Új privát üzeneted érkezett!

gyancsi :!:

Igen már lement több mint 5 kg :wink:
Hajrá a többi minuszért :wink:
Vendég

Megjöttem, Ancsu is írt, mert már Én is kérdeztem délután Tőle, hogy tud-e már valamit a "benti" dolgokról, de most írta, hogy nem régen tért csak magához, még hányt is az altatás után, szegénykém, de a lényeg, hogy minden rendben van odabent :!: :wink:

Szrityi
Akkor gyógyulgass, mostanában jó sok mindenen vagy Te is túl...gyors felépülést és drukk a sikerhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Egy másfajta cseppet kapott a férjem, de nem dicsérte meg a fül-orr-gégész, hogy csak most ment, de Én már nem szóltam semmit, annyit azért mondott, hogy biztosan nagyon fájhatott, mert nagy volt a gyulladás :shock: :? a lényeg, hogy kapott egy gyógyszeres csíkot a fülébe, amit este kell kivenni, holnaptól 3 napig fülcseppet használni :!:
És azt mondta, hogy felejtsük el a fültisztító használatát, mert a hasznos dolgot kiszedi onnan és így gyorsabban tud megfertőződni :arrow: ezen nagyon meglepődtam és kérte, hogy tényleg ne használjuk, a víz úgy is kifolyik, törülközővel ki kell törölni és kész, de belül nem szabad :!: na mi így fogjuk most már csinálni :!:
ügyi vagy a fogyást illetően, csak így tovább :!: :wink:

Betty
Nem volt térerő az SZTK-ban, bocsi, majd hívlak valamelyik nap és dumcsizunk tovább :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
nekünk kedden lesz a konzi, aztán majd attól függ, mit mond a dokker, úgy kezdünk....előre nem tudok semmit :wink:
Remélem Ti jól vagytok :wink:

Gyancsi
utána nézek ennek a könyvnek, érdekes lehet 8)
A vidit hova töltötted fel :?: Megnézném, ha lehet :oops: 8)

Bri
nagyon örülök neki, hogy ilyen gyorsan haladtok az esküvővel is :D
Kíváncsi lennék az egész történetre, hogy hogyan állított be a gyűrűvel, minden apró részletre :wink: de majd talán el kezded már a naplód írását, és akkor majd megtudom...remélem :wink:

Angyli
hajrá spontán+++++++++++++++++++++++ :wink:

Melinda
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :? ilyenkor nem tud az ember okosat mondani, csak annyit, hogy ölellek(((((((((((((((()))))))))))))))

Gabi
remélem azért jól vagytok a folyamatos hányinger mellett :wink:
Vukkékat küldheted hozzám :lol:

Szuzy, ez neked is szól :lol: :lol:
Gondoltam, hogy nem volt térerőd, mert el-elment a vonal, aztán a végén szét is kapcsolt. Az sztk-ban úgy látszik nem jó a lefedettség :lol:
Még jó, hogy nem vártatok többet ezzel a fülgyulladással :roll: úgymond még időben elkaptátok :!: Jobbulást férjecskédnek :!:

Szrityi
örülök, hogy túl vagy a műtéten, és minden rendben odabenn :wink:
Gyógyulgass :!:

Ancsu
örülök, hogy veled is minden oké ott bent :wink:
Lapar után én is hánytam az altatástól, nagyon rossz érzés az biztos.....szegénykééém :roll: jobbulást :!:

Többieknek nagy puszi, már csak 4 nap, de izgi :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt mindenkinek!!

Angyli- 5 kg???Na az nem semmi, csak így tovább :wink: Nagyon büszke lehetsz magadra :wink:

Suzy- Köszi az Ancsuka híreket :wink: Tényleg nem szabad a fület a fültisztító pálcikával tisztítani?? :shock: A múltkor láttam a tv-ben azt a fültisztító sprayt, belefújod és kijön a dzsuva :!: Én olyat szeretnék :D Párodnak remélem hatnak a fülcseppek és jobban van ma már!! :wink:

Ancsu- Nagyon bátor voltál és szuper,hogy minden okés odabent :D

Mostanában csupa jó hírek vannak, Szrityinél és Ancsunál is minden okés, ez annyira jóóóóóó Lányok :D

Betty- Banyek, párod szépen elevezett a konziig :D Már csak 4 nap, úgy örülök, hogy eljött és végre történik valami, mert ez a várakozás a legszarabb szerintem :roll:

Én ma megyek vásárolni, mert most esett le ,hogy holnap ünnep van és nem lesz nyitva semmi :D Úgyhogy át kell gondolnom, hogy mit is akarunk enni a hétvégén :wink:

KépKép
gyancsi

Betty- Hogy tudom a videót feltölteni valahova????Mert még nem tettem fel sehova, csak kiírtam a barátnőmnek :wink: Ha megmondod, hogyan kell akkor felteszem :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:
Kellemes napot, szép hétvégét lányok

Suzy :!:

Örülök, hogy ancsunál minden rendben van :wink:

Anno a férjem is kapott ilyen kenőcsöt a fülébe, még be is volt kötve neki.

A kenőcs biztos jó lesz a párodnak, amit a doki mond azt csináljátok hamar meg fog gyógyulni a füle :!:
Mielőbbi gyógyulást kivánok.
Köszi a fogyást illetően :wink:

Betty :!:

Ezerrel megy a drukk keddre, tudom, hogy minden rendben lesz és tudtok majd kezdeni++++++++++++++++++++++

Köszi :wink:

Spontánkodásba belehuztunk elég rendesen :D

Köszi drága a muszáj nagy ur, főleg fogyás terén :D

Jó vásárlást, vigyázz nagyon Magatokra :wink:

Bri :?:

Zsu :?:

Gabi :?:

ancsyka :?:

Melinda :!:

Tudod drága itt a lányokra mindig számithatsz, amiben tudunk segitünk :wink:

Ranita régen jelentkeztél már Te is, egy kis életjelet adj Magadról:!:

Puszi csajok :wink:
Vendég

suzy, köszönöm, hogy továbbítottad a híreket.
Rádfért már egy kis szabi. pihizzél sokat.
Na ezt még én sem tudtam, nem semmi ez a fültiszítás. Örülök hogy végül sikerült elmennetek.

Ancsi, értem, nem semmi ez a doki.

Szrityi, nem semmi ilyen sok időt voltál bent? Én csütörtök reggel bementem ma meg jöttem haza. Remélem rám jobban vagy.

Bri, a részletekre én is kíváncsi lennék ;)

Gabi, tudok kegyetlen dolog ez a hányinger, én is nagyon sokat hánytam anno, Suzí ez neked is szól és vigyáz mert lehet pont az fog kijönni amit jóízűen eszel.Én pl ettel sajtos -tejfölös tésztát mert azt kívántam meg és full kijött az egész.

Angyal, neked és mindenkinek nagyon szép napsütéses hétvégét kívánok.

Rólam:
Tegnap 3.voltam a sorban. fél10-kor vittek el és fél 11körül hoztak vissza 1órát voltam műtőben. Nagyon szar volt, szerintem ilyen rosszul még soha nem voltam, hányingerem volt, hánytam is, áááá nagyon rossz volt. Viszont, kicsit megnyugodva mentem be a műtőbe, mert a műtőscsajszi gyerekkori ismerős volt, mikor megtudtam ő lesz bent, a nyakába ugrottam szó szerint.
Anyu bejött dél körül hozzám, elment a dokihoz megkérdezte mi van és mondta neki a doki minden rendben volt, egy két összenövés, de azt eltávolította, majd jött ez az ismi is, ő is beszámolt, hogy minden rendben van odabent, nem találtak semmit. Este jött a doki mielőtt ment haza és beszámolt ő is mi volt, olyan jó volt hogy bejött pedig már civilbe volt kocsikulcs a kezébe. Reggel már 7órakkor jött megnézni és engedett is haza. Mondta vagyis kérdezte, hogy ugye jól emlékszik, hogy mind a két petevezető átjárható volt? mondom igen, erre mondja, hogy most csak a jobb az átjárható, ráadásul ott távolították el a fél petefészket. A bal totál el van záródva, át sem ment a kontraszt, hozzátette ez már úgy is mindegy mert megyünk a káliba, de nem értette mi is van. Közbe jött egy állás ajánlat is a fizu kurva jó lenne, viszont 8-5-ig kellene dolgozni és fogalmam nincs mit csináljak. A régi még megvan, de nem megy úgy mint ahogy én azt gondoltam, lényeg hogy válasz kellene szinte azonnal erre a másikra, de itt jön a nagy dilemma, feladjunk most mindent, bennem a sok hormon húzzuk el hónapokra a kálit mert most azonnal ha elmegyek az új helyre dolgozni nem tudnék elmenni a káliba majd csak október november körül, addigra ami bennem van hormon el is tűnik, sőt lehet a mesim is felborul, hsizen mikor nem kaptam hormonokat soha nem volt jó. Amit most megcsináltuk azt adjuk fel fél pillanat alatt, nem tudom...... mi legyen, főleg úgy hogy ha jól tudom friss eredmények kellenek majd a káliba vagyis újra HSG ha megyünk, a többi részletkérdés lenne, de megint a HSG-t én már nem csinálnám meg. Szóval fogalmam nincs mi a fenét csináljunk???????????
Anyuék azt mondják, szerintük hülyeség lenne leálni és hónapok múlva mindent előröl kezdeni, apa nem tudja és én sem hogy mi legyen a folytatás felé hajlunk, de a pénz is jól jönne, de újra minden nem akarom végigcsinálni, most friss minden. lányok vélemény?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

sziasztok

Ancsuka, mi is ugyanebben a dilemmában vagyunk, hogy rendes munka vagy lombik??ugye a kettő egyszerre nem megy, mert egy új munkahelyről nem engednének el a vizsgálatokra.De inkább a lombik felé hajlunk, mert ugye nekem egy évvel ezelőtt volt endós ciszta, amit kivettek, így csak másfél petefészkem maradt, és félek, ha tovább halogatom, akkor kialakul megint és akkor még ennyi esélyem sem lesz!
Szóval szerintem vágjatok bele a lombikba, mert ugye az endó egy nagyon alattomos dolog!Ráadásul, ha most halasztotok, akkor előről minden vizsgálat, újbóli műtét...stb.

Betty, drukkolok keddre! Mi 14.-én megyünk, ha minden jó, akkor felírják a szurikat.
Vendég

zsu, na igen, nekem az endo megmondom őszintén hirtelen eszembe sem jutott. Engem 2008.októberben műtöttek endoval.
Mi is már nagyon a lombik felé hajlunk, de ugye a pénz nagy úr. Nagyon aranyos vagy, hogy leírtad a véleményed és KÖSZÖNÖM.

Kívánom, hogy neked sikerüljön a 2.lombik. ++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, a pénz az nálunk is gondot okoz, hogy nincs, ha anyuék nem segítenének, akkor biztos, hogy nem tudnánk folytatni.
Vendég

Ancsu
mi is ugyanígy vagyunk a munka/lombik kapcsolattal-az egyiket fel kell adni (egy időre)...igen, a pénz nagy úr a megélhetéshez, nna de az idő sztem még nagyobb :roll: azt nem tudod sajna visszafelé pörgetni....és lehet, hogy a "később" már túl későnek tűnik :roll: remélem érted, mit akarok mondani.....én mennék a lombikos úton, amíg lehet :!:

Zsu
Akkor ti is mindjárt kezdtek, dejóóóóóóóóóóó :D
Igen, a pénz része nálunk is így van sajna....ha nem segítenének a szüleim, nem is tudnánk lombikozni :roll: 1 fizetésből :?: Kizárt :!:

Gyancsi
amik vannak videóim, én mindet a youtube-ra dobtam fel, azért, hogy elérhető legyen. Nem tudom, Te milyen programmal csináltad a vidit....majd írd meg. Én a proshow producert használom.
Be kell reggelni a youtubra, utána meg már símán megy a feltöltés is :wink:
De majd segítek :wink:
Mi vettünk ilyen trutyikifújó sprayt :roll: háááát, sztem szart sem ér :lol: de az árát elkérik :twisted: (kár, hogy nincs valamiféle kipróbálási lehetőség :lol: :lol: , mert akkor tuti nem vesszük meg)
Én is állandóan túrom egyébként pálcikával :D
Férjecském keze már nagyon fáj :lol: :lol: , de ez idő alatt kibikult nagyon, mondtam neki, ezt a pár napot már fél karral is.... :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kedves Topiktársaim :!:

Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek, élvezzétek a jó időt, egyetek nagyokat, pihizzetek, holnap köszöntsétek a drága édesanyákat :!: :wink:

A férjecském köszöni az érdeklődéseteket, de kitűnően van a füle, teljesen rendbe jött :!: :wink:

Mi ma nem leszünk itthon, 2 éves szülinapi partija lesz unokaöcsémnek :wink: sokat gondolok Rátok és majd jelentkezem...közben mennek a drukkjaim felétek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt lányok!

Ancsu!
Betty nagyon jól leírta a lombik kérdést,én is azt mondom,h a pénz nagy úr,de az idő még nagyobb!!!És,ha nem akarod újra a műtétet,HSG-t (én se akarnám és nekem még endóm sincs) akkor irány a káli!!Bár nem látok a pénztárcátokba. :roll: DE biztos megoldjátok ti is.
Szerencsére még nem hánytam.Csak kerülget.

Betty!
Vuk lassan,de biztosan odaér hozzád is! :wink:
Mindjárt konzi,nagyon kiváncsi vagyok!

Szrityi!
Remélem jobban vagy,gyere majd a beszámolóval!
Jó,h nálad is minden ok!

Suzy!
Fültisztító? :shock: :shock: :shock: naponta kb.3× túrom a fülem :roll: Le kéne szokni? :oops:
Férjed hamar rendbe jött.kár hogy ennyi ideig húzta a dokit.

Angyal!
5 kiló?De jó!Kitartó vagy,meglesz az eredménye!!!+++++++++++

Zsu!
Neked is csak 2 hét?Minden oké lesz és válthatod ki a szurikat :lol:

Tegnap megint csavarogtam!Nagyon jó idő volt!
És még mindíg nem kaptam táppénzt. :twisted: :twisted: :twisted:Már 3 hónapja!!! :shock:
És az allergiám is csúnyán kijött. :?

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes május 01-ét kivánok lányok :wink:

Gyönyörű az idő remélem jól fogjátok eltölteni a mai napot :wink:
Nemsoká kész a kajám utána mi is megyünk csavarogni :D

Nagyon örülök, hogy a párod füle meggyógyult :wink:
Jó szülinapi bulizást kivánok Nektek :wink:

Gabi :!:

Én is ebben bizom :wink:

Elég szomorú, hogy az ember dolgozik a pénzét meg sz@rnak kifizetni, igen bosszantó :evil:
Sajnálom, hogy kiujult az allergiám, egyenlőre az enyém eltünt, remélem igy is marad :!:

Puszi Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra, egyetek-igyatok, tekeregjetek lányok :wink:
Vendég

köszönöm lányok, mi is arra az álláspontra jutottunk, hogy megyünk tovább. Hétfőn kérek időpontot a Káliba, szerintem július közepére talán kapok is.

Suzy, örülök, hogy apa füle teljesen jól van. :)
Jó bulizást nektek.

Gabi, remélem el is fog kerülni a hányás. Szerintem menny be a tb-hez, nekem is be kellett menni valami papírt bevinni, kérdezz rá mert ha az ügyintéző nem lelkiismeretes akkor nem fog szólni.

Olyan kíváncsi vagyok már kinek lesz kislánya és kinek kisfia. Nekem van gondolatom de csak két embernél.

Ancsu

ancsuka

Helló Lányok!!

Nagyon boldog május.1-ét, majálisozást, virslizést-kolbászozást :D :D :D

Angyli- Jó csavargászást nektek mára!!! :wink:

Ancsu- Én is a lombikot választanám a munka helyett.....Bár az is igaz, hogy talán egy új munka eltereli az ember gondolatait, nem mindig a gyerek körül forogna és sok esetben ez szokta meghozni a nemvárt sikert.... :!:De hát ezt ki tudja előre megmondani???Szóval szerintem is lombik.... Egy hős vagy , hogy túlélted a lapot, már csak ezért is kéne menni, hogy ne vesszenek el a leletek, ne kelljen minden vizsgálatot előlről kezdeni.... :roll: Kinek tippelsz fiút és kinek lányt????Olyan kiváncsi vagyok :D

Zsu- 14-e akkor a nagy nevezetes dátum :wink: Nálam is, ekkor megyek Hajdú Krisztinához Uh-ra :D :D Már iszonyúan várom, hogy jó híreket mondjon!!!

Betty- Akkor megpróbálom a youtoube-ra feltenni, de szerintem csak hétfőn lesz rá időm, de ahogy meg van mondom az elérhetőségét, oks??Apjuk már olyan lehet, mint maga a Svájcinéger :D :D :D

Suzy- Örülök, hogy Apácskád jobban van, jó partyzást nektek!! :wink:

Gabi- 3 hónapja nem kapod a táppénzt???Szerintem is tuti, hogy hiányzik valami papír, csak ezek akkora gyökerek, hogy csesznek szólni :evil: :evil: :evil: Szerintem menj be vagy telefonon kérdezz utána, mert ez nem normális!

Csajok mi kitaláltuk , hogy az egyik falat lefestjük pirosra, úgyhogy holnap meg kell csinálni, meg a kertbe virágokat ültetni, napellenző vitorlát felszerelni, ablakot pucolni...Ma meg kitakarítottuk az egész lakást, délután meg megyek meccsre, úgyhogy csak hétfőn leszek!!

Bri nem holnap érkezik???

Mindenki vigyázzon magára!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, milyen falat? gyere szobába?
Mi is erre gondoltunk, de minden jó odabent, a petevezetőt eltekintve, szóval én bízok nagyon, hogy minél előbb összejön.

Kinek mit tippelek?
Suzynak totál kisfiút, nem tudom miért....... ne kérdezzétek, viszont Gabinak kislányt, a többiekét nem nagyon tudom még, vagyis nem jött semmi égi jel :)) Ancsi neked talán kisfiúra gondolok.
Én anno totál tudtam, hogy nekünk kislányunk lesz, de azt is tudom a következő kisfiú lesz. :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Egyenlőre csak a történetet írom meg aztán majd visszaolvasok és írok mindenkinek...

A múlt héten már megvolt az időpontom de kiderült a kivizsgálások alatt, hogy a vizelet szerint terhes vagyok... Persze másnap vérvétel béta HCG-t néztek, de aszerint nem voltam terhes. Érdekes elcserélték volna a leleteimet vagy mi volt? De hogy jó 1 napig frászban voltam az tuti.
Hétfőn kellett befeküdni akkor csak hashajtást kaptam bélmosó port kellett inni ami borzasztó ízű,de 2 wc-zés alatt minden kijött.
Hajnal 1-ig bírtam, hogy horkol a szobatársam akkor kimentem a folyosóra, hogy az ottani padon alszok még az is jobb, mert egy percre nem hagyta abba pedig szana-szét bökdöstem. De a nővérke adott egy másik szobát és ágyat pont azt amiben tavaly feküdtem. Náluk volt egy lámpa amit nem lehetett leoltani de legalább csönd volt.
Kedden elsőnek műtöttek. 8:50-10.20-ig voltam be intubálásos altatással. Arra ébredtem kint hogy annyira fáj a hasam, mintha ki akarnák tépni, így félkómásan fájdalomcsillapításért könyörögtem. Szegény férjem bejött reggel végigülte a műtétet én meg vártam hogy jön be a műtét után, de nem jött. Már az összes nővért ráállítottam a keresésre mire kiderült a dokim hazaküldte mert úgyis alszok.:-(
Jött du.látogatni viszont annyira kómás voltam, hogy bealudtam nem tudtam beszélni vele, de várt még több mint egy órát addigra észhez térítettem magam és együtt sétálgattuk az első pár lépést a műtét után. Még 1 napig volt a cső a hasamban amin kijött a fölös vér,és talán emiatt engedtek haza később.Hystero szerint minden rendben van de így már egy petevezetékem sem maradt :-(
Az altatás miatt egyfolytában köhögök ami miatt meg fáj a sebem. Simán napi 3-4 liter vizet iszok, mert olyan mintha valami szösz lenne a torkomban. Csak a hátamon tudok aludni, mert az egyik oldalamon feldagadt a kezem a rossz szuri beadásból a másikra meg a seb miatt nem tudom fordulni,a hasonalvás kilőve...
Hát nagyjából ennyi....
Kell még idő míg teljesen jól leszek,de minden ellenére most pozitívan nézek előre mert ez a műtét kellett, hogy eljussunk a lombikig és elvileg ezután már zöld utat kapunk rá.

Puszi mindenkinek meg küldöm a drukkokat akinek most szüksége van rá
szrityi

Szrityi, na én nem értek több dolgot a műtéted kapcsán. Én úgy gondoltam, de már enm tudom mi van, hogy u.azt csinálták neked is mint nekem. Lapó, hogy minden jó-e bent illetve hystero.
Nem értem miért voltál majd 1,5órát műtőben? És főleg azt nem értem miért kaptál csövet a hasadba, hiszen műtétről nem írsz, semmit nem távolítottak el, vagyis nincs ami kijöjjön. Engem csütörtökön reggel megműtöttek, nem tudom mi az az intubálásos altatás, engem simán altattak, összesen 1órát voltam távol a szobámtól. Nem kaptam semmi hashajtót és egyebeket. Nekem annyi bajom volt másnap vagyis pénteken hogy fájt mindenem a lapo miatt mert olyankor felfújják az ember hasát és a gáz ahogy ment ki attól fájt mindenem. A szobatársamat is u.evvel műtötték más doki, de neki is u.ez volt. Lehet nem egy kórház és az a baj? A köhögés nekem is volt, de nekem az első perctől kezdve semmi bajom nem volt vele, nem fájt ez miatt a hasam. Azért nem semmit kellett kibírnod amit itt leírsz totál a fordítottja mint amit én átéltem, és közbe u.az a bajunk. Kívánom, hogy minél előbb a régi legyél. Én tegnap már festettem :))

Ancsu

ancsuka

Szép napot!

Szrityi!
Jaj,rossz olvasni a történetedet,de most már akkor tényleg mehettek a lombikra.Gyógyulj meg hamar!!!!
És akkor most hogyan tovább?Tudtok már valamit?

Ancsu-Gyancsi!
Főnököm már intézkedett és abból jöttem rá,h valami nem jó,h most kérdezett a könyvelő 1-2 dolgot.Ő azt mondta még legalább 30 nap mire küldenek valamit.Valószínű jobban jártam volna,ha magam intézkedem. :twisted: De most már beindult a gépezet.Remélem!

Ancsu!
Lehet,hogy jól érzed,mert sokan mondják,h kislányunk lesz.A tüneteimből meg ahogy rám néznek.
Drukkolok,h minél közelebbi időpontot kapj a káliba!!!

Pusz mindenki!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes vasárnapot lányok, az édesanyáknak Boldog Anyáknapját :wink:

Nagyon jót tekeregtünk tegnap igencsak elfáradtam mire hazaértünk :wink:

Remélem, hogy jól vagytok :wink:

Lányok megy a drukk Mindenkiért, hogy minél hamarabb kismamák legyünk Mindannyian tudom, hogy igy lesz++++++++++++++++

A laparról annyit, hogy engem is altattak több mint két óráig voltam a műtőben sőt utána az őrzőbe kerültem, mert 39 fokos lázam volt, amelyet nem tudtak levinni :(
Másnap délelőtt vittek vissza a szobába, ahol a lányok már aggódtak, hogy mi van velem.

Nekem nagyon fájt utána sokáig a bemetszés helye, sok trutyi kijött nekem is a csövön keresztül.

De bizom benne, hogy mielőbb sikerülni fog a baba lányok, higyjetek benne és bekövetkezik a csoda én erősen érzem, hogy a kitartásunknak meglesz a gyümölcse :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Ancsuka:
Szerintem az enyém azért más, mert a tied diagnosztikus lapar volt az enyém pedig a petevezeték eltávolítása miatt volt. Volt sok összenövésem a pocakban egy régi műtét miatt és talán emiatt tarthatott tovább míg a jó helyig eljutottak. A csövet azért rakták bele, mert jódos oldattal mosták ki a műtét végén a hasüreget és annak ki kell jönnie ne okozzon gyulladást és ennek 24 órát kell benne maradnia. A katétert nem is írtam estig az is bent volt :wink:
Az intubálásos altatás olyan mint amit a vészhelyzetben látni, hogy csövet dugnak a torokba ezt ők mély altatásnak hívják.
Végül is szerintem olyan belül mintha rendes nagy hasműtétet csináltak volna, csak nem felvágják az ember hasát hanem a lyukakon keresztül megy a dolog de belül az nagynak számít.
Remélem segítettem picit ha van még kérdés írj nyugodtan!

Puszika

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi, ja így már értem, nekem is akkor intubálásos volt.
Összenövés nekem is volt pár, de nem volt vészes azt mondta. Így már viszont érthető, hogy a cső is bent volt, nekem is csövet tettek be mikor a jobb oldali fél petefészkemet eltávolították ciszta miatt, akkor nekem is volt bent cső, most viszont csak "ellenőrzés" miatt volt a lapo, hogy minden jó-e odabent, és közbe még egyszer megcsinálta a petevezető átjárhatóságit, plusz az összenövéseket eltávolította meg a hysterot megcsinálta és ennyi. Nekem jóval nagyobb műtét volt mint az enyém. Remélem minél előbb a régi leszel.

Angyal, anno nekem is 39fokos lázam volt a laponál, minden bajom volt, sőt akkor fájt is a vágás.

Gabi, igen a 30nap az igaz, de 3hónap az már túl sok. Remélem minél előbb kapod a lóvét.

Nem is meséltem lányok az új "hobbimról", hogy mennyire hobbi, inkább egy külön szakma lenne, de nekem csak hobbi lesz. Néha mikor rámjött volt műkörmöm, de csak pár hónapig, mert nagyon-de nagyon sajnáltam rá a pénzt. Régóta kacérkodok vele hogy magam csinálom meg, régen tippet tettem fel sokat és csak dicséretet kaptam rá. Sógornőméknél kint voltunk a múlt hétvégén és ő megvett mindent az otthoni műköröm készítéshez, hazajöttem és én is nekiestem a tesz-veszt bújni, ha neki sikerül akkor nekem is :wink:
Jövőhéten jön meg a lámpa, sablon, fixálók, zselé már itt van. és nem is volt sok az egész, igaz nem a legfullosabb alapanyagok, kezdésnek jó lesz ez is. Már le is töltöttem videókat, hogy kell csinálni, mert amikor mentem mindig töltetni akkor a folyamatot tudtam, és egy kicsit fel kellett eleveníteni. Tisztában vagyok vele nem lesz olyan jó mint egy profinak aki ezt tanulta, de próba szerencse, úgyis csak magamnak max. anyunak csinálom, meg aki esetleg megkér rá. Akitől vettem az alapanyagokat a csaj írta, hogy írjak neki nyugodtan amiben tud segít, de szerintem nincs tisztában vele, hogy nincs meg a szakmám hozzá, csak annyit írtam neki mikor kérdeztem, hogy totál kezdő vagyok. :roll: :roll: majd látjuk mi sül ki belőle. :oops:

Mindenki vigyázzon magára. +++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Bocsi, de nem olvastam vissza, csak egy gfyors helyzetjelentésre jöttem!
Teszt negatív, piri ideért!
Nagyon szomorúak vagyunk.Még egy kicsit gyászolunk, aztán összeszedjük magunkat, és megyünk tovább!
Nagyon drukkolok mindenkinek, és kérlek ne haragudjatok, ha most majd egy kicsit nem jövök!
Sokat gondolok majd rátok!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, nagyon sajnálom :cry:
Légy erős, sikerülni fog minél előbb.

Ancsu

ancsuka

Suzy, Gyancsi, Cukigabi
Istenem de örülök nektek! Gratulálok a kis manókhoz!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Nagyon sajnálom :cry:

bocsánat, hogy még nem olvastam vissza, de igyekszem.

Velünk minden rendben, picuri 2 kg körül van. Doki szerint nem húzom a 40-ik hétig, de azért én még nem adom fel. Méhszáj nyitva 1 ujjnyira, de szerintem az nem vészes. Azzal mások szerint is ki lehet húzni akár a végéig is. Na majd meglátjuk. :)

Kép

Kép
princzike

Helló lányok!

Ancsu!
Jó hobbi!Biztos sikerülni fog,ha sokat láttad és szereted csinálni.

Meli!
Ölellek!!!(((((((((((((((M))))))))))))))))

Princzi!
Már 34 hetes vagy? :shock: Rohan az idő!

Csajok!
Hol vagytok?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Gabi
Igen, azt tanácsolta, hogy felejtsük el, Én azóta nem használtam, csak a törülközővel kitöröltem és ennyi :!:
De hogy hogy nem kaptál táppénzt :?: nincs elrendezve a papírod :?: Te egyébként maszeknál vagy bejelentve :?: mindenképpen sokszor előny, ha magának intézi az ember a dolgokat, tudod az a biztos, amit az magad megcsinálsz :!: :roll:
Hogy vagytok :?: hányinger :?:

Ancsu
Aranyos vagy, hogy ilyenen gondolkodtál :wink: nekem tudjátok teljesen mindegy a neme, de a szívem mélyén kislányt érzek ám :wink:
sok sikert az új hobbidhoz és drukk a Kaálihoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
örülök, hogy jól vagy, már festettél :shock: :?: nem semmi, gyorsan rendbe jöttél hál'istennek :!: :roll: a dokid csinálta a műtétet :?:

Szrityi
Nem semmi a történeted, volt már olyan, hogy két leletet és emberkét felcseréltek :!: :shock:
és mennyi volt a vizeletből a hcg, nem tudod :?:
Jobbulást Neked, mert rád fér azt hiszem, és drukkolok Én is nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Szívből sajnálom :!: :cry:
sok erőt és kitartást++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Princzi
Hát Te is előkerültél :lol: :?: lassan itt a szülés időpontja, de jó :!: már nem dolgozol ugye :?:
köszike, aranyos vagy :!: :wink:
kitartás :!:

Angyli
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek :?:

Nálam...
ma volt életem eddig legnehezebb éjszakája, elkezdett már tegnap este kaparni a torkom, hajnali 2 óta fent vagyok :shock: az orrom is folyik egy picit és reggel már megen csak hánytam :!: kicsit megijedtem, hogy mi lesz még itt...jöttem dolgozni, de nagyon szarul vagyok, de a baba jól van azt hsizem, mert tüneteket produkál a kis drága :!: :wink: holnapra van időpontom uh-ra és végre újra láthatjuk a kis Cipikénket :!: :wink:
Nagyon jól teltek a napjaink, gyorsan, annyira jó volt az idő, remélem Ti is mindannyian tudtatok egy picit pihenni és kikapcsolni :!: :?:

Puszi Mindenkinek és a drukkjaimat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Igen maszek hely,sajnos :?
Nálam most megint enyhült a hányinger. :lol: Estére mindíg nagyon éhes vagyok,de nem eszek csak gyümit+joghurtot.És beszereztem egy mérleget,nem híztam :lol:
Más se hiányzott,csak még valami betegség is neked.Egyél mézet meg citromot!Jobbulást!
Holnap uh?De jó neked
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Igen.. már nem dolgozok. Ma van az első szabadságom napja. Úgy gondoltam, hogy anyagilag jobban jövünk ki, ha kiveszem az egész éves szabimat, a fennmaradó részben, ami kb 2 hét betegállományba iratom ki magamat. :)

Gabi
:lol: Hát rohan rendesen. Ma is elindultam délelőtt és du. 5-re értem haza. No persze vannak még elintézni valók, de azt terveztem, hogy szép komótosan 2 hét alatt lezavarom.... aztán már csak láblógatás :)

Ja lányok... a megérzések egyébként igen nagy százalékban bejönnek a kis aprótalpúaknál.
Én is azt éreztem, hogy szerintem kislány lesz, amire télen rá is erősítettek. Remélem így is marad :)

Kép

Kép
princzike

Csak egy gyors kukkra jöttem :wink:

Szuzy
én is úgy érzem, neked tuti fiad lesz (de megmondani nem tudom miért érzem ezt :lol: )
Gabinak kislányt saccolok, Gyancsinak fiút :wink: ....több saccom nincs sajna, de Szuzyban biztos vagyok :!: 8)

Szrityi
hát jól megszenvedted ezt a kórházi sztorit :roll:
Gyógyulgass drága :!: Jobbulást :!:

Princzi
hát téged is lehet látni :o :?:
Örülök, hogy jöttél, Te is minyá szülsz :wink:

Bri
Otthon vagy máár :?: 8)

Gyancsi
nnna, sikerült a vidit feltenni :?:
Milyen falat festettetek :?: Kép lesz :?:

Ancsu
Ha valamiben elakadsz nyugodtan kérdezz, mert én elvégeztem a műkörmös sulit :wink: tudok mident róla 8)

(azért nem jövök olyan sűrűn mint ezelőtt, mert próbálom magam lekötni...nem ám rosszra gondolni :wink: itt vagyok a háttérben)

Jó éjt mindenkinek :!:

betty615

Sziasztok!Szép reggelt mindenkinek!
Bocs lányok hogy ritkán irok,de olvaslak folyamatosan titeket és nagyon szoritok mindenkinek!

KépKép KépKép
kamilla*

Szép jó reggelt!

Gabi
Már nyomatom egy pár napja, jobb sokkal, tegnap este ettem egy Mebucaint a torkomra és olyan jó lett, mára már szép hangom van, hallatszik sajnos, hogy meg vagyok fázva, de olvastam egy újságban, hogy ilyenkor jelentkezhet egy kis megfázás :?
Nálam ma nem volt a reggel hányinger :roll: :wink: pocakod alakul :?:

Princzi
Mindenképpen használd is ki a szabikat, hát azért van és ilyenkor olyan jól jön :!: :wink: pihizzél sokat :!: :wink:

Betty
Délután gondolok Rátok, hogy jól alakuljon a konzis napotok, majd értekezünk :!: :wink: a legjobbakat :wink:

Kamilla
Gyere csak, amikor tudsz, aranyos vagy, Neked is a legjobbakat :!: :wink:

Bri
Merre jársz :?:

És a Többiek :?:

Legyen szép napotok :!: :wink:

Én ma 15:30-ra megyek uh-ra, meg az is lehet, hogy rákszűrés is most lesz, mert Én minden év májusában szoktam menni, csak nem tudom ilyenkor hogy van ez :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :wink:

Drukk a mai UH-hoz+++++++++++++++++++++

Nagyon szoritok a mai konzihoz++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Ancsu- Nem , nem a gyerekszobát festettük hanem a nappaliban az egyik falat pirosra, képet szeretnék neked feltenni róla, de ez a szemét gép nem érzékeli a fényképezőt :evil: Még próbálkozom :wink: Majd írd meg, hogy hogyan sikerült a műkörmözés, nekem is nagyon tetszik, régen mindig volt nekem, csak aztán itt kint olyan drága, én meg skót vagyok :D

Szrityi- Még olvasni is szörnyű volt a történeted, remélem ma már sokkal jobban vagy!! :? Szívből kívánom, hogy megkapd a jutalmadat ezért a sok szenvedésért :wink:

Gabi- Akkor reméljük, hogy hamarosan meg is kapod a pénzt!!

Melike- Iszonyúan sajnálom :( :( :( Ha gondolod, majd gyere, várunk vissza!!

Princzi- Aztaaaa, te mindjárt szülsz???? :shock: :D Nagyon nagy gratula a kis 2 kg-hoz kiscsajhoz :D Azért óvatosan az ügyintézéssel, ne vállalj be egy napra túl sokat :wink: Nincs esetleg pocak fotód?

Suzy- Remélem ma már jobban vagy, tudod engem is elkapott a múltkor az a kórság, sokkal jobban megviselt mint egyébként :!: Majd gyere ma az Uh hírekkel,!! :wink:

Betty- Én is valahogy fiút érzek, de ez csak olyan elmélet, elvileg nem hiszem, hogy bárki megtudja ilyenkor érezni, hogy milyen lesz :wink: Épp most töltöm fel a videót, az előbb azt írta 15 perc, ha meg van, már nyomom is az elérhetőséget :wink: A mai konzihoz egy iszonyú nagy-nagy rakás kakit nektek :D :D Annyira örülök, hogy eljött ez a nap végre!!!!!!Minden drukkom a tiétek++++

Bri- Tényleg te már otthon-itthon vagy???

Angyli- Hogy sikerült a vasárnapotok???Volt csavargászás??

Tegnapi napom kész bolondok háza volt, elmentem 10 körül megrendeltem a gumikat a kocsira ( amikor felszerelte a nyári gumikat az autószerelő közölte, hogy ezekkel a gumikkal ő nem menne egy métert sem, mert annyira ócskák :shock: Így nem mertem a hazutat bevállalni, újakat veszünk), aztán gondoltam, hogy shoppingolok valami felsőt a barátnőm szülinapjára, ami most lesz amíg otthon leszek.....Hát semmit, de semmit sem kaptam :evil: Délután 3-ra értem haza , a nyelvem már a térdemen lógott és tök feleslegesen, áááááá!!Szerettem volna valami barna felsőt, na hát olyan nem létezik, meg egy arany övet, ami szintén nem létezik úgy néz ki :evil: Viszont az egyetlen aminek nagyon-nagyon örültem, hogy a H und M-ben vettem magamnak egy kismama farmert 50 euro helyett 20-ért :D :D :D Már csak le kell vágatni, mert persze hosszú :wink: Úgyhogy minden rosszban van valami jó :D ....Ahogy hazaértem ebédet főztem Apjuknak, aztán vizszintesbe helyeztem magam és nem álltam fel estig :D Kész voltam! :wink:

KépKép
gyancsi

KépKép
gyancsi

Köszi nagyon jól sikerült a vasárnapunk kisétáltunk a Sóstóra, fagyiztunk , talákoztunk ismerősökkel, jót dumáltunk majd mikor már eléggé fáradtnak éreztem magam hazaindultunk, szintén az erdőn keresztül :wink:

Itthon alig vártam, hogy kajázzunk annyira éhesek voltunk a sok mászkálástól a levegő rendesen kiszivott, de mégsem aludtam délután helyette dvd filmet néztünk :wink:

Örülök, hogy jó árban sikerült megvenned a kismama nacit, nagyon csini leszel benne :wink:
Elhiszem, hogy kifáradtál a tegnapi nap után, ma biztosan pihengetsz :wink:

Vigyázz nagyon Magatokra :wink:

Hogy rohan az idő már csak 2 nap és belépsz a 11. hétbe :wink:
Vendég

Sziasztok!

Betty!
Azért hozod nekünk a híreket,hogy mi volt a konzin?

Suzy!
Te meg képet hozz,ha tudsz!

Többieknek (is) pusziiiiiiiiiiiiiiii!

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Köszi a drukkodat :!: :wink:

Gyancsi
Igyekszem majd jönni :wink:

Gabi
A kép el sem maradhat :wink:

Már egy kicsit izgulok, mint mindig, most megyek ebédelni, aztán lehet, hogy hányni, mint tegnap :lol: :roll: és a férjecskémmel indulunk utána az uh-ra :!:

További szép napot, sok puszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
hajrá UH. Remélem hozol nekünk szép képet! :)
Nekem is akkor csinálta a doki mikor még az első trimeszterben voltam. Igaz még nem lehetett volna csinálni, de ő megcsinálta. Szóval szerintem sokkal óvatosabban vesz kenetet.

Gyancsi
igyekszem light-osan beosztani a napjaimat, mert ma rájöttem, hogy egy dolog, hogy mindent aznap szeretnék megcsinálni, de azért már nem bírom már az ilyen jellegű túlpörgést, na meg unatkoznék, ha minden pár nap alatt megcsinálnék :)
Szerintem ez mindig így van! Én is mindig így járok. Ha eltevezem, hogy milyen ruhát szeretnék venni, tuti nem kapok :( Szóval ne keseredj el. Most is már nagy pocakkal láttam magamnak való szebbnél szebb ruhákat szuper árakért. Hát azt hiszem ezeket most még egy darabig elfelejthetem.... Azért ne keseredj el. Legalább lett egy szuper kismamanacid. :)
A megérzések meg elég nagy százalékban bejönnek. Nálunk is bejött, sőt.. még másik 2 barátnőmnél is. Úgy hogy bízz a megérzéseidben!

Angyi
Jó lehetett a program :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok,

Na végre visszaolvastam és írok nektek!
Először is köszönöm mindenkinek aki gondolt rám mert nagyon jól esik!!!

Suzy:
Sajnálom, hogy még mindig szórakozik veled róka koma most már megunhatná...
Jó, hogy apjuknak nincs komoly gond a fülével, de én is a pálcikás fülpucolók táborába tartozom, csak akkor érzem hogy tényleg tiszta lesz :-(
Nem elég, hogy a vizeletem elcserélték, most újabb Leiden szűrést is csinálnak, mert az eddigi leletek alapján lehet, hogy az sincs. Fasza mi?
Vizeletben csak azt írták terhességi tesz pozitív, de a béta HCG vérből csak 1,2 volt.
Várom a híreket mi volt ma Uh-n?

Gyancsi:
a betegállomány téma még nálam is gond lesz, mert ezeknek a dokiknak mindenről papír kell. Most is csak 1 hétig tarthatnak itthon, mert hogy egy ilyen műtét után 1 héttel már futni lehet szerintük. Csak azt felejtik el, hogy belül nem gyógyul olyan gyorsan... Neked meg egy nehezen összejött vagy régóta várt terhességet miért kellene kockáztatnod? Addig amíg nem oldódik meg dolgozz óvatosan!
Nagyon aranyos lett a videó ügyes vagy!

Gabi:
én mostanában kaptam táppénzt ahogy leadtam a papírt rá 30 napra utaltak, szóval ahogy a többiek is írták jó lesz ha magad jársz utána, mert a TB-t nem zavarja ha nem kapsz pénzt sajna....
Calcium sandoz pezsgőtablettát ihatsz? Az nekem jó az allergiára. És nem tudom iszol-e kólát de az ilyenkor csak rosszabb, mert megköti a calciumot a szervezetben ami segítene az allergia ellen.
Május 26-án megyünk vissza konzira akkor már elvileg a gyógyszereket kapom meg, de annyi minden jön folyton közbe, hogy már csak akkor merem elhinni ha már így is lesz. Ez a műtét is így volt mire írtam volna nektek mi van addigra hívtak, hogy mégsem aztán mégis...

Kismamik:
Poci képet tesztek fel?

Betty:
Én is sok erőt kívánok, hogy a szomorú történteket fel tudd dolgozni.
Mi volt a konzin? Apa ügyesen evezett?

Ancsuka:
én ugyanebben a dilemmában voltam, mert nem ugrottam volna még, hogy rohanjuk a lombik központba, de a dokim is mondta nem jó várni, mert most jók az eredmények amit beállított megvannak a vizsgálatok és ha januárban nem indultunk volna kezdődne minden előlről ami nem kevés idő, meg pénz az újabb vizsgálatokra. Plusz már nem leszünk fiatalabbak sem sajnos gyorsan repül az idő...
Régen én is imádtam műkörmözgetni de még a tippes korszakban, ez a zselés picit bonyolultabb, de már jó ideje nincs műkörmöm, de szerintem jó elfoglaltság remélem örömödet leled majd benne.

Puszi mindenkinek!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Már megint csak most értem ide :lol:

Konzin túl vagyunk, új doki nagyon kedves.
Már itt pihennek a hűtőben az injekciók, gyogyik is itt vannak, mert jövő ciklusban kezdünk :D megint long protkó lesz, mivelhogy az bejött múltkor is.
(részletesebben a blogomban :wink: )
Most megyek, holnap sem nagyon leszek, mert Anyummal megyünk erre-arra, de majd megpróbálok jönni :wink:

Puszmák :!: :lol:

(Brivel beszéltem itthon van-előreláthatólag 1,5-2 hónapot, csak még nem ért ide, de majd igyekszik :wink: )

Köszönöm a drukkokat mindenkitől, aki gondolt ránk :wink: segített :!: :D

betty615

Betty
hajrá szurikák és csodacsomag! :lol:

Szrityi
Akkor most mikor kezdtek? (bocs, ha lemaradtam vmiről :oops: )

Mi ma megyünk védőnénihez. Ha mindne igaz, akkor a leendő gyerekorvossal is megbeszélünk egy időpontot receptek miatt. Huhh... látom van még mit csiálnom. Remélem most már jó lesz a szívhanghallgató náluk. :)

Kép

Kép
princzike

Princzike:
elvileg a következő ciklusban ígérte a doki a kezdést amit most nem tudom mennyire zavart össze a lapar.
szrityi

Szrityikém itt is szupi hogy túl vagy rajta!!! Indula mandula :D !

Bettykém nagyon örülök hogy minden szuperül alakult a konzin, és meglátod, ebből az "eresztésből" :lol: kerülnek majd ki a gyerekeitek :) . Szupi az idézeted is!

Puszi a sok kismaminak is!
Vanili
Vendég

Sziasztok Csajok :!:

Bocsi, hogy nem jöttem este, de mire hazaértünk annyira hulla fáradt voltam és hányingeres, hogy nem volt már erőm a géphez ülni :!:

Annyira boldogok vagyunk, gyönyörű kis Cipikém van, akinek már látszódott a két lába és a két karja és a nem semmi nagy feje :lol: olyan nagyon örültem és sírtam, hogy a könnyeimtől alig láttam a monitort és apácska egyfolytában kérdezte, hogy ez mi meg az, már mondtam neki, hogy Én is akarok gyönyörködni a kis csöppségünkben :!: :wink: a korának megfelelően fejlődik, minden a legnagyobb rendben van, el kell most már mennem a védőbe is :!: szedem a duphastont a 12 hét végéig és úgy kell abahagynom, hogy az utolsó levelet megfelezve, 2x1 és 1x1-re lecsökkentve és majd ezután lesz csak a rákszűrés, mert ha véletlen vérzés alakulna ki, akkor nem tudná a dokim, hogy most lehet a duphastont kellene megemelnie, de hiszem, hogy nem lesz gond :!:
annyira vicces volt nekem, hogy ahogy nevettem úgy ugrált Cipike, nagyon aludt a kis drágám, de olyan nagyon szép volt és számomra hatalmas, 30mm már, 3 hete még csak 10mm volt :shock: :lol:
12 hét végéig kell szednem a Femibion 800-at és utána a Femibion 400-al folytatni, hát annak is nem semmi ára van és a folsav is abba marad a 12 végére :!:
Tömören röviden ennyi Rólunk, képet felteszem, ha otthon leszek :!: köszönöm, hogy gondoltatok Rám sokszor, mert sokat jelentett megint csak :!:

Betty
Örülök itt is a jó hírednek, hajrá hármaskák, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és további kitartás :!: :wink: szép napot, jó nézelődést :!: :wink:

Bri
Ha van időd majd gyere :!:

Szrityi
Azt hiszem nagyon nincs szerencséd, na de ilyet :?: :shock: :!:
Nem értem, erről nem kaptál leletet már, mint a Leidenről :?:

Legyen szép a napotok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vanili
Hát Téged is lehet látni :?: hogy vagy drága :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!!

Angyli- Akkor nagyon kellemesen telt a hétvégétek :wink: Mit néztetek meg dvd-n???Kellenének jó filmek, amiket leszedhetünk a netről, mert sajnos csak német adóink vannak, azokat nem igazán nézzük, csak filmeket, de már kifogytunk az ötletekből :wink:

Gabi- Remélem hamarosan tényleg dőlni fog hozzád a lóvé :D

Suzy- Gratulálok a szépségetekhez :wink: Nagyon sok boldogságot :D

Princzi- Ne is mond, én is most látok mindenféle vadállat derékban szűkített rucikat :D Hát azok most egyelőre nem aktuálisak :D Azt mondod, hogy az ember hihet a megérzéseiben???Akkor nekem fiam lesz :wink: Bizti jó lesz már a szvíhallgató :wink:

Szrityi- Te ezek miről beszélnek???Egy héttel a műtét után már futhatsz??? :shock: :shock: Komolyan mondom, hogy nagy az Isten állatkertje :evil: Nagy drukk hegység ám 26-ra, hogy most már tényleg tudjatok kezdeni és ne legyen semmi akadálya :wink:

Betty- Nagyon örülök a jó híreknek :D Remélem, hogy a gyógszer-szuri csodacsomag meghozza a kívánt hatást :D Megyek is blogot olvasni :wink: Ja és köszi a video dicsit, aranyos vagy :wink:

Bri- Isten hozott Otthon :D

Vanili- Nem írtál semmit magatokról, remélem jól vagytok :roll:

Ranitával mi lehet???? :roll:

Hát Lányok tegnap azt hittem megüt a guta, elmentem a gumikért amiket ugye felkellett rakni az alufelnire és úgy az autóra...Odaérek a műhelyhez, mondja az egyik szerelő, hogy azonnal tudják kezdeni....Mondom, juhééjjj.....Leültem, elkezdtem olvasgatni, telik az idő.....Az autót nem hozzák.....Megint egy kis idő még mindig semmi.....Eltelt 2 óra ,mondom én kinézek, hogy mi van.....A kocsi ott állt ugyanazon a parkolóhelyen, ahol 2 órával előtte leraktam :shock: :shock: Odamegyek a pulthoz, mondom a csajnak, hogy már elnézést, de 2 órája azt mondták, hogy akkor kezdik, ehez képest.....Mondja 5 perc és kezdik.....Eltelt fél óra, autó még mindig ugyanott, nagyon felpaprikáztam magam, odamentem a csajhoz, mondtam neki, hogy köszönöm, már nem tartok igényt a gumikra és kérem vissza az autókulcsot....Ahogy ezt kimondtam már állt is be az egyik szerelő a műhelybe az autóval....Lányok 3 órát vártam összesen egy szaros kerékcserére , úgy hogy ott vettem a kerekeket és nem 2 Ft volt :evil: :evil: Én úgy ki voltam kelve magamból, hát az öreganyjuk térdkalácsát :evil:

KépKép
gyancsi

Princzike :!:

Igen jó kis program volt, el is fáradtam rendesen de nagyon jólesett a séta :wink:
Már nemsoká szülni fogsz, hogy elrohant az idő :wink:

szrityi :!:

Drukk a mielőbbi kezdéshez++++++++++++++++++

Jó szurizást és sok sikert a következő projekthez, a hármas nyerőszám :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++

Örülök, hogy minden rendben van Cipikével nagyon szépen fejlődik a kis drága :wink:

Bri :!:

Ahogy tudsz, jelentkezz remélem, hogy jó érzed Magad :wink:

vanili :!:

Bizom benne, hogy Te is jól vagy, elég szükszavu vagy :wink:

Igen jól telt a hétvégénk, köszi :wink:

A halállistát néztük, jó kis horror :D

Remélem, hogy jól vagy és Gombócka is remekül érzi Magát egy nagyszerü ember pocijában :wink:

Jó pipa lehettél, három órát várni feleslegesen én is beadtam volna az unalmast, tuti :evil:

Fejetlenség van sok helyen sajna :shock:

Ne idegeskedj légyszi :wink:

Gabi :?:
Zsu :?:
ancsuka :?:
ancsyka :?:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Suzy, persze tudom, hogy mindegy kislányotok lesz vagy kisfiatok, fő az hogy egészséges legyen :)
A doki csinálta a műtétet, másnak nem is engedtem volna ;)

Princzike, hogy szalad az idő, miért veted ki a szabid? simán kiírtak volna tp-re. Gyedet úgyis az előző évi fizuból nézik az lesz az alap az ideit nem nézik én úgy tudom, szülést megelőző évet néznek. Én anno 2004 dcember végén szülten és az előző évet nézték vagyis szerintem tp-el sokkal jobban jársz mert a szabid megmarad, de te tudod.

Betty, de jó akkor lehet igénybe veszlek majd, köszi ;)

majd jövök és folytatom az írást

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?