Új privát üzeneted érkezett!

lucuzs

nagyon izgi a készülődés,biztos szép lesz minden :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Csak jelentkezek, hogy piri ideért, teszt negatív!
A lelkünk teljesen összetört!
És Ranita írta le nagyon jól, hogy nekünk sajnos 1évben, csak 2 lehetőségünk van, és ez a legszörnyűbb!
Most kicsit háttérben maradok majd, mert kell egy kis idő, hogy helyrejöjjön a lelkem!
A háttérből drukkolok majd mindenkinek!
Puszi!

Lucuzs,
nagyon ari a pocid!

Hajni,
Isten éltessen!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
A fenébe! Sajnálom :cry:
Piri mondjon le!

gota
Rebeka édes kis cukorfalat. Micsoda hajkorona :)

Lucuzs
Hogy érzed magad?

bocsánat, hogy nem olvastam vissza mindent, csak közben rendezem a gyerekszobával kapcsolatos dolgokat. Remélem most már többet tudok jönni napközben, mert hivatalosan ettől a héttől már szabin vagyok! Azt nem mondom, hogy nincs mit csinálnom, de azért sokkal light-osabb így meló nélkül :)
Múlt hét szerdán voltunk doki bácsinál, ficánka 2 kg körül van, doki úgy 3 kg körülire saccolja a végére. Igaz a méhszáj kb 1 ujjnyira kinyílt, így szerinte nem húzom ki a 40-ik hét végéig. Na de majd meglássuk. Mások is húzták így a végéig. Na persze azért próbálok jó sokat pihenni :)

Még jövök!

Kép

Kép
princzike

melinda

annyira sajnálom :cry: :cry:

princzike

most látom h neked már nem sok van hátra,pár hét és babázol,de jó lesz :)

mutizok egy görbét
hátha tudtok rá valamit mondani

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 44800_.png

KépKép
bettike83

Bettike, de szép egyenletes görbéd van!
Mikor akarsz tesztelni? :D :D

És milyen görbéid szoktak lenni, ilyenek vagy teljesen mások?
Mondjuk én nem vagyok egy nagy görbe szakértő,de nagyon jó babásnak néz ki. És azt is tudom, hogy a krémesség is babára utalhat.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Szolgálati közlemény:

Az idei évtől a PCOS Szívügy Alapítvány fogadhatja az SZJA-ból történő 1 %-os felajánlásokat.
Adószámunk: 18127076-1-41
Az alapítvány működéséhez és az önsegítő körök elindulásához nélkülözhetetlen a kassza feltöltése. A felajánláshoz a honlapról letölthető a nyilatkozat
http://www.pco-szindroma.hu/index/pcos_1.pdf
Adományokat az alapítvány 10701128-44738000-51100005 bankszámlájára is tudunk fogadni.

Segíts, hogy minél több sorstársnak segíthessünk!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

nanicke

elég érdekes görbéim szoktak lenni,csunyácskák.ez az első görbe ami szép,szabályos

hát nem tudom.mesni még nem akar jönni,jelét sem adja

te hogy állsz?

KépKép
bettike83

Szerintem a napokban tesztelhetnél! De valami jó korai tesztel.
Nekem egy másik fórumon a Qupidót ajánlották, mert az 10-es erősségű teszt.Ezt én patikába tudtam megvenni és kb. 800-900Ft.

Nekem is megyeget lassan a hőm de csak tényleg lassan.Az én görbim megtalálod az aláírásomban.Bár nekem pé-után eddig mindig fel is ment szépen.Amúgy meg a fájdalom teljesen elmúlt még aznap.

Rambóka én nem dicsekedni akarok, de én felajánlottam az alapítványnak. Úgy gondolom, hogy jó helyre kerül az én kevesem is. De sok kicsi sokra megy! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

hát csináltam tesztet.lett rajta második csik,de nagyon nagyon nehezen látható,ha úgy forditom.ez sztem nem jelent semmit.

KépKép
bettike83

bettike!
a giga-halvány csík is csík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(megjegyzem, ha hiszek az uh-nak, akkor nekem is 11. dpo-n mutatta a teszt először... ezért is volt az a hatalmas kavarodás körülöttem :))

melinda!
rettenetesen sajnálom :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hűha Bettike! Szerintem ilyen szép görbe mellett bizony lehet az második csík! Ha jól számoltam, néztem kb. 4 napja ágyazódhatott be babó, ha ott van!A hcg pedig csak onnantól termelődik igazán.
Úgyhogy belefér a halvány csík is!

Amúgy mikor csináltad és milyen teszttel?

Nagyon drukkolok neked,hogy bizony ebbe a szép görbébe babó legyen! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

nanicke
Székesfehérvár

eshajnalcsillag tesztjével csináltam és délután.azt most nem tudom h milyen erőségű.majd megnézem.

azt mondod juli? :)
valami van az biztos és nem a megszokott egyértelmű kontrollcsik.

KépKép
bettike83

azt mondom.. ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Netes teszt és még délután is csináltad! Akkor pláne igaza van Julinak.
Egy halvány csík is csík, pláne a netes teszteken! :D :D
Holnap irány a patika vagy drogéria egy normális tesztért és a reggeli első vizeletből csináld!
De ha van otthon netes teszted még holnap reggel csinálj belőle. Már az is lehet erősebb!

Hűűű de izgulok érted! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Bettike! Reggel tesztelj! Az a biztosabb!!!! Drukk hegyek neked!!! :D :D :D Szép görbe! :wink: :lol:

Szia Princzike! Dejó, hogy te is itt vagy, és már milyen közel a vége! :shock: :lol:

Én jól vagyok, sőt nagyon jól!!! Tegnap anyák-napi köszöntésként Bogitól virágot, kistesótól pedig bejelentkezést kaptam. :lol: Értsd.: este zuhanyozás közben megéreztem, hogy mozgolódik!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem Bogival is korán kezdődött, így nem is kételkedem, amúgy is teljes bizonyosságot éreztem azonnal. :lol: Azóta már meg is ismétlődött, ma délután boltban, vásárlás közben.

Loviné! Ez már az inszemes ciklus?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

pár nap múlva csinálok másik tesztet.még a mai is korai volt.ajd hétvége felé...

KépKép
bettike83

Sziasztok!!

Bettike,
drukk h baby legyen!!!!

Lucuzs,
még nem mert jogi vitába kerültem,de hagyom a picsába, mert ezek után itt nem is biznék bennük.
Most várok, h az endo dokim az ő korházába mit tud intézni(mivel ide csak rendelni jár) mert ott szorgalmaznák h legyen meddőségi központ és én mennék utána.
Vendég

köszi :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Szééééééép görbéd van!!!!Szerintem van valaki a pocakodban! :wink: Várom a csíkos tesztjeidről a gyönyörűséges képeket!!!!!

hajni...
Budaörs

Lucuzs!
Jajjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóó, és gyönyörűűűűűűűű anyáknapi ajándék!Szívből Gratulálok!!!!

hajni...
Budaörs

Bettike
Drukk, hogy baba legyen. Szép a görbe és szerintem elég bíztató!
De nem bííííírooookkkkk vároni hétvégéig. Csinálj reggel tesztet!!! Légyszi-légyszi-légyszi. Olyan jó lenne, ha az még erősebb pozi lenne!

Lucuzs
Jaj de szép anyáknapi köszöntés mind a két gyerkőctől.

Loviné
Jogi vita? Miről maradtam le?

Kép

Kép
princzike

mai görbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 31200_.png

nemsokára csinálok tesztet,1-2 nap.

ja és a tegnapi tesztre ránéztem ma is és mlgjobban látszott rajta a másik csik.még a párom is látta.

KépKép
bettike83

Kép Ágika 15 hetesen

Eclipse
eclipse
Budapest

Deepgirl,

neked lett igazad, kisleány!!!! Ágika!!! :D :D :D

Bettike,
ezermillió drukk neked!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

jaj de jó,kiscsajszi :)

gratulálok :)

KépKép
bettike83

Eclipse
Gratulálok a kiscsajhoz!
Nagyon jó fotó! :lol: :lol: :lol:
örülök, hogy végre összejött! Már nagyon megérdemeltétek!

Bettike
Ne csigázz már!!!!!!!
Holnap reggel tessék egy tesztet nyomni!!!!!

Kép

Kép
princzike

nem csigázlak.de tényleg várok még 1-2 napot :D

csütörtökön reggel már csinálok tesztet ujra.

KépKép
bettike83

Eclipse,

gratulálok a lánykátokhoz!

Bettike,

drukkolok neked!

Loviné,

én is kíváncsi vagyok mi volt a vita.

Timcsi,

utólag is boldog névnapot!

Kép
gota79

Sziasztok!

Bettike!
Széép a görbéd, és bíztató amit a tesztről írsz. Csak azt nem értem, hogy ha már azon ott a csík, akkor miért vársz csütörtökig? Én tuti csinálnék minden nap, vagy másnap, hogy lássam, hogy is erősödik. Ilyen széép görbével tuti baba lapul a pocakodban! De egy hcg, progi vérvétel is simán mutatja már! Tudod, nekünk körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lennünk így az elején....na jó végig van mindenkiben egy egészséges féltés.... :)
Na, szóval csak azt akartam ebből a kavalkádból kihozni, hogy ne ess abba a hibába, hogy csak azért nem csinálsz tesztet mert félsz az eredménytől, mert aztán ha mégis baj lenne (DE NEM LESZ!!!) akkor hibáztatod magad, hogy ha előbb cselekszel akkor lhet másképp lett volna. Ugye érted? Nem lehúzni, meg riogatni akarlak, de sajnos ez is megeshet, és nem szabad csak húzni haéasztani a dolgokat, csak azért mert félünk a csalódástól....Sajnos nem egy ilyen történetet hallottam....

Eclipse!
Naggggggggyon édi a kislányotok!!!És látom már a neve is megvan. Ez már régóta megvan fiúnévvel együtt, vagy ilyen hamar sikerült megegyeznetek Pároddal?

hajni...
Budaörs

sziasztok.

Bettike teljesen egyetertek hajnival.drukkolok.

Eclipse gratulalok a kiscsajhoz:)

J gratula a szivhanghoz.

Meli,nagyon sajnalom :(

Princzike,hamarosan itt a vege,konnyu szulest kivanok.

Kép
monyo83

Bettike
:x hát én tuti nem tudnék ennyit várni :lol:

J
Azt hiszem én nagyon le vagyok maradva valamiről... szívhang?
Mennyi idősek vagytok?

Monyo
Köszönöm a jókívánságot. Remélem az lesz.
Nóci hogy van? Mekkorák vagytok már? Teszel fel képet?

Hajni
Veled mi újság?

Mi ma megyünk védőnénihez, és elméletileg ma beszélünk meg a gyerekorvossal egy időpontot minden féle receptek ügyében, amit majd ki kell váltani, ha kis ficánkánk megszületik.
Viszont addig is van egy rakat dolog, amit el kell intéznem....

Kép

Kép
princzike

igazatok van,és köszi hogy leirtátok. :)
igy a 30.napon már mutatná a hcg vérvétel?

nem várok tovább,igérem,holnap reggel csinélok egy tesztet és ha erősebb mint a multkori akkor bekéne mennem a dokihóz,csak az a baj h ő kedden és csütörtökön van,9-10ig,és ha elszalasztom akkor megint potyára megyek.megprobálom aztán hátha,ha más nem akkor megyek ahhóz a dokihóz akihez magánba jártam.és kérek tőle papirt.kb 4 hetesen csinálnak uht vagy valamit?

KépKép
bettike83

KépKép
bettike83

princzike,nemreg raktam fel kepet Nocirol.5050gramm es 61cm.
piszkosul nehez vele,de ez van,majd lessz ez jobb is remelem.

bettike,ne a ciklusnapokat szamitsd,az nem szamit a dpok alapjan siman kimutatna a teszt ha van baba,a vervetel pedig plane.

Kép
monyo83

oké monyó
akkor holnap megprobálok a tettek mezejére lépni.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csatlakoznék, ha megengeditek.

Hétfőn diagnosztizáltak nálam PCO-t uh alapján, a hormoneredményem csak két hét múlva lesz meg. Jún.-ban megyek endokrinológushoz.

Tavaly nyáron hagytam abba fog.gátlót, utána a 2. hónaptól próbálkoztunk, de se a baba nem jött, se mensi. Két havonta lett meghozva először Norcoluttal, utána Proverával.

Látom, sokan diétáztok, nálam ez a tünet nincs, elég vékony vagyok (160/50).

Drukkolok mindenkinek, hogy mielőbb babás legyen! És gratulálok a kismamiknak, anyukáknak!
Vendég

Sziasztok!

Kitty sokan nem azért diétáznak mert túlsúlyuk van....inzulinrezisztencia, cukorprobléma miatt. Ok az aláírom sokaknak van túlsyúlyuk is.
Nem tudom mennyit néztél a neten utána a betegségednek, de mint mindig ajánjuk a pco szindróma oldalt :)kicsit feljebb vagy az előző oldalon megtalálod Hajni hozzászólásánál.
A hormoneredményekre majd kiváncsiak leszünk az is sokat elárul...

Üdv.
Aisha
aisha

Monyo!
Tudod hogy van ez,kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond :lol:
Nem riogatni akarlak,de egyre nehezebb lesz,egyre kevesebbet lehet "szusszanni" mellettük.Larát már minden pillanatban figyelni kell,pedig nem is megy még egyedül és nem is rosszcsont!Szóval felkötni a felkötnivalót!!! :wink:

Bettike!
Hajni nekem is szívemből szólt(de ezt már megszoktuk :lol: )
Drukkolok nagyon!!!+++++++++++++++++++++++++++

Meli!
Annyira sajnálom,hogy nincs rá szó.Elhiszem,hogy jobb most a topik nélkül,de ha kicsit összeszedted magad,gyere vissza,itt mindenkinek hiányzol,és hidd el,neked is jobb,ha veled vannak a sorstársak!
Kívánok nektek erőt a felépüléshez!

Kitty!
Üdv itt!Attól hogy vékony vagy még nem biztos,hogy nem kell diétáznod!Amikor én annó diétás tanácsadáson voltam,igencsak ledöbbentem,hogy többen voltak a vékony lányok,mint a dundik! :shock: Nekik még nehezebb lehet,mert én csakcsak látom,mitől kéne megszabaduljak,de ők.De ne felejtsük a diéta nem fogyókúra,hanem egészséges étrend!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

monyo!
köszi :)

princzike!
múlt heti uh szerint ma vagyunk 7(+4) hetesek. éppen egy hete volt szívhang... de 11 napja is már sejthető volt :)

bettike!
nagyon várom azt a tesztet!!!
nekem rögtön uh-val kezdett a dokim a zebrás teszt láttán (10-11. dpo-n lehettem akkor... bár amúgy is uh-ra indultam volna, nega teszttel is)
arra vigyázni kell, hogy én éppen a korai uh miatt szívtam meg: nagyon fiatal terhességnél nehéz eldönteni, hogy jó helyen van-e... szóval ha én rendes időben mentem volna először uh-ra, akkor megspórolok egy hét kórházat.

kitty!
üdv a klubban :)
olvasgasd a www.pcos.hu -t!

a diéta pedig nem a fogyás miatt kell, hanem a megfelelő ch-bevitel miatt (legfeljebb több fehérjével kell bevinni az energiát :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

értem j

uhval még kellene legalább 1 hetet várni addigra már jobban látná ha van valami.az 5 hét pedig pár napos késést jelentene.sokan addig nem is veszik észre a terhességet mig nem késik a mensi.és csak akkor tesztelnek.nekem marha korai volt az biztos.

KépKép
bettike83

Szia Kitty!

Nagyon hasonlít a történeted az enyémhez - se baba, se mensi nem volt a fog.gátló után. A rekord 6 hónap mensi nélkül, bár gyógyszert nem szedtem hogy megjöjjön.
Én is hasonlóan - 160/52 - inzu miatt kellett a diéta keményen, majd miután javult, kevésbé keményen.
De van 170/47kilós pcos, IR-es páciens is...
11 hónap kezelés után jött a spontán baba, most 15 hetesek vagyunk.

A júniusi konzultációig is elkezdheted a diétát, életmódváltást, heti 3 testedzést, ártani nem fog, sőt! Esetleg természetes, növényi szerekkel is javítgathatod a szétcsúszott rendszert... sok sikert kívánok és drukkolok!

Eclipse
eclipse
Budapest

bettike!
pontosan.
ugye mi sokkal jobban figyeljük magunkat... így sokkal előbb kiderül, ha baba van... és sokkal nagyobb a riadalom... hogy gond lehet... (pedig nem is :))... mert kicsi... mert a várttól elmaradt a mérete... mert nem látszik... mert nem ott látszik... csak a bajság van a rohanásból :) (pedig kell rohanni, mer sokaknak kell progipótlás... szóval így legyen okos az ember)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

na igen,a doki azt mondja mi a fenének megy az ember ilyen korán,de ha meg nem mész és kellene a progipotlás akkor meg késő lehet még 1 hét kihagyás is...szoval jó kérdés.de azért pár napot még mindenképpen várok,az a biztos.

KépKép
bettike83

Bettike, de a tesztel ne várj! Holnap reggel akkor tesztelsz?
Mert nekem már kifúrja az oldalamat a kíváncsiság! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanincke

még nem tudom,,majd holnap reggelre kitalálom :D

KépKép
bettike83

Kitty
Szia :) üdv itt köztünk :)
Reméljük nálad is hamarosan javul a helyzet!

J
Ez nagyon jól hangzik :) Gratulálok!

Monyo
Akkor azt hiszem jobban vissza kell lapoznom... :oops:

Bettike
Hajrá teszt! Szerintem irtó pozi lesz. Nekem UH-t a 6-ik héten csináltak. Előbb nagyon nem is csinálnak szerintem, mert nem igazán látszik. Addigra meg már talán van szívhang is :) Az viszont valami fergeteges élmény.
Tudom, hogy én még elvegőt sem mertem venni. Úgy szoltak rám.

Még jövök, de félek odaég a buktám.

Kép

Kép
princzike

Remélem hamar kitalálod! Mert azt ígérted csütörtök reggel!
Gondolom, hogy nehéz mert mi van akkor ha mégsem. És már láttál negatív tesztet.De mostmár láttál halvány pozitívumot is! :D

Bennem is ott motoszkál, hogy szívem szerint tesztelnék, de még tudom hogy korai és a magasabb hőm után mindig leesés és mensi volt. És félek az újjabb egyedüli csíktól. :oops: :oops:

Úgyhogy nem csodálkozom, hogy motoszkál benned a tesztelés kérdése! És nagyon várom ám a holnapot! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ha jár erre valaki megszakértené a görbémet és a leletemet....?
Nem tudom eldönteni hogy ez most hanyadik napi lelet 43 vagy 13? Mert lehet hogy a 31.napi barnázás, rózsaszínezés 2-3 napig az mensi volt? Mert akkor ez a 13.napi leletem.....

LH:8,64 U/L
FSH: 5,59 U/L
Progi: 1,4 nmol/L
Ösztradiol: 292,9 pmol/L
Prolaktin: 230,4 mIU/L
Tesztoszteron:2,0 nmol/L
Éhgy. Inzulin: 14,9 mIU/L (ez 1x volt ennyi még réges régen)
TSH: 0,320 mIU/L (0,400-4,000)
Szabad T4: 20,59 pmol/L (7,90-14,40)
Szabad T3: 4,87 pmlo/L (3,80-6,00)

A pajzsmirigyemmel az a gond, hogy a 150 ug Thyroxin soknak bizonyult januárban, így lecsökkentette Tűű 125re. De! Márciusban előjöttek az alulműködés tünetei és a tshm is kezdett emelkedni, mert 1 fölött volt. Azóta felváltva szedek egyik nap 125 másik nap 150, és így lett ilyen most a Tsh, t4,t3.
Mikor lecsökkentettük 125re akkor peteértem spontán a 75.napon. Azóta megint erőlködik....
Valahogy az én pajzsmirigyem nem akarja az igazságot, így ugye a pé sem jön, mert az alulműxi és a túlműxi is gátolja a pé-t.

Na, meg a magas tesztoszteronomtól a falnak megyek lassan.....

Mégegy:
Létezik hogy az alaphőm emelkedik azáltal hogy kezd túlműködni a pmem????Ha alulműxik akkor meg alacsony?

Bocsánat, hogy ezzel zaklatom itt a társaságot, csak igen igen kezd tele lenni a tököm, hogy 2007. júliusa óta nem van egy stabil ciklusom........mintha nem javulnék, nem hatnának a bogyók....Jó jó tudom hatnak de ennyire lassan??? Miééééééééééért?????

Áááááááááááá, nagyon kíváncsi leszek mit mond majd hétfőn Tűűmágus. :) De félek, okosabbak nem leszünk, csak hogy fogyjak még, ami mostanság nem túl jól megy, hisz lusta dög vagyok. De már annak is örülök, hogy a stabil -9et tartom, meg néha 2-3kg is lemegy még, de az ingadozik. Szóval elméletileg lement már 12, gyakorlatilag 9....
Asszem ki fogom próbálni a bio-cla+t készítményt, ha megint rendszeresen fogok mozogni. koléganőmnek nagyon hatásos mozgás mellett....

hajni...
Budaörs

Csajok!
Tudom hogy szar érzés nega tesztet látni, de még szarabb az, ha későn derül ki hogy baba volt...Én van olyan hogy ha nem vagyok biztos a dolgokban mensikor mert nem olyan mint szokott, akkor nyomok egy tesztet, mert sajnos egy közeli ismerősömnél akkor derült ki hogy baba van, de akkor már késő volt......Én úgy vagyok vele hogy inkább egy nega teszt, mint később egy lelkiismeret furdalás és miértek keresése....
Főleg akkor érdekes ez, amikor valakit stimuznak, és megjön, és megint stimuzzák köv. ciklusban és azért megy el a már meglévő baba, mert mivel megjött azt hitte, hogy nincs baba. Pedig volt, csak a dokik meg sem nézték uhuval csak rástimuztak amit a baba már nem bírt és feladta.......

Tudom, hülye vagyok, meg lehet ezt elvakultságnak is mondani, de sok érdekes dolgot lehet hallani, és én úgy vagyok vele jobb a biztonság, békesség.

hajni...
Budaörs

Köszönöm a kedves fogadtatást, és a felvilágosítást IR diéta ügyben! Utána fogok olvasni :wink:

Hajni
sajnálom, hogy nem javul a helyzet, az értékeidhez (még) nem értek, kb két hét múlva lesznek meg az enyéim.

Princzike
te meg lassan szülsz :D

Juli
mi egy megyében lakunk :wink:

Zazzy, Aisha
végülis az egészséges étrend sosem árt, mondjuk most sem eszem csokit, sütit néha, zöldséget meg mi termelünk a kertünkben :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?