Sziasztok!
Ha jár erre valaki megszakértené a görbémet és a leletemet....?
Nem tudom eldönteni hogy ez most hanyadik napi lelet 43 vagy 13? Mert lehet hogy a 31.napi barnázás, rózsaszínezés 2-3 napig az mensi volt? Mert akkor ez a 13.napi leletem.....
LH:8,64 U/L
FSH: 5,59 U/L
Progi: 1,4 nmol/L
Ösztradiol: 292,9 pmol/L
Prolaktin: 230,4 mIU/L
Tesztoszteron:2,0 nmol/L
Éhgy. Inzulin: 14,9 mIU/L (ez 1x volt ennyi még réges régen)
TSH: 0,320 mIU/L (0,400-4,000)
Szabad T4: 20,59 pmol/L (7,90-14,40)
Szabad T3: 4,87 pmlo/L (3,80-6,00)
A pajzsmirigyemmel az a gond, hogy a 150 ug Thyroxin soknak bizonyult januárban, így lecsökkentette Tűű 125re. De! Márciusban előjöttek az alulműködés tünetei és a tshm is kezdett emelkedni, mert 1 fölött volt. Azóta felváltva szedek egyik nap 125 másik nap 150, és így lett ilyen most a Tsh, t4,t3.
Mikor lecsökkentettük 125re akkor peteértem spontán a 75.napon. Azóta megint erőlködik....
Valahogy az én pajzsmirigyem nem akarja az igazságot, így ugye a pé sem jön, mert az alulműxi és a túlműxi is gátolja a pé-t.
Na, meg a magas tesztoszteronomtól a falnak megyek lassan.....
Mégegy:
Létezik hogy az alaphőm emelkedik azáltal hogy kezd túlműködni a pmem????Ha alulműxik akkor meg alacsony?
Bocsánat, hogy ezzel zaklatom itt a társaságot, csak igen igen kezd tele lenni a tököm, hogy 2007. júliusa óta nem van egy stabil ciklusom........mintha nem javulnék, nem hatnának a bogyók....Jó jó tudom hatnak de ennyire lassan??? Miééééééééééért?????
Áááááááááááá, nagyon kíváncsi leszek mit mond majd hétfőn Tűűmágus.
De félek, okosabbak nem leszünk, csak hogy fogyjak még, ami mostanság nem túl jól megy, hisz lusta dög vagyok. De már annak is örülök, hogy a stabil -9et tartom, meg néha 2-3kg is lemegy még, de az ingadozik. Szóval elméletileg lement már 12, gyakorlatilag 9....
Asszem ki fogom próbálni a bio-cla+t készítményt, ha megint rendszeresen fogok mozogni. koléganőmnek nagyon hatásos mozgás mellett....