Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi, jó reggelt,

megkérdezhetem, milyen betegségek miatt kell programozott szülés? (Ha már említed...)
Meg azt akartam még kérdezni, hogy neked is voltak ilyen időszakaid (baba előt) IR diétán, hogy hiába tartottál be minden utasítást, nem fogytál egy dekát se? 10 hét alatt fogytam összesen 4.4kg-ot, de egy csomószor stagnált.
Most hány kilónál tartasz? ;) :oops: (Meri vagy nem meri :twisted: )

Kép
xtina75

Tina
Az IR, a trombofilia miatt lesz programozott szülés. (Naponta szúrom magam véralvadást gátló gyógyszerrel)
Fogyás: nem kell hirtelen sokat fogyni, a lassú fogyás sokkal jobb. Én a 25-öt másfél év alatt adtam le.
Most olyan 70-72 kiló vagyok. A terhesség előtti súlyomhoz képest 3-4 kiló van rajtam.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Holnap megy a Miki Pestre így a talira hozok mindent csajok :lol: :lol: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Néztem este a Parentis Szülőképző egyik filmjét,az újszülött első hetéről..olyan édes pici babák vannak benne,zabálnivalóak!!
Fúúú mondjuk a köldökcsonk kezelése (és egyáltalán némelyik látványa) elég gáz volt,Miki is csak nézett... eddig csak párat láttam de az nem ilyen volt. Na mindegy majd a sajátomé biztos nem lesz ilyen hatással rám :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.04 06:50-kor.

evilany

Csajok,a tali hánykor legyen?

Ejjj megint egyedül vagyok :(

evilany

Évi!

Ez csuda jó hír! :)
Már várom :)

Mintha Tünde mondta volna, hogy a kolléganője megy tornára, így olyan 5 körül jó csak neki, meg nekem is jobb mint a 4, biztosabban odaérek :)

Sokáig van világos, s talán már olyan nagyon meleg sincs.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó akkor legyen 5.
Én is alig várom a cuccokat :)

Most kaptam a hírt :) (jól hangzik) hogy ha ugye 28 nappal előbb akarom igényelni a tgyást(és úgy akarom) akkor lehet ugyan de pénzt csak kb 1 hónapra rá kapok mire a baba megszületik,és leadjuk a taj számát és beér a papír...stb...
Fúúú ez nagyon rosszul hangzik,nem tudom miből fogunk élni 1 hónapig :shock:

evilany

Évi!

Még belegondolni is rossz....
Nővérem 3 hónap múlva kapta az első járandóságát.... :?
Nem utaltak.... :?

Nekünk is fel lesz adva a lecke, ugye ki kell fizetni az autót (mostanában....) aminek egy része ugye hitel.
Azt utána neki kell állni törleszteni, s még az albérletet is fizetni kell, meg hát ugye rezsi, megélhetés, s a baba is megjön nem sokára....
Ha jól csinálom akkor talán 2 hónap alatt letudjuk a hitelt.... remélem sikerül, s nem kell sok kamatot fizetni.... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

:? :? gáz az egész...

evilany

Sziasztok csajok!
17:00kor lesz a tali?
hm...akkor addig bekuncsorgom magam az edzőterembe... :)
Sokat nem tudok majd veletek lenni...max 18:00ig.Fancsa majd megint jön hozzám...ha nem gond!

Ma kutyasétáltatás alatt rosszul lettem.
Elindultam egy kardigánban...alatta egy atléta.Kb 10 perces séta után összefolyt a szemem előtt minden mellkhasomon nyomás...levegő szinte nuku...leülni?pfff a fűre :(
szétnyitottam a kardit...póráz a lábam közé és mély levegő...kb 1 perc múlva minden oké volt.
Próbáltam hívni apát...(itthon aludt) de nem vette fel :(
Na felkászálódtam és hazajöttem.
Megijedtem egy kicsit...
Szerintem most pont hogy alacsony lehetett a vérnyomim...és a meleg!!! Nem bírom...De nem akartam atlétában kimenni...mindenki felöltözve mászkált még.
Ezek után nem érdekel ki miben van...úgy öltözök ahogy nekem jó! :D
Most benyomtam egy kávét...jobban vagyok.
Hihetetlen...Bár anno Lacával is sokat szédelegtem :( (főleg a buszon)

Várom a csütörtöki talit. :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szisztok!

Csillag: istenem, azért uggye nem lett semmi bajotok????

Ahogy olvastam a 4-ből 5 óra lett... és a hely hol lenne? Árkád? Mert ebben nem voltam, vagyok biztos.

Ircsi: Katus csodaszép, és naná hogy minden anyuka elfogult :D fogjuk rá hogy jobban vagyok bár még mindig nem tudom mi jó a gyomromnak, mondjuk a tegnap ebéd után ég émelyeg a gyomrom most is.... nem értem... piritós vaj sajt felvágott nem lehet csak ez a kajám!!! ( ettől nem vagyok rosszul) de sebaj, csak múlik ez majd...

Évi: cuccok nagyon aranyosak :D és a kis "lakása" is a drágaságnak... szépek a festett kis figurák nagyon!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag én ráérek előbb is :wink:

Ittál elég folyadékot?

evilany

ittam-ettem...
nem lett semmi bajunk...leültem a fűbe pihenni :(
nekem a 4 óra is jó...árkád közepe alul :D
Mares,Évi max előbb talizunk... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Oksa,akkor legyen 4 óra.

Csillag a hasi fájdalmak elmúltak?

evilany

Szilvás????

Kép

evilany

Elmúltak :D könyörögtem babónak másszon arrébb (hülye dolog de tényleg nem alhason rúg már:) )
Szótfogadó ki bébike :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok, Itt vagyok.

A hetem nagyon zűrös lesz, nem nagyon leszek: Költöztetnek minket egy másik épületbe. határidő: jövő hét kedd...
Nem tehetem meg, hogy a két kolleganőm pakol, én meg netezek. :-)

Szóval dobozolok, selejtezek...
Ja az a szép az egészben, hogy a mi cuccunk nem sok, viszont akiket leépítettek (9 fő) azok szépen egy csomó mindent itt hagytak, és nem tudjuk, mi kell, mi nem...
Én hajlok arra, hogy mindent ki kell dobni a francba, ami "gyanus" azt egy dobozba, hogy x vagy y szekrényéből ez maradt, aztán keressen benne, akinek két anyja volt... :evil:

Tegnap.
Délelőtt volt az Anyák napja.
Bende katolikus oviba jár, így az "ünnepség" a templomban volt. Olyan aranyosak voltak. Nem volt nagy műsor, de akkor is. Naná, hogy elbőgtem magam, pedig nem akartam...
No azon meg kiakadtam, hogy vittem a videót, töltöttük pár napja, azóta nem használtuk. Reggel csak felkaptam, akcióban aztán meg se kép-se hang, amikor kellett volna. Na itt akadtam ki először...
Utána ovi szentelés volt (egy hónapja készült el a felújítás-bővítés, nagyon klassz lett), majd eljöttünk fél-délben. :-)
Apát elvittük dolgozni, és ő meg bevitt náluk a belgyógyászatra EKG-ra.

Na ott gyermekem nem mozdult el mellőlem, simogatta az arcomat, hogy "Anya én itt maradok, vigyázok rád, ne félj" hát majdnem bőgtem... :-) Olyan aranyos volt! :-) A nővérke is csak mosolygott, a végén kapott egy kicsi Milkát, mert ennyire lovagias. :-)
Megkérdezték, hogy nagycsoportos? Mondom nem, most volt 3 éves, ergo kiscsoportos... Nem akarták elhinni. :-)
Akkor közölték ezt az LGL szindrómát, persze jól betojtam, de nem mondtam/mutattam...
Olyan borzasztó neve van, de nem csinálnak vele semmit. :-O
Majd ha szülés után is lesz panaszom (mi? most nincs, vagy nem tudok róla... mégis mire figyeljek???) akkor kell kezdeni vele valamit...

Egész délután Bendéztem (Apa délután-éjjel ügyelt), jól elvoltunk... És bújt hozzám ezerrel a kis Drága. Sőt megint volt pocakpuszi. Ahogy hozzámbújt, jól belámkönyökölt. Mondom jajaj, vigyázz a pocakomra, tudod, ott van a tesód, neki is rossz, ha megütjük véletlenül. Erre odanyomta a puszit. :-)

Hát ezek voltak tegnap. De agyilag annyira elfáradtam estére...
Ircsi, mégegyszer köszi a nyugtatást...

Bekri...
Hapatitis most??????? Nekem az AFP-vel vették, le a 16. héten, most csak labor volt, terheléses cukor és vércsoport. Más nem... :shock:

szilvás76

Évi, CSillag: lehet hogy kések, mert én szoktam... a középen lent az ahol az Aranycipó pékség van???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,aha, kb.ott.

evilany

Jó reggelt,
tegnap későn értünk haza. Kicsit késve kerültem be a dokihoz.
De a lényeg, Lili is tökéletes minden ok vele.
BPD: 67,7
THQ: 65
magzatvíz átlagos, zárt a méhszáj
a súlya kb. 900g
És ismét úgy szétrakta nekünk a kis lábait, hogy csak úgy néztük a kis lábaközét. :D Nagyon durva, hogy egy sima uh-n így lehet látni.
Megnéztük még a szívét, gerincét, fejét, lábait, kezeit.
Doki szerint minden tökéletes és még mondta is, hogy milyen szép nagy pocim lett.
4 hét múlva kell ismét menni, tehát május 31! Akkor már nem is dolgozom. :lol: :lol: :lol:
Ja és a vérképem, vizeletem is jó. És a vércukor 0 perces 4,13 a 120 perces 6 !!!!!!!!!!
Így azt mondta tökéletes, tehát enyhe IR mellett nem alakult ki a terhességi cukor. Ennek nagyon-nagyon örültük.

Ircsi, szuper képek. :D :D :D

Már a hetedik hónapban vagyok!!! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody :wink: szuper!

evilany

Woody, Ircsi
szuper hírek! :D :D Katus nagyon szép a képen :D :D

Szilvás,
szép lehetett az anyák napja! nem csodálom, hogy elfáradtál! Költözés, nálunk márciusban volt, huh az vmi rémálom volt :evil: :evil:

Pécsi lányoknak jó találkát!

Ilangot felvették a suliba a kiszemelt tanítónénihez, most nagy a boldogság! Vannak jó hírek is, most örömködünk.

na megyek mert így nem halad a házimunka... :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Barbcsi én is dolgozom :wink:

Ircsi Katus nagyon szép, formás baba már most. :)

Jajj, elegem van mára! Csak a sötétek találnak meg...

Woody örülök, hogy minden rendben van és Lili szépen fejlődik.

Sucer nem könnyű neked most. Örülök, hogy sikerült a suli Illangónak. Most nagyon nehéz lehet neki, ezért kezelhető nehezebben. Te is érzékenyebb vagy, ő meg feszegeti a határokat. Biztosan hatással van rá az is, hogy iskolába kerül és a kistesó is. Mert hiába, hogy várja és szeretni fogja, azért ez nagy érvágás neki. Nagyon nehéz ezt most kezelni és később sem lesz könnyű. Mert a tesót szeretni fogja, de veled meg majd érezteti a féltékenységet. Csak azért mondom ezt, mert látom Bencén is a jeleket. Várja már ő is, de odajön és könnyes szemmel kéri dajkáljam meg. Szokta mondogatni, hogy azért szomorú, mert csak a kisbabák aranyosak, ő már nem mert nagy. Meg, hogy nem fogjuk őt szeretni. A szívem szakad meg ilyenkor. Próbáljuk megfelelően kezelni a dolgokat és kimutatni mennyire megszszeretjük őt. De a java akkor jön, ha megszületik majd a baba.

Bamass basszus, am a gmailt. Hát nem tudom. Lehet a férjedet jól kupánnyomnám, hogy észhez térjen. Úgy viselkedik, mint egy durcás gyerek. A kislányról meg nem is tudom mit írjak. :twisted: Jól megrángatnám. Tudom nem vezetne sehova, de első felindulásomban" megmutatnám neki hol lakik Szentannai Győző" - ez nagybátyám kedvenc mondása :lol: Elég baj az ha a szülei nem tudják kezelni és nem foglalkoznak vele. Tarts ki!

Na ma én is vettem teljeskiőrlésű kenyeret :lol:

Holnap jönnek asztalosék és rendbe kapják a lakást. Hát nagyon kíváncsi leszek a végeredményre. Aztán a hét hátralevő részében meg takaríthatok majd :lol: Szombaton persze dolgozom.
Ma lesz lakógyűlésünk. Arra is kíváncsi leszek. Kb 5 éve nincs megcsinálva a bejárati ajtónk. Faca. Felhívtam egy csajt aki a férjével együtt a társasházak közös képviseletével foglalkozik, mert most a városüzemeltetési KFT-hez tartozunk, de semmit nem csinálnak. Persze előre sejtem, hogy sokaknak nem fog tetszeni az ötlet. Áááááá nem is megyek bele, mert csak gelem magam.
Úgy bírom mikor mindenki a sült galambra vár, ha meg valaki végre utána megy a dolgoknak akkor az kap hideget - meleget. :twisted:

Na ha még egy hülye bejön az ajtón esküszöm haza megyek!

királylány

lepihenek(kicsit még rám rám tör az émelygés,szédülés......apa elmegy vesz egy vérnyomásmérőt...majd jelentkezek!

igen az Aranycipó pékségnél.... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag neked akartam még írni. Jól ránkhozod a frászt te nő! Vigyázz magadra!

királylány

Na gyorsan megebédeltem két doboz között. :-)
Utálom ezt. Tegnap (amikor nem voltam) kitalálták, hogy egy hét múlva a másik épületbe kell lennünk, mert a mostani helyünkre mások jönnek...
Csütörtökre a leirattározandó anyagokat átadás-átvétel szerint be kell dobozolni, hétfőn meg teljesen össze kell pakolni, mert az aktuális és személyes cuccainkat viszik.
Hogy nem bírtak várni még vagy két hónapot... ;-)

Ircsi. A gmailre a képeim közé betettem az EKG-mat.
Rápillantanál?

szilvás76

Legújabbak :)
Kép

Kép

Kép

evilany

Szilvás,
költözés :( . Kitartás, jövő keddre ezen is túl lesztek! Milyen szindróma? Ne aggódj, ha Ircsi azt mondta nem lesz baj!!

Dia,
igazad lehet, hogy bármennyire is várják a tesót, azért ez mégiscsak egy nagy törés a kis lelküknek. Ilangom is puszilgatja, simizi a pocakom, meg kérdezgeti, hogy mikor születik már meg, de azért tudom, hogy fél is... A tesót biztos nem fogja bántani, de velem szemben lehet, hogy undokabb lesz mint máskor. ez van, nekem/nekünk kell okosabbnak lennünk, majd ez is elmúlik.

Csillag,
jobban vagy? Vigyázz magadra! Azért ez a rosszullét nagyon ijesztően hangzik!

Tünde,
segíts kérlek! Elkezdték több helyről fújni nekem, hogy ha a szülés előtt táppénzen vagyok hónapokat, akkor az nagyban lerontja majd a megkapható tgyás összegét. Hogy van ez? Én úgy tudtam, hogy a tgyás alapja a szülést megelőző 2 év átlagbéréből származik és független a táppénztől, hisz azt a foglalkoztató által beküldött havi alapbérből számolják. A konkrét kérdésem az, hogy tényleg kevesebb lesz-e a tgyásom, ha táppénzen vagyok, vagy a táppénz nem befolyásolja negatívan a tgyás összegét?

Köszönöm előre is!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
Tomi baba nagyon édes lesz ezekben a ruhácskákban :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,nem igaz,én is így vagyok,engem Tünde már kiokosított!
nem baj ha tp-n vagy,az adott évben - mivel a tgyásunk augusztusban indul,a 2009-es átlagjövedelem lesz az alapja és nem az idei! Abba nem számít bele ha idén tp-n vagy!

Juuuj bizony nagyon édes lesz.Ez a polár levegőztető nagyon tetszik.
Meg hálózsákokat vadásztam össze,minden méretből 2-2-t,meg is vannak(Tünde nektek is :wink: legalábbis licit szinten,pécsi eladótól)

evilany

Sucer szerintem ez lehet a viselkedésének a hátterében. és igen, nekünk kell majd okosnak lennünk, hiszen nálatok is 6-7 évig csak ő volt. Azért ez nagy törés lesz nekik.
Én ezt a tgyás és társait nem értem, de való igaz, hogy én is azért nem megyek táppénzre, hogy ne legyen gebasz.Tök jó, hogy így kell játszani az ember lányának. Igazán adhatnának egy konkrét összeget mindenkinek oszt jónapot. Már amennyiért azért megéri otthonmaradni...oké, kössék munkaviszonyhoz, de akkor is. Na mindegy, ehhez megint kicsi vagyok.

Évi már megint tök jó cuccokat szedtél össze :lol:

Barbi esküvő témához. Mindenki mondja mennyire izgult előtte. Hát én nem. Én nem voltam beparázva semmin. Oké, a szervezés nagy részét levették a szüleim - jártasak a témában - olyan sok mindenre nem volt gondunk. Az is igaz, hogy szerdáig dolgoztam, nem volt időm töprengeni, hogy mi lesz, hogy lesz.
Biztosan minden rendben lesz. Ne aggódj. Én nem bánom, legyen a héten rosszidő cserébe a jövő hétvégéért. :wink:

Apukád munkáltatója: :twisted: :twisted:

királylány

Jobban vagyok köszönöm.
Apa vett 11250-ért vérnyomimérőt :( :)
Holnap hívhatom fel az OEP-et mert a háziurvos nem tudott felvilágosítást adni.
Már most elegem van mindenből....
....na megyek feladom a tp papíromat...
majd jelentkezem....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hű Csillag az elég meredek ár...
És mennyi a vérnyomatod?

evilany

Csillag OMRON? Azok jók nagyon, és azok kerülnek ennyibe, de sztem megéri. Csak ne gagyit vegyetek ennyiért.
Tényleg, miket mérsz?

Mára letettem a lantot, stílusosan a dobozokat. Elég volt, Én megyek a gyerkőcért, így f4-kor elpályázom.

Olyan "nemjó" kedvem van amúgy...

szilvás76

Szilvi :? nemááá...

Kép

evilany

Évi. :-)
Sztem csak minden összejött.
Remélem holnapra kialszom...

szilvás76

:wink:

evilany

Na sziasztok, mentem.
Este megprószálok bekukkantani.

szilvás76

Évi,
köszi, remélem a május 1-jén életbe lépett új sazbályok nem módosítanak ezen (is) :evil:. Polár cucc nagyon édes, mekkora méretű?

Szilvás,
hát ez már igazi trónfosztás, tényleg 7 év egyeduralom után jön a picúr. Én tudatosan nagyon készülök arra az időszakra amikor megérkezik majd Olivér, nagyon nem szeretném, ha örökre rossz emlék lenne Ilangocskának ez az időszak. Sulikezdéstől szerencsére nem félek, inkább az anyahiánytól, vagy attól, hogy kialvatlan és türelmetlen leszek, hisz arról Ő egyáltalán nem tehet majd. Nagyon résen kell lenni, de van szerencsére egy Apukája is, akire számíthatok, meg fogjuk oldani. Én úgy készülök, hogy Olivér jó gyerek lesz, nem is lehet másképp. Addig is sokat beszélgetünk vele, szeretgetjük, ahogy majd azután is. nem mi leszünk az első szülők akik ezzel meg kell, hogy bírkózzanak. Hiszek abban, hogy szeretettel, türelemmel, nagyon sok dolgot át lehet hidalni.
Tegnap is újfent hisztizett vmin, csendben beszéltem hozzá, mire visszavágott, durrogott. Mondtam neki, hogy rendben semmi gond, nem muszáj beszélnünk, térjünk vissza rá, ha tud velem szép hangon is beszélni. 10 perc múlva jött, bújt, hogy édesanya ne haragudj, nagyon szeretlek :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok! Csak jöttem jelentkezni, hogy még megvagyok bár kivagyok :cry: :cry: :cry:

Minden elkap manapság, már alig várom a kis csajszi bújón ki és remélem nem lesz örökké ilyen ki gonosz :cry: Írtam, hogy megint kijött rajtam valami, de ez tiszta durva. Ma a családi orvos azt mondta csalánkiütés valószínű kajától :cry: és kacagva mondta, hogy na akkor most tényleg diétát javasol ő is. Semmi fűszeres, nehéz kaja. Egy hete pizzázni voltunk és csütörtökön elégő viszkettem már így szerinte abban volt valami ami nem esett jól a májamnak. Aztán hétvégén grilleztünk azzal is pakoltam egy lapáttal. Vasárnap a levest kihánytam, hétfőn este meg ment a hasam. Ebből következtet, hogy megterheltem valamivel a májam. Na és ha valami van akkor az soha nem jön egyedül kicsi a vérnyomásom is. A tegnap ijedtem igazán meg mikor is olyan kb 10 percig alig láttam, minden olyan ködös volt és a laptopomon alig láttam az írást. Anyukám rögtön a vérnyomást gyanította de a doki néni már nem volt ott így ma mentem, de ma is kicsi volt 85/már nem tudom. Még szerencse, hogy pénteken a nőgyógyász mindent rendben talált a picivel így nem aggódom miatta is.

Több vizet is kéne innom, nem tudom, hogy oldjam meg :cry: az irodában állandóan előttem van a vizes pohár, iszom is otthon is az üveg de mégis nem találom, hogy meglenne a napi 2 L.

Még nemsokára időpontom van a bőrgyógyásznál is. Előbb oda akartam csak menni, de a tegnap délutáni rosszullétem miatt a családi orvoshoz is kértem időpontot. Ő mondta, hogy a kiütéseim csalánkiütésre utalnak, remélem a bőrgyógyász csak megerősíti és nem mond rá egyebet :roll: Annyira el vagyok keseredve, viszkettek, tiszta csúnya, még jó, hogy tudok hosszú ujjban is lenni. Soha nem voltak problémáim terhesség előtt, most meg egymás után jön ki a bőrömön mindenféle nyavalya :cry: :cry: :cry: De inkább nekem legyen száz bajom mint a picinek egy is. Már legalább immunizálva leszek a viszketegségre.

Bocsi, hogy csak így lerohannak benneteket a gondjaimmal. Láttam mindenkinek megvan a maga kis gondja: Bamassz olvastam gamilt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kitartás neked.

Sucer nem keseredj el nem vagy te rossz anya, a kislányod most éppen a hisztis korát éli. Neked is kitartást és sok türelmet.

Szilás jó pakolást és mielőbbi beköltözést.

Pécsieknek jó talizást.

Többieknek puszi, na most megyek lassan indulnom kell a bőrgyógyászhoz. Nem tudom ha ma még leszek.

Kép
Kép
melisch

Nem OMRON....
ACCUMED és gyógyszertárban ez volt(patikakártyára ment)
Rákerestem a neten...és átlagban mindenhol ennyi...van ugyan 9000-ért is ez a fajta akciósan,de azt nem tudtuk volna kártyára venni...és póstával majdnem ennyi lett volna.
(így nem kellett kp-t kiadni) :D
Vérnyomi 2 kávé után egy órával: 128/68 pulzus 82
de dög meleg van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és akkus...nem csak elemmel működik :D (ez sem utolsó szempont :D )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer hát nem hiszem h.ezen változtatnak...(csúnya lenne....)
De mindenképp a tavalyi jövedelem számít
www.adozona.hu
A polár cucc 62-es.Őszre jó :)

Csillag,az jó (vérnyomás)

evilany

igen jó :D
most naponta 3-4 szer fogom mérni...és írom egy füzetbe...kíváncsi leszek
reggel kávé előtt...kávé után..ebéd után és délután megmérem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

....na megyek és visszapihenek...ma ilyen napom van.
Mindenkinek jóéjt,szép álmokat.Holnap jelentkezek.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lányos anyukák!!!
Szerintem ezt nem szabad kihagyni!!!

http://www.teszvesz.hu/item1027305124_6 ... uttes.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

sucer ki volt az a marha, aki ezt mondta??? az ilyen jellegű ellátások alapja MINDIG bér-jellegű jövedelem! a táppénz nem az!!!
az, hogy milyen bér alapján számolják, az sok mindentől függ... Évi valóban a tavalyi alapján kapja majd, mert évek óta megszakítás nélküli a munkaviszonya... ezt egyedileg kell vizsgálni...

Évi a kifizetőhelyek eljárását nem ismerem, de a TB-nél úgy működik, hogy beadod az igényt, elkezdik folyósítani, majd 45 napnál megszakítják és akkor indítják újra a 46. naptól, ha beérkeztek az említett dokumentumok... persze ez sokszor nem valósul meg, mert levelezni kell a munkáltatóval adatszolgáltatási hiányosságok miatt...és akkor valóban előfordul, hogy hónapokig nem kapsz semmit... de Nálatok ez nem áll fent! :wink:
basszus, mennyi cuccal jössz! el fogod bírni? akartam írni, hogy szívesen elmegyek érted, de ha már előbb taliztok, akkor nem tudok...

Mares javaslom, ha beérsz az Árkádba, csörögj rá a csajokra (számokat már megadtam) hogy éppen akkor merre vannak! én 5 körül érek be, mert szülésfelkészítőn leszek! :)

:shock:

Kép
gtunde75

Tündi OK majd a talin megbeszéljük,ha nem megyünk még az agyadra ezekkel :oops:
Csak 2 szatyrom lesz :wink:

Mondjuk én már jóval előbb bent leszek,mert át kell vennem a hálózsákokat a Légszeszgyár utcában de csak 3-ig lesz ott az eladó,nem baj majd nézelődök az Ázsia Kincsében 4-ig,vagy ha valaki előbb odaér,csörög :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?