Új privát üzeneted érkezett!

edit: Nálunk is ez van mostanában. Ha hajlandó enni, akkor a közepénél abbahagyja és nem akar többet enni. De ekkor még csak 60-70 ml-nél járunk. Néha sikerül megbüfiztetni és akkor talán megeszi az egészet. De általában meghagy 10-20 ml-t és mégis ilyen sokat hízott. Talán jobban hasznosítják már a kajcsit. Barbus is igazából csak almát kap, a baracklé nem nagyon jött be neki. De az almával egész jól el van.
vicky79
Budapest III. kerület

Na megjöttünk a védőnőtől meg az utána következő nagy nagy sétából. A drága fiacskám 5330 gramm és 57,5 cm. Jó sokat nőtt a drágám :lol: Én meg már ruhában csak 60,5 kg vagyok. Ennyivel kezdtem a terhességet. A hasamon a bőr lehetne feszesebb meg egy kicsi puha vagyok mindenhol, de alapjában véve jól érzem magam a bőrömben :roll:

Mi is megtaláltuk az öklünket és nálunk is patagzik a nyál. Néha már a cumit is csak rágja nem cumizik vele. Én már ráadtam a borostyán nyakláncot. Ártani nem árt :roll:

Nóri! Ezt úgy bírom amikor a pasik azt hiszik, hogy mindenre alkalmatlanok vagyunk. :x

bellerreni
Eger

nemtooom, de kikészülöök :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Na mi is itthon vagyunk. Sikerült a szandál-nadrág elképzelés helyett egy szandál-ing kombinációt vennem, de a lelkemnek ez is jólesett... Főleg az, hogy találtam olyan nadrágot, ami NAGY volt rám :D Eljött velünk apósom is, úgyhogy legalább csak egy gyerekre kellett figyelnem (már ez is valami) Ráadásul holnap fodrászhoz is megyek, úgyhogy talán sikerült egy kicsit feltöltődnöm.

Reni, téged most nem szeretlek. (de csak a 60,5 miatt!)

Nóri, én ha most teherbe esnék kimennék a kertbe és keresnék egy magas fát és egy rövid kötelet...

dalika

dalika: ezzel a köteles dologgal egyet értek, bár csak egy gyerekem van :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri ez az augusztusi dolog érdekes.
Bár én febr.4.-re voltak kiirva,de még mielött megcsináltam
a tehességi tesztet/május 27.-én/már tudtam,hogy terhes vagyok.
Megérzés.Nem is lepett meg annyira a pozitív teszt,mint Fruzsónál.
Anyukád akkor vette észre amikor megmozdult a baba?

Edit lehet,hogy megkezdődött a fogzás.Bár még sok idő
eltellhet a kibujásig.Addig van a nyűgőskődés,sajna.

Dalika ezen a köteles dolgon jót rötyögtem.Dehogy tennéd meg.
Már a többi csemetéd miatt sem. :D Hajrá új friz és új rucik! :D

Reni én sem szeresselek téged a 60.5 miatt. :lol:
Mennyasszony koromban voltam annyi!/álmodozós szmájli/

Vicky szóval akkor bejön Barbinak az alma.Mennyit eszik meg belőle?

Tápos anyukák Hanna napi 4-szer eszik meg 180mg tejcit.
Szerintetek elég az neki?Most lehet olyan 5800gr körül./pontosan szerdán tudom meg,hogy hány kg/
De jól elvan vele,átalussza az éjszakát.

Kép
Kép
szintus

Ilyen voltam 60kg-mal.. Kép

Kép
Kép
szintus

edit:
nálunk ugyanez.csak átalusszuk az éjszakát
viszont én nem akarom hogy azért aludja át az éjszakát mert napközben annyit sír.
mondjuk most pont röhög a babakocsiban

nagy változás ez nekünk, olyan 12 orát aludt, minimális megszakításokkal.
akkor ne csodálkozzak hogy napközben csak 1-1 órákra bóbiskol el?

kaja:
hát napi 4x(5x) 130-160 gramm, de lehet h. elmegyek a védőnőhöz, hogy elég -e ez, bár a szakirodalom szerint ha nem kel föl éjjel, akkor elég.
reggel több mint 2 dl volt a csecseimben, de nem a kölök szivattyuzta ki :shock:
testsúly:
én bálna vagyok még mindíg.
DE dögöljön me a szomszéd tehene-alapon a nemrég szülő, babázó ismerőseim-rokonaim 3x akkorák mint én(és tényleg)
és ez azért is olyan mert ők az az igazi kikent-kifent mit-veszek föl a sarki közértbe tipusok voltak, énmeg az a farmer-tornacipő tipus vagyok, hát most van mit kenniük

zsó
Kép
pcd1985

Szintus, szép menyasszony voltál :wink:

Dalikához hasonlóan mi is berágtunk apára, bejelentkeztem fodrászhoz és hirtelen ötlettől vezérelve kozmetikussal kiszedettem a szemöldökömet. Addig Lilla ringatta Lénát :oops:
Azért fodrászhoz egyedül megyek :lol: 8)

Reni, a 60,5 kg-val nem ér itt a túlsúlyos anyukákat izgatni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ja és teherbe esés:
mi most annyit beszélgetünk a tesóról, mint amennyit Mirciről, amikor tervezgettük
Legyen gyerekünk, mi lenne ha volna...
mostmeg legyen tesó, milyen lenne ha lenne, hgy -hol laknánk
ez ijesztő
remélem nem vesztem el a fejem
ja és rakok föl aktot gmailre Pucér Elekről aki lány..

zsó
Kép
pcd1985

Edit!

Ez valóban nagyon foggyanús! :lol:

Szintus!

Ugye anyu szoptatott engem. Mentek a hónapok, neki meg nem jött meg. Elment a dokihoz, hogy nézzen rá, nincs-e gond, mert a teje elment, de nem jön meg. Na akkor mondta a doki, hogy 12hetes. Másnap az UH-on, hogy 16. 3. nap megmozdult. Miután esze ágában nem volt teherbe esni, szedett fogamzásgátlót is. (akkor még nem volt olyan, hogy szoptatás alatt ne szedje...stb)

Judit!

Akkor anyuék 28nm-en laktak velem meg a nővéremmel 4-en. Amikor megtudta, hogy terhes, felült az ágyon és megkérdezte: "Doktor úr! Nem lehet, hogy daganat?" mert annak jobban örülne. Elmondta, hogy hogy lakunk és mondta, hogy apám felköti magát. Mire a doki közölte, hogy ugyanabban az utcában, ugyanilyen lakásban lakik 2gyerekkel és csak reméli, hogy az ő felesége nem terhes!!!!! :lol:
Vendég

tápadag: 5*210ml +az alma, mienk 7250gr

gondoljátok a foga télleg??? nem korai???

Edit

Kép
ézsóné

Kép Kép Kép

zsó
Kép
pcd1985

szintus: ha éjjel alszik, akkor elég. ha kaja után nem sokkal üvölt, akkor keverj le neki pluszba egy 60ml-t, és eszik belőle akkor éhes még. amennyit megeszik belőle, annyival növeld az adagját. én így csináltam. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

A foggyanúhoz. Nekünk Lillusnak 10 hósan jött az első. Én annyira nem számítok korai fogra, hogy lehet észre se venném, ha most kijönne Lénának :lol: pedig ő is nyálzik és öklöt rág, de Lilla is így csinálta végig aztán csak 10 hósan lett foga :lol:

Hát egy 3. csöppségtől most én is félnék. Pedig Lilla elkezdte mondogatni, hogy anya terhes, kibújik egy újabb tesó :lol: :lol: :lol: Azt hiszem anya-apa padlót fogna egy fogigátlós bébitől most :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ööö gyárékek:
nekem is ez a dilemma, hogy elég e a 4x kb 150, de nem merem emelni, de ha többet adnék, többet enne, ebben 99%ig biztos vagyok..
akkor növeljem az adagot??
Nóri? :D :oops: :oops:

zsó
Kép
pcd1985

nem bírtam ki és raktam képeket.hát ő a díszpinty apa,sokkal szarabbul szokott kinézni, de van amikor jobban:)

hétvégén azzal szorakozott hogy matróznak öltözött és ugy sétáltattuk a kölköt a Duna parton
erre kivel futunk össze? a főnökömékkel.
ja és a barátnőmnek, akinek van egy gyerek pótló francia bulldogja, szal a kutya sírt hogy fáradt és haza akar menni, az én gyerekem meg vigyorgott a kocsiban(akkor épp)

zsó
Kép
pcd1985

Vótam ájkejába! Jól berágtam. Polcokat kellett venni a szekrényekbe, így magamra kötöttem a dedet és irány Horány. Mármint a kocsiból kivettem és utána kötöttem magamra. Szépen bealudt még az emeleten. Közben leesett a cukrom és úgy elkezdtem szédülni, hogy kellett valamit ennem. Végigálltam a sort (azon emberek száma, akik előreengedtek: zéró) állva betömtem némi műanyag húsgolyót. Közben táncoltam, hogy ne ébredjen fel. :lol: Le a piactérre. Lábam már itt leszakadt. Összeszedtem az apró holmit, majd irány a raktár. Kb 2m magasról leszedtem az egyenként 8kg-s polcokat (nagyon magasan volt és szar fogása is volt...) azon emberek száma, akik segítettek: nagy nulla.
Ebből kellett összesen 7csomag. Az 56kg. A pénztárnál ki kellett pakolnom az összeset, mert le kellett ellenőrizni, mind egyforma-e. :evil:
Fizetés után visszapakoltam újra. A szalagon maradt cuccot csak úgy tudtam volna leszedni, ha ráfekszem a pultra, de ezt a magamra kötött babával nem akartam. Az pénztáros segített, miközben a mögöttem állók rosszallták, hogy 1,5perccel többet kell várniuk. :evil: Ezután a szakadó esőben bekötöttem a picit és bepakoltam a polcokat a kocsiba, visszatoltam a kocsit és végre hazajöttem. És ilyenkor eszembe jut, hogy mégis mi a jegesmedve vérvörös lomposáért kellett nekem férjhez menni... Ha 50kg-s, tűsarkús idióta picsa lennék, tuti segítettek volna! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.03 14:01-kor.
Vendég

Tyű, Nóri, ez elég xarul hangzik.
Hát én terhesen mászkáltam az ikeába de már akkor alíg bírtam végígkúszni,lógott a belem.. nem tom most bele mernék e vágni...
ja de tudom:nem mernék...

zsó
Kép
pcd1985

Ennyit az emberekről... Múltkor nekem is megvárta egy fiatalember, hogy beküzdjem a pékségbe a 100 kg-s babakocsit egy hatalmas lépcsőn át. Az persze nem jutott eszébe, hogy tartsa nekem az ajtót...

Bár azért néha még magam is meglepődöm az embereken. Ma is nagylányom eltaknyolt az utcán egy olyan tipikusan mai kamasz mellett. Emósok, vagy hogy mondják??? És a srác olyan kedvesen lehajolt és felsegítette, hogy tátva maradt a szám 8)

Na de azért, ha látják hogy valakin rajta van egy gyerek a minimum lenne, hogy segítenek!

dalika

Na látom, más is küzd :? Edit, Zsófi, keblemre sorstársaim :roll: Én a babanethez alig férek hozzá (most épp szunyál), mert állandóan sír-rí az utóbbi napokban. Szóval: van ökölrágás, szinte egész nap, nyálbuborékok folyamatos eregetése, kis fehér göb az ínyén és ultra mennyiségű hiszti. Ezzel párhuzamosan éjszaka nagy durmolás (napok óta 9, fél 10ig alszik), nulla alvás napközben. Kaja összevissza, egyszerre keveset, utána meg kis sakálként követeli a maradékot, meg még többet. Gőzöm nincs, mennyit eszik, mert a cicit nem tudom mérni, úgy rúgkapál a mérlegen, tápból meg képes kétszer is repetázni. Tegnap már az apján is láttam, hogy kicsit kezd besokallni a hisztitől. Nálam még karban sem nyugszik meg, apukánál igen, aki persze rázza a kis seggét akár egy óráig is, ha kell. Én meg rimánkodok, hogy ne szoktassuk rá (szerintem már késő), mert én nem bírom (akarom) ugyanezt csinálni napközben. (ja, a múltkori hátfájás egy kimozdult csigolya miatt volt, ukrán csontkovács dokinéni rakta helyre, mondta, hogy gyulladt az egész hátam, jobb karom, pihentessem. Na persze :evil: )A legnagyobb drámák közepette kajára néha elhallgat. Közben viaskodom, mi a rosszabb: ha halálra etetem/kényeztetem a kölköt és egy kis duci despotát csinálok belőle vagy hagyom ordítani (ez még csak elméleti, nem bírom hallgatni, ha kétségbeesik) és ezzel ki tudja mit ártok a kis idegrendszerének. Egyelőre ő a főnök, etetem, ringatom, de látom, hogy napról napra nagyobb zsarnok. Uff.

Na befejeztem a rinyát, csak jólesett megosztani.

Már pár jó tanácsot kaptam pl.: ne aggódjak, ha szerencsém van nem tart hónapokig :twisted:, neveljem a Suttogó szerint. Ennek a módszernek az volna a lényege, hogy svájci órát csinálok a gyerekből. Hát nálam nem működik. Tényleg, ehhez kapcsolódva: Ti esti kaja előtt vagy után fürdettek? Azt írja az okos könyv, hogy előbb kaja, aztán fürcsi, hogy ne kapcsolja össze a kölök az evés élményt az alvással ezzel elvben egyetértek, de mi 8kor fürdetünk, ha előtte kap utoljára enni, akkor nem bír éhesen elaludni.

Szintus: szép menyasszony voltál!

Nóri: apukád arcát megnéztem volna, mikor anyukád jelentette a nagy hírt... Unokatesómék között is csak 11 hónap van, el nem tudom képzelni, hogy csinálta a nagynéném. Hallstadt állítólag gyönyörű, én még nem voltam, de tényleg a világ végén van. Nászúton a "közelében" jártunk, de nem volt kedvünk hegyi utakon 100 km-t autózni, pedig engem nagyon érdekelt volna. Hány napra mentek?

Vicky: Te hogy adod az almát? (Ha már írtad, bocsi, csak néha napok maradnak ki nekem) A normál kaja mellé, vagy olyankor csökkentett mennyiségű tápot kap Barbus?

Kép
juci-77

Juci, csak hétvége lesz. Viszünk bringákat. Nagyokat sétálunk, friss levegőt szívunk...stb.
Szóval Hallstadt, amiről beszéltem, lényegében Hallstatt, csak így jár az, aki azt hiszi, tud németül, közben csak a memóriája szar... :oops:
Kép

Nagyjából emígyen néz ki, húgom volt ott még osztálykiránduláson.
Vendég

Nori!

Hat, ez a sztori meredek, de elhiszem, hogy igy volt.
En azt vettem eszre, hogy terhesen sokkal, de sokkal elozekenyebbek voltak velem, mint most, amikor gyerekkel vagyok. Meg akkor is kakilnak a fejunkre, ha kettovel vagyok es mondjuk egy, vagy ketto sir. Egyaltalan nem erdekel senkit. Szerintem ugy vannak vele, hogy ha mar vallaltuk, akkor oldjuk meg...
De ez gaz.
Multkor pl a gyogyszertarba mentem Erikkel, Kristofal es a nagy pocakos sogornommel. Jah, Eriket hordozoban cipeltem, Kristof kezet fogtam, sogornom a hasat tartotta. Bentrol egy noci elozekenyen ajtot nyit, lepek, hogy induljak, a hata mogott allo nenike pedig (aki mindezt latta) betrappol velem szembe. Kb, mintha ot akarta volna a holgy kiengedni. Es nem mozdul. Nem.
Tolassak en vissza a hordozos gyerekkel (aki akkor spec negy hetes volt), meg az energiabomba fiammal, hatam mogott a terhes sogornommel. Mert o pedig akkor is kijon. Legszivesebben a kezebe nyomtam volna 1-2 kolykot. De csak nem adom oket egy ilyen asszonynak...

Reni!
Gratula a sulyhoz. Nekem sem annyira a sulyommal van problemam, mint inkabb az allagommal. Puhany vagyok, a hasam szepen visszament, de allagra meg mindig olyan, mint a kelt teszta, ahogy Nori mondta.

Szintus!
A te lanyod mar csak negyszer eszik?
Hat, nemtom mi mikor fogjuk ezt megelni.
Erik meg mindig hatszor, alkalmankent 150et tol...
Szep vagy a foton nagyon!

Asszem en vagyok a kivetel, aki a 60,5 kilora nem irigykedik. Engem akkor mar cipelne anyam a korhazba.
Merthogy ilyen csontos voltam en mar 62 kilosan is:
Kép
Es ez egy elonyos kepnek szamit ebbol a sorozatbol... :? A tobbin sovanyabb vagyok.
Ezek utan el lehet kepzelni, hogy milyen voltam 55 kilosan. Persze akkor minimum 70nek ereztem magam.
Most epp ezert tuztem ki a 65ot minimumkent. Ha az ala mennek, akkor legyetek szivesek beszolni.

Edit!
Szerintem is fogzas lesz. De lehet, hogy csak hetekkel kesobb lesz kint.
Kristofnak negy honaposan ket foga volt, de makunk volt, meg a szemfogakig ugy jottek sorban, hogy eszre sem vettuk. Azok es a ragok kicsit mar megviseltek.
Erik is tomkodi a kezet, nyalat is fuj. De nem nyugos. Kivancsi vagyok, hogy mi lesz es mikor.
Vendég

juci:
mi is azon őrlődünk:rázzam egész nap a nyakamban és etessem halálra, vagy hallgassam a sírást és várjam ki az időket.
A Suttogóval kapcsolatban:a mostani hisztit leszámítva, nekem nagyon bejött a bizonyos időpontok betartása.
Én az esti fürdetés után etetek, én ezen sose gondolkodtam, így jött és kész.

zsó
Kép
pcd1985

Juci, neveld Hannát ahogy jónak látod, szerintem nem lesz despota, mert nem hagyod ordítani. Ja és a Suttogót dobd ki :wink:

Jól csináltok mindent lányok, de egyszerűen van olyan nap, hogy a gyerek(ek) totál kiborítnak minket. Nekem ilyen nap után az a kedvencem amikor Apa számon kér valamit, mert én csak fekszem egész nap :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

Ikea: nekem is ki kéne mennem, venni egy másik gyerekágyat. Azt találtam ki, hogy nyáron hétközben visszatenném a sejhajomat Budára, és a "leánylakásomban" az erdőszélen fejlesztenénk a ded tüdejét. Ott ugye semmi gyerekcucc. Hajlandó vagyok mindent cipelni ide-oda, de az ágy ugye túlzás lenne. Én még nem mertem megközelíteni az áruházat, mert csak babakocsival tudnék menni. (Kengyel miatt a mei-tai nem használható, a nandu kendő meg úgy összement az első mosás után, hogy mi azóta nem kendőzünk) Ha nekem valaki morgott volna a sorban, tuti visszaszólok, utálom, mikor fennhangon kántálnak nagy általánosságban. Ha baja van, mondja nekem, de ne keltse a közhangulatot a hátam mögött.

Judit- emók: belegondoltatok már, hogy a mi tündéri, csöppnyi, szeretnivaló, védtelen kis tündéreink 15 év múlva visszadumáló, lázadó kamaszok lesznek? :lol: De jól esne majd olyankor egy kis fogzási probléma :P Én alapvetően sajna elég erőszakos vagyok, szeretem, ha dolgok az én elképzeléseim szerint alakulnak. De még van 15 évem, hogy megtanuljam elfogadni azt, hogy a gyerekem majd a saját útját járja, ami nagy valószínűséggel nem az általam preferált út lesz.

Kép
juci-77

Szerintem korabban mar irtam, hogy en is ilyen meglepi babakent jottem negyedik gyerekkent.
Anyukam mensizett szepen. Azutan egyszer csak furcsat erzett. Majd ujra es ujra. Jelentkezett hazidokinal, majd vedononel, azutan uh-ra kuldtek. Persze, hogy terhes volt, nem is kicsit. :lol:
Epp a multkor neztem, mar nem emlekszem pontosan, de asszem februar elejen lett kiallitva a kiskonyve. Eloszor augusztust tuntettek ki varhato szulesi idonek, majd at van huzva juliusra.
Hat, majus 7-en meglattam a napvilagot csoppet sem koraszulottkent. :lol:
Vendég

Na lányok itt annyit beszélünk a terhességről, hogy lassan valakibe belebeszélünk egy babát. Önként jelentkező? :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Asszem engem felmenthetunk.
En mar megtettem a magamet. Atadom a lehetoseget vmelyik elso babasnak.
Egyebkent nalunk pontosan ugy volt, hogy Kristof negy honapos volt, amikor azt hittuk, hogy teherbe estem, de nem, pedig mar beleeltuk magunkat. Vegul lett egy negativ teszt, megjott a mensim, vettem egy raklap ovutesztet es osszehoztuk Eriket.
Szoval lassan tenyleg johetnenek a 2. koros topicbabak. :lol:
Vendég

Röviden mert futok tovább:

A múltkor apa felkötötte a Dedet és elmentek sétálni. Visszajött teli vigyorral: hogy őt mennyire megnézték a csajok. Naná, pasas, kispasival és kendővel. Elég extra a keverék.

Mondtam, hogy ne most örüljön neki, hanem majd 15 év múlva. Akkor neki is Bulcsúnak is presztízs lesz egy 20 éves csaj.

zarja

Nem semmik ezek a történetek!!! :shock:
Nóri, felolvastam a páromnak a 28nm-es, daganatnak jobban örülnék részt.. szét röhögte magát... :)
Mi tervezünk második babát, de azért még várnék vele szoptatás miatt, nem szeretném ha a terhességtől elmenne a tej.
Hát majd meglátjuk mikor lesz.. :)
Vendég

Óóóó jajj csajok! Bele sem merek gondolni, hogy mi vár még rám. Most a nyűgösködésre meg a fogzásra gondolok :roll:

Mi is szeretnénk majd második babát, de mi is úgy gondoljuk, hogy kicsi a 30 nm 2 gyerekkel úgyhogy még várunk.

bellerreni
Eger

Szintus
Nagyon szép vagy:)

Bea
Hány cm vagy?
fogyásért irigy...sajna rólam nem megy le semmi szoptatás alatt, sőt...pedig kéne 5-6 kilót.

Reni
60,5 de jó Neked..Te hány cm, vagy hozzá?

Nóri
ez nagyon durva lehetett....
mostanában nekem is leesik a vércukrom néha....pl tegnap a tecsóban...gyorsan ettem pár kekszet, de nagyon rossz volt..

Szoptatós anyukák, szedtek vasat, vitamint???én eddig eléggé hanyag voltam, de most elkezdtem, mert olyan mosogatórongynak érzem magam :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juci, én arra szoktam gondolni, hogy az én tündéri lánykáim egyszer csak hazaállítanak majd egy tetovált, fülbevalós kis nyálgombóc emberpalántával... Ilyenkor mindig végiggondolom azt is, hol is van a légpuska és a töltények.

dalika

2. gyerek: pár évig még én is a magas fa - rövid kötél mellett teszem le a voksom :) Belém ne beszéljétek!!!! :) :twisted:

boruska

Juti, én Elevitet kapok be néha (már amikor eszembe jut). De én is pont ma gondoltam rá, hogy rendszeresíteni kéne!

dalika

2. gyerektől én most besz@rnék... :shock:

az ökölrágás, nyáladzás nálunk is megvan, de nem kifejezetten nyűgösebb mint eddig. Viszont határozottan keveset alszik napközben.

Azon én is szoktam gondolkodni, hogy az én tündéri kisfiam mivel fogja borzolni az idegeimet kamaszkorában... :roll: Az emo addigra biztos kimegy a divatból, de tuti jön helyette más szülő-pukkasztó trend.

Én naivan azt hittem, ha babával megyek valahová, majd csupa udvarias emberrel fogok találkozni. a nagy lópikulát! A múltkor is kb fél órát álltam sorban a postán és persze ezt Bende nem díjazta a babakocsiban. Persze senkit nem érdekelt, hogy egy síró gyerekkel állok sorba. :(

Eszter: nagyon irigyellek, hogy Zsolti hajlandó (sőt szereti) hordozni Bulcsút
zuzmooo

Hat, en sem szeretnek 60,5 lenni. Az nekem nagyon sok, en csak 160 vagyok. 62-vel szultem, 58-cal jovttem haza. Azota lementem 55-re, de erdekes modon a sok suti es csoki zabalas mellett nem megy lejjebb. :lol: Pedig en 48-rol indultam...
geri79

3 kicsi szekrényből teleraktam 4bazinagy költözős ládát a konyhában. Még hátra van a nagy szekrény, amit kamrának használunk. 3kicsi fullon tányérral, pohárral, törékeny motyóval.

A gyerekek összes játéka, a ruháinkról, kacatokról nem is beszélve!!! :shock:

Lennék egy hónappal öregebb! Larát leszámítva költözött már valaki sok év után gyerekkel?

Én ugye laktam Olaszországban, de költözés után hamar vége lett a kapcsolatnak és nem is az összes motyót vittem. Amikor a Lacival összebútoroztam, csak a ruháim voltak, az ágyam meg néhány könyv. Együtt a Bajcsyn csak fél évig laktunk, 90nm-en, külön szobával a költözős cuccnak. És alig valami bútorunk volt. Edényein lényegében zéró, konyhagép szintén. Na de itt! Megélne belőlünk a Media Markt, a Kika és az összes építős áruház hónapokig! :oops: Mégis, mi a tökömnek nekem két citrusprés???? Egyet sem használok! :shock: Bezzeg a Jamie Oliver hámozóm szőrén-szálán eltűnt! Tuti a takarítónő csórta el!!!! :evil:
Vendég

gondoljátok fog? megint azt csinálta kaja közben...uccso 60ml-nél kilökte a szájábol a cumisüveget, és üvöltött mint állat. de közbe dagaszt, mintha éhes lenne még, de amikor ujra probálom kis pihenés után, megint üvölt és nem eszik. vááááááááá, mit csináljak vele???

Edit

Kép
ézsóné

Mi az utleverert alltunk 2 orat sorban, es senkinek eszebe sem jutott elore engedni. Egy noci, aki mogottunk allt, rohogve jegyezte meg, hogy a gyerek tul jol viselkedik, ha uvoltve sirna, biztos hamarabb sorra keritenenek. :roll:
geri79

Edit- nekem is csinal ilyet, pedig o az eredeti csomagolasbol eszik. Ilyenkor megallunk, bufizunk, poziciot valtunk, lelogatom a labat, mintha allna, es ez altalaban bejon. De nem mindig, valamikor igy is tovabb meltatlankodik, es csak akkor hagyja abba, ha elteszem a kajaforrast, hogy ne is lassa, es csak nehany perc mulva, mikor teljesen megnyugszik, fogadja el megint. A dokineni szerint valamennyi visszajon neki, es az egeti a nyelocsovet.
geri79

szintus: Olyan 5-6 kanálnyi almát eszik meg, de már egy kicsi pépet is teszek bele, már nem csak lé. Így jobban tetszik neki és egész jól eltelíti. Most 12:15-kor tápozott, 14:30 körül adtam neki egy kis almát és fél 5-kor evett. Mondjuk ma még nem volt kaki, csak éjfélkor. Nekünk 750 ml körül kéne ennie, de nem eszik ennyit. 5-6-szor eszik naponta 120-130 ml-eket és a gyümölcs. És egész szépen hízik mégis. Szép voltál 60 kilósan. Meg azért a ruci sem semmi. :)

zsó: Nálunk is nagyon ritka hogy Barbus 1 óránál többet aludjon. Kivéve éjszaka, akkor jókat durmol. Vagy egyszer kel fel, vagy csak hajnalban. Mircinek is olyan színű szeme van, mint Barbusnak. Nálatok esélyes a kék szemszín? És persze nagyon helyesek vagytok.

nóri: Ilyenkor nem mondod a drága uradnak hog menjen a ......-ba. Ide mindenki azt képzel amit akar. Nem egy férfi dolga lenne mindez? Szép helyre mentek. Irigy-mirigy vagyok.

dalika: Párom szokta mondani az emósokra, amit egy kabaréban hallott: Szomorúak mert szar zenét hallgatnak. :D De úgy látszik vannak még kivételek.

juci: Mi kaja előtt fürdetünk este. Én a nap közbeni kajálásait próbálom úgy kihúzni, hogy a fürdés 7-fél 8 körülre essen. Ez az egy fix pont van a napirendünkben. Én nem fürdetném teli hassal, mert annak csúnyán fürdőkádba hányás lenne a vége. Miért baj ha összeköti a vacsit az alvással? Az almát két kajálás között adom neki, még ezzel együtt is kevesebbet eszik mint kéne.

bea: Ez nekem is feltűnt, hogy terhesen több segítséget kaptam, bár én ne szóljak egy szót sem, általában kapok segítséget.

Második babát én is szeretnék majd, de kb. úgy 3 év múlva.

Kajálás: Nálatok nem néz kaja közben a de ping-pong meccset? Mármint képletesen értem. Alig tudom megetetni, mert állandóan forgatja a fejét. Mondtam is hogy még jó hogy nem szopizik, mert már 1 méteresre nyúlt volna a csöcsöm.
vicky79
Budapest III. kerület

A laptető a meddőségi fórumban teherbe esést jelentett. Hááááát amit mostanában keksz címszó alatt csinálunk abból nem lesz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

edit: Nálunk is a közben büfi jön mostanában be. Pedig régebben el se lehetett volna venni tőle az üveget. Ki érti ezeket a purgyékat?!
vicky79
Budapest III. kerület

Szerdán a kopasz gátamon? :oops: :lol: :lol:
Vendég

nagyon el van romolva a babám :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Mi a baj Edit??

dalika

hát ez a nyűglődés :cry: a kocsiba is alig akart aludni, meg amit kaja közbe csainál... tudja h pancsi után alvás van...hát most először üvöltött kb egy orát, tök mindegy volt mit csinálok...végül leraktam, és sírva egyszer csak bealudt...sose csinált még ilyet :shock:

Edit

Kép
ézsóné

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de nem lázas, megmértem, semmi...felhivtam a védőnőt, az meg lehülyézett, hogy kizárt dolog, hogy a foga jöjjön, még 4 honapos sincsen :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?