Hahó!
Ma voltunk bent a mhelyemen, körbehordoztam az ivadékot, mint a véres kardot, mindenki el volt olvadva tőle
Jól elfáradt, és egész jó volt, csak a kaja miatt sírt egy kicsit.
Előtte meg utána voltunk a parkban sétálni, úgyhogy most alszik, mint akit agyonütöttek. Csak félek, hogy így éjszaka mennyi alvás lesz...
Keresztelő: mi a zurammal együtt rk-k vagyunk, és volt templomi esküvőnk, bár csak keresztelve vagyunk, az egyéb szentségeket (első áldozás, bérmálás) kihagytuk
A keresztapja az öcsém lesz, hasonlóan csak keresztelve. A férjem húga a keresztanya, de ő még megkeresztelve sincs
Igaz, paptól függ, ki mennyire rugalmas. Nálunk az atya jó fej, de ebben eléggé maradi, szóval nem itt lesz a keresztelő, hanem a Bakáts téren, ahova a minap az anyósom elment 'befizetni az egyházi adót', és by-the-way megemlítette, hogy az egyik keresztszülő nincs megkeresztelve... Hát, mit ne mondjak, nem problémáztak
Még nem tom, mikor lesz, sztem várunk nyárig, még nem beszéltük meg. Lehetett volna még az esküvőnk egy éves évfordulóján, május 23, de arról már lecsúsztunk.
Amúgy én az esküvő környékén jártam életemben először rendesen templomba vasárnaponként, aztán a terhesség alatt elmaradoztam, de most járok minden vasárnap, jót tesz a lelkemnek. Anyukám is eljön, de a Zapa nem, hülyeségnek tartja...
Gondolkozom rajta, hogy így felnőtt fejjel első áldozzak meg bérmáljak, de még nem néztem utána, mi kell ahhoz.
Ja, és jó ajándékötlet férfiembernek az alábbi élményautózás a Hungaroringen, nálunk a Zapa azt kapta karácsonyra:
http://www.racingsystem.hu/hu/szolgaltatasok/elmenyautozas/