Jó reggelt Csajok!
Ancsu- Nem , nem a gyerekszobát festettük hanem a nappaliban az egyik falat pirosra, képet szeretnék neked feltenni róla, de ez a szemét gép nem érzékeli a fényképezőt
Még próbálkozom
Majd írd meg, hogy hogyan sikerült a műkörmözés, nekem is nagyon tetszik, régen mindig volt nekem, csak aztán itt kint olyan drága, én meg skót vagyok
Szrityi- Még olvasni is szörnyű volt a történeted, remélem ma már sokkal jobban vagy!!
Szívből kívánom, hogy megkapd a jutalmadat ezért a sok szenvedésért
Gabi- Akkor reméljük, hogy hamarosan meg is kapod a pénzt!!
Melike- Iszonyúan sajnálom
Ha gondolod, majd gyere, várunk vissza!!
Princzi- Aztaaaa, te mindjárt szülsz????
Nagyon nagy gratula a kis 2 kg-hoz kiscsajhoz
Azért óvatosan az ügyintézéssel, ne vállalj be egy napra túl sokat
Nincs esetleg pocak fotód?
Suzy- Remélem ma már jobban vagy, tudod engem is elkapott a múltkor az a kórság, sokkal jobban megviselt mint egyébként
Majd gyere ma az Uh hírekkel,!!
Betty- Én is valahogy fiút érzek, de ez csak olyan elmélet, elvileg nem hiszem, hogy bárki megtudja ilyenkor érezni, hogy milyen lesz
Épp most töltöm fel a videót, az előbb azt írta 15 perc, ha meg van, már nyomom is az elérhetőséget
A mai konzihoz egy iszonyú nagy-nagy rakás kakit nektek
Annyira örülök, hogy eljött ez a nap végre!!!!!!Minden drukkom a tiétek++++
Bri- Tényleg te már otthon-itthon vagy???
Angyli- Hogy sikerült a vasárnapotok???Volt csavargászás??
Tegnapi napom kész bolondok háza volt, elmentem 10 körül megrendeltem a gumikat a kocsira ( amikor felszerelte a nyári gumikat az autószerelő közölte, hogy ezekkel a gumikkal ő nem menne egy métert sem, mert annyira ócskák
Így nem mertem a hazutat bevállalni, újakat veszünk), aztán gondoltam, hogy shoppingolok valami felsőt a barátnőm szülinapjára, ami most lesz amíg otthon leszek.....Hát semmit, de semmit sem kaptam
Délután 3-ra értem haza , a nyelvem már a térdemen lógott és tök feleslegesen, áááááá!!Szerettem volna valami barna felsőt, na hát olyan nem létezik, meg egy arany övet, ami szintén nem létezik úgy néz ki
Viszont az egyetlen aminek nagyon-nagyon örültem, hogy a H und M-ben vettem magamnak egy kismama farmert 50 euro helyett 20-ért
Már csak le kell vágatni, mert persze hosszú
Úgyhogy minden rosszban van valami jó
....Ahogy hazaértem ebédet főztem Apjuknak, aztán vizszintesbe helyeztem magam és nem álltam fel estig
Kész voltam!