Sziasztok, Itt vagyok.
A hetem nagyon zűrös lesz, nem nagyon leszek: Költöztetnek minket egy másik épületbe. határidő: jövő hét kedd...
Nem tehetem meg, hogy a két kolleganőm pakol, én meg netezek.
Szóval dobozolok, selejtezek...
Ja az a szép az egészben, hogy a mi cuccunk nem sok, viszont akiket leépítettek (9 fő) azok szépen egy csomó mindent itt hagytak, és nem tudjuk, mi kell, mi nem...
Én hajlok arra, hogy mindent ki kell dobni a francba, ami "gyanus" azt egy dobozba, hogy x vagy y szekrényéből ez maradt, aztán keressen benne, akinek két anyja volt...
Tegnap.
Délelőtt volt az Anyák napja.
Bende katolikus oviba jár, így az "ünnepség" a templomban volt. Olyan aranyosak voltak. Nem volt nagy műsor, de akkor is. Naná, hogy elbőgtem magam, pedig nem akartam...
No azon meg kiakadtam, hogy vittem a videót, töltöttük pár napja, azóta nem használtuk. Reggel csak felkaptam, akcióban aztán meg se kép-se hang, amikor kellett volna. Na itt akadtam ki először...
Utána ovi szentelés volt (egy hónapja készült el a felújítás-bővítés, nagyon klassz lett), majd eljöttünk fél-délben.
Apát elvittük dolgozni, és ő meg bevitt náluk a belgyógyászatra EKG-ra.
Na ott gyermekem nem mozdult el mellőlem, simogatta az arcomat, hogy "Anya én itt maradok, vigyázok rád, ne félj" hát majdnem bőgtem...
Olyan aranyos volt!
A nővérke is csak mosolygott, a végén kapott egy kicsi Milkát, mert ennyire lovagias.
Megkérdezték, hogy nagycsoportos? Mondom nem, most volt 3 éves, ergo kiscsoportos... Nem akarták elhinni.
Akkor közölték ezt az LGL szindrómát, persze jól betojtam, de nem mondtam/mutattam...
Olyan borzasztó neve van, de nem csinálnak vele semmit. :-O
Majd ha szülés után is lesz panaszom (mi? most nincs, vagy nem tudok róla... mégis mire figyeljek???) akkor kell kezdeni vele valamit...
Egész délután Bendéztem (Apa délután-éjjel ügyelt), jól elvoltunk... És bújt hozzám ezerrel a kis Drága. Sőt megint volt pocakpuszi. Ahogy hozzámbújt, jól belámkönyökölt. Mondom jajaj, vigyázz a pocakomra, tudod, ott van a tesód, neki is rossz, ha megütjük véletlenül. Erre odanyomta a puszit.
Hát ezek voltak tegnap. De agyilag annyira elfáradtam estére...
Ircsi, mégegyszer köszi a nyugtatást...
Bekri...
Hapatitis most??????? Nekem az AFP-vel vették, le a 16. héten, most csak labor volt, terheléses cukor és vércsoport. Más nem...