulálok nagyon szépek a tesztjeid :) Egyre erősebbek :)
Ana
Sztem is (ha tudsz ) várhatsz még a tesztel, addig is e vitamint és folsavat szedj, ha tudsz, és a pfűtea :)
Chris
Izgulsz már gondolom... a leleteid alapján jól fejlődik a babó... a 17. héten mész Afp-re? Ez azt jelenti, hogy betöltött 16. héten vagy, betöltött 17?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Babám!!! :D kocogsz a 27.hét felé...jaj.... én már úgy várom, hogy lássuk Dominikát! Gondolom te is!!!:D tényleg, ti voltatok 4D-n? ( lehet buta vagyok de nem emlékszem.... :( )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok

piri még mindig sehol,kopp kopp :!: :!: :!: a hő még mindig szépen fent van,majd teszek mindjárt csak kiléptem onnan.teszt ma nincs,bocsi :roll: :roll: :D még várok..tudom hűle vagyok ,de valamiért várok.

leti

nálunk pont forditva van,inkább a párom nézne állandóan teszteket,én meg nem :D

amúgy az éhségen meg a fejfájáson kivül nekem is pont ugyanolyan tűneteim vannak mint neked.ma véletlenül ráfeküdtem a mellemre és úgy fáj,nem kell ám hozzáérni.meg 2 nappal ezelőtt vettem észre,ugye régebben is voltak erek a melleimen,de csak épp észrevehetők,vékonykák.belenéztem a tükörben és olyan vastag,kidagadó erek vannan rajta,hát nem csodálkozom h fájnak.

én az alsórészen érzek dolgokat,olyan keménynek tűnik tapintásra,,keményebb mint máskor mensi előtt.neked nincs ilyen?

én azért picit kételkedem mert szedem a bromot is még mindig,12 hétig kellene is.és mi va ha az csinálja ezeket a tűneteket,már erre is gondoltam.mondjuk pont a görcsöket meg a mellfájdalmat kellene mérsékelnie,ehelyett még sokkal jobban fáj,de másképp mint máskor.
leti

valami folyást észrevettél?

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?